![]() |
No to ja też się "pochwalę". Wtopiłem 300 na Fulham dziś :P
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do wrzucania kuponów 'po', to właśnie takie jak wrzucił huher89 - ako 100 robi wrażenie - gratulacje;) |
a trudno.. raz 200 przegram ale przynajmiej się dzisiaj wyleczyłem z nałogu - więcej nie gram ;) a aż tak nie żałuję bo Wisła wygrała...
poziom ekstraklasy jednak jest dość wysoki... a nie taki niski jak niektórzy mówią... to potwierdził Lech, Legia i teraz Wisła. |
Cytat:
Mi wczoraj ładnie weszło nhl... szkoda tylko, że na eurotipie. :lol: Ale dobre i to. :) |
Na bet365 promocja na derby Manchesteru. Szkoda, że wyjazdowicze na ŁKS nie mogą skorzystać :foch:
Cytat:
|
macie jakies pomysly na weekend?
|
Juventus - Genoa 1 @1.57
Śląsk - Podbeskidzie 1 @1.44 Malaga - Real 2 @1.36 |
mecz: Vityaz - Dinamo Minsk
typ: 2 kurs: 1,65 |
Wolves - Swansea 1x
ako 1.25 Kaiserslautern - SC Freiburg 1x Málaga - Real Madrid 2 Juventus - Genoa 1 Fiorentina - Catania 1 ako 4.61 Powód: wyniki |
@Maxior
jak ciśnienie :P ? Też miałem Wilki z podpórką, ale byłem jakoś dziwnie spokojny o ten wynik ( sprawdziłem wynik tylko w 45' i 90') |
Hamburg- Wolfsburg X
Live - Hertha. :foch: |
CF Malaga - Real Madrid 2 1,35
Sporting Gijon - Granada CF 1 1,80 |
Sory że tak późno tutaj podaje swoje typy ale nie miałem jak wcześniej
TNS-Port Talbot - 1 1.22 Malaga-Real M. - 2 1.45 Liverpool-Norwich - 1 1.28 Azarenka V.-Goerges J. - 1 1.22 Cibulkova D.-Vesnina E. - 1 1.35 Wkład: 100.00 zł Przewidywana wygrana: 328.24 zł Bukmacher: WZB Milenium |
Cytat:
nie ma to jak hokej :p |
Cytat:
|
Cytat:
|
Macie coś ciekawego na dziś?
Ja się zastanawiam nad naszą Wisłą :P |
Ja mam coś takiego
Ako MUKS Poznan vs Wisła Kraków H (25.5-0) 1 1.65 LKS vs Wisła Kraków 2 1.95 |
Slask- Podbeskidzie 1
Malaga- Real 2 do przerwy MU-M City dokładny wynik 2-1 kurs 22zł:) za 2 zl 60 do wyjecia czekam aby na derby |
Też gram Wisłę oraz zajawka na Levante, które bardzo dobrze radzi sobie w lidze hiszpańskiej, a gra na wyjeździe z Villarrealem.
CF Villarreal - UD Levante x2 1,83 (na wygraną Levante jest 4.00, ale mimo wszystko wolę podeprzeć) FC Groningen - FC Twente Enschede 2 1,80 |
Ja mam pytanuie u jakich bukmacherów można grać 4 i 5 lige polską? I jakie strony polecacie
|
Cytat:
Manchester Utd - Manchester City 1x ako 1.25 Fulham - Everton X FC Groningen - FC Twente X Parma - Atalanta X ako 34.76 2/3 Powód: wyniki |
Ja tam widzę dziś niespodziankę w derbach Manchesteru.
Man City 2. |
ŁKS - Wisła wynik I połowy X
Legia - Widzew - 1 Inter - Chievo - 1 ako 5.03 weszło :) |
Ogląda ktos mecz Leverkusen - Schalke? Niedlugo mecz sie konczy a tam bez bramek i nawet trenerzy nie kwapią sie dokonać zmian,masakra.
|
Bahia w końcu przegrywa! Oby tak dalej! :D
|
Cytat:
Przegapiłem ten mecz a tu 0-2 :foch: |
Cytat:
|
cracovia - Polonia , wynik do połowy - X
Steaua - Rapid , wynik do połowy - X ako.3.24 elegancko weszło :) |
cracovia - Polonia under 1,5 w pierwszej połowie 1,3
Brighton - WHU 2 DNB 1,65 Ako 2,15 |
Na dziś:
Hoffenheim - Koln X2 @ 2,2 Red Bull Salzburg Juniors - FC Blau Weiss Linz 1 @ 3,25 i ruski hokej, ale to już jest w grze. edit: Widzisz, neq.? ;) Niestety, w drugim (pierwszym) meczu szczęścia już trochę brakło. A prowadzili nawet. :foch: |
Coś mi sie wydaje,że Barcelona jest w lekkim kryzysie.Dziś grając tyle z przewagą zawodnika nie potrafiła strzelić drugiej bramki...i znowu kupon zawali,po raz kolejny.
|
Cytat:
|
No to raczej tak licząc na farta,chociaż biorąc pod uwagę ten mecz to rzeczywiście jedna bramka paść mogła. Nie wiem co w takim razie na jutro warto puścić,jakieś tam puchary są,może Man City,Levante,Real z handi :)
|
mecz: Vityaz - Ufa
typ: 2 kurs :1,47 |
Jakiś czas temu pisałem o swoim podejściu do pucharów- szukam niespodzianek i najczęściej gram na tych z teoretycznie mniejszymi szansami. :) I tak też zrobię dziś, jak przejrzę ofertę.
No to jedziemy. :D Stal Dneprodzerzhinsk - Chernomorets Odessa 1 @ 6,7 Te kacapy wyżej przegrywają, więc damy szansę innym: Bukovina Chernivtsi - Arsenal Kiev 1 @ 5,7 Wszystko grane za minimalne stawki (w razie, jakby ktoś się zastanawiał, czy warto to zaryzykować grubiej- nie warto ;) ). Edit: No i niestety, rozpoznanie ogniem rozgrywek piłkarskich na Ukrainie się nie powiodło. |
Cytat:
a z takich bardziej ludzkich Plzen-Sparta(hokej) 1 @2.0 |
Cytat:
|
Puściłem dziś za drobne:
Zaragoza - Valencia x2 Rayo - Malaga 2 Mallorca - Gijon 1 Real - Villarreal LB 2,5 over Milan - Parma 1 ako 10.19 Tak, wiem - Malaga. Ale to jedyne zdarzenie z sensownym kursem i widzę tu duże prawdopodobieństwo. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl