![]() |
Pomijając powyższą dyskusję - jak tak dalej pójdzie, to k...a zniosę jajko w oczekiwaniu na informacje, czy ktoś nas jeszcze wzmocni/uzupełni przed meczem z Koroną, czy nie...
Potem pomaluję i będę miał Wiślacką Pisankę ;) |
Cytat:
Ja nie chcę, wieć czekam na wpłąte na Akademie Wisły. :-P |
Mnie się bardzo podoba nasza aktualna polityka transferowa. Interesujemy się i próbujemy ściągnąć piłkarzy którzy coś sobą reprezentują. Większość z nich ma potencjał żeby grać jeszcze lata, jeżeli wypalą będzie można na nich zarobić.
Przetestowaliśmy kilku ogórów i wszyscy zostali odstrzeleni. Bałem się że tylko takie transfery będziemy robić. |
nie wszyscy zostali odstrzeleni bo został jeszcze Spicic
|
Ja tam uważam, że ze Spicicia byłby pożytek jeszcze
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie uwierze ci i tak. Dopiero co pozbylismy sie darmozjada, ktory w pikke grac nie umie i iest po powaznej kontuzji. Dotego alkoholik ktory wiecej przyklada sie do wyrywania dup wr franticku niz do treningu.Od rku zagral 20 minut i nie wiem czy by sie w 1 lidze ktoa na niego polasil. Soryy za Cupiala czy meresia moze by to przeszlo ale teraz nie ma szans. Moze jego menadzer probowal go tutaj wcisnac ale na pewno Wisla nie rozwazala go.
|
Cytat:
:alleluja: |
Gdyby nie był typowym Mokebe, któremu odpierdala jeśli ma coś więcej niż świeżą wodę i banana na śniadanie to byłby z niego niezły grajek. Tylko, że wtedy by się w Wiśle nie pojawił
|
Tak sobie czytałem różne tweety o E. Valencii, że ponoć był dogadany z tym kolumbijskim klubem, ale jednak stwierdził, że nie zostaje w kraju. To w sumie Wisła może być jedną z niewielu opcji, żeby odejść do Europy. W większości poważnych lig okienko się zamyka dzisiaj. A według tamtejszych dziennikarzy, piłkarze mają zakaz prowadzenia rozmów transferowych w czasie turnieju. Z ciekawości obejrzałem ostatni mecz Kolumbii U20 i widać za ma duży potencjał, trochę braki w defensywie, ale był jednym z lepszych na boisku.
|
Cytat:
Ale na przykład taka Rosja wciąż będzie otwarta, a tam duża kasa. |
otwierać szampany, Mójta chce rozwiazac kontrakt :)
|
Czy komuś się obiło ,ze Mójta negocjuje rozwiązanie kontraktu?Zainteresowany jest Nim min.Ruch.
|
Skąd takie informacje macie mobilki?
|
Chętnie kupię mu sanki, niech zjeżdża :) Wiem, że mamy braki w defensywie, ale moim zdaniem ten gość nie był żadną sensowną alternatywą i nie dawał zabezpieczenia nawet ławki rezerwowych. Każde jego wejście przyprawiało mnie o stan przedzawałowy.
|
Gdyby rozwiązał to trza brać Spicicia. Uniwersalny, od Mójty lepszy na pewno, a wg. mnie to i od Sadloka
|
Cytat:
jesli faktycznie idzie do Chorzowa to znaczy,ze Ruch zgodnie z "fatum Mójty" żegnamy z ekstraklasy |
picasso
A będziesz po nich płakał? :D |
Cytat:
|
Cytat:
Myślę, że mógłby sprawdzić się w Piaście gdzie graja na wahadłowych, na obrone ani na pomoc gość się nie nadaje. |
A ja mu współczuję, tak po ludzku, bo wszyscy go jadą jak burą sukę. Trochę wyluzujcie. Jest Wiślakiem i to wam powinno wystarczyć by go szanować, nawet jeśli umiejętności brak.
|
Głowy też patrząc na to jak bezmyślnie wchodzi w golenie rywala.
|
Niech na 12bohater wrzuca kolejny próg- rozwiazanie kontraktu z A.Mójta, to sie od razu uzbiera
Ja sie w kazdym badz razie dorzucam chetnie, czy to do tych wyzej zaproponowanych sanek czy tez do biletu kolejowego/samolotowego Byle to był bilet w jedną stronę |
Panie spraw by w sprawie Mojty janekx sie nie mylil :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z Lechią (przy 1:1) i z Śląskiem (0:0). Oba podania od Boguskiego.
|
Cytat:
|
Widać Kiko woli Cywkę od Mójty :)
A na poważnie - kiedy Mójta do nas przychodził byłem zadowolony z tego. Jednak rzeczywistość okazała się koszmarna i bardzo się pomyliłem. Nie życzę Adamowi źle - ale jednak lepiej będzie jak nas opuści. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl