![]() |
Cytat:
Wcześniej niż we wrześniu nie zagramy u siebie, nie ma opcji. |
nie zagramy u siebie w sensie piłkarskim, czy w sensie kibicowskim. Bo piłkarzom D do gry potrzebne nie jest...
|
Ja tam apokaliptycznych wizji nie chcę przedstawiać ale wygląda to tragicznie.Lipiec to to taki sam plan jak 2tys km autostrad na Euro...sierpień, wrzesień - może ale tylko na totalnej prowizorce.Tyle że ktoś to będzie musiał odebrać i nie zdziwił bym się gdyby ilość niedoróbek dała + przynajmniej 1 miesiąc.
Podsumowując to wszystko...Człowiek żyje w tym kraju w cholerę lat więc nic go nie zdziwi ale ja osobiście takiej chujni to się nie spodziewałem.Najgorsze jest to że jak patrzysz na innych, to tam jakoś można.U nas jeden wielki burdel + co jakiś njusy które psują i tak (łagodnie pisząc) estetykę nie najwyższych lotów, naszego stadionu. Ja wiem że te barierki to najmniejszy z problemów ale są one po prostu ochydne. Jak Radny Olszówka miałby możliwość to ja z chęcią bym się dowiedział czy nasz wielki architekt, którego powinniśmy ukamieniować:> - w ogóle w swoim projekcie od razu przewidział te tony żelastwa - czy też to tak wyszło 'przez przypadek'...bo okazało się że te stopnie są o 1 cm za wysokie a on w ogóle o tym wcześniej nie pomyślał. |
Cytat:
|
Panowie od jutra zaczynamy montaż drzwi na starej C, takze jak bede miał jakies ciekawostki to sie bede dzielił:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
szczerze? wole zebysmy zagrali pozniej u siebie ale zeby D bylo oddane jak trzeba bez prowizorki
|
macie jakieś zdjęcia ze stadionu ze sektora gości bo tam miały być montowane krzesełka?
|
Jak zapewniają inżynierowie Polimexu, w przyszłym tygodniu zostanie zainstalowane dwa tysiące krzesełek, a do szesnastego czerwca zakończy się montaż wszystkich barierek zewnętrznych na wschodzie.
|
Cytat:
http://stadionwisly.info/files/gallery/264/2.jpg |
W kamerce na AGH widac narożnik gości z krzesełkami.
Chyba. |
Montują dzis krzesełka,widac to na 4 kamerce.
|
Jak czytam te wasze żale że to jest brzydkie a to nie ładne to szlak mnie trafia.A nie przeszkadza wam to że krzesełka będą nie podgrzewane i bez obić skórzanych?!To nie teatr tylko stadion!
|
http://kamera2012.eu/krakow1/
Działają wam tu wszystkie kamerki? U mnie od paru dni nie ładuje się pierwsza i czwarta. Pomysł z oddaniem D dla SKWK...:kumple: |
Cytat:
|
Płaczki musicie pilnowac koloru murawy bo może wam odcień zieleni nie pasować więc bądźcie czujni.
|
Cytat:
jebną Ci odpowiednią cenę za bilecik to wtedy będziesz marudził kolor krzesełek jak już jest wybrany taki jak na innych trybunach można chyba dopasować kolorystycznie tak żeby się nie wyróżniał niby nic a jednak:))) pójdziesz z kobietą na meczyk i zamiast o nim będzie cały czas gadać o tych siedziskach:)) |
http://kamery.2012.org.pl/images/kra...ualny_1024.jpg
na sektorze gości coś niebiesko - czyżby to już tyle krzesełek tam zamontowali? |
Cytat:
ale przecież z boku trybuny te "dziury" zostają ? |
|
Ale dlaczego nie ma zdjec tych krzesełek w żadnej galerii??Czy to jakas tajemnica??
|
Cytat:
|
2 czerwca na stronie SKWK opublikowano pierwsze amatorskie zdjęcie krzesełka
od tamtej pory byly 4 galerie na trzech wiślackich stronach i mimo rosnącej z dnia na dzień ilości krzesełek nie bylo ani jednego zdjecia!!! Dzis mamy juz kilkaset krzesełek które nie zamontowano przeciez dziś!!! Nie jest to dziwne?? |
no jak nie dziwne, jak dziwne..
ten montaż krzesełek owiany jest jakąś tajemnicą i coś czuję, że udział w spisku biorą wszystkie Wiślackie serwisy :evil: ja widzę dwa powody: - krzesełka pewnie wyglądają tragicznie, dlatego nie ma galerii, aby nas kibiców nie denerwować. - zostało coś spierniczonego i np. nie zgadzają się kolorystycznie lub coś. |
Tylko SKWK publikuje jakieś ''przemycane'' fotki:-/
|
spisek, pewnie nie mogą zdradzić kosmicznej technologii montowania krzesełek.
|
panowie ! przestańcie narzekać, buduje nam se piękny stadion.
mam tylko pytanie jaka jest w koncu kolorystyka krzesełek na trybunie C ? bo ja juz nie wiem |
Cytat:
tylko dopiero po rozłożeniu wszystkich pojawią się zdjęcia i wtedy ewentualnie protesty (SKWK i TWSD) nic nie dadzą, prezydent postawi na swoim ;/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Co będzie bolało po zamontowaniu krzesełek to różnica w odcieniu niebieskiego pomiędzy starymi i nowymi krzesełkami. To będzie katastrofa.
|
Niestety .
Wlasnie kilka tygodni temu o tym pisalem ... |
Cytat:
|
Mógłby ktoś wrzucić zdjęcia z kamerki nr1 i kamerki nr 4 ?
|
nie bedzie katastrofy, bo roznice beda na innych sektorach. Gdyby to bylo na jednym to byloby zle, a tak jakos ujdzie.
A krzesełek nie ma w zadnej galerii, bo zaczeli je montowac po tym jak wykonywali te zdjecia. Ktos o tym pisał, ze zdjecia ostatnio publikowane byly robione jeszcze przed krzeselkami. Pamietajcie ze teraz jest długi weekend... I ci ktorzy piszą, ze to spisek, bo krzesełka są fatalne i dlatego ich nie pokazują - co to za debilizm? Jak otworzą stadion to krzesełka beda takie same, jak wtedy to ukryją? ... to napewno jakis układ! .. |
Zauważcie, że na budowie cały czas trwają pracę (wywózka ziemi). Koparki cały czas działają, więc możliwe, że i krzesełka są montowane. Z drugiej strony tymi przedsięwzięciami zajmują się różne firmy...
|
Hey pracuja w niedziele niesamowite
|
róznice miedzy odcieniami mozna porównac w byłym buforze miedzy e4 i e5. chyba ze te krzesełka tez sie róznią koloremod tych na C
|
Jestem mile zaskoczony-Niedziela a na stadionie trwa obnizanie płyty boiska
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl