Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Chrisman 07.10.2010 22:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bartosz (Post 992025)
Pawełek przegiął pałę po raz enty..

a co takiego zrobil bo nie jestem w temacie?

aNouc 07.10.2010 22:40

Bronił w opasce na oczach, tą opaską był szalik i po jednym czy dwóch strzałach zdjął i odruchowo nim rzucił żeby już bronic widząc , po sekundzie go podniósł po czym podmuchał czy tam pocałował i zawiesił na bramce. Niefortunny odruch, na przyszłość będzie bardziej skupiony

gianbuffon 07.10.2010 23:14

ojej weźcie go rozstrzelajcie...

wolfy 07.10.2010 23:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bartosz (Post 992025)
Pawełek przegiął pałę po raz enty..

Weź nie przesadzaj. Nawet po tak szczytnej imprezie nie potraficie wyzbyć się małostkowości i nienawiści. Aż żal na to patrzeć.

Semper Fidelis 1985 08.10.2010 12:24

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5335553153.jpg

Taniec z gwiazdami :taniec:http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...wiazdy//40790/

tomo 08.10.2010 12:31

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...5335561784.jpg

Mina Maria też z pierwszych stron gazet :)

Fajnie że po treningach zostają i coś robią, a nie rozchodzą się każdy w swoją stronę. Coś drgnęło jeśli chodzi o podejście do swojego bądź co bądź zawodu po skończonej pracy - w tym przypadku po treningu.

IncognitoTSW 08.10.2010 14:49

Cleber miażdży w tej czapce

masterlag 08.10.2010 15:12

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...4771704193.jpg
Brożkom się chyba najbardziej spodobał ten pomysł ;)
Fajny numer przy pierwszym karnym zrobił Boukhari z Jovaniciem[?] z tym przesunięciem bramki. Żeby jeszcze taki pomysłowy był na boisku...

Naprawdę bardzo fajna impreza. Myślę, że warto jeśli kiedyś powtórzą to (pewnie inni wykonawcy). Raz na jakiś czas będzie miło zobaczyć Wisłę razem.

Chrisman 08.10.2010 17:17

ta impreza to byla zal uzbierali marne 18tys ,a sam klub musial wiecej wyplacic wszystkim pilkarzom za dniowki,lepiej jakby kazdy odstawil chociaz te 5% i bylo by git

Miro 08.10.2010 17:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Chrisman (Post 992126)
ta impreza to byla zal uzbierali marne 18tys ,a sam klub musial wiecej wyplacic wszystkim pilkarzom za dniowki,lepiej jakby kazdy odstawil chociaz te 5% i bylo by git

Mam w pracy kolegę o podobnym podejściu do życia i otoczenia jak Ty.... ehh, to dopiero jest żal

tomo 08.10.2010 17:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Chrisman (Post 992126)

"Żal" to jesteś Ty. Schowaj się i więcej nie wyskakuj charcerzyku.

Żmijka 08.10.2010 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masterlag (Post 992111)
Fajny numer przy pierwszym karnym zrobił Boukhari z Jovaniciem[?] z tym przesunięciem bramki.

Z trenerem Kurdzielem.

willow 08.10.2010 20:18

Erin ma większą łydkę niż Piotruś :D

polska.mysl.szkoleniowa 08.10.2010 23:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 992134)
"Żal" to jesteś Ty. Schowaj się i więcej nie wyskakuj charcerzyku.

Gwoli ścisłości - harcerzyku : )

Impreza sympatyczna, chociaż nie miałem czasu śledzić - to na zdjęciach widziałem tylko kilku piłkarzy. Nie było ich wszystkich? Szkoda, mogli wpaść.

sevenheaven 09.10.2010 09:28

dokładnie, ale nalezy zwrócić uwagę np, że Rios, mimo że nie mógł grać to przyszedł dopingować kolegów.. szkoda, że się po sezonie z nim rozstaniemy, bo i tak jest jednym z epszych naszych graczy, a na pewno nie pokazuje wszystkiego na co go stać

tofik 09.10.2010 10:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 984030)
Odnośnie Kirma. Wczoraj Lipiński w C+ omawiał spotkanie Palermo - Inter. i mówił o Słoweńcu kupionym z Mariboru. Gość tam szaleje, strzela,podaje. Bajka. I mówi,że nie może zrozumieć patrząc na tego faceta,że jest on zmiennikiem Kirma w kadrze. Przy czym ten gość na tle Kirma w kadrze wygląda średnio. I tak naprawdę chyba już nikt nie wie w czym tkwi taka metamorfoza Kirma. Gdyby gość grał chociaż 70 procent tego co w reprezentacji to byłby wymiatacz nieprawdopodobny. Najbardziej tajemniczy facet jak dla mnie w Wiśle w ostatnich latach.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 984051)
Ilicić powoli zaczyna się przedzierać do 1 składu rep Słowenii. Ten chłopak jest świetny. Kirm będzie miał bardzo cięzko utrzymać pozycję na lewej pomocy.

I już stracił :> Ilicić w pierwszym składzie. To było do przewidzenia, Kirm chyba był najsłabszym ogniwem tej drużyny. A mając takiego konkurenta to była kwestia czasu.
http://www.youtube.com/watch?v=xmVxbS0eqWc

JrQ- 09.10.2010 10:57

No ten Ilicić na tym filmiku wygląda naprawdę nieźle, szybkość, dynamika, strzał, bardzo szybka noga.
W Interze może się rozwinąć i być za parę lat gwiazdą światowego formatu.

edit:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez pchelas (Post 992273)
Szczególnie, ze gra w Palermo ;)

Fakt, pomyłka, gra w Palermo :]

pchelas 09.10.2010 11:19

Szczególnie, ze gra w Palermo ;)

westersyl 09.10.2010 11:37

Cytat:

Odnośnie Kirma. Wczoraj Lipiński w C+ omawiał spotkanie Palermo - Inter. i mówił o Słoweńcu kupionym z Mariboru. Gość tam szaleje, strzela,podaje. Bajka. I mówi,że nie może zrozumieć patrząc na tego faceta,że jest on zmiennikiem Kirma w kadrze. Przy czym ten gość na tle Kirma w kadrze wygląda średnio. I tak naprawdę chyba już nikt nie wie w czym tkwi taka metamorfoza Kirma. Gdyby gość grał chociaż 70 procent tego co w reprezentacji to byłby wymiatacz nieprawdopodobny. Najbardziej tajemniczy facet jak dla mnie w Wiśle w ostatnich latach.
Pamiętam barażowe mecze Słowenii przeciwko Rorsji. Tam Kirm grał naprawdę dobrze jednak jestem daleki od tego żeby napisac że to on ciągnął grę tej drużyny.
Widziałem także wszystkie 3 mecze Słowenii na mistrzostwach świata tam nasz Kirm był najsłabszym ogniwem tej drużyny. Nie zrobił ani jednej ofensywnej akcji która utkwiłaby mi w pamięci. Był tłem dla swojego kolegi z przeciwnej strony boiska Birsy.
Kirm jest strasznie nieprzewidywalny... potrafi strzelic bramkę z 40 metrów po czym w następnym meczu ma problemy z podaniami na 5 metrów.

Ogryzek 09.10.2010 11:46

Kirm znowu nie gra w kadrze jakoś bajecznie. Niektórzy mitologizują jego grę (zwłaszcza że większość nie widziała jak gra w kadrze - no może mecz przeciwko Polsce w eliminacjach który akurat zagrał dobrze). Zgadzam się z westersylem - był słabym ogniwem na MŚ - dokładniej mówiąc zwykłym wypełniaczem, tyle że zgranym z kolegami. Birsa to jednak wyraźnie lepszy zawodnik.

Jednak teraz kiedy mamy Maaskanta za trenera - albo Kirm zacznie grać i pokaże te skrzętnie maskowane umiejętności, albo jednak okaże się ze to zwykły przecinak tyle tylko że pasował trenerowi kadry Słowenii do zespołu i tyle.

Mam nadzieje że jednak Maaskant wybierze najlepszych piłkarzy do gry i Kirm okaże się jednak przydatny:)

martin_6 09.10.2010 12:36

Cytat:

Jednak teraz kiedy mamy Maaskanta za trenera - albo Kirm zacznie grać i pokaże te skrzętnie maskowane umiejętności, albo jednak okaże się ze to zwykły przecinak tyle tylko że pasował trenerowi kadry Słowenii do zespołu i tyle.
Bo to jest typowy przecinak i od dłuższego czasu postuluję, żeby go przestawić na pozycję defensywnego pomocnika, gdzie byłby moim zdaniem zdecydowanie bardziej pożyteczny.

HEDu 09.10.2010 12:52

Kirm = Krivets ? To samo ?

szprotson 09.10.2010 12:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 992299)
Kirm = Krivets ? To samo ?

Kirm = może Wilk

Kriveć to gra non stop, mimo iż partoli to ma też pozytywne zagrania.
A nasz Kiro to taki Wilk. Wchodzi z ławki,tylko robi mniejszy szum i strzela mniej bramek, a zespołowi ..nie daje nic.

rafi2323 09.10.2010 15:11

http://sport.wp.pl/gid,12735103,kat,...iazdjecie.html

neq. 09.10.2010 15:42

hmm powiem tak...mam nadzieję że Maaskantowi uda się stworzyć zespół z tej zgrai, która chce zwać sie zespołem Wisły.

polska.mysl.szkoleniowa 09.10.2010 18:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sevenheaven (Post 992243)
dokładnie, ale nalezy zwrócić uwagę np, że Rios, mimo że nie mógł grać to przyszedł dopingować kolegów.. szkoda, że się po sezonie z nim rozstaniemy, bo i tak jest jednym z epszych naszych graczy, a na pewno nie pokazuje wszystkiego na co go stać

Ja tego nie widzę, bo wszyscy grają fatalnie i jednym z lepszych to jest co najwyżej i na wyrost Małecki. Czy szkoda, to się okaże, jeśli coś pokaże.

bonawentura 09.10.2010 18:19

A dlaczego Rios od nas odejdzie po sezonie? Może uda się go wykupić?

AS82 09.10.2010 18:25

Dziś na meczu ME byli Cleber i Rios. Andy z tego co usłyszalem mimochodem , nie mogl uwierzyć że Wisła kiedys po golu Żurawskiego ograła Inter Mediolan 1-0 :-p

Wasiu 09.10.2010 19:07

Polska U-23 zremisowala 1-1 w Teheranie z Iranem. Bramke dla Polakow strzelil Cezary Wilk.

1q2 09.10.2010 19:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wasiu (Post 992426)
Polska U-23 zremisowala 1-1 w Teheranie z Iranem. Bramke dla Polakow strzelil Cezary Wilk.

...który za 5 miesięcy skończy....25 lat :lol:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl