![]() |
Dudi widze na bogato dzis 476 :rotfl:
|
Nie no, tak jak kiedyś pisałem. W 99% przypadkach gram single, max duble (rzadko), ale raz na jakiś czas weźmie mnie na pogranie takiego waryjota za kilka złotych. "Każdy szczęściu dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może". :D Nie podchodźcie do tego zbyt poważnie. ;)
|
|
No i jak można się było spodziewać, rozbijanie banku muszę zostawić sobie na później. ;)
Oczywiście, najwyższy kurs trafiony: Vitória - Grêmio Barueri 1x2 2 2 (1-2) 5.25 Szkoda, że z resztą gorzej.:) |
^ Akurat wybrałem ten sam mecz i ładnie weszło. To już kolejny który Ci ''podbieram'' z ligi brazylijskiej czy ostatnio argentyńskiej :)
Złapałem go za 5,5. |
Cieszę się, że ktoś skorzystał. Na dzisiejszą noc 3 single:
Ferro Carril Oeste - Atlético Huracán dnb 2 @ 2,4 Grêmio-RS - Santos-SP dnb 2 @ 2,55 Boca Unidos - Chacarita Juniors dnb 2 @ 3,10 Choć mówię od razu, że to jakoś tak bez przekonania. edit: Lekki plusik jest. :) |
El. do Euro U21
Niemcy - Bośnia 1 Portugalia - Polska 1 ako 1,47 expekt |
Cytat:
apropos niemiec, obstawiacie ich mecz w el. do euro 2012 z turkami ? Szwaby już zapewniły sobie awans, więc mogą odpuścić, ale z drugiej strony grają z kebabami których no...nie kochają. A Turcy z pianą na pysku będą grać u swojego ' chlebodawcy ' . gracie to ? I to samo pytanie odnośnie meczu Korea - Polska. 1,75 na żółtków jak patrzyłem wczoraj, ale mają zagrać rezerwowym składem. Tyle, że nasi będą zmęczeni nieco po takiej eskapadzie i długim locie co ? |
Na Turasów warto coś tam pograć. Kurs ponad 3 jest zajebisty. Wiadomo, że jest też pewne ALE - mogą przejebać. :lol: Może dać, że będzie czerwona kartka? W ich meczach o wysoką stawkę, to bardzo prawdopodobne.
Polski raczej nie ruszam. Gdybym grał, to pewnie na 1, ale za taki kurs nie warto. Mogą chcieć mnie zdenerwować i nie przegrać. ;) Coś ciekawego na dziś? 2. liga ruska, anyone? :) |
Warto jeszcze popatrzyć mecz Czechy vs Hiszpania
Hiszpania ma już awans. Fabregas na 100 % kontuzja na 3 tygodnie Villa opuścił trening lekki uraz a z resztą jeszcze nic nie wiadomo. Ja do konca bede sledził ten mecz i moze cos pogram. |
FK Ural Ekaterinburg - FC Nizhny Novgorod X @ 3.4
Oprócz X na ten sam mecz 2 dnb @ 2,4. Edit: Wygląda na to, że mnie kacapy okrutnie oszukają. ....a, 11- 1 w rzutach rożnych. :lol: No ....a i jak na zawołanie druga bramka dla gospodarzy. :foch: |
http://i56.tinypic.com/2sadk78.jpg
ja wiem że tasiemiec, ale popatrzcie ile meczy zostało w niektórych grupach, albo jeden albo dwa, nie ma żadnych kalukacji. Chcą dane drużyny awansować, to gryzą glebę i dymają 90 minut na pełnych obrotach. Także coś takiego dałem + normalny dobule; Czechy - Hiszpania 1x Turcja - Niemcy 1x |
Wie ktoś czy np w totomixie można robić ako z zakładów politycznych, w sensie na jednym kuponie, frekwencja, kto wygra, kto ile dostanie itp?
|
sam sobie mozesz sprawdzic to na stronie totomixu :P dodac wybrane zaklady do kuponu,dac dalej i akceptuj kupon i sprawdzic czy jest komunikat czy cos sie wyklucza :)
e: probowalem sie pobawic.... część się wyklucza,część nie... musisz sam zobaczyc |
Pewnie nie da się zagrać, że np. PiS wygra wybory :D i jednocześnie, że będzie miało więcej głosów niż PO. ;)
Ja, korzystając z cashbacka w expekcie pograłem trochę ryzykowniej za parę złotych: Azerbejdżan, Irlandia Północna, Serbia, Czarnogóra. 3 z 4. |
Portugalia - Islandia Typ: Czyste konto Portugalii? Tak
ako 1.60 |
A ja polecam typ na frekwencje w wyborach under 46% w Betsafe - kurs 1.83
Dla mnie pewniak. |
Cypr - Dania 2 (1,44)
B i H(-1) - Luxemburg 1 (1,18) Andora - Irlandia(-1) 2 (1,25) ako. 2,12 Rumunia - Białoruś 1 (1,53) Belgia(-1) - Kazachstan (1,33) ako. 2,04 |
Czy jest jakiś bonus w bet-at-home podczas zakładania konta?
|
ciekawostka z gatunku GLUPI MA SZCZĘŚCIE :D
kupon z stsu... mialem miec mecz Turcja - Niemcy na X2 bo kursie takim a nie innym... a okazalo sie w domu ze mam mecz pilki recznej ligi francuskiej <LOL> Dunkerque - Cesson na owe x2 po kursie 4,67 ;o wynik meczu?? 20-21 :D została Philadelphia z MLB na noc i moze cos wpadnie hehe |
Szkocja @ 1.25
Łotwa @ 1.33 Bośnia i Herzegowina @ 1.05 Belgia @ 1.10 ako 1,92 Nigeria @ 1.33 Wyb. Kości Sł. @ 1.28 ako 1,7 Kenny Miller strzeli pierwszy i wynik końcowy: Szkocja @ 4.50 live: Melbourne - Sydney over 1,5 @ 1,72 |
Dobrze, że zapomniałem, że wczoraj grała liga brazylijska, bo powygrywali faworyci, a swoim zwyczajem szukałbym tam sensacji. :)
Chociaż raczej słowo "niespodzianka" by tu lepiej pasowało, bo murowanych faworytów z kursem rzędu 1,2 nie było. Na późniejszy wieczór, wstępnie, Botafogo- Bahia 2 @ 5,25. |
a ja wręcz przeciwnie, Bahia bardzo osłabiona, jedyną rzeczą która za nimi przemawia to to, ze Fago graja na stadionie Vasco i bez podstawowego bramkarza...
|
E tam. To jest liga brazylijska. Osłabienia, kto jest gospodarzem itp, tam nie mają znaczenia. ;)
|
Dudi.......
|
Cytat:
|
nie chce mi sie powtarzac wiec:
Cytat:
|
Nie no, fajna analiza. Ja nie mówię, że Bahia to wygra. Mówię, że jest na to szansa, a temu chyba nie chcesz zaprzeczać? Zamiast tak przeżywać, że ktoś dał inny typ niż twój, lepiej rzuć okiem do słownika/ popracuj nad stylem.
To, że Botafogo jest faworytem wie każdy, bo wystarczy spojrzeć na kursy. Edit: Botafogo - Bahia 2-2. Dziękuję, dobranoc. :lol: Kto wie, co by było, gdyby nie czerwień dla Bahii w 38, minucie przy ich prowadzeniu 1-0, ale w ostatniej sekundzie Botafogo trafiło w poprzeczkę. :D Cóż, jak widać nawet najdłuższe analizy mają się nijak do nieprzewidywalności piłki. Kolejny mecz Bahia przegra i mówię to nie patrząc nawet z kim gra. |
Cytat:
Dokładnie tam to nie ma faworyta nie ma co patrzeć na kursy, było blisko ale parę Cię posłuchałem i grałem te większe kursy i się opłaciło. Na dziś gram tak: IF Brommapojkarna - Degerfors IF 1 2,25 Empoli FC - AS Varese 1910 1 2,15 Bray Wanderers - Shamrock Rovers 2 1,4 Kurs: 6,77 Zawsze jak się dziele kuponem to nie mogę wygrać :lol: A tu takie single: Ham Kam - Mjondalen 2 6,7 Internacional RS - Vasco Da Gama RJ 2 3,1 p.s Bahia następny mecz u siebie z Cruzeiro |
Cytat:
Ale zaraz, Ty puściłeś na 2-kę, więc też przegrałeś, mi nie byłoby do smiechu... Ale co do następnego meczu, to prawda, Bahia przegra, bo to idealny moment, gra z Cruzeiro. |
Cytat:
|
Cytat:
Pierwszy raz zagrałem coś takiego na BET365 i byłem pewny, że za ten kupon nie dostane ani grosza. Tymczasem wydarzenie zostało policzone po kursie 1,28, czyli jako wygrana Szkocji. Tak jest zawsze, czy to jakiś błąd systemu? |
Cytat:
|
Irlandia- Armenia 2
Macedonia- Słowacja 2 Dania- Portugalia 2 co myślicie ? na wtorek |
Zajebiście odważny kupon. Nie mam pojęcia, jak wygląda sytuacja w grupach, ale radziłbym Ci zrobić z tego co najmniej 2 z 3, albo najlepiej zagrać 3 single.
Cytat:
O 21 Santos - Palmeiras 2 @ 3. Wtopa. Biorąc pod uwagę prawo serii, na 1-2 dni odpuszczam sobie buki. :) |
myślałem nad tym dużo i chyba jednak zaryzykuje ale zamiast Słowacji wrzucę Walię. Armenia mi ostatnio siadła wiec licze na niespodziankę. Portugalia powiem szczerze nie wyobrażam sobie żeby nie weszli z 1 miejsca natomiast Wali ciekawie grają. Zobaczymy :)
|
Szwajcaria-Bosnia 1 1.73 grałem wczoraj...Trener Bośniaków da odpocząc kilku najwazniejszym zawodnikom aby nie złapali kartek przed barażami.
|
Francja-Bośnia 1
Albania-Rumunia 2 Dania-Portugalia 2 Szwecja Holandia2 Rosja U21- Portugalia U21 2 Włochy U21- Turcja U 21 1 Co myślicie?? kurs 90 zl:D |
Starożytni górale mawiali - nie ufaj Portugalczykom, bo to ....., i ja tym góralom wierzę. ;) Nie raz i nie dwa zawodzili w ważnych meczach. Tutaj może być podobnie. Zwłaszcza, że remis urządza jednych i drugich, z tego co widzę.
Edit: Nie, no, co ja piszę. :D Zapomniałem, że awansuje jedna drużyna. Niemniej, odpuściłbym ten mecz. Na moje oko - Dania- Portugalia dnb 1 Albania - Rumunia X Szwecja- Holandia 1 (dalej tak jest, że najlepiej punktująca drużyna z 2. miejsca ma kwalifikacje bez baraży?) |
O co dokładnie chodzi z handicapem azjatyckim?
Dajmy na to kurs na Chorwacje -1,5 wynosi 1.525. Czyli Chorwacja musi wygrać minimum dwoma bramkami? A co oznacza coś takiego: Chorwacja -1, -1,5 (kurs 1.35)? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl