![]() |
banasik chyba o 1 lolka za dużo żeś spalił bo gadasz takie brednie że aż żal cie słuchać, Barca gra niesamowitą piłkę i tyle, wole widzieć piękne akcje niż łamiące się kości...
BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
hah jak to nie zostawiaja serca na boisku? to kto wedlug ciebie zostawia serce na boisku i ma sukcesy?
|
Banasik, rozwaliłeś mnie ...
Barca zasłużyła na to, ta gra w środku pola, to wszystko ... no aż chce się patrzeć na tą grę :) |
Cytat:
|
gromaders - a ja wolę na odwrót - kwestia gustu, jednak nie tylko ja tak mówię.
Strzala - nie rozpaczam po Chelsea, choc w moim odczuciu to oni zasłużyli na LM skrupulatną grą w dwu meczu z barceloną oraz wczesniej nehiar - jak to co pokazał Poyol nazywasz walką to bez obrazy... ale .......isz głupoty |
Ale szczerze to jeden z nudniejszych finałów w ostatnich latach...
W całym meczu praktycznie dominowała Barcelona poza drobnymi wyjątkami. Bez rewelacji. |
Olejcie chłopa bo mu chyba jaranie wyżarło resztki mózgu.
A co do meczu - nie spodziewałem się ani takiego meczu ani takiego wyniku.nikomu nie kibicowałem więc cieszę się że wygrał dziś lepszy zespół. |
Mecz średni. Ot kopanina z elementami cyrkowych sztuczek. Gratuluje Barcelonie, że wygrała, ale ****a ustawionego meczu z CHFC to nie zapomnę. Nie lubię ich, mam w dupie to,że dobyli LM. By wam ****a Real w.......ił w decydującym meczu, kiedyś tam w przyszłości. By Puyol samobója w 90 minucie meczu z Realem sobie strzelił,by Eto się obraził na cały świat, by wam stadion zamknęli, choć nie wiem za co,bo kibiców nie macie. By was ****a los pokarał Majewskim w sztabie szkoleniowym. Żeby wam sklep z kosmetykami zamknęli. I w ogóle ****a.
|
Hmmm, a ja po bramce Messiego spodziewałem sie zrywu MU i wyniku 2:2, albo 2:3 już w podstawowych 90 minutach, szkoda bo po pierwszych minutach myślałem ze będzie ciekawiej.
|
Cytat:
:lol: a brutalni angole maja cristiano ronaldo :lol: |
Cytat:
wielka szkoda, ale cóż - za rok może będzie inaczej, choć żeby wróciły stare czasy potrzeba wielkiej rewolucji zim zum - tak mieli cr, ale jest to wyjątek - w każdym zespole jest jedna pipa która psuje efekt końcowy |
Cytat:
Jedyne co mnie cieszy w tym ze Barca wygrala, ze... Wiselka ich ograla... ;) |
najlepiej się pobijcie na forum z powodu meczu dwóch klubów, które znacie z tv :P
Chociaż nie uważam internetu za poważne pole do dyskusji, ...wygrały Panie i Puyol, dzisiaj lepsze zdecydowanie... Niemniej więcej kibiców Manchesteru będzie ceniło Scholes'a za faul na czerwoną kartkę, za złość niż Eto'a za gola kibice Barcelony, vide Baszczu... |
bansik chłopcze, na czym polega piłka nożna?? Na koszeniu łamaniu kosci?? Nie, wygrywa ten co ma wiecej obronców na placu gry. Chelsea przegrała bo była cienka jak kilo kitu. Miała szanse przy 1-0 i nie potrafila tego wykorzystać. Poza tym geniusz od mórowania wpuscił kolejnego obrońce przy tym jak grali w przewadze. Co do dzisiejszego meczu MU nie istnaił prócz 10 pierwszych min, jedyna metoda na Barce to mórowanie bramki, naszczęscie Bóg czuwa i niedopuscił do upadku futbolu i powstania rugby, fantastyczna praca w obronie całej druzyny. Do tego grali bez obrony. żal Ci przyznac ze sa najlepsi bo wygrali wszystko co można!!!
|
Manchester grał w zasadzie pierwsze 10 minut w taki sposób, w jaki oczekiwałam, że będą grać przez wiekszość meczu, później - zreo agresji. Jakoś tak ten mecz wyglądał, jakby Barcelona grała między słupkami, bez większego wysiłku prowadziła grę. Myślałam, że mecz będzie znacznie bardziej wyrównany i wtedy byłoby też bardziej widowiskowo ...
|
ile razy mam powtarzać - ta gra nie polega na cmokaniu się po dupach w środku, kiedyś mistrzostwa zdobywali najsilniejsi, najtwardsi, a nie pipidówy
MK - nie o to chodzi, chodzi o twardą grę, niekoniecznie brutalną, ale po prostu twardą i przez to piękną Mar85 - polega na strzeleniu jednej bramki więcej od rywala, i nie pisz ze Chelsea byle cienka, bo zagrała najmądrzejszy futbol ze wsyztskich zespolow z barceloną - po prostu przmyślany - nie rzucili sie do ataku na CN, bo za to dostaje sie 3 bramki tylko u siebie dopiero przycisnęli, a że przekręcił ich sędzia to juz po prostu pech |
Cytat:
|
Bawią mnie te komentarze o ustawienie meczu półfinałowego. Kibice Chelsea nie pamiętają sędziowania w 1 meczu na Nou Camp gdzie tak naprawde, gdyby nie sędzia, to przynajmniej (!) 2:0 powinno być ani to że czerwona kartka w Londynie była totalnie z dupy. No ale gdybanie ... Obiektywnie, naprawde obiektywnie, Barca gra najlepszy futbol i zasłużyła na ten puchar. Amen.
|
WILU - nie szczerz zębów tylko chociaż raz przyznaj rację, już mi sie nie chce wracać do tych karnych itd, bo sędzia może sie pomylić raz czy dwa razy a nie 5
|
no i w tej edycji LM tylko od nas Barca dostała wpierdziel :D
|
medyk - od nas i od Szachtara :)
|
banasik jedz do stolicy kataloni i praw tam swoje poglady na temat "futbolu"
|
Człowiek się cieszy(przynajmniej ja z piękna futoblu i wygranej Barcelony) a co by bylo jak by kiedyś tak Wisełka chociaż Lige Europejską zdobyła.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak to powiedział Darek:D:D Szpakowski:
AVE BARCA AVE MESSI Manchester na kolanach:rotfl: |
A co powiesz jak Colina przekrecił Barce z Chelsea w meczu w 2005 roku??? Jak w piwreszym meczu na CN nie podyktował karnego dla Barcy?? Czemu sedzia dał czerwoną kartke Abidalowi, kiedy Anelka wywrócił się o własne nogi?? Czemu stracili bramke po strzale Iniesty skoro sa tacy dobrzy?? Czemu cała ta smieszna drużyna która niestniałaby bez Abramowicza niepotrafiła wygrac w przekonujacy sposób?? Czemu zawsze po meczu płaczą wszyscy zawodnicy i kibice?? Czemu niewygrali ligi angielskiej?
|
Kamil- pewnie kopcili wariaty z banasikiem i dzisiaj mieli zejscie
|
Cytat:
|
banasik nie sztuką jest wygrać, sztuką jest okazać szacunek rywalowi któremu się uległo. Chyba nigdy, nawet jako młody chłopak nie kopałeś piłki i nie doświadczyłeś podobnych emocji. Przy odrobinie szczęscia to Ty zarobisz... kolejnego bana.
Brawa dla Barcy, wygrał " futbol na tak ". Widzicie, nasza Wisełka nie z byle kim odpadła. W końcu jak spadać to z wysokiego konia, a co ;-) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl