![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Ale generalnie polecam mieć bilet albo mieć karnet :D Cytat:
To ja Ci gwarantuję że są wiślacy którzy cieszą się że mogą pomóc innemu wiślakowi. Że ktoś dzięki nim się na mecz dostanie. Jakbym zaproponowała pieniądze za taką "fatygę" to by się poobrażali .... i za to szacun dla nich ... PANOWIE SZACUN!!! :D |
szacun szacunem, ale przycinka na różnego rodzaju działalności w Krakowie jest zatrważająca ;] wystarczy popatrzeć na temat gdzie się sprzedaje szaliki. Ktoś sprzedaje pasiaka i pisze, że czeka na oferty ;) to jest dopiero coś zarabiać na sprzedaży barw ;) rozumiem jakiś unikat wtedy można czekać na oferty i podbijać ponad standardowe 25 zł za szalik, ale nie każdy szal, koszulkę, chustę... jeden z użytkowników niedawno za smycz ABG chciał 50 zł.
Rozumiem, że większość ludzi w Krakowie przyzwyczaiło się do takich praktyk, że trzeba na sobie zarabiać, ale może czasem warto coś komuś sprzedać w cenie zakupu i pomóc komuś kto coś chce, a nam jest to zbędne ;) ot taka zwykła pomoc BRAT DLA BRATA. z napinką na biznesmenów. P.S. nie mówię o sprzedaży czegoś kiedy zysk idzie na konkretny cel. |
Cytat:
|
Cytat:
Czyli rozumiem, ze na najblizszy mecz kupujesz mu bilet? Problem z glowy. |
Gdzie w Krakowie kupię ciuchy Ralpha Laurena?
http://discounts-domain.com/wp-conte...auren_logo.jpg dzięki Zola |
W G. Krakowskiej w sklepie "PEEK & CLOPPENBURG "
|
Cytat:
Przypomniałem sobie jeszcze o trzecim miejscu. Na Krupniczej na przeciwko Auditorium Maximum. To jest siłownia, ale między sprzętem ustawiony jest worek. Na pewno najtańsza opcja, ale cały czas Ci ktoś łazi i przeszkadza. |
poleccie jakis dobry sklep z laptopami w hucie, dobry z fachowcami nie robiącymi łaski, ze ktoś o coś smie zapytać
|
Ile może kosztować zdjęcie SIMLOCKA z Samsunga D900i i jaki serwis się tego podejmie?
|
Można będzie kupić bilet w WŚ na mecz z Bełchatowem jeszcze w sobotę rano?
|
Cytat:
|
Jak wyłączyć te jebane reklamy z gg? Nie mogę se przez nie zmienić statusu... :/ :P
|
Witam mógłby ktoś z Borku Fałęckiego lub Kurdwanowa napisac mi gdzie zamiawiał polówki?
I jeszcze jedno pytanko. Co to znaczy STAŁY WYJAZDOWICZ? |
taki co jest na każdym wyjeździe, a nie tylko na tych lepszych.
|
Idzie jakos nagrac dzwiek z kompa??
Bo ogladam sobie serial kiepskich na ipli. I chcialbym pewna kwestie sobie zapisac. JUZ MAM : Rejestrator dzwieku. PZDR oto i moja praca : http://www.youtube.com/watch?v=cTyWXYOMYdo |
I co to ma być śmieszne czy coś ?
|
Witam czy ktoś z was jest może na Ratownictwie medycznym w UJ ? mam kilka pytań na priv
|
Ma ktoś może jakieś konkretne info odnośnie zmiany regulaminu w Erze i możliwości zerwania umowy bez konsekwencji ?
|
Orientuje sie ktoś gdzie można dostać na terenie Krakowa piwo Piast które serwują we Wrocławiu?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
KIedy otwieraja Kaufland na osiedlu Strusia?
|
Cytat:
|
Podobno nie ma głupich pytań,wiec...jak usunąć filmik z YT ?
|
Zna ktoś jakąś stronkę gdzie można się doszkolić do egzaminu na prawko?Rożne przepisy itd. Takie coś jak jest na teorii :)
|
Cytat:
P! |
Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat drużyn piłkarskich z Dublina tzn. drużyn DUNDALK i BOH.DUBLIN - konkretnie czy któraś z nich jest "pejsiasta" a jeśli tak to która?
|
Cytat:
ale tam jest stosunkowo mało testów. w szkole swojej gdzie sie zapisałeś na kurs, powinieneś dostać płytkę z testami. Takie same testy dawali w gazecie wyborczej, auto moto i sport i rzeczpospolitej. Teraz ciężko będzie z prasy dostać coś takiego. Ale ściągnij sobie torrenta z testami |
Cytat:
|
Tzn testy są w necie ale chodzi mi o wyjaśnienie pytań do tych testów :)
|
No patrz a ja sie tyle siłowałem z tym.Dziekować LanceTS
|
Urzadzenie ma moc 200W, jak obliczyc jaki bedzie koszt pracy tego urzadzenia przez godzine ?
0,2 kW x 1h x cena kWh ? |
Siema mam dość nietypowe pytanko :P Zamierzam z kolegami jechać nad polskie morze pociągiem i zamierzam również zabrać ze sobą troche palenia(zielonego palenia:P) i moje pytanie jest takie , czy bez problemu moge mieć to przy sobie w pociągu ? czy psy ( te prawdziwe psy) wyczują coś ?o ile wogule som na stacjach :P ma ktoś jakies doświadczenie z tym? może być prv:) pzdr
|
Cytat:
Cytat:
|
Wie ktoś czy da się zmienić nick na naszym forum ? :D
|
Nie chodziło mi o ty czy pies na peronie wyczuje palenie gdy siedze juz w pociągu a o to czy te psy na peronie są wogule po to żeby szukać narkotyków czy są to zwykłe psy ? i czy wogule możliwe jest że bedą wchodzić do pociągu na jakiś stacjach w celu znalezienia czegos?
|
Cytat:
Najlepiej to idź na dworcowy posterunek policji i dopytaj ... Będziesz miał pewne informacje .... Człowieku proszę Cię... Jak się tak boisz to może zrób jak na filmach ... weź puszkę wsyp do niej kawę i tam włóż woreczek ... Kawa podobno zmyli psy i będzie git ... Albo towar zostaje w domu ... aa i długa droga przed Tobą, to może poczytaj coś, co? psy są a nie som ... <żenada> |
Cytat:
|
Najlepiej spytać SOKistę, on ci wszystko powie ;]
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl