![]() |
http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/...d=1749926.html wywiad z Lubańskim o naszym meczu
|
Cytat:
A tak w ogóle, to NIE MA ŻE BOLI... ;) |
Mnie ten mecz w ogóle nie stresuje. Jak dla mnie ważniejszy jest ten ze Zagłębiem... A dziś? Fajna przygoda ale sry to nie LM. W LE mogą sobie pykać do finału byle frajerzy i tak niewiele z tego nie wynika.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Co racja, to racja. Po co komu ta LE? Tak samo nie daj Boże LM. Piłkarze się męczą, brakuje im sił na ligę, muszą grać z jakimiś frajerami z Belgii. A po co kilka milionów więcej na koncie i jakiś prestiż? Kogo to interesuje?
:shock: |
Cytat:
Gdzie się to kupuje? Też bym chciał ! PS No chyba, że to krokodyl to nie wchodzę. |
Czy to białe dziadostwo dalej leci z nieba nad krakowem ????
|
Cytat:
Jak się tratuje LE pokazuje właśnie Sporting... Olewka na max. |
@Królik, niee
|
Czterech polskich piłkarzy w podstawowym składzie. Kiedy ostatnio tylu wystąpiło u nas, gdy nie było kontuzji? Zastanawia mnie Chavez w pierwszym składzie...
|
Ja juz znam wynik ... 3-1 , 1-3 (kolejność przypadkowa) . Zwycięzcy nie podam celowo ;)
|
jak trzeba zagrać w pucharach przeciwkso faworytowi pokazuje własnie Legia, mam nadzieję ze chłopcy znają wynik z Ł3 a jeszcze lepiej by było, jakby ogladali pierwsza połówkę meczu ...
WISLACY - DO BOJU !!! |
Nie wiem co będzie, ale TYLKO ZWYCIĘSTWO WISEŁKO TYLKO WISEŁKO !!!
|
Cytat:
Rozumiem , że również po macoszemu traktuje ligę portugalską i dostaje od zespołów z dolnej części tabeli na własnym stadionie ? Tych wypocin czytać się nie da . |
No i po dwumeczu.
|
Zachciało się Moskalowi Czekaja...
|
Dzimi to była wina Czekaja Twoim zdaniem ? bo moim to Nunez zagrał jak junior.
|
Cytat:
|
I się zacznie jechanie po Czekaju.. Opanujcie sie ludzie!
Zagranie bylo co max. na zółtko. Oczywiście nikt nie zwrócił uwagi na fakt w jaki sposob zostala rozegrana pilka przed strata bramki? |
Winny jest Nunez oraz Czekaj, winie Nuneza ale po co Czekaj przewracal tego napastnika ? Nie znam sie wiec pytam kogos kto wie czy obronca takie cos ma robic w takich sytuacjach...
W przerwie Genkov i Malecki do zmiany, Bitton oraz Iliev na boisko... powiedzialbym ze Gargula tez do zmiany ale niema nikogo konrektnego na lawce za niego... |
Znowu idioci daja znac o sobie tym razem rzucając snieżkami na boisko !
ps zero winy czekaja |
Nie wiem jak za to można winić Czekaja.
Spryt napastnika, pech Czekaja. Sprawy się komplikują... |
Cytat:
|
Cytat:
Trudno jednak winić Czekaja, walka. Nie gramy źle. Iliev za Małeckiego póki co na już. Liczę na remis, w rewanżu wtedy sprawa otwarta. |
Zero winy Czekaja? W takich sytuacjach poprostu obronca olewa sprawe. Co jest lepsze; karny i czerwona, czy strata bramki? To byl wielblad Nuneza i blad Czekaja. Ale nie ma co po chlopaku jechac, niezrobil tego specjalnie. No i mlody jest. Na pewno wieksze farfocle wyczynili kolejno Gargula (200% sytuacja) i Nunez (sprowokowal cala sytuacje z Czekajem)
thechris Jestes jak gosc ktory pospolitej dziewczyny nie potrafi wyrwac, a chce zarywac do super modelek. |
jakby Nunez tak nie podał to nie było by faulu Czekaja tak więc to wina argentyńczyka
|
Cytat:
|
Z Małeckiego wychodzi podwórkowy piłkarzyk - totalna beznadzieja. Moskal na dzień dobry popełnił błąd w taktyce z grą na napastnika - nie strzelającego bramek.
|
gosciu wina czekaja jest to ze 3 jego kolegow zabawiło sie w barcelonke a on probowal ratowac ? przeciez nie chwycil go za koszulke po chamsko czy połamal mu nóg tylko chcial odebrac pilke, gosc sie wywrocil i po wszsytkim. Wina lezy po stronie nie udolnie rozgrywajacych kolegach... ewentualnie mozna miec zastrzeżenia co do jego ustawienia że za szeroku uciekł.
|
Cytat:
=== Ludzie, opanujta się, lepsza brama po błędzie niż karny i czerwona, to jasne. Wina Czekaja przy współudziale Nuneza. |
Cytat:
|
Cytat:
Moskal dobrze kombinował nakazując wyprowadzać naszej obronie piłki krótkimi podaniami.. wyszło jak wyszło, głupi błąd, i raczej sprawa awansu już się rozstrzygnęła. Szkoda, szkoda też tej setki Garguły zaraz po rozpoczęciu meczu, gdyby to trafił to Wisła by sobie mogła spokojnie grać a tak.. Na bardzo bardzo duży minus gra Małeckiego - każda decyzja jaką podejmuje jest chujowa. Czekam aż zmieni go Iliev. No ale liczę na jakiś cud i remisik 1:1 :-) |
Czekaj bardzo źle się zachował, Nunez również. Być może wspólnie przesądzili o odpadnięciu Wisły, czas pokaże.
Na razie Moskal absolutnie nie trafił ze składem. Martwi mnie, że foruje Małeckiego, który nie powinien grać kosztem Ilieva. Serb jest lepszym zawodnikiem, lepiej reagującym i wyszkolonym. Przez to Maor zupełnie nie ma z kim grać kombinacyjnie. Garguła też za mało wnosi. W ofensywie wyraźnie brakuje też Bitona. Genkow nie gra źle, wnosi pozytywy, ale potrzeba też kogoś, kto będzie umiał w decydującym momencie strzelić gola. W tym momencie nie możemy koncentrować się na obronie, musimy szukać goli mimo liczebnego osłabienia. |
Sadze, ze Nunez tym swoim cudownym zagraniem ostatecznie okreslil swoja przyszlosc w Wisle. Cupial jesli oglada mecz (a pewnie oglada) to za chuja po czyms takim nie zaplaci za niego zlamanego grosza.
Malecki kolejny raz udowadnia, ze jest pilkarskim niedorozwojem. Zeby byc pilkarzem na odpowiednim poziomie trzeba czasem ruszyc mozgownica i pomyslec. U Maleckiego podczas meczu mozg przechodzi pewnego rodzaju zawieszenie stad mamy takie kwiatki jak niezrozumiale strzaly z 35 metrow z jednoczesnym machaniem lapami i pretensjami do kolegow. Szczytem byla sytuacja w ktorej pilke odegral mu Melikson i wszedl na czysta pozycje w pole karne. Co zrobil tutejszy idol? Przytrzymal pileczke, spuscil leb w dol i tyle bylo po groznej dla nas okazji. Ogolnie, jesli w drugiej polowie nie wydarzy sie cud to powoli mozemy oswajac sie z mysla, ze w przyszlym tygodniu rozegramy ostatni mecze w pucharach w tym sezonie. Najbardziej boli to, ze Standard w I polowie gowno gral a i tak prowadzi i gra z przewaga zawodnika. |
Ja tam faulu nawet nie widziałem.
Po grom oni grali krótko ja tam trzech typów ze Standartu wysoko podeszło. Pareiko powinien długą dać. |
najlepiej jakby Czekaj sie połozył i patrzył jak nam bramke strzelaja, wtedy pewnie co po niektorzy by go chwialili
|
Cytat:
|
Ludzie! Kazdy normalny obronca zrobilby podobnie do Czekaja, ktorego obowiazkiem bylo biec do pilkarza rywala, a to ze tamten inteligentnie sie zastawil to Michal sie na niego nadział...to jest kur...normalne bo on nie szedl tylko BIEGL, wiec w niego uderzyl.
No chyba ze obronca sobie kalkuje "sprobuje wybic pilke....ale moge zrobic karneg i dostane czerwona czy odsune sie i stracimy bramke ale bedziemy grali w 11" ! W takich sytacjach sie nie kalkuluje tylko dziala instynktownie. Nunez podal balonika napastnikowi rywala, a Czekaj chcac ratowac wpadl w niego, bo tamten sprytnie sie zastawil i tyle. Sytuacja obciaza obu zawodnikow. |
Cytat:
Moskal wybrał Czekaja, który sprokurował karnego i osłabił zespół. 300% winy Moskala. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl