![]() |
Po ostatnim mega sukcesie :
Cytat:
Polska - Kuba 2 Argentyna - Niemcy RR 9,5 (over/under) 2 Paragwaj - Hiszpania H(1,5-0) 2 Austria - Turcja (siat LE) 2 AKO ~`6 I drugi rekreacyjny: Argentyna - Niemcy 1 Paragwaj - Hiszpania - DW 0:2 Mariehamn - Lahti LB 2,5 1 Grecja - Portugalia (siat LE) 2 Melzer/Petzschner - Lindstedt/Tecau 1 AKO 67 Nie ulegam modzie grania na Polaków w siatkę, ta reprezentacja w ogóle mnie nie przekonuje + nie zagra Winiarski, który ciągnął grę w szczęsliwie wygranym przez Polskę meczu 3:0 w Hawanie. Kubańczycy są silniejsi, skoczniejsi, lepiej wyszkoleni technicznie i myslę, że sobie poradzą z naszymi . |
Hiszpania-Paragwaj 1
Argentyna-Niemcy X2 ako:2,27 |
Nie wiecie gdzie można znaleźć wyniki na żywo LE w siatkę ?
EDIT: Dzięki Jachcik ;) |
http://www.vitisport.cz/index.php?cl...lejbal&lang=pl
Tu chyba będa |
Cytat:
|
ale kupon siadł
50zł--->300zł 1.Ruch Ch. -Shachtar 1 2.Niemcy - Argentyna 1 (awans) 3.Hiszpania - Paragwaj 1 |
Panowie mam pytanie, otóż przed mundialem obstawiałem w STS'ie "kto lepszy" i postawiłem w parze Argentyna - Brazylia na Argentynę, czy to mi zaliczy? bo nie wiem na co patrzeć skoro doszli równie daleko? na ilość zdobytych pkt w grupie?
|
Cytat:
|
Jeżeli ktoś ma konto w mBank to niech napisze na prv.
|
Del 12345678
|
Cytat:
Tromsø - Aalesund 1 TPS - HJK Helsinki X2 Los Angeles Galaxy - Seattle Sounders 1X ako: 2,21 |
Cytat:
1poł:Syrianska - Vasby X 1poł:Sporting - Sport Boys X2 1poł:KR Reykjavik - Grindavik X2 |
Polska Kuba 1 @1.9
Holandia - Urugwaj 1 @1.72 stawka 100zł do wygrania 294zł.. |
Cytat:
|
Polska - Kuba 1:3 (19:25, 22:25, 25:22, 16:25)
smiech na sali co ta Polska wyprawia |
Cytat:
1poł:Galway - Bray X2 1poł:Landskrona - Jonkopings X2 1poł:Helsinborg - Hacken X2 |
Remis nie ma zakładu
Urugwaj - Holandia 2 1,21 Stawka 30 Ew wygrana 36,30 Gram za całość środków :P |
mecz: Urugwaj - Holandia
typ: Urugwaj-awans kurs: 2,90 |
Zdecydowanie NIE, tym bardziej że Urugwaj bez Suazo
|
chyba bez Suareza :) jest jednak Abreu czy Cavani oraz przede wszystkim Forlan.Holandia gra dobrze ale nie zachwyca,a na tym mundialu nie jedna niespodzianka była także ja ryzykuje i jak ew.trafie to nie będę zaskoczony,a jak przegram-to trudno,kto nie ryzykuje ten nie ma
|
Cytat:
Niemcy - Hiszpania 2 (awans) ako: 2,42 |
Zakład na finał:
Niemcy-Holandia 2,25 |
Urugwaj - Holandia (obie strzelą)
Niemcy - Hiszpania (1 połowa over 0,5) ako 2,80 |
Urugwaj - Holandia X 3.60
Volga Novgorod - Nizhny Novgorod X 4.20 AKO: 15,12 Bukmacher: bet365 |
Takie pytanie : który bukmacher oprocz BAh oferuje przedwpłaty ( wysylasz dowod wpłaty i masz kase na koncie) i nie ma niepotrzebnych ceregieli np ksero dowodu itp.
|
Nie wiem jak z przedwpłatami ale co do dokumentów to teoretycznie wszędzie mogą tego żądać nawet w Bahu bo mają to w regulaminie, ale z mojego doświadczenia to nie chcieli skanu tylko w Bahu i Expekcie
|
Cytat:
1poł:Nalchik - Terek X2 1poł:Hafnarfjordur - Fram X2 |
Dzisiaj europejsko będzie:P
Ruch Chorzów v Shakhter Karaganda 1 MyPa v JK Trans Narva 1 Dnepr Mogilev v Laci 1 Zalaegerszeg Te v KF Tirana 1 Skonto Ryga v Portadown 1 ako. 3.37 |
Cytat:
Sparta Praha - Viktoria Plzeň 1 FC Lusitans - FK Rabotnicki 2 Bulgaria - Brazylia 2 ako: 3,34 Chiny - Francja 2 Argentyna - Kuba 2 ako: 1,78 |
W siatkówce niestety weszły Niemcy... Grubiej na Ruch i Dniepr Mogilev ładny plusik. Na noc i jutro to dubelek na Kube i Francję w LŚ.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl