![]() |
Też myślę że spokojnie 3-0 powinniśmy ich rozjechać bez jaj w koncu to tylko Levadia .... :D:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja tak samo uważam że nie ma co ryzkować z Łobodzinskim.
Chociaż najbardziej mnie martwią dwaj Mariusze. Jop nie jest zgrany z obrona...i tego sie nie da nadrobic dwoma treningami...tu powinno wyjsc jego doswiadczenie. |
A jak jakios dziwnie jestem spokojny o Lobo na obronie.Skorza nie jest glupi i wierze ze to bedzie trafna decyzja.
Napewno na poczatku nie bedzie to najlepiej wygladac ale po jakims czasie moze to byc najlepiej grajacy ofensywnie obronca w naszej lidze co zwiekszylo by nasza sile razenia Z Piotrka zrobil solidnego obronce a w tedy tez bylo wiele obaw ze sobie nie poradzi. Skorza wie co robi lepiej dac szanse na innej pozycji niz trzymac zawodnika na lawce co i zawodnikowi jak i trenerowi nie jest na reke |
Zgadzam sie. Moze kiedys Łobo zagrac na obronie ale napewno nie radzilbym tego prubowac w el.LM. A Estonczycy wnioskuje niestety z ich wypowiedzi ze bedą sie pewnie bronic calą druzyna. A pamietajac niektore mecze Wisła tego nie lubi... No ale jak wpadnie pierwsza bramka to sie posypie^^
|
no i wyjdzie Diaz w środku i ehh, znowu "przygotowania" Tomka w sparingach do 1 składu legną w gruzach, nawet na tak słabych przeciwników. Jak nie z nimi, nie z Odrą, to z kim ?
|
wybaczcie ale jestem nad morzem i nie jestem na biezaco-czemu niezagra Glowa? Ma kontuzje?
|
Cytat:
|
Tematy połączone, proszę o niezakładanie nowych. Tutaj dyskutujemy o meczach Wisły w europejskich pucharach, a temat ma większą żywotność niż pojedyncze meczowe. Tak było rok temu, tak będzie też w tym (chyba, że ktoś postanowi inaczej:)).
|
Cytat:
Przynajmniej ja mam takie wrażenie...wszyscy się z Levadią męczą. Trochę się obawiam tego spotkania. Wkońcu gramy tylko w lidze polskiej i drużyna nie ma zbyt wielu okazji, by sprawdzić się z trudnym przeciwnikiem. |
Cytat:
|
no to nie ma sensu go trzymac u nas, juz lepiej wypozyczyc do jakiejs Jagielloni xd
bo sie marnuje, no ale nie ten temat. |
Cytat:
Albo jak Real się nas obawiał w 2004 roku, kiedy gromiliśmy Świt Nowy dwór 5:1, czy Górnik Łęczna... |
problem w tym ze Jagielonia nie ebdzie mu bulic pensji jaka ma w Wisle, poza tym tutaj jest zmiennikiem i trzebaby bylo kogos za niego.
|
Ale jeśli jest to drużyna na słabszym poziomie to lepszy byłby kreatywny Jirsak, ponieważ mamy atakować(bo obrony nie mamy). Wzmocnienia środka potrzebowalibyśmy przy klasowej drużynie. Jeśli zagramy z finezją strzelając na początku ze 2 bramki to i może im odechcieć się grać.
|
Dokładnie. Potrzebne będzie zaskoczenie przeciwinka, a nie lampiony chińskie Diaza. Cóż, trzeba liczyć na stałe fragmenty, albo na Kirma :)
|
z Jirsakiem czy bez, wydaje mi sie że pokonamy ich wysoko ;) ale jednak z nim byłyby wieksze szanse.
|
wywiad z Prezesem Levadii
http://sport.onet.pl/74318,1248685,2...wiadomosc.html Mam się śmiać czy płakac? |
skład wg interii:
Pawełek - Łobodziński, Jop, Marcelo, Piotr Brożek - Małecki, Sobolewski, Diaz, Kirm - Jirsak, Paweł Brożek. @Zwierze: no tak, nie rozmawiajmy o personaliach tylko jak wysoko wygramy z Levadią (nawet rezerwami, skład nie ważny przecież). |
Cytat:
Cytat:
P.S. Pomyśl jak by fani każdego z zawodników wpisywali się jki by burdel powstał |
Wolałbym Diaza na środku obrony, JIrsaka w pomocy obok Sobola, a Ćwielonga obok Brożka. No ale zobaczymy jak będzie choć akurat w Czecha za Pawłem ciężko jest mi uwierzyć.
|
Przecież te składy to wymysły jakiegoś podrzędnego redaktorzyny, dajcie sobie spokój i czekajcie spokojnie na mecz. Trener na pewno wybierze optymalną jedenastkę.
|
|
Taki doping jak na derbach Talina, to u nas mamy w ligach okregowych :D
|
Strzelimy szybko bramkę to wygramy wysoko. Inaczej może być różnie. Mimo wszystko nie radziłbym Wam ich lekceważyć.
|
Ja np usadze się z piwem przed TV nie wiem jak Irsak czy Diaz
|
Cytat:
Dla mnie nie ma znaczenia kto bedzie gral i na jakiej pozycji, liczy sie wygrana. Jak dla mnie to w ataku mogl by zagrac nawet mlody Janas zeby tylko strzeli ze dwie bramki, ja tam wierze w madros Macka, On juz dobrze wie co ma zrobic zeby bylo dobrze |
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl