![]() |
Przeklęta Bahia! :lol:
będę ją chyba do skutku grał, aż przegra! Na dziś single: Brescia Calcio - Pescara Calcio 1 1,7 EA Guingamp - AS Monaco 2 3,3 FC St. Pauli - Fortuna Düsseldorf 1 2,0 ----------- Na lajfie zagrałem jeszcze over 1,5 w derbach Łodzi może wejdzie.. Zaczyna się szewski poniedziałek.. Zagrałem jeszcze dubel: GAIS Göteborg - IFK Göteborg 1 2,45 Malmö FF - Syrianska FC 1 1,7 Ale się nie pochwaliłem i siadło ładnie. |
Derby Łodzi nietrafione. Spróbuje się odkuć za małą stawkę:
Ath.Bilbao - Osasuna strzelec pierwszej bramki dla Bilbao: Llorente @3,75 |
Cytat:
|
Cytat:
Na jutro CSKA - Trabzonspor 1 @1.61 Real - Lyon - obydwie strzelą @1.83 i za mniejszą stawkę Real - Lyon X2 @4.00 Napoli - Bayern 1X @1.80 Otelul - Man Utd 2 @1.20 Lille - Inter DNB 1 @1.50 Dinamo - Ajax under 3,5 @1.33 ako 4,31 |
Nie ma sensu pisać o tym w innym temacie, bo to przecież też o tym, że bukmacherki nadszedł czas. :)
Ministerstwo finansów bierze się za internetowy hazard... i wszczyna postępowanie w sprawie oferowania "nielegalnych zakładów internetowych". 10 firm podobno zostanie pozwanych. Zarzut - udostępnianie zakładów po polsku. :lol: No ....a, to już Polak mieszkający np. na Wyspach nie może sobie obstawić czegoś w rodzimym języku? I tak pewnie wyśmieją zarzuty tych debili i będzie koniec sprawy. Najlepsze, że są to firmy zagraniczne. I ministerstwo będzie liczyć na współpracę zagraniczną. Ciekawe, ....a, z kim. Ja .......e, ależ to będzie piękna kompromitacja jak będą chcieli ukarania legalnie działających na rynku europejskim firm. :lol: Szkoda tylko, że ta banda debili pracuje za nasze pieniądze. |
to juz chyba wiem teraz skad na Bwin taki niezrozumiały do tej pory napis wisi:
"Strony serwisu w języku polskim są skierowane wyłącznie do osób, które chcą skorzystać z naszych usług w języku polskim poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej" |
Cytat:
|
Lille - Inter x2
ako 1.76 Powód: wyniki |
Fc Porto - Apoel Nikozja - x2 . 3.20
Basel - Benfica - 1x . 1,66 |
mecz: Sibir - Vityaz
typ: 1 kurs: 1,45 |
Cytat:
|
Kurs jak na x2 bardzo przyzwoity, więc moim zdaniem typ dobry. :)
|
Ja bym uważał na ten Apoel - Szachtar ich strasznie zgniótł , momentami to wyglądało jak nasz mecz na Cyprze, ale faktycznie kurs na Porto jest tak mizerny że jeśli już to X2 - ja bym jednak ten mecz odpuścił.
Sam nie gram od jakiegoś czasu ale gdym grał to dziś zastanowił bym się nad AIK - Vaxjo 1. |
Co polecacie obstawić na jutro i na LE?
Na zwycięstwo Arsenalu z Marsylią jest ładny kurs. Warto Waszym zdaniem postawić na Kanonierów? |
wszystko zależy jak do tego spotkania podejdą...
najlepiej czekać na wypowiedź Wengera i śledzić twittery zawodnikow :D |
Lille Inter x2
Za stóweczke jest 76 zł do zgarnięcia na czysto Polecam |
Cytat:
wreszcie cos weszło :) Dinamo Zagrzeb ogra Ajax?? |
Ja tam się nie wypowiadam w sprawie LM, bo mi ostatnio kompletnie nie idzie w tym temacie. Powiem tylko, że sam postawiłem na Lille, Real - Lyon X2, (single) i dubel na Benfica i CSKA.
Grajcie przeciwnie, to może coś Wam wpadnie. ;) |
Cytat:
Villareal, gra strasznie słabo, a City jak na razie w lidze spisuje sie super. |
Ja z kolei szukam szczęścia w podpórce na Trabzon. Kurs 2.0 wydaję mi się całkiem zachęcający. Zobaczymy
|
Dziś LM się na mnie obraziła :foch:!
Mało tego siadło mi tylko, że bramkę dla Realu strzeli Benzema. Dynamo zawaliło kupon z over'ami. Na noc: Washington Capitals - Florida Panthers 1 1,7 |
Ja zagralem takie głupie ako w totomixie przed zajęciami w poniedzialek
Bilbao 1.8 MU 1.2 City 1.32 CSKA 1.6 Real 1.25 PSIM SWĘDEM, ALE WESZŁO %) |
Wczoraj super, dziś takie coś daje:P
Barcelona - Viktoria Plzen Gol gości Nie ako 1.42 Marseille - Arsenal x2 Olympiakos - Dortmund x2 ako 2.08 Powód: wyniki |
Skąd ta mała wiara w OM? ;) Ja bym grał właśnie na nich.
Typ na BVB moim zdaniem dobry. Też go mam. :) |
Cytat:
Za stóweczke 67 zł na czysto |
Niezłe jajca z Arsenalem. :D Jednak wygrali.
Na noc Santos i z NHL Toronto. |
mecz: Wisła - Fulham
typ: 2 kurs: 2,10 tak wiem... nie jest to patriotyczne granie...;/ ale to moze byc promocja tygodnia niestety |
PSG i Rennes ode mnie.
Powyższych typów nie rozumiem. Zysk da Ci tylko zwycięstwo Wisły. |
Ja też nie rozumiem stawek,to 2 zł to lepiej idz piwko sobie kup :)
Na dzis Fullham i PSG |
Co do tych typów na Fulham... Hmm... No ja bym ich nie grał. :P Nie ze względu na sentymenty, tylko prawo przewrotności losu. ;)
|
Cytat:
Malmö FF - Metalist Kharkiv X 3,4 Maccabi Haifa - Steaua Bucuresti 1 1,95 SK Sturm Graz - RSC Anderlecht X 3,25 Single: Udinese Calcio - Atletico Madrid 1 2,45 Club Brugge - Birmingham City FC X 3,7 |
Wisla Krakow - Fulham FC x2
ako 1.30 Sporting CP - FC Vaslui 1 Tottenham - Rubin 1x FC Rapid Bucuresti - Legia Warszawa 1x SK Sturm Graz - RSC Anderlecht x2 AZ - FK Austria Wien 1 Slovan Bratislava - Paris SG 2 AEK Larnaka - FC Schalke 04 2 Hapoel Tel-Aviv FC - PSV x2 ako 9.31 Powód: Najważniejsza dobra gra Wisełki:) |
Cytat:
Zupełny bezsens i typowy sponsoring buków. Można grać trzydrogowo ale nie z tak rozłożonymi stawkami. Natomiast Ci co stawiają przeciw Wiśle rozumiem że na R22 się nie wybierają bo chyba nie beda dopingować gości by wszedł im kupon. |
ja czuję, że dziś nie przegramy :)
dlatego postawiłem 10 zł na 1x, kurs 1,66 |
Tenis, dość ciekawy pojedynek
Ivan Dodig - David Nalbandian 1 3,20 oraz nasza grupa LE Odense BK - FC Twente (-1) 2 3,50 |
Cytat:
Dziś niestety 2.2 na Fulham wygląda na promocje ale patriotycznie zaproponuje Rapid;) po niezłym kursie 1.9 |
Postawiłem na Fulham 200 zł.. do wygrania mam 150 zł na czysto... kurs był równy 2 niestety spadł...
teraz mam pietra... ale jak będzie inny wynik to przynajmniej pocieszy mnie dobra gra Wisly. |
Cytat:
loooooooooooooser hahahahahahah |
trzeba wierzyć w WISEŁKE ;) patrzcie tu
http://www.bankfotek.pl/view/1102184 http://wislakrakow.com/forum/data:im...fQrtucyjLsf//Z |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl