![]() |
Pytanie do ludzi mających jakąś wiedzę na temat komputerów.
Komputer dziewczyny zaczął szaleć. Zaczęło się od tego, że gdy wchodził w stan czuwania, zawieszał sie i tylko reset pozostawał. Później przy włączaniu pokazywało się okno od dosa. W tym momencie przy uruchamianiu kilka razy zakręci się wiatrak i to wszystko. Nie da się go włączyć. Co może być tego przyczyną ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy to okienko (rejestracja na UR) oznacza ze mnie przyjęli, czy jeszcze nie?
http://i32.tinypic.com/2yowl6o.jpg |
Cytat:
|
Cytat:
1. Zamieniamy W na kW ,więc 200W= 0,2kW 2. Mnożymy kW przez h ,więc 0,2 kW * 1h = 0,2 kWh 3. Mnożymy kWh przez ceną za kWh (u mnie np. na lekcjach nauczyciel najczęściej podawał 40 groszy :D), czyli 0,2 kWh * 0,4 zł/kWh = 8groszy :P Czyli dobrze napisałeś ;P. Mam nadzieję,że się nie pomyliłem. |
Cytat:
Tak to oznacza że Cię przyjeli. Musisz do 24.08 dostarczyć papiery. Jeśli tego nie zrobisz zostajesz skreslony z listy przyjetych. |
Witam
Potrzebuję małej pomocy od kogoś kto ma konto na Neteller.com. Priv Pozdro |
http://antaeus.wrzuta.pl/audio/87cU8...t_-_soundtrack
czy ktoś zna wykonawce i tytuł tego utworu w oryginale? |
Jaką polecacie stronke/forum GSM z dzownkami tapetami itp.?? Oczywiscie za free :D
|
Cytat:
Polecam:) |
Kupiłem koszulkę na allegro, która w zakładce była zaznaczona jako używana, lecz w opisie ta "koszulka została przymierzona / nienoszona". Po otrzymaniu paczki t-shirt okazał się spłowiały i ewidentnie widać ślady noszenia i prania.
Sprzedawca "tłumaczy" się tymi słowami "koszulka nie była noszona jak i nie była prana . Może spłowiała od leżenia w szafie i nie wygląda jak nówka z sklepu. Zdjęcia byly wyraźne i w wysokiej roździelczośći. Co mi poradzicie ? WIELKIE DZIĘKI :-) |
Cytat:
rozpoczać spór a jak nic nie da negatyw - jesli jest taka sytuacja jak opisujesz |
napisz mu ze prosisz o zwrot kosztow towaru a przsylke odeslesz na swoj koszt jak nie zadziala to postrasz go policja.
|
Cytat:
|
Jaki polecacie w miarę tani zakład fotograficzny, w okolicach centrum, robiący zdjęcia do dowodu?
|
Mam pytanie, do osób,które znają sie na amerykańskiej miarze wzrostu. Mianowicie, jeśli pisze mi, że ktoś ma "Height: 5 ft 2 in" to 'na nasze' jak to wychodzi?
|
Cytat:
ft = 1 stopa = 30,48 centymetra in = 1 inch = 2.54 centimeters |
Czyli 30,48*5=152,4
2,54*2=5,08 Czyli 157,48cm tj ok. 1,57m "chyba" ;) |
Ktoś wie gdzie mogę kupić nowe słuchawki Creative EP-480?
|
Mam problem z komputerem ("stacjonarnym"), wczoraj zamknalem go poprzez wylaczenie zasilacza (nie tj powinno byc, czyli start-> zamknij, itd), dzi rano wlaczajac wyswietlaja sie komendy "uuchom system Windows normalnie", "tryb awaryjny", itd... Klikajac ktorakolwiek z opcji laduje sie (tzn "Windows") ok 3sekund i po chwili znow jest to samo... Pierwszy raz mi sie zdarzylo cos takiego, ze po niprawidlowym zamkniciu taki "blad" wyskakuje. Czyli wogole nie moge wejsc do systemu... Myslicie, ze tylko Informatyk tu pomoze czy jest jakas opcja "uratowania" go?
|
mam problem, ponad 3 tyg temu wysłałem karte graficzną do serwisu gdzieś pod Warszawe(jakieś Babice Stare) i do tej pory jej nieotrzymałem. telefonów nieodbierają zarówno w sklepach na terenie całej Polski jak i w serwisie. dzisiaj udało mi się dodzwonić do byłego pracownika tej firmy, powiedział mi że firme **** strzelił, i że nie da się z nikim od niej skontaktować. i tu moje pytanie, co mam teraz zrobić? karta pewnie leży w tych Babicach a ja niewiem czy oni ją naprawili czy coś. miał ktoś podobną sytuację? jak należy się zachować?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A format tj dla mnie ostatecznosc, bo za duzo potrzebnych rzeczy tam mam (oczywscie nie zapisanych nigdzie indziej :-/ ) |
Zola jest na to rada, wrzuć płytkę z windowsem do napędu i zaznacz w biosie botowanie z cd. Gdy już płytka sie uruchomi naciśnij klawisz R (opcja odzyskiwania systemu), pojawi się wiersz poleceń i w nim wpisujesz polecenie chkdsk /p i naciszkasz enter. Gdy skończy mielić dysk wpisujesz exit i naciskasz enter, wyjujesz płytkę ustawiasz botowanie z dysku i powinno działać.
|
Cytat:
Może to pomoże. |
Olek_mchw , gris : DZIEKI WIELKIE :)
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item702800685_...ite_ep480.html |
Wie ktos moze co to za akcja policji dzis nad ranem była w okolicach Kaminskiego/Wielickiej ?
Jade o 4.30 z imprezy autem a tu Wielicka i Kaminskiego kompletnie zamkniete,radiowozy w poprzek drogi stoja a suk tam bylo w ****u... |
El`kabat:
http://wiadomosci.onet.pl/2681,20253...e_lokalne.html może o to chodziło. |
Czy w "kulcie" zrobią mi tatuaż z miejsca, czy trzeba się umawiać na konkretny termin?
|
Dotychczas poprzez gg mogłem dziennie wysłać kilka darmowych sms-ów do plusa. Od kilku dni za każdym razem wyskakuje komunikat że wystąpił błąd. Aktualizowałem gg więc może tu leży przyczyna? Co mam zrobić bym znów mógł korzystać z sms-ów poprzez gg? Z góry dzięki za pomoc.
|
Cytat:
mam to samo nie wiem ocb |
Cytat:
|
Mam takie może trochę dziwne pytanie. Czy ktoś słyszał o pokojach do wynajęcia na godziny w Krakowie? Gdzie, za ile itd?
|
Cytat:
Napewno sa takie miejsca, chyba w Hotelu Warszawskim mozna. Oprocz tego nei w Krakowie a w Wieliczce kolo cmentarza jest motel gdzie godzina kosztuje chyba 30 zl ;) |
Kupował ktoś ostatnio w Kraksporcie, badz innej hurtowni sportowej, komplet strojow sportowych?
Jeśli tak, prosze o kontakt priv dziękuje;] |
Czy orientuje się ktoś jaki jest numer telefonu do restauracji - pizzerii w obrębie Bora Komorowskiego (nie znam dokladnego adresu) o nazwie New York?
Zgubilem ulotkę, nie ma ich na necie:/ Mają najlepszą pizzę w Kraku. |
Cytat:
New York City Pizza ul. Bora Komorowskiego 39 Tel.: (0-12) 649 90 00 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl