Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła w Pucharze Polski i Pucharze Ekstraklasy 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4744)

Kamson 20.11.2008 19:48

Zajebiście :) Trzeba skopać pyrusów.

leyzer87 20.11.2008 19:49

Legia znowu gra ze Stalą Sanok, pamiętacie?:-D

4fan_player 20.11.2008 19:49

Gorąco polecam post nr 555 tego wątku!

TYLKO___WISŁA 20.11.2008 19:51

daj że spokój, zwykły fart...:lol:

4fan_player 20.11.2008 19:54

Zwykły fart?:D miałem info od Waltera i się sprawdziło po prostu :)

WINDEK 20.11.2008 19:54

Nie wiem czy intuicja Ci tak podpowiedziała, w każdym bądź razie trafiłeś.

Dla mnie jednak jest to ustawione z góry losowanie. Pozbycie się jednego z mocnych konkurentów (Lech/Wisła) i przejście do 1/2 finału kuchennymi drzwiami (Stal Sanok). Jak wiadomo za transmisję PP odpowiada NSport, a NSport = ITI, a ITI = Legia.. więc.. samo przez się..

Ja w zasadzie cieszę się, że trafiliśmy na Kuchenki. Przynajmniej jeszcze jeden ciekawy meczyk wiosną. Legia, Cracovia, Polonia, Śląsk, Jagiellonia i Górnik no i Lech... :) Super :) Ciekawa wiosna na Suchych Stawach się szykuje :D Można rzec, że każdy rywal zajebiście ciekawy kibicowsko. Pytanie tylko jakie będą ceny biletów/karnetów...? :|

Kamson 20.11.2008 19:59

Nie dopatrujcie sie wszędzie spisków...:D Fajnie wypadło, Stal znów skopie Legie :)

REMES08 20.11.2008 20:00

Pierwsza część losowania "Gospodarze"
http://pl.youtube.com/watch?v=TCw3V6gXy0U
Druga część "Przeciwnicy Gospodarzy"
http://pl.youtube.com/watch?v=pv1Pc2NKWLk

nowy_piotrek 20.11.2008 20:01

Kibicowsko gorzej byc nie moglo. Liczylem na Sanok, wyszla pyta. A raczej pyra.

Perek 20.11.2008 20:03

Beka z tego losowania. Puścili w TVN i podali już wylosowane 4 drużyny gospodarzy. Leo miał dolosować kolejną czwórkę gości. Mnie to od razu zdziwiło, że Legia jest na pierwszym miejscu. Pewnie pokazali Leo, która kulka to Stal Sanok...

Bronowianin 20.11.2008 20:17

Liczyłem że trafimy na Stal Sanok. Jeszcze z tą drużyną nie graliśmy więc byłoby ciekawie, no i wyjazd do Sanoka mógłby być fajny:] Ale mecz z Lechem też zapowiada się ciekawie ze strony kibicowskiej.
Przejść Lecha na pewno nie będzie łatwo, ale myślę że się uda. Jedno jest pewne - zapowiada się nam interesujący dwumecz w PP.

Illargui 20.11.2008 20:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Perek (Post 631761)
Beka z tego losowania. Puścili w TVN i podali już wylosowane 4 drużyny gospodarzy. Leo miał dolosować kolejną czwórkę gości. Mnie to od razu zdziwiło, że Legia jest na pierwszym miejscu. Pewnie pokazali Leo, która kulka to Stal Sanok...

Bez jaj:rotfl: ja rozumiem, że mieliśmy inne życzenia odnośnie losowania, ale wasze sugestie zahaczają o farsę

HarryTB 20.11.2008 20:34

Legia-Stal Sanok hehe ja tu widzę awans Stali

Stanlej13 20.11.2008 20:35

Sanocka część tego forum też pewnie żałuje, że tak wypadło... No cóż, niech historia się powtórzy i być może do zobaczenia w 1/2 ;)

TYLKO___WISŁA 20.11.2008 20:36

dajcie że już spokój ze swoimi teoriami spiskowymi... każdy widział czarno na białym że losowanie czysto przypadkowe, no chyba że "kinder jajka" były oznaczone numerkami :rotfl:

harthausen 20.11.2008 20:52

Pary 1/4 finału Remes Pucharu Polski:
Legia Warszawa - Stal Sanok
Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin
Wisła Kraków - Lech Poznań
Polonia Warszawa - Cracovia

jak jest tak jest. Statystycznie mało prawdopodobne, by to nie było reżyserowane ale możliwe. Po mojemu ustawione, mało, zwycięzca z tego pojedynku trafi na Polonię Warszawa, no chyba, że ci na wiosnę zdołują i wtedy para Ruch-Lubin będzie groźniejsza.
Zobaczymy.
Ale ja tam bym nie płakał, jak chcemy wygrać Puchar, to lać trzeba wszystkich.
A jeśli Lech przejdzie nas to żadne sztuczki w losowaniu nikomu nie pomogą, poznaniaki spuszczą łomot każdemu z pozostałych (no, może prócz Ruchu :) ).

Szkoda, że Sanok nie przejdzie Legii, ale kibicował będę im ostro :D

prober 20.11.2008 20:55

Tia, Beenhakker był przekupiony i wyciągał karteczki z rękawa czarując widzów swoim szerokim uśmiechem do kamery ;)

Puchar Polski jest wysoką stawką w tym sezonie, zwycięzca PP w pucharach europejskich 2009/2010 będzie zaczynał od III rundy (czyli z lepszej pozycji niż 2. i 3. drużyna ekstraklasy, które rozgrywki zaczynać będą odpowiednio od II i I rundy...)

jasnyGwint 20.11.2008 21:06

przegramy.

Schabek 20.11.2008 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jasnyGwint (Post 631818)
przegramy.

Jakieś argumenty ??:-D

Co do losowania to Polonia chyba ma jednak najlepiej :P

wolfy 20.11.2008 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jasnyGwint (Post 631818)
przegramy.

No - ba. To chyba oczywiste. Ktoś w ogóle realnie rozpatruje nasze zwycięstwo?
Chyba tylko kibice Wisły.

harthausen 20.11.2008 21:27

dajcie sobie spokój z tymi katastroficznymi wizjami i pesymizmem jeszcze przed meczem.
Gdyby tak też grajki myślały, to po już naprawdę nie ma po co na boisko wychodzić.

Nieśmiało przypomnę, że to Wisła jest na I pierwszym miejscu, to chociaż w podjęcie walki trzeba wierzyć. A niektórzy z powodu jednej wpadki (kto ich nie ma?) już skreślają zespół na dobre pół roku do przodu.

A swoją drogą to poznaniaki pewne swego
http://forum.wiaralecha.pl/index.php...pic=6791&st=90

TYLKO___WISŁA 20.11.2008 21:29

dobry post z ich forum
Cytat:

My tym składem co mamy to zjadamy Wisłę na podwieczorek i każdego w Polsce.
Tacy byli najedzeni że nie zmieścili Arki, Ruchu, słabiutkie Nancy z bramkarzem który chciał wygranej Lecha i pozostałych :lol:

szkoda że nie będziemy grać przy Reymonta.. na Hutniku będzie trudno, tak jak w lidze, ale damy rade.

K_2 20.11.2008 21:42

No coz bedzie szansa sie zrewanzowac za lanie na Reymonta,no ale czy to bedzie rewanz na Reymonta ,a nei jak ktos napsial na Suchych Stawach? Mecz bardzo prestiżowy

Żuczek 20.11.2008 21:46

Trzeba się wziąźć do roboty, jakieś zimowe transfery by się przydały, a na wiosnę lejemy ich ;-)

pan_premier 20.11.2008 21:51

ej wszedłem na to ich forum i przez przypadek dołożyłem sie do ich oprawy :lol:

Lech nas zje tylko o czym tu rozmawiac jak mecz jest za 4...miesiące :lol:
troche głupio bo do Poznania pojechac nie można, a wyjazd do Sanoka to byłoby coś

nesta 20.11.2008 22:00

Super losowanie, bedzie okazja do rewanzu.

Ogryzek 20.11.2008 22:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 631862)
Super losowanie, bedzie okazja do rewanzu.

Rewanż za porażkę w lidze to będzie na wiosnę w rundzie rewanżowej w Poznaniu:)

felipe 20.11.2008 22:15

Panowie, pamiętajce, że to bedzie MARZEC - początek rundy. A wiadomo, ze nasze drużyny w okresie grudzień - luty "szykują się do sezonu", w marcu-kwietniu "szukają formy", a grają co najwyzej w maju. Ciężko zatem gdybać, w tym okresie rok w rok sypią się niespodzianki.

3rider 20.11.2008 22:45

Ciekawie w swietle losowania wyglada przelom marca i kwietnia:

Lech Poznań (18.03 -) (PP/d)
Cracovia Kraków (21.03 -) (L/d)
Lech Poznań (04.04 -) (L/w)
Lech Poznań (08.04 -) (PP/w)

3 potyczki w przeciagu 3 tygodni z Lechem, ale ta najwazniejsza dla losow tytulu 4 kwietnia. Dla mnie jednak PP ma drugorzedne znaczenie. Gratuluje jak zwykle swietnego losowania Legii ;) Dawniej rownie znakomicie "wychodzily" im terminarze ligowe hehe

mlynek 21.11.2008 01:38

Aż nie wierze w to co tu czytam niektórzy uprawiaja tu Panike iście destrukcyjna, głoszą w szem i wobec swoje błedne idee i próbuja zarażać niepokojem i strachem innych forumowiczów. Panowie myśmy trafili na Lech Poznań (Pyrusy tak zwane :) ) a nie na Real Madryt. Ludzie weście się w garść husteczka w dłoń wysmarkać nosek otrzeć łzy i sie zachowywać jak Kibicee Wisełki a nie jakieś ciżmy. Pół ludzi widzi jak to sobie ITI losowanie ustawiła druga połowa już praktycznie ogłasza wszem i wobec że nie mamy po co wychodzic na boisko bo już przegraliśmy (to jak tak to faktycznie moze na bedziemy szli na stadion bo i po co jak juz znamw wynik konfrontacji zreszta niekorzystnej dla nas ). Heloooooooooooo wy jesteście Kibicami Wisełki z krwi i kości czy może się pomyliłem i czytam tu posty jakiś blond Laidys. No bo bez jaj niektórzy do już wyweszyli wielka teorie spiski i chyba byli u WYROCZNI ze juz wiedza jaki bedzie wynik konfrontacjia w PP. hmmm......... where is Morfeusi and Klucznik

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:44.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl