![]() |
Birmingham-Leeds 1 (2,09)
|
obstawiłem mecz everton - chelsea na 2!!
teraz jest remis i zaczęła sie dogrywka... liczy się wynik końcowy czy ten po 90 minutach?? proszę o szybką odp. |
Po 90 minutach.
Ktoś na górze chyba bardzo lubi Levante |
http://sts.pl/kupon/pokaz/WWW300261953 jak myślicie ?
a to na niedziele http://sts.pl/kupon/pokaz/WWW300167059 |
Everton - ManU, ja bym tutaj szukał niespodzianki.
Bez obrazy, ale uważam, że ten kupon nie ma szans. Za dużo potencjalnie remisowych zdarzeń (oba mecze Serie A śmierdzą Xem). No, ale powodzenia, oczywiście. |
Inter - Juventus grałbym w drugą strone ...
|
Espanyol-Betis 1 (2,10) Aalesund-Stabaek 1 (2,15) Roskilde-Koge 1X (2,00) Timisoara-Steaua 1X (1,78). Gram to jako single.
|
Manchester na wyjazdach nie taki mocny, ale przegrał derby, więc pewnie będą chcieli się odkuć. Odpuściłbym z tego kuponu Napoli Juve i Borussie.
|
Cytat:
|
że nie widziałem Twoich propozycji ;))
|
Otelul-Gaz Metan 1 (1,75) Maastricht-Zwolle 2 (1,95)
|
Na noc:
Union San Felipe - Cobreloa 2 (2,45) |
dnb:
Liverpool Sampdoria...2,32 zdobędzie bramkę: Getafe Ried...3,42 1połowa 2z3: a.Nancy b.Getafe c.Ried 1 gol ,System Yankee: a.Ried b.Podbeskidzie c.Nancy d.Getafe ht/ft:Podbeskidzie/Wisła(26) acco: Sampdoria O.M Getafe gol...8,07 |
Też chciałem zwrócić uwagę na mecz Valencia - Getafe. Ja gram odważnie - 2 @ 7,1.
Dodatkowo remisy w meczach Roda- Ajax, Twente - PSV. |
Mattersburg-Admira 2
West Ham-Leicester 1 Schalke-Hoffenheim 1 Montpellier-Nancy Over 2,5 Villarreal-Vallecano 1 Hercules-Cordoba 1 |
Blackburn
Wisła Real gks katowice Brest Marsylia Inter kurs @220 |
Cytat:
|
Wie ktoś ile kolejek ma liga rosyjska? kilka pierwszych drużyn ma podobną ilość punktów i bedą zapewne walczyć o europejskie puchary dlatego myśle,że ewentualne typy godne uwagi ;)
|
Liga litewska o 14: Tauras-Alytis 1 (2,20) /// UPS!!! Kurs tego meczu w tej chwili zwariował.Lepiej jednak go sobie odpuścić.To może być jakąś ustawka.
|
Cytat:
jesli pytasz o pilke to ma w tym sezonie 44 lub 45 kolejek :) graja ten sezon poltora roku bo przechodza na system gry taki jak u nas i europie tj Jesien - Wiosna |
Jeszcze wracam do meczu Tauras-Alytis.Przez tę zmianę czasu u nas godziny meczów się trochę pomieszały.Mecz ten zaczął się faktycznie o 13,a rezygnacja z niego wynikała z prawie 10% spadku kursu na Alytis przed samym meczem(a to już jest mocno podejrzane),a co znajduje potwierdzenie po pierwszej połowie,bo jest 0-1.Warto obserwować kursy na godzinę,dwie przed meczem.
|
Ogólnie warto patrzeć na kursy i to nie tylko na parę godzin przed meczem bo nie mając żadnej wiedzy o piłce można zarabiać właśnie dzięki obserwacjom zmieniających się cyferek :D
|
Cytat:
|
Na APOEL w meczu z Porto kursik 4,35 a 1X 1,90 polecam ;) na pewno nie adekwatny do różnicy poziomu obu drużyn
|
Dzisiaj remisy czuję :) :
Ruch - Polonia X Gil Vicente - Martimo X Stoke - Newcastle X |
Co na dziś panowie polecacie ??
|
Villareal 1x
Lyon - nie strzli gola Ajax (-1) 15 > 134 zł Co myslicie ? |
kusisz los tym Villarealem ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
U nich nie zagrają: - Rossi - Nilmar - Cani - Senna - Ruben (tu jeszcze nie wiadomo) |
zagram chyba singiel, że lyon nie strzeli. kurs 2.30 za grubsza kaske.
|
Ajax - Dinamo 1 @1.50
Otelul nie strzeli @1.50 Inter - Lille DNB 1 @1.50 Trabzon - CSKA X @3.25 Benfica - Basel 1 @1.33 |
Zastanawiam sie nad zagraniem czegoś takieg :
Bayern - Napoli +1,5 Villarreal - Man City +1,5 Benfica - FC Basel +1,5 Ajax - Dinamo Zagrzeb +1,5 Ol. Lyon - Real Madryt +1,5 kurs : 2,63 Benfica - FC Basel (H1) 1 Ol. Lyon - Real Madryt 2 Man Utd - Otelul Galati (H1) 1 Ajax - Dinamo 1 |
Villareal - Man City 2
Lyon- nie strzeli gola Otelul- nie strzeli Trabzon - CSKA 0 Inter - Lille 1 Legia - Rapid 1 Fulham - Wisła 1 |
na czwartek "szalony" kupon http://sts.pl/kupon/pokaz/WWW306457286 chyba ze bez Udinese ?
i na dziś http://sts.pl/kupon/pokaz/WWW306460774 |
Niegłupią opcją na dziś jest wg mnie:
Seydou Duombia strzeli - 2,8 Facet ostatnio strzela aż miło, właściwie każdy mecz to gol, także myślę, że warto spróbować. E. Czerwo zarobił, a nie gola strzelił :lol: Ale środa na duuuży plus ;) |
Dziś na Wisłę postawiłem singiel kurs 10 zł na bet at home
|
Cytat:
Trzy single na dziś Shamrock Rovers - PAOK Saloniki 2 @1.80 Birmingham - Club Brugge 1 @2.25 Fulham - Wisła Kraków X2 @3.20 |
nie tylko tobie Kamson :P
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl