Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

PrawdziwośćDlaGry 13.08.2009 16:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamyk (Post 778321)
Czy orientuje się ktoś jaki jest numer telefonu do restauracji - pizzerii w obrębie Bora Komorowskiego (nie znam dokladnego adresu) o nazwie New York?

Zgubilem ulotkę, nie ma ich na necie:/ Mają najlepszą pizzę w Kraku.

Tel.: (0-12) 649 90 00 by 10 seconds with uncle google ;)

globoos 13.08.2009 16:38

najlepszą pizzę to mają we Franco na Prądniku Czerwonym, nigdzie w krk nie robią większej, jak ktoś zje więcej niż pół, jest hardkorem ;) www.pizzeriafranco.pl

Lupo 13.08.2009 17:25

Oddałem komputer do serwisu, bo był problem z zasilaczem... gdy go odebrałem i podpiąłem w domu wyskoczyło mi takie coś:
http://img146.imageshack.us/img146/2...ztytuu2sbx.jpg

Wcześniej nic takiego nie miałem.. Niby nic się nie dzieje, ale... trochę mnie to denerwuję. Wie ktoś jak mógłbym sie tego pozbyć?

mic 13.08.2009 17:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lupo (Post 778353)
Oddałem komputer do serwisu, bo był problem z zasilaczem... gdy go odebrałem i podpiąłem w domu wyskoczyło mi takie coś:

Wcześniej nic takiego nie miałem.. Niby nic się nie dzieje, ale... trochę mnie to denerwuję. Wie ktoś jak mógłbym sie tego pozbyć?

Sciagnij aktywator np z darkarez.pl albo peb.pl

Westmoreland 13.08.2009 18:10

Czy podczas rejestrowania się na portalu bukmacherskim (dokładnie bet-at-home) podanie swej narodowości jako polskiej nie doprowadzi do problemów związanych z tym, że niby w Polsce internetowa bukmacherka jest nielegalna (chodzi mi o wypłaty wygranych na moje konto bankowe)? Dzięki za odpowiedź.

Konrad. 13.08.2009 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Westmoreland (Post 778377)
Czy podczas rejestrowania się na portalu bukmacherskim (dokładnie bet-at-home) podanie swej narodowości jako polskiej nie doprowadzi do problemów związanych z tym, że niby w Polsce internetowa bukmacherka jest nielegalna (chodzi mi o wypłaty wygranych na moje konto bankowe)? Dzięki za odpowiedź.

Nie doprowadzi, tysiące polaków gra na betathome czy bwin, i żadnych problemów z wypłatą na polskie konto/karte, nie mieli...

Genio 13.08.2009 18:21

czy jezeli na expect.com wciaz nie ma zakladow na 1 lige polską to znaczy ze w ten weekend juz nie bedzie? czy czasami mają takie opoznienia i wrzucają kursy na ostatnią chwile?

StelmiOriginal 13.08.2009 18:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lupo (Post 778353)
http://img146.imageshack.us/img146/2...ztytuu2sbx.jpg

Spokojnie :)

http://www.pcworld.pl/news/97387_3/U...z.Windows.html

To pomoze ;]

EDIT: A najlepiej sciagnij ten program on robi wszystko za ciebie ;]

http://programy.pcworld.pl/pc/progra...veWGA.1.2.html

Lupo 13.08.2009 19:24

mic i StelmiOriginal dzięki! Pomogło :-)

Kisis 13.08.2009 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kisis (Post 778224)
mam problem, ponad 3 tyg temu wysłałem karte graficzną do serwisu gdzieś pod Warszawe(jakieś Babice Stare) i do tej pory jej nieotrzymałem. telefonów nieodbierają zarówno w sklepach na terenie całej Polski jak i w serwisie. dzisiaj udało mi się dodzwonić do byłego pracownika tej firmy, powiedział mi że firme **** strzelił, i że nie da się z nikim od niej skontaktować. i tu moje pytanie, co mam teraz zrobić? karta pewnie leży w tych Babicach a ja niewiem czy oni ją naprawili czy coś. miał ktoś podobną sytuację? jak należy się zachować?

podbijam, ważna sprawa Panowie.

WISŁAZWE 13.08.2009 20:21

Witam mam taki problem coś poprzestawiałem w komputerze i teraz po włączeniu kompa muszę potwierdzać logowanie nie da się coś z tym zrobić.
Nie mam założonych żadnych kont, nic nie muszę wpisywać w rubryki ale muszę wcisnąć OK, jak się tego pozbyć :D

EDIT- brzydki.brzydal dzięki

brzydki.brzydal 13.08.2009 20:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISLAZWE (Post 778438)
Witam mam taki problem coś poprzestawiałem w komputerze i teraz po włączeniu kompa muszę potwierdzać logowanie nie da się coś z tym zrobić.
Nie mam założonych żadnych kont, nic nie muszę wpisywać w rubryki ale muszę wcisnąć OK, jak się tego pozbyć :D

Sprawdz w kontach uzytkownikow w panelu sterowania, czy nie masz kilku kont. Jezeli cos instalowales, to to moglo dodac konto - ".net framework" tak robi.

Tobi1906 13.08.2009 21:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 778256)
Wie ktos moze co to za akcja policji dzis nad ranem była w okolicach Kaminskiego/Wielickiej ?
Jade o 4.30 z imprezy autem a tu Wielicka i Kaminskiego kompletnie zamkniete,radiowozy w poprzek drogi stoja a suk tam bylo w ****u...

Śmierć dwóch osób; auta całkowicie zniszczone
Dzisiaj w godzinach nocnych na ulicy Wielickiej w Krakowie doszło do wypadku drogowego, w którym zginęły dwie osoby.
Kierujący samochodem marki Hyundai Accent jadący prawym pasem jednokierunkowej dwupasmowej jezdni w kierunku ul. Malborskiej zderzył się z Renault Laguną, która w tym czasie skręcała w lewo, czyli w ul. Bieżanowską.

W wyniku zderzenia 22-letni kierowca hyundaia i 35-letnia kierująca laguną ponieśli śmierć na miejscu. Siła uderzenia była tak duża, że pojazdy uległy całkowitemu zniszczeniu.

Policja bada okoliczności wypadku

Kamil_mchw 14.08.2009 11:22

1. czy jest na forum jakiś prawnik... proszę o prv.
2. potrzebuje jeszcze stronki gdzie będzie wykaz kierunków i uczelni krk gdzie jest dodatkowy nabór... raczej państwowe, zaoczne... też prv.

shary 14.08.2009 12:03

Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat drużyn piłkarskich z Dublina tzn. drużyn DUNDALK i BOH.DUBLIN - konkretnie czy któraś z nich jest "pejsiasta" a jeśli tak to która?

W Dublinie gra 6 zespolow:

UCD - 0 kibicow

Sporting F. - malo kibicow, klub ma 2 lata i dopiero sie organizuja

4 duze kluby, ktore maja po kilka tysiecy kibicow to: Bohemians, Shelbourne ( ci mu sie pewnie nie spodobaja bo maja bialo-czerwone barwy ) z polnocnej strony miasta i St. Patrick ( tez bialo-czerwoni) i Shamrock z poludnia. Dwa najwieksze i najbardziej nielubiace sie kluby to Bohemians i Shamrock. Shamrock powinien na lata zdominowac lige bo sa w swietnej pozycji finansowej. Bohemians nazywaja Cyganami wiec sie mu pewnie nie spodoba. Zalezy jeszcze gdzie bedzie mieszkac ale podejrzewam, ze Shamrock bedzie najlepszy tym bardziej, ze sa bialo-zieloni wiec bedzie mu sie kojarzyc z Lechia

Co do pejsow to nie ma zadnych tego typu druzyn bo tam zbyt malo bylo cudzoziemcow.

Szymek_R22 14.08.2009 12:49

Czy w Bośniaccy muzułmanie i chrześcijanie żyją w zgodzie czy się ,,żrą" ? 10 znaków

felipe 14.08.2009 13:31

http://www.youtube.com/watch?v=wnctaPXKD6M&feature=fvw

Zna ktoś tytuł tej piosenki ? Kayah to kiedyś śpiewała, w naszej wersji tytuł brzmiał "Śpij, kochanie śpij", mnie chodzi jednak o tytuł oryginalny.

TSW Fanatyk 14.08.2009 14:06

W ile po kontuzji kolana można zacząć jakieś ćwiczenia na nogi?

kuba-wisla 14.08.2009 14:30

Zależy jak poważna była to kontuzja.

Killer1990 14.08.2009 14:49

Gdzie mogę kupić replikę koszulki Wisły?

Witam!
Chciałbym się dowiedzieć gdzie/czy można kupić replikę koszulki Wisły na ten sezon? Pozdrawiam

PROSPERO 14.08.2009 15:30

Orientuję się ktoś gdzie można w sieci obejrzeć derby Łodzi Widzew-ŁKS ? niestety na forum nie mogę wejść i zapytać w odpowiednim temacie.

szprotson 14.08.2009 15:31

tvp sport - tam to leci

63.5 Kg 14.08.2009 15:40

2 pytania.

1.Jak zrobic sobie zabezpieczenie na neostrade??
Tzn.jak to ustawic w konfiguracji zeby to mialo rece i nogi??

2.Jaki jest potzrebny dokument i czy moge go sciagnac do wypelnienia i wyrobienia legitymacji ubezpieczeniowej??

Padre1906 14.08.2009 15:44

Co do pierwszego punktu to o co chodzi, o firewall'a czy co?

TSW Fanatyk 14.08.2009 16:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kuba-wisla (Post 778718)
Zależy jak poważna była to kontuzja.

skręcenie stawu kolanowego.

szprotson 14.08.2009 16:05

3 tygodnie. Jeśli tylko skręcenie i miałes nad nim "opiekę"

wroobel88 14.08.2009 16:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Killer1990 (Post 778730)
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć gdzie/czy można kupić replikę koszulki Wisły na ten sezon? Pozdrawiam

http://www.sklep.wisla.krakow.pl/karta.php?id_prod=715

El'kabat 14.08.2009 16:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 778766)
skręcenie stawu kolanowego.

Ale to nic nie mowi. Co z wiezadlami,czy nie bylo zadnego zlamania kosci w kolanie podczas tego ? Bedzie artroskopia potrzebna ? Ja mialem oba kolana skrecone i wiem jak to wyglada niestety ;/ Na lewe mialem artroskopie,a dalej nie mam pewnosci w tym kolanie..czuje ze jakbym sie gdzies mocniej polizgnal to znowu skrece... A pilki to juz w zyciu nie kopne,ale za tym nie placze az tak :) Najlepiej to Ci lekarz powie,nie pytales sie ?

szprotson 14.08.2009 16:53

skrecenie stawu kolanowego, to rowniez jest diagnoza. Nie ma wtedy uszkodzonych więzadeł ani nic.

Ja nie mialem nigdy kolana skręconego, za to mialem zerwane wiezadla w obu kolanach, pomiażdzone łąkotki.
Mialem artroskopie, rekonstrukcje w jedym kolanie, w drugim nie mam krzyzowych ale w pilke gram :)

El'kabat 14.08.2009 17:19

Gdzie w Krakowie kupie tanio kabel usb do ipoda nano 4g ?

Genio 14.08.2009 17:25

pytanie z excela
kto mi wyjasni jak zrobic aby excel automatycznie kolorowal na wybrany kolor komorki ktorych wartosc jest wieksza bądz rowna 4?
jak to dokladnie trzeba ustawic w formatowaniu warunkowym?

Zieniu17 14.08.2009 17:26

Zamawiał ktoś buty stworzone przez siebie na NIKEiD?? Ile czasu trwała realizacja zamówienia?

chudy_TSW 14.08.2009 17:59

jak usunąć zapamiętane loginy z poczty, naszej- klasy itp na Mozilli !!!!!

w0lno. 14.08.2009 18:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez chudy_TSW (Post 778834)

Narzędzia > Wyczyść historię przeglądania > Ustawienia witryn

mic 14.08.2009 18:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez chudy_TSW (Post 778834)

Wyczyscic prywatne dane (w narzedziach).

chudy_TSW 14.08.2009 18:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 778836)
Wyczyscic prywatne dane (w narzedziach).

tak wiem tylko ja tego nie mam w narzedziach ... ! :-/:-/ ( mam wersje 3.5.2)

krzysiek92 14.08.2009 18:12

Potrzebuje jakąś dobrą stronkę z czcionkami....
(była taka w której wpisujesz tekst i od razu wyskakuje całość)
Pamięta ktoś link??

mic 14.08.2009 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez chudy_TSW (Post 778840)
tak wiem tylko ja tego nie mam w narzedziach ... ! :-/:-/ ( mam wersje 3.5.2)

A shift+ctrl+del ?

chudy_TSW 14.08.2009 18:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 778844)
A shift+ctrl+del ?

ok juz mam ! jest w narzędziach ale (wyczyść historie przeglądania) myślałem ze bez tego sie obejdzie:p !
DZIĘKI

Ala1955 14.08.2009 19:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Genio (Post 778811)
pytanie z excela
kto mi wyjasni jak zrobic aby excel automatycznie kolorowal na wybrany kolor komorki ktorych wartosc jest wieksza bądz rowna 4?
jak to dokladnie trzeba ustawic w formatowaniu warunkowym?

w formatowaniu warunkowym:
drugie okienko - jest "między" -> wybierz z listy " większa lub równa", w trzecim okienku wpisz "4", naciśnij poniżej "formatuj", otworzy sie następne okno, tam wybierz trzecią zakładkę "desenie" i wybierz kolor jaki chcesz, naciśnij OK,drugie okno Ci się zamknie, a nastepnie naciśnij OK na dole w pierwszym oknie (tym co pozostało otwarte).
jeśli wcześniej zaznaczysz obszar, który Cie interesuje, to w tym obszarze automatycznie wszystkie komórki o wartości wiekszej niż 4 zostaną zakolorowane na wybrany kolor

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:43.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl