Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w pucharach europejskich 2009/10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5815)

szlaQ 15.07.2009 09:37

Też myślę że spokojnie 3-0 powinniśmy ich rozjechać bez jaj w koncu to tylko Levadia .... :D:D

*Michael* 15.07.2009 09:39

Cytat:

Ciekaw jestem jak Skorża skompletuje jedenastkę, według mnie to powinna ona tak wyglądać:

Pawełek
Brożek-Jop-Marcelo-Diaz
Łobo-Sobol-Jirsak-Kirm
Małecki-Brożek

Jak dla mnie nie ma co ryzykować z Łobo na prawej obronie, Nrożek juz pare razy w lidze tam grywał, z konieczności jak po czerwonej kartce graliśmy w dziesietkę.
No i tu się z Tobą zgadzam. To będzie chyba najlepsze ustawienie na dzisiejsze spotkanie. Ponieważ Mały również potrafi strzelać bramki a Pepe wejdzie na podmęczonego rywala ;)

element 15.07.2009 09:42

Cytat:

Bilety na mecz w Tallinie

Czwartek i piątek to ostatnie dni kiedy można nabyć wejściówki na wyjazdowy mecz z Levadią.

W czwartek i piątek w godz. 17 - 18.30 w restauracji " U Wiślaków" prowadzone będa zapisy na wyjazd do Tallina.

Cena biletu 10 Euro (płatne w Euro!)

Osoby,które zapisały się już na wyjazd i zaplaciły za bilet muszą w czwartek i piątek odebrać bilety.

Przy zapisach należy podać imię, nazwisko, Pesel, nr. dowodu lub paszportu, osiedle lub miejscowość.

Wszelakie pytania dotyczące wyjazdów prosimy kierować na mail : [email protected]
źródło: SKWK

qchar90 15.07.2009 09:45

Ja tak samo uważam że nie ma co ryzkować z Łobodzinskim.
Chociaż najbardziej mnie martwią dwaj Mariusze.
Jop nie jest zgrany z obrona...i tego sie nie da nadrobic dwoma treningami...tu powinno wyjsc jego doswiadczenie.

saklak1906 15.07.2009 09:56

A jak jakios dziwnie jestem spokojny o Lobo na obronie.Skorza nie jest glupi i wierze ze to bedzie trafna decyzja.
Napewno na poczatku nie bedzie to najlepiej wygladac ale po jakims czasie moze to byc najlepiej grajacy ofensywnie obronca w naszej lidze co zwiekszylo by nasza sile razenia

Z Piotrka zrobil solidnego obronce a w tedy tez bylo wiele obaw ze sobie nie poradzi. Skorza wie co robi lepiej dac szanse na innej pozycji niz trzymac zawodnika na lawce co i zawodnikowi jak i trenerowi nie jest na reke

WisłaToMy 15.07.2009 09:57

Zgadzam sie. Moze kiedys Łobo zagrac na obronie ale napewno nie radzilbym tego prubowac w el.LM. A Estonczycy wnioskuje niestety z ich wypowiedzi ze bedą sie pewnie bronic calą druzyna. A pamietajac niektore mecze Wisła tego nie lubi... No ale jak wpadnie pierwsza bramka to sie posypie^^

HEDu 15.07.2009 09:57

no i wyjdzie Diaz w środku i ehh, znowu "przygotowania" Tomka w sparingach do 1 składu legną w gruzach, nawet na tak słabych przeciwników. Jak nie z nimi, nie z Odrą, to z kim ?

parumbuła 15.07.2009 09:58

wybaczcie ale jestem nad morzem i nie jestem na biezaco-czemu niezagra Glowa? Ma kontuzje?

saklak1906 15.07.2009 10:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez parumbuła (Post 762145)
wybaczcie ale jestem nad morzem i nie jestem na biezaco-czemu niezagra Glowa? Ma kontuzje?

Tak niestety jest kontuzjowany Singlar tez

wolfy 15.07.2009 10:08

Tematy połączone, proszę o niezakładanie nowych. Tutaj dyskutujemy o meczach Wisły w europejskich pucharach, a temat ma większą żywotność niż pojedyncze meczowe. Tak było rok temu, tak będzie też w tym (chyba, że ktoś postanowi inaczej:)).

tofik 15.07.2009 10:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Galonek (Post 762126)
Ludzie, bez paniki!! To jest mistrz Estonii :) Jeżeli nie powieziemy ich co najmniej trójeczką to będę bardzo zdziwiony. Argumentem, że każdego się trzeba obawiać mnie nikt nie przekona. Nie mieszajmy kurtuazji z realizmem.

Nie zmienia to faktu, że znowu trafiliśmy najgorzej jak się dało :lol:
Przynajmniej ja mam takie wrażenie...wszyscy się z Levadią męczą.

Trochę się obawiam tego spotkania. Wkońcu gramy tylko w lidze polskiej i drużyna nie ma zbyt wielu okazji, by sprawdzić się z trudnym przeciwnikiem.

FraMat 15.07.2009 10:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 762143)
no i wyjdzie Diaz w środku i ehh, znowu "przygotowania" Tomka w sparingach do 1 składu legną w gruzach, nawet na tak słabych przeciwników. Jak nie z nimi, nie z Odrą, to z kim ?

musisz pogodzić się z tym, że Twój idol daje o wiele mniejszą niż Diaz pewność walki i zadziorności na boisku, co w walce nawet z takim rywalem ale w kwalifikacjach LM jest najistotniejsze

HEDu 15.07.2009 10:29

no to nie ma sensu go trzymac u nas, juz lepiej wypozyczyc do jakiejs Jagielloni xd
bo sie marnuje, no ale nie ten temat.

Zieniu17 15.07.2009 10:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 762158)
Nie zmienia to faktu, że znowu trafiliśmy najgorzej jak się dało :lol:
Przynajmniej ja mam takie wrażenie...wszyscy się z Levadią męczą.

Trochę się obawiam tego spotkania. Wkońcu gramy tylko w lidze polskiej i drużyna nie ma zbyt wielu okazji, by sprawdzić się z trudnym przeciwnikiem.

Ja się obawiam Levadii tak jak Barcelona się w zeszłym sezonie obwiała Wisły;)

Albo jak Real się nas obawiał w 2004 roku, kiedy gromiliśmy Świt Nowy dwór 5:1, czy Górnik Łęczna...

kubanczyk 15.07.2009 10:55

problem w tym ze Jagielonia nie ebdzie mu bulic pensji jaka ma w Wisle, poza tym tutaj jest zmiennikiem i trzebaby bylo kogos za niego.

matti123 15.07.2009 11:04

Ale jeśli jest to drużyna na słabszym poziomie to lepszy byłby kreatywny Jirsak, ponieważ mamy atakować(bo obrony nie mamy). Wzmocnienia środka potrzebowalibyśmy przy klasowej drużynie. Jeśli zagramy z finezją strzelając na początku ze 2 bramki to i może im odechcieć się grać.

tofik 15.07.2009 11:07

Dokładnie. Potrzebne będzie zaskoczenie przeciwinka, a nie lampiony chińskie Diaza. Cóż, trzeba liczyć na stałe fragmenty, albo na Kirma :)

HEDu 15.07.2009 11:13

z Jirsakiem czy bez, wydaje mi sie że pokonamy ich wysoko ;) ale jednak z nim byłyby wieksze szanse.

brylant17 15.07.2009 11:16

wywiad z Prezesem Levadii

http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html

Mam się śmiać czy płakac?

HEDu 15.07.2009 11:20

skład wg interii:

Pawełek - Łobodziński, Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak, Paweł Brożek.

@Zwierze: no tak, nie rozmawiajmy o personaliach tylko jak wysoko wygramy z Levadią (nawet rezerwami, skład nie ważny przecież).

Zwierze 15.07.2009 11:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 762143)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 762200)
skład wg interii:

Pawełek - Łobodziński, Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak, Paweł Brożek.

Człowieku albo wypowiedz w końcu na temat albo zamilcz za przeproszeniem bo wszędzie Cię pełno. Płaczesz na transfery potem piszesz że Diaz będzie grał a nie Jrsak potem znowu że ten i ten a na końcu żaden nie zagra a ty będziesz dalej płakał. Włącza się forum chce się coś dowiedzieć a tu no stop złote myśli
P.S. Pomyśl jak by fani każdego z zawodników wpisywali się jki by burdel powstał

Charlie 15.07.2009 11:27

Wolałbym Diaza na środku obrony, JIrsaka w pomocy obok Sobola, a Ćwielonga obok Brożka. No ale zobaczymy jak będzie choć akurat w Czecha za Pawłem ciężko jest mi uwierzyć.

ktulu 15.07.2009 11:31

Przecież te składy to wymysły jakiegoś podrzędnego redaktorzyny, dajcie sobie spokój i czekajcie spokojnie na mecz. Trener na pewno wybierze optymalną jedenastkę.

Baala 15.07.2009 11:46

http://www.weszlo.com/news/3303

pierwszy filmik miazga, czyli gromienie Levadi :D

dzollo 15.07.2009 12:07

Taki doping jak na derbach Talina, to u nas mamy w ligach okregowych :D

4fan_player 15.07.2009 12:08

Strzelimy szybko bramkę to wygramy wysoko. Inaczej może być różnie. Mimo wszystko nie radziłbym Wam ich lekceważyć.

Zwierze 15.07.2009 12:09

Ja np usadze się z piwem przed TV nie wiem jak Irsak czy Diaz

saklak1906 15.07.2009 12:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zwierze (Post 762228)
Ja np usadze się z piwem przed TV nie wiem jak Irsak czy Diaz

Dokladnie zrobie to samo, browar sie chlodzi a ja juz wysiedziec w robocie nie moge tak mna nosi.

Dla mnie nie ma znaczenia kto bedzie gral i na jakiej pozycji, liczy sie wygrana.
Jak dla mnie to w ataku mogl by zagrac nawet mlody Janas zeby tylko strzeli ze dwie bramki, ja tam wierze w madros Macka, On juz dobrze wie co ma zrobic zeby bylo dobrze

brylant17 15.07.2009 12:31

http://sport.onet.pl/0,1248711,2009047,wiadomosc.html

noto o wynik jestem spokojny :lol:

skeba 15.07.2009 12:34

Cytat:

Jeżeli jest słabszej dyspozycji to nie gra, widocznie Sobolewski, Diaz prezentują wyższy poziom.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:56.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl