Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Gordian 10.08.2009 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez puchaty1906 (Post 776952)
Ktoś się orientuje czy istnieje możliwość "wynajęcia" gdzieś w Krakowie worka bokserskiego. Chodzi mi o to, że przychodzisz i np przez 30 min można się na takim worku wyżyć :) Ewentualnie jakieś siłownie gdzie jest też worek bokserski lub inne rozwiązania ze wspomnianym przedmiotem.

W starym kinie Świcie w nowej hucie była swego czasu siłownia. Wstęp 5 zł i siedziało się do oporu. Worek również mają i o ile mnie pamięć nie myli ring też. Było to jakiś czas temu. Może nadal to funkcjonuje.

Kobieta_Wislak 10.08.2009 22:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BRTS39 (Post 776819)
Czy mozecie mi powiedziec. Ludzie z daleka niemajacy konkaktow w KRK.
Jak zalatwiacie bilety.?
Jedziecie na gape?? nie majac biletu przy sobie??

bez biletu to raczej nie, chociaż teraz w Sosnowcu to problemu raczej nie ma z kupieniem od kogoś z SKWK - wiem bo tak jechałam raz na pałę.
Ale generalnie polecam mieć bilet albo mieć karnet :D
Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak_92 (Post 776826)
(...) Czyli 35zl + pare groszy dla kupujacego za fatyge + kasa wydana za dojazd na stadion. Znajda sie chetni:)

proszę Cię....!!! zatkało mnie ... Konikiem chcesz być dla brata po szalu?

To ja Ci gwarantuję że są wiślacy którzy cieszą się że mogą pomóc innemu wiślakowi. Że ktoś dzięki nim się na mecz dostanie.

Jakbym zaproponowała pieniądze za taką "fatygę" to by się poobrażali .... i za to szacun dla nich ...
PANOWIE SZACUN!!! :D

Silesia Wratislavia 10.08.2009 23:15

szacun szacunem, ale przycinka na różnego rodzaju działalności w Krakowie jest zatrważająca ;] wystarczy popatrzeć na temat gdzie się sprzedaje szaliki. Ktoś sprzedaje pasiaka i pisze, że czeka na oferty ;) to jest dopiero coś zarabiać na sprzedaży barw ;) rozumiem jakiś unikat wtedy można czekać na oferty i podbijać ponad standardowe 25 zł za szalik, ale nie każdy szal, koszulkę, chustę... jeden z użytkowników niedawno za smycz ABG chciał 50 zł.

Rozumiem, że większość ludzi w Krakowie przyzwyczaiło się do takich praktyk, że trzeba na sobie zarabiać, ale może czasem warto coś komuś sprzedać w cenie zakupu i pomóc komuś kto coś chce, a nam jest to zbędne ;) ot taka zwykła pomoc BRAT DLA BRATA.

z napinką na biznesmenów.

P.S. nie mówię o sprzedaży czegoś kiedy zysk idzie na konkretny cel.

maciek5656 11.08.2009 01:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dymcol
Kiedy jest planowany koniec budowy naszego stadionu?:-p

Połowa 2010. Czyli na start nowego sezonu powinien już być gotowy.

wislak_92 11.08.2009 08:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kobieta_Wislak (Post 777019)
bez biletu to raczej nie, chociaż teraz w Sosnowcu to problemu raczej nie ma z kupieniem od kogoś z SKWK - wiem bo tak jechałam raz na pałę.
Ale generalnie polecam mieć bilet albo mieć karnet :D

proszę Cię....!!! zatkało mnie ... Konikiem chcesz być dla brata po szalu?

To ja Ci gwarantuję że są wiślacy którzy cieszą się że mogą pomóc innemu wiślakowi. Że ktoś dzięki nim się na mecz dostanie.

Jakbym zaproponowała pieniądze za taką "fatygę" to by się poobrażali .... i za to szacun dla nich ...
PANOWIE SZACUN!!! :D

Zapytal to odpowiedzialem. Nie mowilem o sobie. To byla tylko jedna z opcji.
Czyli rozumiem, ze na najblizszy mecz kupujesz mu bilet? Problem z glowy.

Tomy 11.08.2009 08:59

Gdzie w Krakowie kupię ciuchy Ralpha Laurena?
http://discounts-domain.com/wp-conte...auren_logo.jpg

dzięki Zola

Zola 11.08.2009 09:06

W G. Krakowskiej w sklepie "PEEK & CLOPPENBURG "

tomekk81 11.08.2009 09:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez puchaty1906 (Post 776952)
Ktoś się orientuje czy istnieje możliwość "wynajęcia" gdzieś w Krakowie worka bokserskiego. Chodzi mi o to, że przychodzisz i np przez 30 min można się na takim worku wyżyć :) Ewentualnie jakieś siłownie gdzie jest też worek bokserski lub inne rozwiązania ze wspomnianym przedmiotem.

Jedno takie miejsce, to Park Wodny. Możesz sobie wynająć tam salkę, na której ćwiczy się sztuki walki, powiesić worek i sobie potrenować. Drugim jest Platinium na Lea. Oczywiście wpuszczą Cie do jednej i drugiej salki tylko wtedy, kiedy nie będzie tam żadnych innych zajęć. Nie wiem, niestety, jak to wygląda cenowo, ale worki mają:)

Przypomniałem sobie jeszcze o trzecim miejscu. Na Krupniczej na przeciwko Auditorium Maximum. To jest siłownia, ale między sprzętem ustawiony jest worek. Na pewno najtańsza opcja, ale cały czas Ci ktoś łazi i przeszkadza.

pan_premier 11.08.2009 09:35

poleccie jakis dobry sklep z laptopami w hucie, dobry z fachowcami nie robiącymi łaski, ze ktoś o coś smie zapytać

Prezydentowa 11.08.2009 10:12

Ile może kosztować zdjęcie SIMLOCKA z Samsunga D900i i jaki serwis się tego podejmie?

pozdi91 11.08.2009 10:35

Można będzie kupić bilet w WŚ na mecz z Bełchatowem jeszcze w sobotę rano?

WILU TS 11.08.2009 10:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 777113)
Ile może kosztować zdjęcie SIMLOCKA z Samsunga D900i i jaki serwis się tego podejmie?

Dowolny,około 40zł,albo spróbuj http://www.samsungi.pl/viewtopic.php?t=7118#34810

!!IRIVER!! 11.08.2009 10:57

Jak wyłączyć te jebane reklamy z gg? Nie mogę se przez nie zmienić statusu... :/ :P

WiernyWiśle88 11.08.2009 11:14

Witam mógłby ktoś z Borku Fałęckiego lub Kurdwanowa napisac mi gdzie zamiawiał polówki?

I jeszcze jedno pytanko. Co to znaczy STAŁY WYJAZDOWICZ?

Silesia Wratislavia 11.08.2009 12:01

taki co jest na każdym wyjeździe, a nie tylko na tych lepszych.

BRTS39 11.08.2009 12:07

Idzie jakos nagrac dzwiek z kompa??
Bo ogladam sobie serial kiepskich na ipli. I chcialbym pewna kwestie sobie zapisac.

JUZ MAM : Rejestrator dzwieku.
PZDR
oto i moja praca : http://www.youtube.com/watch?v=cTyWXYOMYdo

WILU TS 11.08.2009 12:43

I co to ma być śmieszne czy coś ?

OPTIMUS_(konto_usunięte) 11.08.2009 13:04

Witam czy ktoś z was jest może na Ratownictwie medycznym w UJ ? mam kilka pytań na priv

L U Z N Y 11.08.2009 13:51

Ma ktoś może jakieś konkretne info odnośnie zmiany regulaminu w Erze i możliwości zerwania umowy bez konsekwencji ?

Robert_wislak 11.08.2009 17:16

Orientuje sie ktoś gdzie można dostać na terenie Krakowa piwo Piast które serwują we Wrocławiu?

mic 11.08.2009 17:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krygav (Post 777330)
Witam!
Jak można "zamknąć" tekst z Worda (format .doc lub .docx) w Adobe Acrobac Document (.pdf)? Chodzi mi o to żeby było wszystko dokładnie jak w Wordzie ale żeby nikt nie mógł skopiować tekstu ani obrazów itd.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam!

google -> "doc to pdf" i w cholere programow/dodatkow :)
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Robert_wislak (Post 777333)
Orientuje sie ktoś gdzie można dostać na terenie Krakowa piwo Piast które serwują we Wrocławiu?

Sprobuj moze w almie, oni maja tam bardzo duzy wybor, nie tylko polskich

Kamil 11.08.2009 17:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Robert_wislak (Post 777333)

byl w lidlu, ale czy dalej jest, to nie mam pojecia, bo tam ostatnio nie zagladalem...

StelmiOriginal 11.08.2009 17:29

KIedy otwieraja Kaufland na osiedlu Strusia?

dymek_nhs 11.08.2009 17:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil (Post 777336)
byl w lidlu, ale czy dalej jest, to nie mam pojecia, bo tam ostatnio nie zagladalem...

Było jest i będzie :P Cały czas

Kordel 11.08.2009 17:42

Podobno nie ma głupich pytań,wiec...jak usunąć filmik z YT ?

TSW Fanatyk 11.08.2009 18:46

Zna ktoś jakąś stronkę gdzie można się doszkolić do egzaminu na prawko?Rożne przepisy itd. Takie coś jak jest na teorii :)

enzo 11.08.2009 19:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez L U Z N Y (Post 777218)
Ma ktoś może jakieś konkretne info odnośnie zmiany regulaminu w Erze i możliwości zerwania umowy bez konsekwencji ?

Chyba wszyscy regulaminy teraz zmieniają ;) Mnie coś takiego z Play'a ostatnio przyszło, włącznie z możliwością rezygnacji z usług (choć była też wzmianka o tym, że te zmiany są wymuszone). Najlepiej przejdź się do jakiegoś punktu Ery i osobiście zapytaj co i jak.

P!

Ala1955 11.08.2009 19:05

Czy ktoś mógłby mi udzielić informacji na temat drużyn piłkarskich z Dublina tzn. drużyn DUNDALK i BOH.DUBLIN - konkretnie czy któraś z nich jest "pejsiasta" a jeśli tak to która?

kacap 11.08.2009 19:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 777387)
Zna ktoś jakąś stronkę gdzie można się doszkolić do egzaminu na prawko?Rożne przepisy itd. Takie coś jak jest na teorii :)

na google.pl wpisz

ale tam jest stosunkowo mało testów.

w szkole swojej gdzie sie zapisałeś na kurs, powinieneś dostać płytkę z testami.

Takie same testy dawali w gazecie wyborczej, auto moto i sport i rzeczpospolitej. Teraz ciężko będzie z prasy dostać coś takiego.

Ale ściągnij sobie torrenta z testami

LanceTS 11.08.2009 19:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kordel (Post 777349)
Podobno nie ma głupich pytań,wiec...jak usunąć filmik z YT ?

Logujesz sie, najezdzasz myszka na nazwe uzytkownika w prawym górnym rogu. Następnie wciskasz przycisk "Moje Filmy wideo" - wyswietlają Ci sie wszystkie Twoje filmy. Po prawej stronie masz przycisk "Usuń" - wystarczy go nacisnąć ;)

TSW Fanatyk 11.08.2009 19:31

Tzn testy są w necie ale chodzi mi o wyjaśnienie pytań do tych testów :)

Kordel 11.08.2009 22:29

No patrz a ja sie tyle siłowałem z tym.Dziekować LanceTS

mic 11.08.2009 23:56

Urzadzenie ma moc 200W, jak obliczyc jaki bedzie koszt pracy tego urzadzenia przez godzine ?

0,2 kW x 1h x cena kWh ?

T S W 12.08.2009 00:12

Siema mam dość nietypowe pytanko :P Zamierzam z kolegami jechać nad polskie morze pociągiem i zamierzam również zabrać ze sobą troche palenia(zielonego palenia:P) i moje pytanie jest takie , czy bez problemu moge mieć to przy sobie w pociągu ? czy psy ( te prawdziwe psy) wyczują coś ?o ile wogule som na stacjach :P ma ktoś jakies doświadczenie z tym? może być prv:) pzdr

globoos 12.08.2009 00:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez T S W (Post 777537)
Siema mam dość nietypowe pytanko :P Zamierzam z kolegami jechać nad polskie morze pociągiem i zamierzam również zabrać ze sobą troche palenia(zielonego palenia:P) i moje pytanie jest takie , czy bez problemu moge mieć to przy sobie w pociągu ? czy psy ( te prawdziwe psy) wyczują coś ?o ile wogule som na stacjach :P ma ktoś jakies doświadczenie z tym? może być prv:) pzdr

napisz jeszcze który pociąg i jak będziesz ubrany. szczerze powiedziawszy, nie wiedząc takich rzeczy nie powinieneś się w ogóle za ten temat chwytać. btw możesz jechać spokojnie, bo nie wierzę że ktoś kto nawet nie wie jak to pachnie, skoro pyta czy "psy wyczują", dostanie normalny sort ;] a jeżeli jakimś cudem dostaniesz, to nie spinaj, nie wiem co byś musiał mieć za temat żeby pies wyczuł na peronie że masz w kiermanie siedząc w pociągu kulkę ;]

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kibic z Chełma
Wie ktoś czy da się zmienić nick na naszym forum ? :D

jak ładnie poprosisz któregoś z modów, a on będzie skory spełnić twoją prośbę to pewnie i da.

OPTIMUS_(konto_usunięte) 12.08.2009 00:30

Wie ktoś czy da się zmienić nick na naszym forum ? :D

T S W 12.08.2009 00:41

Nie chodziło mi o ty czy pies na peronie wyczuje palenie gdy siedze juz w pociągu a o to czy te psy na peronie są wogule po to żeby szukać narkotyków czy są to zwykłe psy ? i czy wogule możliwe jest że bedą wchodzić do pociągu na jakiś stacjach w celu znalezienia czegos?

Kobieta_Wislak 12.08.2009 08:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez T S W (Post 777543)
Nie chodziło mi o ty czy pies na peronie wyczuje palenie gdy siedze juz w pociągu a o to czy te psy na peronie są wogule po to żeby szukać narkotyków czy są to zwykłe psy ? i czy wogule możliwe jest że bedą wchodzić do pociągu na jakiś stacjach w celu znalezienia czegos?

:shock:
Najlepiej to idź na dworcowy posterunek policji i dopytaj ... Będziesz miał pewne informacje ....
Człowieku proszę Cię...
Jak się tak boisz to może zrób jak na filmach ... weź puszkę wsyp do niej kawę i tam włóż woreczek ... Kawa podobno zmyli psy i będzie git ...
Albo towar zostaje w domu ...

aa i długa droga przed Tobą, to może poczytaj coś, co? psy są a nie som ... <żenada>

Jot 12.08.2009 08:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez T S W (Post 777537)

Zapytaj się ziomków na osiedlu a nie na forum :lol:

StelmiOriginal 12.08.2009 08:35

Najlepiej spytać SOKistę, on ci wszystko powie ;]

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:54.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl