![]() |
Może głupie pytanie ale co tam :D Wie ktoś czy można kupić kilka biletów na mecz z legią. Bo chyba kiedyś tak było 1 bilet 1 osoba 1 dowód !!?? Z góry dzięki :) Pozdrawiam
|
Cytat:
do wyboru, do koloru |
Cytat:
|
jak wstawić/napisać wzór matematyczny w Word 2003 lub innym?? nie mogę tej opcji znaleść...
|
Cytat:
|
w jedynce ponoc sporo pejsów, z tego co mi kumpel mowil
|
Dzięki. To w takim razie I odpada jako LO :P
|
Cytat:
|
pytanko odnosnie bet at home
czy maja jakies promocje dla kibicow Wisły? cos w tym stylu, kredyt na początek? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
witam, gdzieś obok kauflanda na żabińcu jest zakład medycyny pracy... może mi ktoś powiedzieć dokładny adres, nr tel. lub adres strony int.?? z góry thx pozdro
|
Cytat:
i tam z listy MICROSOFT EQUATION 3.0 |
Ma ktos telewizje cyfrowa z UPC ? Jak wyglada sprawa rozdzielenia sygnalu na inne telewizory bez wykupywania od nich uslugi multiroom ?
Ewentualnie jezeli mam 3 TV w domu, to czy musze wykupic jedna usluge multiroom i pojdzie na dwa dodatkowe telewizory, czy musze kupic ja "dwa razy"? |
Orientuje sie ktos czy wchodząc na mecz Slaska sprawdzaja zgodnosc danych na bilecie z tymi kto na dany bilet wchodzi ??Bo kupilem dwa bilety dla kolegów na dowody osobiste innych osob i teraz mam rozkmine czy wejdą ...
|
Cytat:
gdy posiadałem telewizje UPC po prostu miałem rozdzielony główny kabel na 3 i tyle :) i nie płaciłem za żadne multiroomy a w każdym pokoju oglądałem co mi się podoba a w jednym z pokoi monter rozdzielił jeszcze kabel na 2 żeby podpiąć modem do neta :) pozdro ten rozgałężnik wygląda tak http://www.hollex.pl/index.php?page=prod&kat=109&id=888 |
mic - to jest tak jak pisze famul, tylko(niech mnie ktoś poprawi jak się mylę) resztę TV nie będziesz miał w jakości cyfrowej.
|
Cze,chciałbym rozjaśnić filmik robiony nocą z telefonu komórkowego,chociaż troszeczkę.Z jakiego programu mam skorzystać?
|
famul, 1q2 dzieki.
Cyfrowego sygnalu niestety nie da sie tak latwo rozdzielic. Interesuje mnie rozwalenie sygnalu na 3 sygnaly cyfrowe. Ale z tego co widze to juz bardziej opaca sie multiroom, niz splittery itd. |
Mam pytanie. Czy jeśli robie przelew i wrzucam dane firmy, do której kasa ma dotrzeć oraz numer konta i przez przypadek wkleiłem inny numer to kasa idzie na ten numer konta?
Edit: Ok. Dzięki shad |
Cytat:
|
Potrzebuję rady, macie jakiś pomysł na prezent na komunie tak do 150 zl?
Coś oryginalnego? Bo komunia już za pasem a ja mam pustkę co tu kupic... Edit: Jako brat. |
Ma ktoś screen'a z artykułem z Weszło, dotyczącym PZPN, ten który usunęli? Albo niech ktoś chociaż napisze co tam było napisane. Z góry dzięki.
|
Cytat:
|
Potrzebuje pomocy w opracowaniu treści podania do prezesa odnośnie prośby o dostęp do inf kadrowych firmy potrzebnych do pracy dyplomowej, szukam na necie ale nic takiego narazie nie znalazłem
|
Orientuje się ktoś, czy można usunąć aktualizacje Windowsa ściągnięte i zainstalowane automatycznie?
Mam problem, bo nie zostały one zainstalowane poprawnie i przy próbie odpalenia gry / programu pojawia się niebieski ekran BSOD, po czym niezbędny jest reset. Bardzo proszę o pomoc. |
Cytat:
|
Cytat:
Robię skan systemu, już mi wykryło kilka koników i robaczków, zobaczę co będzie dalej, jednak na 99% jestem pewien, że to wina źle zainstalowanych aktualizacji |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl