![]() |
Czy przystanek autobusu 601 na Dworcu jest tam gdzie tramwaju 15 i 5?:-)
|
Cytat:
Prosze bardzo. :idea: (Jesli jeszcze aktualne oczywiscie) |
Dwa pytania. Czy jutro otwarty będzie STS? I dlaczego nie można obstawić polskiej Ekstraklasy u tego buka?
|
Cytat:
A tak na serio słyszałem że nie mają czegoś tam załatwionego...w sumie nie wiedziałem że na to jakieś umowy trzeba czy coś...widocznie trzeba... |
czy ktoś kiedyś trenował sztuki walki ( K1, kick boxing) w extreme fitness na Wiśle ??
jak coś to polecacie ? warto ? |
Jutro rozkład jazdy jak w święta, czy jeszcze jakiś inny? Bądź co bądź - ważne... :/
|
jak w święta........ bo jutro święto
|
Cytat:
|
Mam pytanie czy można jutro kupić bilet na mecz w WŚ? jak tak to do której otwarty?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ściągłem sobie Oblivion Złota Edycja. I się okazało ze tam po polsku jest tylko proces instalacyjny i menu. Dialogi, (nawet napisy0 nie są po polsku. Jak instaluje spolsczczenie i ten path, tak jak pisalo do zwyklej wersji tejze gry, nic nie dalo. Czy jest na to jakas rada, czy w ogole Zlota Edycje da spolszczyc, czy po prostu dwa dni sciagania na nic??
|
Jest dzisiaj strefa pod wawelem, na bernardynskiej ?? prosze o szybką odpowiedz.
|
Cytat:
http://www.krakow.pl/turystyka/img/mapa_strefy2.jpg |
dzieki. Myslalem, ze w swieta sobie odpuszczaja.
|
Cytat:
|
Witam,chciałbym się dowiedzieć jak wygląda sprawa parkowania auta w Sosnowcu przed Naszymi meczami? Bezpieczny czy spodziewać się przebitych wszystkich opon?Wykupiłem karnet, a na pociąg dziś nie zdążę więc bardzo proszę o odpowiedź.
Cytat:
|
1. Ile jest biur podróży na lotnisku w Balicach??
2. Jechał ktoś kiedyś na wczasy w ten sposób, że wpada na lotnisko i jedzie w miarę obojętne gdzie na pstatnia chwilę. np. odlot za godzinę?? |
Cytat:
A co do Sosnowca to zostawiasz auto na parkingu jakies 200/300m od stadionu (w kieruku ul. Rożdżeńskiego). Na Ruchu nie było problemu. Pilnuje go policja. |
tez dzwonilem i nic :)
|
Jak najlepiej podlaczyc komputer PC do telewizora??
|
jest dziś otwarty STS?
jeśli tak to do której |
Cytat:
Widze, ze jestes z Wadowic, ale wiem, ze kilkoro moich znajomych w tym roku wlasnie rano szlo do centrum Krakowa, gdzie biur podrozy jest multum i bedac spakowani dowiadywali sie, ze np super oferta jest z Rzeszowa na wieczor tego samego dnia- szybko wiec do domu po walizki i pociag do rzeszowa czy np. Katowic. |
Cytat:
Otwarty. W godzinach 10-16, przynajmniej ten, w którym ja byłem. |
Możecie polecić jakąś knajpkę albo restauracje gdzie można zabrać dziewczynę na jakieś przyjemne spotkanie,kolacje? Z w miarę normalnymi cenami:)
|
Cytat:
|
Mój laptop protestuje :| Nie wiem co się stało, ale od kiedy próbuje dziś go uruchomić ten włącza się, ładuje ect po czym albo się "zawiesza" albo jak właczy windows i jest niby gotowy do pracy to uruchamia się ponownie ... Próbowałam kilkakrotnie go uchomić i zawsze to samo. Ze 2 razy pojawiła sie przez zresetowaniem taka niebieska plansza (nie do końca taka jak w win98, ale coś w ten kant) ale nawet nie zdazylam przeczytać co tam jest napisane bo od razu się uruchamiał ponownie :/
Pewnie jakiś wirus ... albo coś z systemem (o zgrozo). Tylko CO ZROBIĆ ?! Pomocy, bo lap to cała moja praca, dorobek, miejsce pracy i w ogólę <ściana> |
Cytat:
może spróbuj zainstalować program Combo Fix. Miałem kiedyś coś podobnego na swoim laptopie i ten program właśnie mi pomógł. Jakie są najlepsze kodeki do filmów ?? ? |
Polecam forum searchengines.pl
Zawsze jak potzrebowalem pomocy to ja tam znalazlem bez problemu. |
Mam pytanie.Dzisiaj bede w Wadowicach i chciałbym ogladnac meczyk Wisełki. Ktos zna fajne miejsce do ogladniecia meczu ? z gory dzieki :)
|
Wytłumaczy mi ktoś jak laikowi co i gdzie poustawiać w Mozilli by spokojnie oglądać transmisje wszystkie na justin.tv (by był obraz i głos) ? Jakieś wtyczki itp ? Mam na "sucho" ściągniętą wersję i nie hula...
Nie chodzi mi o to jak poradzić sobie z limitami widzów, tylko właśnie o obraz ;) Z góry dzięki |
Jak oglądać mecze na justin.tv bez wykupywania konta premium?
Mam na myśli ten limit połączeń z Polski. |
Czy jak rezerwują termin w salonie tatuażu, i wpłacam przy tym zaliczkę, to jest ona mi później odejmowana od ceny tatuażu, czy zaliczka swoją drogą a "robocizna" swoją?
|
Cytat:
-- W ktorym sklepie kupie tortille, najlepiej z maki kukurydzianej ? globoos dzieki |
Cytat:
-> ustawienia -> ręczna konfiguracja serwerów proxy -> wpisz w serwer proxy HTTP: 174.142.24.201 a w port: 3128 -> ok Po obejrzeniu meczu zaznacz 'bez serwera proxy'. |
Cytat:
|
Cytat:
Znalazłem numer do owej restauracji. Nazywa sie na Szlaku Smaku :) Ale dzieki wielkie za pomoc:) |
Też wam ostatnio avast wywala wirusa jak używacie google.pl?
Mam tak od kilku dni... |
gdzie kupie koniecznie dziś podgrzewacz USB do kubków ?? (allegro odpada)
|
Poszukuje jakiegoś programu który zmniejsza rozmiar i kompresuje zdjęcia, ale chodzi mi o taki program który zrobi to np. z 70 zdjęciami na raz, a nie zeby trzeba było robić po kolei z każdym zdjęciem osobno.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl