![]() |
****a dzis jebane young lions i bym mial 200zl...dalem japonia x2 zvonareva kurs ponad 3, kvitova, melzer/petzchner w debla i tylko jebane young lions...to samo puscil moj kolega za 500zl oprocz zvonarevej to mial do wygrania ponad 3000tys :/
|
Cytat:
|
Cytat:
Dlatego nie gra się tylu meczów na kuponie:P |
http://i48.tinypic.com/241j9g2.jpg co o takim czymś na dziś sądzicie? :)
|
z tym Nadalem to bym uważał, a reszta w pożądku
|
Holandia-Brazylia 2 1,95
Paragwaj-Hiszpania 2 1,45 ako:2,83 Co o tym sądzicie? |
Finał Brazylia-Hiszpania
do wygrania 761 zł |
Cytat:
|
Cytat:
FC Lahti - Honka 2 Niemcy - Argentyna 1 FC Haka - FC Inter 1 (draw no bet) ako: 3,98 |
Cytat:
|
Lojda D. - Hocevar R. zna ktoś wynik tego meczu z dnia dzisiejszego?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
KR Reykiavik - Glentoran Belfast 1
Olimpija Lublan - Siroki Brijeg 1x Anorthosis - Banants Yerevan 1 2.29 |
Shakhtyor Karagandy - Ruch Chorzow 1
kurs 2,7 jak tylko zobaczyłem, że w Kazachstanie cały czas grają to już nie miałem wątpliwości w dodatku Chorzowianie już zgłaszają problemy z murawą pogromu nie będzie ale przegrać różnicą jednej czy dwóch bramek powinni |
Niemcy - Argentyna 1
Shakhtyor Karagandy - Ruch Chorzow under 2,5 ako: 2,18 |
Shakhtyor Karagandy - Ruch Chorzow 2
Awas Niemcow Hiszpania - Paragwaj 1 stawka 50 do wygrania 300 |
Cytat:
Nie stawia sie kursow ponizej 1.6 bo sie nic nigdy nie wygra , tym bardziej takiego tasiemca. |
Cytat:
Ghana, Argentyna, Hiszpania, Brazylia wszystko awans do 1/2 |
Urugwaj - Ghana 1 (awans)
Finlandia - Rosja 2 Egipt - Stany Zjednoczone 2 Paragwaj - Hiszpania 2 ako: 3,19 i na dziś takie dla zabawy za małą stawkę: Polska - Kuba 1 Czy Messi strzeli dziś bramkę? NIE Paragwaj - Hiszpania 2 ako: 3,61 |
a ja powiem krótko dziś Brazylia Was zawiedzie :)
|
Cytat:
Jesli tak to nie mam nic przeciwko :D |
Cytat:
DNB:Brazylia |
Holandia - Brazylia 1 2:1
Ghana - Urugwaj X 1:1 Argentyna - Niemcy 1 Hiszpania - Paragwaj 1 ładnie, może wejsć ponad 30.00 ako |
Urugwaj - Ghana awans 1
1,44 ale fart:P |
|
Cytat:
1poł:KPV - Klubi-04 X 1poł:Rapid - B.Bystrzyca X2 Argentyna - Niemcy 1 DNB:Argentyna zastanawiam się jeszcze nad BATE 1 poł. |
Polska - Kuba 1
Paragwaj - Hiszpania 2 ako: 2.23 no i racja nie ma co grać na Polskę, znając życie jutro nie postawie to wygrają |
Argentyna-Niemcy 1
Paragwaj-Hiszpania (1:0) 2 Maag-Levadia 2 POLSKA-Kuba 1 Bułgaria-Holandia 1 ako 14.12 11zł=ewk 130.40zł Belshina-Neman 1 Jelgava-Skonto Riga 1 (przełożony) Argentyna-Niemcy 1 Paragwaj-Hiszpania 2 Melzer J./Petzschner-Lindstedt R./Tecau H 2 Vesnina E./Zvonareva-King V./Shvedova Y. 2 ako 38.34 2zł=ewk 72.52zł wiem wiem że nie stawia się tych samych meczy na innych kuponach ale nie mogłem się oprzeć się pokusie zagrania na mojego faworyta Albiceleste :) (drugim są Holendrzy ;D zagrałem wczoraj na nich po kursie 4.15:D http://www.efortuna.pl/pl/strona_glo...PdNnFsM%3D ) Visca el Messi :) |
Argentyna - Niemcy (Podwójna szansa) 1X 1,33
Paragwaj - Hiszpania (Typ) 2 1,45 Melzer J./Petzschner P. - Lindstedt R./Tecau H. (Typ) 1 1,60 Williams S. - Zvonareva V. (Typ) 1 1,15 Vesnina E./Zvonareva V. - King V./Shvedova Y. (Typ) 1 1,30 ako 4,61 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl