![]() |
Cytat:
Zawsze można iść z buta ;) |
Cytat:
|
A wiecie, ja nie wiem jak to jest, ale choćbym był naprany tak, że ledwo się na nogach trzymam, to i tak potrafię zawitać jeszcze do łazienki, umyć buźkę, ząbki i rączki (raz mi się nawet zdarzyło nasmarować kremikiem :lol: ). Także nigdy się zaśmierdziany po wypiciu nie kładę :D Ale z tymi szklankami wody - chyba kiedyś spróbuję. :D
|
Cytat:
|
co do mojego wcześniejszego wpisu, chyba po prostu się starzeję, albo może brak mi zaprawy
ostatnio nie jestem w stanie wypić więcej niż 2-3 piwa, wczoraj poszły 4 i mimo, że w ogóle nawet nie byłem chycony, to dziś rano łeb mnie napierdalał straszliwie i tak, wypiłem przed spankiem 4 kubki wody z sokiem malinowym, nic nie pomogło czasem mam wrażenie, że piwo które leją w knajpach to jakieś inne jest, jak kupisz butelkowe to całkiem inaczej smakuje, dodatkowo strasznie mi przeszkadza dym z papierochów, czekam niecierpliwie na całkowity zakaz palenia aaa i jeszcze jedno - zima to zło! marudzę dziś chyba |
Tomek_TS :foch:
Jak wracasz z imprezy to nie jesteś przepocony, twoja koszula i włosy nie śmierdzą papierosami, które palą współimprezowicze? Raczej o takie "zaśmierdzenie" mi chodziło.. a nie o takie stricte żulowskie - vide nowohuckie osiedla.. :shock: |
ale macie temat panowie :)
ciekawych rzeczy sie mozna o Was dowiedziec. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
WINDEK pilnuj się, Wojteq jest niebezpieczny... i ma kolegów. No dobra... po prostu ma kolegów :D |
nie bij do wojtka, smakosza piw.. (ten awatar mnie zaintrygował) :)
chodzą wam google? |
Cytat:
|
Cytat:
A co rano do picia? Macie jakieś ulubione napoje do gaszenia pragnienia? :> |
Cytat:
Zuraw9 - uspokój estrogeny... nie róbcie z tego tematu znowu "1001 sposobów na wieśniacki podryw... " :evil: |
Cytat:
Co z tą zimą? Idzie czy nie? :D Ciekawe jak wiele razy dzisiaj nasi przyjaciele z drugiej strony Błoń wraz ze swoimi ulubieńcami z Wronek zaśpiewają swój hymn... :foch: |
Cytat:
|
Cytat:
nie mam takich przeżyc jak Wy,wiec sie nic ciekawego nie dowiecie. ;] |
Wklej zdjęcie
|
Cytat:
pokaż cycki może od razu :/ się czepiliście tego zdjęcia. |
zawsze patrzcie co sie bardziej opłaca krzyżyk na droge czy kefir na kaca
|
Cytat:
Mnie to zdjęcie skrajnie nie interesuje tak na prawdę. Tak sobie piszę :-P |
Michu Kozłówek, zapomniałeś że to jest ogólnopolskie forum?
Ci którzy się tak bardzo zdjęcia koleżanki domagacie wklejcie swoje, pierwszy będzie Michu kozlowek rozkminiony przez typów ze swojego osiedla. Nie obraź się ale wg mnie powinieneś dawno temu dostać bana na tym forum, chociażby za swoją sympatie do policji którą tutaj nie jednokrotnie ujawniałeś na forum. Bez odbioru. |
Cytat:
Bez odbioru. |
Piwo to moje paliwo. Ale po urodzinach już nie pije.
jeszcze tylko 3 dni:D Obym teraz wytrwał w postanowieniu... |
Cytat:
Sio z policjantami z Luźnego....:-P |
nie ładnie!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl