![]() |
Ale Cywke to po sparingach szanuj
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja osobiście nie widzę w skłądzie: Buachalika, Mójty, Urygi, Popovicia, Cywki, Boguskiego i Brożka z tym, że Popo, Cywa, Boguś i Brozio ława, a reszte wyoutować na zawsze
|
Psychol & wolfy - mistrzowie :D
|
Davs
Popo dzisiaj brama, Brożek w pól godziny brama i asysta Cywka b.dobry mecz. Co ty gadasz |
Ja bym wywalił wszystkich co nie maja karnetów...:)
|
Pytanie do jakiegoś znawcy tematu.
Jeśli u nas dopiero otwiera się okienko, a w innych krajach zamknęło, to czy można robić transfery zamknięte->otwarte? |
Cytat:
|
Mozna 10znakow
|
Klątwa prawego obrońcy? Futmal pisze, że podpisanie umowy z Bartkowskim sie opóźnia bo cos wyszło na badaniach....
|
Czyma ten Bartkowski jedzie na te badania , bo nic nie słychac ,a miały byc w poniedziałek
|
Cytat:
|
Wiem, że Popo brama, wiem, że Brozio asysta i gol, wiem,że Cywka nawet spoko, ale ogólnie są to już zawodnicy bardzo przeciętni. Brozio już wiekowy, chwała mu za to co zrobił. ale przydałby się taki napastnik konkretny. Brozio niech wchodzi z ławki. Mójte, Buchala, Uryge, pogonić. Uryga już tyle szans dostał, że raczej nigdy nie osiągnie poziomu Ekstraklasy. On jest na poziomie 2 ligii. My chcemy coś osiągnąć, więc potrzebujemy lepszych.
|
Skoro Bartkowski nie przeszedł badań medycznych to brać Erika Czikosza. Wolny, sprawdzony, nie ma się nad czym zastanawiać!
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Mójta nie rozwiązuje, tylko próbuje rozwiązać. Zawołał za rozwiązanie 320 tys zł!!! Gość nie ma godności i honoru za grosz!!! Za to co on wyprawiał na boisku chce tyle kasy? Powinien zadowolić się 50 tys i nara. Chcą go ponoć Piast, Śląsk i Ruch. Te kluby chyba nie wiedzą co czynią, ale tym lepiej dla nas!
|
Cikosza :D. Moze do Singlara zadzwoncie czy by pokopał.
|
Cytat:
Ma ważny kontrakt, z umów trzeba się wywiązywać. Ty byś rozumiem oddał kasę i nie walczył o swoje? |
Cytat:
|
Jeśli jest dogadany z klubem innym to czemu mamy mu płacić cokolwiek? Odchodzi na zasadzie wolnego transferu i dziękuje dowidzenia. Ile będzie zarabiał w nowym klubie, więcej czy mniej już nas guzik obchodzi...
Nieciekawie wygląda natomiast sprawa Bartkowskiego, czytałem gdzieś że jest spokojny o testy medyczne i przechodzi do Wisły, a tutaj jakieś problemy z więzadłami :/ |
Cytat:
Co to w ogóle jest za filozofia? Klub rozwiązuje kontrakt i płaci. Zawodnik chce rozwiązać kontrakt i klub ma mu też płacić? W tym wypadku to zawodnik nie chce wywiązać się z kontraktu i prosi klub o negocjacje. Dlaczego w takim razie on nie ponosi kary? W przypadku, gdy klub chce rozwiązać kontrakt z zawodnikiem to jakoś nigdy polubownie nie da się tego zrobić tylko się każdy jeden najemnik kasy domaga. BTW Przewinęło mi się powyżej żeby nie jechać po Mójcie, bo to Wiślak. Jaki ku*** Wiślak? Przyszedł pół roku temu, gra piach, kompletnie mu nie zależy, a ktoś mu jeszcze rangę podnosi. O Urydze nikt nie wspomni jakoś, że jest Wiślakiem i wychowankiem klubu, a byle najemnika już się wynosi na piedestał. BTW2 https://twitter.com/KrzysiekTSW/stat...82705660600320 |
Raczej obu stronom zależy. Żeby darmozjadowi nie płacić, a on chce grać. Powtarzam jednak, że 320k to kpina
|
Bartkowski przeszedl, Pol przeszedl wiec trzeba sie cieszyc, ze informacje sie potwierdzaja. Dlatego Sebak pisal, ze jutro bedzie ciekawie
|
Jeżeli Mójta chce rozwiązać kontrakt, a nie klub i jeszcze domaga się kasy za to, to juz jest szczyt hipokryzji.
|
Jakiś ktoś tylu mu dał więc trzeba płacić
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl