Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

BlurgH 31.01.2017 13:42

Pomijając powyższą dyskusję - jak tak dalej pójdzie, to k...a zniosę jajko w oczekiwaniu na informacje, czy ktoś nas jeszcze wzmocni/uzupełni przed meczem z Koroną, czy nie...
Potem pomaluję i będę miał Wiślacką Pisankę ;)

Dariook 31.01.2017 13:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Merkury (Post 1463017)
Obym się mylił ale już nie tak dawno przerabialiśmy Wisłę po holendersku teraz czas na Wisłę hiszpańską - nie jestem nostradamusem ale wiem jak to się skończy.

To się mylisz...tak samo jak z naszym zakładem o 2tys zł że Wisła będzie istnieć po 2017...Ty twierdziłeś że nie.

Ja nie chcę, wieć czekam na wpłąte na Akademie Wisły.

:-P

wolfy 31.01.2017 14:12

Mnie się bardzo podoba nasza aktualna polityka transferowa. Interesujemy się i próbujemy ściągnąć piłkarzy którzy coś sobą reprezentują. Większość z nich ma potencjał żeby grać jeszcze lata, jeżeli wypalą będzie można na nich zarobić.

Przetestowaliśmy kilku ogórów i wszyscy zostali odstrzeleni. Bałem się że tylko takie transfery będziemy robić.

tomasz_19 31.01.2017 14:15

nie wszyscy zostali odstrzeleni bo został jeszcze Spicic

ashkeczup 31.01.2017 14:30

Ja tam uważam, że ze Spicicia byłby pożytek jeszcze

wolfy 31.01.2017 14:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1463045)
nie wszyscy zostali odstrzeleni bo został jeszcze Spicic

Widziałem go tylko w jednym meczu (nie oglądałem ostatniego z Żiliną) więc trudno mi powiedzieć czy to taki ogór, czy po prostu przerwa w grze źle na niego wpłynęła.

X-Ray 31.01.2017 14:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1463024)
Yhy.... Jasne

Uwierz, wiem co mówię, nie mam tej informacji z Twittera, czy od byle kogo.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1463048)
Widziałem go tylko w jednym meczu (nie oglądałem ostatniego z Żiliną) więc trudno mi powiedzieć czy to taki ogór, czy po prostu przerwa w grze źle na niego wpłynęła.

W pierwszym spotkaniu był tragiczny, miał udział przy dwóch straconych bramkach. W drugim spotkaniu słabo wszedł w mecz, ale potem z minuty na minute było już lepiej. Zagrał poprawnie. Co nie zmienia faktu, że jest to gracz mocno przeciętny i jeśli nie będzie możliwości wzięcia nikogo innego, to lepszy on niż nic. Uzupełnienie, na pewno niewzmocnienie.

wiertar 31.01.2017 15:03

Nie uwierze ci i tak. Dopiero co pozbylismy sie darmozjada, ktory w pikke grac nie umie i iest po powaznej kontuzji. Dotego alkoholik ktory wiecej przyklada sie do wyrywania dup wr franticku niz do treningu.Od rku zagral 20 minut i nie wiem czy by sie w 1 lidze ktoa na niego polasil. Soryy za Cupiala czy meresia moze by to przeszlo ale teraz nie ma szans. Moze jego menadzer probowal go tutaj wcisnac ale na pewno Wisla nie rozwazala go.

X-Ray 31.01.2017 15:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1463050)
Nie uwierze ci i tak. Dopiero co pozbylismy sie darmozjada, ktory w pikke grac nie umie i iest po powaznej kontuzji. Dotego alkoholik ktory wiecej przyklada sie do wyrywania dup wr franticku niz do treningu.Od rku zagral 20 minut i nie wiem czy by sie w 1 lidze ktoa na niego polasil. Soryy za Cupiala czy meresia moze by to przeszlo ale teraz nie ma szans. Moze jego menadzer probowal go tutaj wcisnac ale na pewno Wisla nie rozwazala go.

I na tym pozostańmy. Prywatnie, mnie również cieszy że Sarki tutaj nie wrócił.

:alleluja:

ashkeczup 31.01.2017 15:21

Gdyby nie był typowym Mokebe, któremu odpierdala jeśli ma coś więcej niż świeżą wodę i banana na śniadanie to byłby z niego niezły grajek. Tylko, że wtedy by się w Wiśle nie pojawił

kubad99 31.01.2017 18:34

Tak sobie czytałem różne tweety o E. Valencii, że ponoć był dogadany z tym kolumbijskim klubem, ale jednak stwierdził, że nie zostaje w kraju. To w sumie Wisła może być jedną z niewielu opcji, żeby odejść do Europy. W większości poważnych lig okienko się zamyka dzisiaj. A według tamtejszych dziennikarzy, piłkarze mają zakaz prowadzenia rozmów transferowych w czasie turnieju. Z ciekawości obejrzałem ostatni mecz Kolumbii U20 i widać za ma duży potencjał, trochę braki w defensywie, ale był jednym z lepszych na boisku.

X-Ray 31.01.2017 18:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kubad99 (Post 1463065)
Tak sobie czytałem różne tweety o E. Valencii, że ponoć był dogadany z tym kolumbijskim klubem, ale jednak stwierdził, że nie zostaje w kraju. To w sumie Wisła może być jedną z niewielu opcji, żeby odejść do Europy. W większości poważnych lig okienko się zamyka dzisiaj. A według tamtejszych dziennikarzy, piłkarze mają zakaz prowadzenia rozmów transferowych w czasie turnieju. Z ciekawości obejrzałem ostatni mecz Kolumbii U20 i widać za ma duży potencjał, trochę braki w defensywie, ale był jednym z lepszych na boisku.

To prawda, jest coś w tym. Tutaj rozpiska: http://www.transfermarkt.pl/statistik/transferfenster

Ale na przykład taka Rosja wciąż będzie otwarta, a tam duża kasa.

szprotson 31.01.2017 18:48

otwierać szampany, Mójta chce rozwiazac kontrakt :)

Griszka30KR 31.01.2017 18:48

Czy komuś się obiło ,ze Mójta negocjuje rozwiązanie kontraktu?Zainteresowany jest Nim min.Ruch.

ashkeczup 31.01.2017 19:05

Skąd takie informacje macie mobilki?

Prezydentowa 31.01.2017 19:09

Chętnie kupię mu sanki, niech zjeżdża :) Wiem, że mamy braki w defensywie, ale moim zdaniem ten gość nie był żadną sensowną alternatywą i nie dawał zabezpieczenia nawet ławki rezerwowych. Każde jego wejście przyprawiało mnie o stan przedzawałowy.

ashkeczup 31.01.2017 19:14

Gdyby rozwiązał to trza brać Spicicia. Uniwersalny, od Mójty lepszy na pewno, a wg. mnie to i od Sadloka

picasso 31.01.2017 19:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Prezydentowa (Post 1463074)
Chętnie kupię mu sanki, niech zjeżdża :) Wiem, że mamy braki w defensywie, ale moim zdaniem ten gość nie był żadną sensowną alternatywą i nie dawał zabezpieczenia nawet ławki rezerwowych. Każde jego wejście przyprawiało mnie o stan przedzawałowy.

z Mójtą czy bez braki są identyczne...
jesli faktycznie idzie do Chorzowa to znaczy,ze Ruch zgodnie z "fatum Mójty" żegnamy z ekstraklasy

ashkeczup 31.01.2017 19:18

picasso
A będziesz po nich płakał? :D

wolfy 31.01.2017 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 1463067)
otwierać szampany, Mójta chce rozwiazac kontrakt :)

Uwierzę jak zobaczę. Za dużo dobrego by było:>

kubad99 31.01.2017 19:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1463072)
Skąd takie informacje macie mobilki?

Na twitterze od dluższego czasu się pisało, że Kiko go nie widzi. Dzisiaj temat wrócił, że negocjują rozwiązanie kontraktu(może być ciężko, bo ponoć nieźle zarabia). Ponoć kilka klubów go widzi u siebie, najbliżej mu do Śląska.
Myślę, że mógłby sprawdzić się w Piaście gdzie graja na wahadłowych, na obrone ani na pomoc gość się nie nadaje.

ArturBarlinek 31.01.2017 19:24

A ja mu współczuję, tak po ludzku, bo wszyscy go jadą jak burą sukę. Trochę wyluzujcie. Jest Wiślakiem i to wam powinno wystarczyć by go szanować, nawet jeśli umiejętności brak.

ABGwislakABG 31.01.2017 19:27

Głowy też patrząc na to jak bezmyślnie wchodzi w golenie rywala.

bridgeburner 31.01.2017 19:30

Niech na 12bohater wrzuca kolejny próg- rozwiazanie kontraktu z A.Mójta, to sie od razu uzbiera
Ja sie w kazdym badz razie dorzucam chetnie, czy to do tych wyzej zaproponowanych sanek czy tez do biletu kolejowego/samolotowego
Byle to był bilet w jedną stronę

mitmichael 31.01.2017 19:58

Panie spraw by w sprawie Mojty janekx sie nie mylil :D

brylant17 31.01.2017 20:20

Cytat:

Adam Mójta negocjuje rozwiązanie kontraktu z Wisłą Kraków. Wstępne zainteresowanie wykazują Piast G., Ruch Ch., Śląsk W. i Zagłębie Lubin.
Jajeczko :D podrzucić go do parchów i będzie spadek :P

LucjuszWielki 31.01.2017 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ashkeczup (Post 1462994)
Nie pamiętam jaki to był mecz, ale Brożek się o piłke prawie zabił wychodząc sam na sam, więc nie mów mi, ze to Zdenek jest drewniany. Brożek sobie sytuacje wypracowuje? Litości... Ma instynkt strzelca, ale nie przypominam sobie sytuacji, żeby 2 przeciwników zwiódł i bramkę zapakował...

HAHA ja też to pamiętam, w tej rundzie były chyba 2 takie mecze z Pogonią i z LEchią, ale nie jestem pewien...

morganfield 31.01.2017 21:08

Z Lechią (przy 1:1) i z Śląskiem (0:0). Oba podania od Boguskiego.

JrQ- 31.01.2017 21:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1463081)
Uwierzę jak zobaczę. Za dużo dobrego by było:>

Za darmo nie rozwiąże ; ))

Ogryzek 31.01.2017 22:06

Widać Kiko woli Cywkę od Mójty :)

A na poważnie - kiedy Mójta do nas przychodził byłem zadowolony z tego. Jednak rzeczywistość okazała się koszmarna i bardzo się pomyliłem. Nie życzę Adamowi źle - ale jednak lepiej będzie jak nas opuści.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:21.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl