![]() |
Cytat:
Tak nie porównuj bo we Francjii nawet w 2 lidze oni maja zupelnie inne wyszkolenie juz od juniorów.Ciezko powiedziec czy gracz z ich 2 ligi bedzie lepszy niz od nas z Ekstrakalsy.Ale widząc jak slabi sa nasi ligowcy zwlascza technicznie moge powiedziec ze slabszy ten Videmont raczej nie bedzie. |
Cytat:
|
Cytat:
Właśnie albo to wypali albo nie widać,że zarząd poluje miejsce na pudle....bo koniecznie chcą puchary |
Oni przecież tam grają cały rok.
Musze naprawdę tłumaczyć o co mi chodziło w tej wypowiedzi? ........ Dobrze. Chodziło mi o to, że cała drużyna jest po okresie przygotowawczym i na pewno jest trochę zajechana, dlatego Llonch może na jej tle prezentować się dużo lepiej - tym bardziej, jeśli jest w klasycznym cyklu treningowo meczowym. A za Lloncha trzymam kciuki, mam nadzieję, że będzie przekozakiem a nie tylko uzupełnieniem. Pozdrawiam! |
Cytat:
|
I oceniasz to po tym jak nasze chłopaki wyglądali szybkościowo na tle innego zespołu, który startuje do gry tydzień po nas?:p
Jak mówię, liga zweryfikuje wszystko. Naszym obciążenia mieli zmniejszać dopiero teraz, jeśli wierzyć wypowiedziom naszych w mediach :) |
Cytat:
|
Cytat:
Brożek ma zadziwiająco dużo hejterów. Nawet ten komentujący sparing próbował umniejszać jego bramki i zagrania. |
Ocenianie Pawła tylko przez pryzmat jego obecnej formy (która, nie oszukujmy się, jest słaba) jest czystym świństwem. Jest to naprawdę zasłużony dla Wisły zawodnik i należy mu się odrobina szacunku. Krytyka jego ostatnich występów jest jak najbardziej uzasadniona, ale zachowajcie jakiś umiar.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jestem pewny ze Brozek bedzie mial na koniec sezonu wiecej bramek niz Ondrasek czy Zachara. Po odejsciu Wolskiego, ktos musial wziac na siebie gre. Brozio calkiem niezle rozprowadzal pilki. Niestety nie omijaly go kontuzje. Wiosna juz nie musi sie cofac po pilki bo od rozgrywania bedzie mial Semira.
|
Co nie zmienia faktu, że czas Brożka pomalutku się kończy i trzeba by zacząć się rozglądać za jakimś godnym następcą...
|
Doszedł Stilic, to Paweł postrzela teraz.
Zresztą i tak nikogo lepszego nie mamy. |
Hugo na Twitterze dał sygnał że coś podpisał.. Umowa? :)
|
Mam nadzieję że latem ten godny następca przyjdzie. Zresztą dochodzą słuchy z klubu ze Latem priorytet to napastnik i bramkarz :) mam nadzieje ze będą klasowi
|
Tu juz nawet nie będzie wyboru... Ondrasek pewnego poziomu nie przeskoczy, Brozek wiadomo, lata.
Więc w lecie napastnik to będzie cel numer 1 na okienko transferowe. |
No niestety Ondrasek spoko byk, tylko strzela ślepakami.
|
Ondrasek to król strzelców ligi norweskiej. Przyszedł do nas właśnie po to żeby strzelać. Liczę że w tym sezonie nie będzie miał tajnego zadania jakiegoś i będzie ten byk ładował gol za golem. Trzymam kciuki.
P.S. Co ja gadam. Niektórzy tutaj chcą kupić strzelbę nie po to, żeby strzelać, tylko trzymać za lufę i ładować obuchem |
Cytat:
|
To może jak Stilić zacznie podawać do Ondraska to może i on zacznie strzelać ?
|
Cytat:
Na początek może warto byłoby się przyjrzeć tabeli z listą wszystkich królów strzelców tej ligi w jej historii, uszeregować ją wg liczby zdobytych bramek/spotkanie (G/M) i zobaczyć kogo się wtedy znajdzie na samym jej końcu. https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...ue_top_scorers P.S. No i lektura uzupełniająca ;) http://www.90minut.pl/kariera.php?id=26364 |
A jak myślisz czemu został kupiony do nas? Z myślą taką żeby się przepychać? Czy to Wy dorobiliście mu całą ideologię?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
To ile warte jest to wyszkolenie, jeśli taki Cywka może temu, rzekomo dobrze wyszkolonemu, piłkarzowi zabrać miejsce w składzie?
|
komu Cywka zabrał miejsce w składzie ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl