![]() |
Cytat:
|
najlepszą pizzę to mają we Franco na Prądniku Czerwonym, nigdzie w krk nie robią większej, jak ktoś zje więcej niż pół, jest hardkorem ;) www.pizzeriafranco.pl
|
Oddałem komputer do serwisu, bo był problem z zasilaczem... gdy go odebrałem i podpiąłem w domu wyskoczyło mi takie coś:
http://img146.imageshack.us/img146/2...ztytuu2sbx.jpg Wcześniej nic takiego nie miałem.. Niby nic się nie dzieje, ale... trochę mnie to denerwuję. Wie ktoś jak mógłbym sie tego pozbyć? |
Cytat:
|
Czy podczas rejestrowania się na portalu bukmacherskim (dokładnie bet-at-home) podanie swej narodowości jako polskiej nie doprowadzi do problemów związanych z tym, że niby w Polsce internetowa bukmacherka jest nielegalna (chodzi mi o wypłaty wygranych na moje konto bankowe)? Dzięki za odpowiedź.
|
Cytat:
|
czy jezeli na expect.com wciaz nie ma zakladow na 1 lige polską to znaczy ze w ten weekend juz nie bedzie? czy czasami mają takie opoznienia i wrzucają kursy na ostatnią chwile?
|
Cytat:
http://www.pcworld.pl/news/97387_3/U...z.Windows.html To pomoze ;] EDIT: A najlepiej sciagnij ten program on robi wszystko za ciebie ;] http://programy.pcworld.pl/pc/progra...veWGA.1.2.html |
mic i StelmiOriginal dzięki! Pomogło :-)
|
Cytat:
|
Witam mam taki problem coś poprzestawiałem w komputerze i teraz po włączeniu kompa muszę potwierdzać logowanie nie da się coś z tym zrobić.
Nie mam założonych żadnych kont, nic nie muszę wpisywać w rubryki ale muszę wcisnąć OK, jak się tego pozbyć :D EDIT- brzydki.brzydal dzięki |
Cytat:
|
Cytat:
Śmierć dwóch osób; auta całkowicie zniszczone Dzisiaj w godzinach nocnych na ulicy Wielickiej w Krakowie doszło do wypadku drogowego, w którym zginęły dwie osoby. Kierujący samochodem marki Hyundai Accent jadący prawym pasem jednokierunkowej dwupasmowej jezdni w kierunku ul. Malborskiej zderzył się z Renault Laguną, która w tym czasie skręcała w lewo, czyli w ul. Bieżanowską. W wyniku zderzenia 22-letni kierowca hyundaia i 35-letnia kierująca laguną ponieśli śmierć na miejscu. Siła uderzenia była tak duża, że pojazdy uległy całkowitemu zniszczeniu. Policja bada okoliczności wypadku |
1. czy jest na forum jakiś prawnik... proszę o prv.
2. potrzebuje jeszcze stronki gdzie będzie wykaz kierunków i uczelni krk gdzie jest dodatkowy nabór... raczej państwowe, zaoczne... też prv. |
Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat drużyn piłkarskich z Dublina tzn. drużyn DUNDALK i BOH.DUBLIN - konkretnie czy któraś z nich jest "pejsiasta" a jeśli tak to która?
W Dublinie gra 6 zespolow: UCD - 0 kibicow Sporting F. - malo kibicow, klub ma 2 lata i dopiero sie organizuja 4 duze kluby, ktore maja po kilka tysiecy kibicow to: Bohemians, Shelbourne ( ci mu sie pewnie nie spodobaja bo maja bialo-czerwone barwy ) z polnocnej strony miasta i St. Patrick ( tez bialo-czerwoni) i Shamrock z poludnia. Dwa najwieksze i najbardziej nielubiace sie kluby to Bohemians i Shamrock. Shamrock powinien na lata zdominowac lige bo sa w swietnej pozycji finansowej. Bohemians nazywaja Cyganami wiec sie mu pewnie nie spodoba. Zalezy jeszcze gdzie bedzie mieszkac ale podejrzewam, ze Shamrock bedzie najlepszy tym bardziej, ze sa bialo-zieloni wiec bedzie mu sie kojarzyc z Lechia Co do pejsow to nie ma zadnych tego typu druzyn bo tam zbyt malo bylo cudzoziemcow. |
Czy w Bośniaccy muzułmanie i chrześcijanie żyją w zgodzie czy się ,,żrą" ? 10 znaków
|
http://www.youtube.com/watch?v=wnctaPXKD6M&feature=fvw
Zna ktoś tytuł tej piosenki ? Kayah to kiedyś śpiewała, w naszej wersji tytuł brzmiał "Śpij, kochanie śpij", mnie chodzi jednak o tytuł oryginalny. |
W ile po kontuzji kolana można zacząć jakieś ćwiczenia na nogi?
|
Zależy jak poważna była to kontuzja.
|
Gdzie mogę kupić replikę koszulki Wisły?
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć gdzie/czy można kupić replikę koszulki Wisły na ten sezon? Pozdrawiam |
Orientuję się ktoś gdzie można w sieci obejrzeć derby Łodzi Widzew-ŁKS ? niestety na forum nie mogę wejść i zapytać w odpowiednim temacie.
|
tvp sport - tam to leci
|
2 pytania.
1.Jak zrobic sobie zabezpieczenie na neostrade?? Tzn.jak to ustawic w konfiguracji zeby to mialo rece i nogi?? 2.Jaki jest potzrebny dokument i czy moge go sciagnac do wypelnienia i wyrobienia legitymacji ubezpieczeniowej?? |
Co do pierwszego punktu to o co chodzi, o firewall'a czy co?
|
Cytat:
|
3 tygodnie. Jeśli tylko skręcenie i miałes nad nim "opiekę"
|
Cytat:
|
Cytat:
|
skrecenie stawu kolanowego, to rowniez jest diagnoza. Nie ma wtedy uszkodzonych więzadeł ani nic.
Ja nie mialem nigdy kolana skręconego, za to mialem zerwane wiezadla w obu kolanach, pomiażdzone łąkotki. Mialem artroskopie, rekonstrukcje w jedym kolanie, w drugim nie mam krzyzowych ale w pilke gram :) |
Gdzie w Krakowie kupie tanio kabel usb do ipoda nano 4g ?
|
pytanie z excela
kto mi wyjasni jak zrobic aby excel automatycznie kolorowal na wybrany kolor komorki ktorych wartosc jest wieksza bądz rowna 4? jak to dokladnie trzeba ustawic w formatowaniu warunkowym? |
Zamawiał ktoś buty stworzone przez siebie na NIKEiD?? Ile czasu trwała realizacja zamówienia?
|
jak usunąć zapamiętane loginy z poczty, naszej- klasy itp na Mozilli !!!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Potrzebuje jakąś dobrą stronkę z czcionkami....
(była taka w której wpisujesz tekst i od razu wyskakuje całość) Pamięta ktoś link?? |
Cytat:
|
Cytat:
DZIĘKI |
Cytat:
drugie okienko - jest "między" -> wybierz z listy " większa lub równa", w trzecim okienku wpisz "4", naciśnij poniżej "formatuj", otworzy sie następne okno, tam wybierz trzecią zakładkę "desenie" i wybierz kolor jaki chcesz, naciśnij OK,drugie okno Ci się zamknie, a nastepnie naciśnij OK na dole w pierwszym oknie (tym co pozostało otwarte). jeśli wcześniej zaznaczysz obszar, który Cie interesuje, to w tym obszarze automatycznie wszystkie komórki o wartości wiekszej niż 4 zostaną zakolorowane na wybrany kolor |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl