![]() |
A ja nie widzę potrzeby ustalania priorytetów. I takie same podejście prezentują w wypowiedziach piłkarze i sztab. Wszystko jest ważne i na obecny moment nie ma czegoś takiego, że tu możemy sobie odpuścić i bardziej skupić się na innym froncie. To do niczego nie dprowadzi, bo każdym kolejnym meczem trzeba budować swoją siłę niezależnie w jakich rozgrywkach teraz gramy. Liczy się każdy najbliższy mecz i w nim trzeba dać z siebie wszystko jako drużyna.
|
Jak ktoś oglądał ktoś mecz APOEL-Lyon to wie że drużyna z Cypru była jak polska 3 liga, 1 strzał nieczysty,posiadanie piłki to była miażdżącą przewaga Lyonu, Apoel nawet z własnej połowy nie wyszedł, zespół typowo sezonowy, 1 sezon dobry później wyprzedaż/koniec kontraktów i drużyna się rozsypuje.Ciekaw jestem czy nasi wytrzymają kondycyjnie, wierzę że trener Bahr wykonał dobrą pracę przed wiosną.
|
Cytat:
APOEL zagrał ostrożnie i swoje osiągnął - nie przegrał kilkukrotną różnicą bramek , zupełnie jak kilka miesięcy temu w pewnym pięknym mieście nad Wisłą. W rewanżu Lyon polegnie, ich słabość ukazała końcówka meczu we wtorek, kiedy to zespół z Cypru zepchnął ich! do defensywy ( no proszę , kolejny element, który coś mi przypomina....) APOEL to sensacja tych rozgrywek większa niż AS Monaco 8 lat temu , bo Cypryjczycy wydają na ten klub śmieszne pieniądze , a mają zespół o ogromnej sile rażenia. |
Ostrożnie, pomyliło ci się ze szczęśliwie
|
też się zgadzam, że APOEL zagrał całkiem dobre zawody i ma duże szansę na awans. Taki przyjęli styl na ten mecz i swoje osiągnęli a w końcówce ostro przycisnęli i mogli wyrównać. Niebywałe, że drużyna zbudowana za finanse zbliżone do Wisły robi taką karierę drugi rok z rzędu
|
Hmmm jestem optymistą. W grudniu, na urodziny dostałem wygraną nad Twente, oraz sensacyjny awans. Jutro imieniny, więc oczekuję podobnego :D
Jedyne co mnie martwi, to brak rozegranych meczów o punkty w naszym wykonaniu. Ciężko będzie, ale liczę na wygraną z synami cHE. P.S czy tylko ja już mam takie ciśnienie? Jak ja usiedzę w pracy? :) |
Haha, Wy wymagacie, żeby oni tłukli Lyon, który należy do czołówki europejskiej?
Hahahaha! Cytat:
a podjum to co? |
Do tego ci Cypryjczycy przegrali drugi mecz na wyjezdzie w tej edycji LM a graja od 2 rundy...
|
Nie wiem, na ile zasady "przyczepności" z mokrej/grząskie murawy, przenoszą się na takie boisko jak dzisiaj..Bo napewno idealne o no nie bedzie..
Ale jeśli choc trochę tak, to ja bym stawiał na "malutkich".. -------------Pareiko---------------- Jova - Jaliens - Chavez?? - Paljic -------------Wilku---------------- Małecki-----Nunez-----Garguła -------------Melex---------------- ------------Genkov/Biton-------- Melex zmieniany na pozycjach i z Małeckim i z Gargułą... |
Jaliens-Chavez nie bo raz że są mało zwinni i szybcy, dwa nie za dobrze grają, ktoś z pary Bunoza-Chavez albo Czekaj-Jaliens
|
Nie widze Bunozy nieco jednak "graslawego" - w dziejszych warunkach..Jednak bardziej Jaliensa, tylko czy do spólki z Chavezem czy z Czekajem..
|
Wszyscy wołali na stadionie jaki Jaliens beee... a teraz ?? Czyżby Hipokryzja ? Według mnie najlepszą parą jest zestawienie bloku obronnego tj. Czekaj-Bunoza ---> Niech się chłopcy uczą, bo to w nich jest siła
|
Wczoraj pokazał Arsenal że młody-młody to nie najlepsze rozwiązaniem. Może w lidze, ale tutaj trzeba wszystkie najlepsze siły dać.:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kto wołał, ten wołał.. Ja np. w ogóle nie angazuje sie w doping poswięcony piłkarzom :)
Ale skoro, Kaziu też stawiał w sparingach na Jaliensa, to musi być w formie, wiec on z Czekajem (Chavez chyba drugi raz na oczy widzi snieg, wiec bym go jednak nie wystawial). Musimy zrobic dzisiaj "małą" Barcelone..Dosłownie i w przenośni :) |
Cytat:
|
Cytat:
Logika powalająca. |
Cytat:
|
Cytat:
http://blog.kalendarz-kibica.pl/2011...ing-uefa-2012/ |
Cytat:
Jak nie znasz się na czymś to się nie wypowiadaj. Powinni sobie odpuścić LE i PP bo mogą nie wytrzymać fizycznego i psychicznego ciężaru rozegrania 13 meczy na wiosnę... |
Sory,że offtop , ale czemu nie korzystacie z opcji "ingoruj" ?
Szkoda klawiatury na takich nawet.. Już tylko razy było pisane , a dalej cytujecie :/ http://www.freelancewritinggigs.com/...the-trolls.jpg |
Cytat:
|
Licz się ze słowami chłopcze, bo moje myśli zaczynają być dla ciebie bardzo niekorzystne.Będę cię obserwował.
|
Po 1wsze Yogul:
Zgadzam się z tym co napisałeś. Ja rozumie, że nasi kopacze nie są przyzwyczajeni do zapier... , ale ludzie, bez przesady. LE jest ważna tak samo jak PP oraz Ekstraklasa. W końcu są to piłkarze zawodowi, którzy zarabiają krocie. Więc jeżeli nie są wstanie znieść takich obciążeń fizycznych, to może czas na zmianę zawodu wykonywanego na np. spawacza? Po 2gie: Znaki interpunkcyjne. |
Myślę że Jaliens jest jedyną opcją nie zważając na to czy jest w formie czy nie (Jovanovic szykowany raczej na bok), ponieważ irytuje mnie to co prezentuje Chavez. Jest cieniem zawodnika którym był w poprzednim sezonie. Jak dla mnie obniżył loty bo udało mu się podpisać kontrakt w europie, bo innego powodu nie widzę.
|
Niestety nie ma opcji aby na środku z Czekajem zagrał Chaliens, a to byłaby najlepsza opcja.
|
Witam. Pisze w tym temacie, bo sb mi cos nie dziaÄšÂa na komie. Mam pytania: o ktorej najlepiej byc zeby bez problemu wejÄšÂĂ na stadion? Czy przed meczem cos bedzie sie dziaÄšÂo na stadionie? Pozdrawiam.
|
Jestem bardzo ciekaw tego meczu, 1:0 biorę w ciemno. Belgowie są do ogrania pod warunkiem, że nasza defensywa zagra na swoim najwyższym możliwym poziomie, nie ma tu miejsca na pomyłki w komunikacji pomiędzy Jaliensem a Pareiką. Tradycyjnie najbardziej obawiam się stałych fragmentów gry i szczerze mówiąc będę zdziwiony jeśli ani Biton ani Genkov nie wyjdą w pierwszym składzie, gdyż oni jako głową grać potrafią i mogą się przydać nie tylko w polu karnym Standardu.
Najważniejsze, że atmosfera w zespole jest dobra i poza Sobolem nikt nie narzeka na kontuzje. Jesteśmy w o wiele lepszej sytuacji kadrowej niż Legia przed swoim meczem, a jeszcze miesiąc temu sytuacja wyglądała zupełnie inaczej. Jak pogoda w Krakowie? Ma ktoś informację jak wygląda na chwilę obecną murawa? I jeszcze jedno pytanie, kto w Wiśle w razie otrzymania żółtej kartki nie zagra w rewanżu? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i mała lekcja obsługi bo ewidentnie nie 'ogarniasz', pod postami jest taki mały sprytny przycisk - "edytuj" bez odbioru. @blanco przepraszam, zapomniałem że co roku w okresach wolnych od szkoły przybywa pełno dzieciaków na forum pragnących zaistnieć 'ciekawymi' wpisami. i racja, nie należy karmić trola. |
Cytat:
Z oficjalnego profilu na FB. Ponawiam pytanie o zawodników zagrożonych pauzą w rewanżu w razie otrzymania żółtka. |
Murawa miodzio jak na warunki jakie mamy za oknem :)
|
A ja Wam powiem że czarno to widzę, szczególnie po oglądnięciu meczu Rubina z Olimpiakosem
Siarczysty mróz, sztuczna murawa , godzina rozpoczęcia meczu(12) a goście całkowicie zdominowali rywala Moim zdaniem wyszło tu bycie w trakcie sezonu Greków. U nas może być podobnie - ponad 2 miesiące bez gry o stawkę to na prawdę sporo i sparingowe gierki tego nie zmienią No ale oczywiście liczę na niespodziankę Ciekaw jestem składu - obrona wiadomo. Jak by ją nie zestawić to może być różnie Natomiast co do wystawienia Meliksona do ataku - ja osobiście tego nie widzę.Tzn na pewno Izraelczyk może zamiszać, tyle że czy zrekompensuje to straty w środku pola Zobaczymy.Generalnie każde zwycięstwo będzie naszym sukcesem. |
Jesli napastnikiem bedzie Melikson na skrzydlach Maly i Iliev a w srodku Gula to tam bedzie o jedna lub wiecej pilek za malo:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...rds/index.html Osman Chavez ma najwięcej bo aż 5 kartek ze wszystkich graczy Ligi Europy a Ljuboja jest 2 w klasyfikacji ,,na spalonym'' :P PS:Nie wiem ile trzeba mieć kartek żeby być zawieszonym na 1 spotkanie 4 żółtka? Jeżeli tak to żaden nasz gracz nie ma 3 kartek :) 2 Kartki ma -Diaz,Paljić,Sobol |
Mam małe pytanie , czy dzisiejsza transmisja meczu Wisły na ipli jest płatna ? Bo ostatnio z Twente było free.
|
A to ciężko sobie sprawdzić?
http://le.ipla.tv/ |
Mam pytanie , czy jeśli kolega z którym ide źle się czuję ( a bilet jest wbity na jego karte kibica) może wejść na nią inna osoba ? Pytam z ciekawosci bo nie wiem czy tez obowiązuja ta identyfikacja UEFA taka sama jak na ligówce.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl