![]() |
hehe, już myślałem :)
|
Wisła zaakceptowała ofertę za Popovica. Jest bliski przenosin na wschód.
@Kkiewicz na TT |
oby! najwiekszy hamulcowy Wisły ostatnich lat... mam nadzieję, że na jego miejsce wskoczy na dobre Brlek!
|
Piłkarz do bólu przeciętny, jakie są jego zalety? gdyby kase z niego przeznaczyc na Arsenica.. było by pięknie.
|
Cytat:
|
TRZEBINIAnin
jego zalety to szybkie odbiory zaraz po tym jak spartolił podanie do kolegi... :D po za tym masę podań otwierających drogę do bramki Głowackiemu czy Sadlokowi :D X-Ray, nieprawda Brlek może również grać jako 8 i to z powodzeniem! |
Cytat:
Nie wydaje mi się by silną stroną Brleka była gra w defensywie, choć mogę się mylić. |
Janekx pisze, że więcej niż 100 tys. EUR, a sam zawodnik się zastanawia i ma jeszcze jedną opcję na wschodzie.
Jest kim grać w środku więc jakby była dobra kasa to czemu nie. Popovic bardzo solidny, ale właśnie... tylko tyle i aż tyle. |
Popović to rzemieślnik, nie wyróżnia się specjalnie.
Ale w każdym meczu ma wiele przechwytów dzięki dobremu ustawianiu się. Wychodzi do piłki, stara się rozgrywać. Ze swoich zadań wywiązuję się ale nic ponad to. Więc jeśli dostaniemy za niego dobrą kasę to trzeba sprzedać Chociaż osobiście wolałbym by został do lata bo jestem daleko od hurraoptymizmu związanego z Llonchem. |
Popović z Koroną - 25 celnych pod. atak., 15 odbiorów, 5 na połowie rywala, 12 pojedynków na ziemi wygranych. Wszystkiego najwięcej w Wiśle.
Llonch ze Śląskiem - 25 celnych pod. atak. (celność 78%), 3 odbiory, 1 na połowie rywala, 5 pojedynków na ziemi wygranych Mączyński z Korona/Śląskiem - 20/23 podania atak. 20/23, odbiory 8/10, na połowie rywala 4/4 pojedynków na ziemi wygranych. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gwiazda!!! Nie sprzedawac a jak juz to tylko za 5 mln euro. Nie z tyloma odbiorami w jednym meczu, z tak wymagajacym przeciwnikiem jak Korona.
|
Cytat:
I w rozmowie z dwoma trenerami słyszałem jedną opinie: Jeden z bardziej niedocenianych zawodników w lidze. _____________ Odłączam się jednak od tej dyskusjii bo wiem że każdy o nim ma opinie której się nie zmieni. 5! |
Ja chyba przestanę mecze oglądać, na co mi to przy ocenie zawodnika? Tylko statystyki!
ps. Jest jakaś stronka ze statystykami "live" z danego meczu? |
Ogorek. Tyle mam do powiedzenia. Co do wypowiedzi trenerow to szkoda slow. Wszyscy niedocenieni w tej lidze, wszyscy poszkodowani, zapierdalac nie ma komu (poza wyjatkami, ktore wyrwaly sie z tego ....idolka dzieki ciezkiej pracy i wlasnej determinacji). W meczu z Korona pomimo tych odbiorow zagral beznadziejnie. Nawet w glupich powtorkach kazda akcja scyzorykow jaka konczyla sie grozna sytuacja przechodzila przez Popovicia.
PS. Oczywiscie szanuje czyjes zdanie, kazdy moze miec inne. PS2. Tez bym prosil o stronke z tymi statystykami. Poszukam meczu, w ktorym Uryga mial wiecej odbiorow:D |
Cytat:
Oczywiście po Popovicu nie będę płakał, co nie zmienia faktu, że Llonch, to przy nim amator. |
Cytat:
Popović bardzo dobry środkowy pomocnik, nie bez powodu gramy lepiej z nim niż bez niego. Dobrze gra z tyłu, często dobrze wprowadza piłkę do gry, w ofensywie miewa przebłyski. Jeżeli oferowane pieniądze są w porządku to pewnie odejdzie, ale na pewno będzie to dla nas strata. Patrzcie, jeden transfer i nagle okazuje się że wcale nie mamy za wielu zawodników w środku pola... |
Dlatego proszę, podajcie stronę ze statystykami - już nie chcę oglądać meczów, będę śledził tylko statystyki!
|
Cytat:
Trzymam za słowo |
Super, a teraz jeszcze ze statystykami "meczowymi" - i żeby live był!
|
Gałganiarstwo niektórych na tym forum mnie przeraża... Najpierw, że Boguskiego bronią liczby, potem, że haha statystyki haha Popović śmieć frajer niech idzie za tego 100k nie będę płakał pfff statystyki
|
Jeszcze "xd" na końcu dopisz i dopełnisz swój twórczy post :)
|
I co w zwiazku z tym? Kazdy ma prawo do wlasnej oceny. Suma sumarum od kiedy gramy gwiazdami srodka pola pokroju Popovicia szczytem marzen jest zalapanie sie do gornej osemki. Czym to jest spowodowane jak nie slabymi grajkami? Nie robmy na sile gwiazdorow z naszych pilkarzy skoro okupuja od kilku sezonow miejsca jakie okupuja. Chujowo ale stabilnie. Kiedy to sie zmieni, zobaczymy, moze juz w tym sezonie? Moze juz bez Popovicia? Moze zmieni sie na gorzej i tez bez Popovicia. Zycie pokaze.
PS. Zeby nie bylo to nie mam ansolutnie zadnych wymagan wzgledem tych pilkarzy. Sa jacy sa, pewnego poziomu nie przeskocza. Raz im wyjdzie, raz nie. Miejmy nadzieje, ze nowe nabytki wniosa troche swiezosci i moze czegos innego. Na pewno nie ma co wyrokowac po dwoch meczach ze ktos jest amatorem przy Popoviciu jak ktorys z forumowych medrcow. |
Cytat:
Cytat:
Mówisz, że każdy ma prawo do swojego zdania? Trenerzy też? Przecież w poprzednim poście ich krytykowałeś, że w tej lidze to każdy niedoceniony, a ich opinie to o dupę rozbić. |
Naucz czytać ze zrozumieniem, nie przejaskrawiaj i dobrze interpretuj czyjeś wypowiedzi... Potem możemy pogadać.
|
Przeciez to bylo moje prywatne zdanie. Ty mozesz miec inne i wierzyc trenerom, ze w naszej lidze kazdy niedoceniony a liga to poziom Premier League z samymi ekspertami na lawkach trenerskich i w szaatniach. Tak, uwazam, ze polscy trenerzy to nie eksperci tylko amatorzy. Nie oceniam tego na podstawie ich slow tylko ich karier i wynikow polskich druzyn. Tylko tyle.
|
Cytat:
Cytat:
Ustawianie się, przewidywanie, odbiory, rozprowadzanie akcji. Oglądając nikogo to nie obchodzi, liczy się podanie otwierające/strzał/asysta/bramka. To obchodzi widza. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze jedno - sprawdzałeś/weryfikowałeś statystyki, którymi się podpierasz (np. liczba odbiorów)? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl