![]() |
Cytat:
|
Przecież ty mnie podobno do ignorowanych dodałeś to po uja się oddzywasz?
|
Cytat:
|
Wchodzę czasem na to forum. Widzę że wszystko po staremu :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po największej kompromitacji w historii Wisły słowa ,,odwal się od klubu" w wykonaniu naczelnego propagandzisty skompromitowanej władzy brzmią bardzo niesmacznie.
|
Cytat:
Próbowałem z rok temu założyć konto ojcu. Link aktywacyjny nigdy do niego nie dotarł. Może to jest przyczyna, że nie ma świeżej krwi :D |
Cytat:
Cytat:
|
Forum zrzesza weteranów Wislackiego kibicowania ;) Fajnie jest sobie przejrzeć komentarze i dyskusje z początku istnienia forum... I to tylko pokazuje jaki zanotowaliśmy sportowy upadek...
Tak czy inaczej kibicem jest się a nie bywa ;) Obyśmy w tym sezonie odbili się od dna, a nie robili pod nim podkop ;) |
Jak poinformował klub, środowy sparing Wisła vs Hapoel Beer Szewa będzie do obejrzenia na oficjalnym kanale Wisły na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=SScq9iFXUVw , początek o godz. 17:00
|
Cytat:
Jestem spokojny o to że się odbijemy. Arka, Łęczna, Termalika - nasi główni rywale w walce o awans osłabiły się nie mniej niż my. |
Oprócz napastnika na przedwczoraj potrzebny jest lewy obronca, Wachowiak wyglada dramatycznie
35 letni skrzydlowy murzynek nie ma juz szybkosci ani sil do biegania -ostatnio tak zaskoczony bylem jak po wtorku nastapila środa Poza tym, o dziwo nie wyglada to przynajmniej w sparingu zle, wreszcie mamy silna 6 ktory zabezpieczy środek pola, gra obronna wyglada calkiem niezle |
Aż taki problem z tym Wachowiakiem? Jak to widzicie, melodia przyszłości czy ... ?
Testujemy Bartosza Talara z rezerw Lyonu ... środkowy pomocnik, 19 lat. Może ma zaległości fizyczne jeszcze :P . |
Cytat:
Powiedziałbym ze z równie nienachalna boiskowa inteligencja, do tego jeszcze beznadziejnie gra w obronie |
Nie bez przyczyny priorytetem do pozyskania - oprócz napastnika - jest lewy obrońca.
|
Pewnie, że pamiętam. To już wszystko wiem ... ;) .
Ciężko o takiego, no ale muszą szukać, to nie misja niewykonalna. Oby. |
to Niewiadomski nie miał grać na LO? Czy gra na tym samym poziomie?
|
Cytat:
|
Cytat:
No nie zachwycił .Tak to delikatnie ujmijmy Co chwilę było słychać Brzeczka jak go strofował Cytat:
|
Nie bez przyczyny Tychy nie wystawiały Wachowiaka jako LO.
On tam się po prostu nie nadaje... |
Mam wrażenie, że posciagalismy z innych klubów największy szrot młodego pokolenia.
|
Cytat:
To raczej normalne w piłce (szczególnie wśród młodych) że o wtopy transferowe bardzo łatwo. Tym bardziej patrząc jak u nas zawodzi szkolenie i wprowadzanie zawodników 18-21 lat. Wcale nie uważam że mamy o wiele gorsza średnia niż inne zespoły w skautingu młodzieżowym/juniorskim. Obecnie najgorsze inwestycje to dla nas Wachowiak i Sobol. Młynski się ogarnie. Co do samego sparingu, szczególnie dobra 1 połowa. Środek obrony i środek pomocy wyrastają na nasze najstabilniejsze formacje. Pereira wygląda na trochę zapuszczonego ale dużo biegał i był pod gra. Nie grał stojanowa jak Manu po 20 minutach. Balic - chłop składu nie odda. Typowy średniak ale takiego potrzebujemy. Duda - zawodnik meczu. Odegrania z pierwszej piłki, przyjęcia kierunkowe, niemiłosiernie faulowany. Fernandes ciągle z nim grał, mimo iż miał bardziej doświadczone opcje do wyboru. Szywacz wczoraj słabiej ale i tak mam wrażenie że duet jaki tworzył z Duda w Garbarnii bardzo będzie nam procentował. No i Jaroch. Wskoczył na swój poziom i znowu powalczy o 11 rundy w 1 lidze. Widać ogranie, doswiadczenie i że ani trochę nie pękał przed rywalami |
Co do Sobola - tutaj ciężko nawet mówić o inwestycji.
Przyszedł jako wolny zawodnik, kontrakt ma niewysoki. Myślę, że jeszcze w tym okienku transferowym odejdzie definitywnie z klubu. |
Cytat:
Zatrudnianie młodych to zawsze loteria ale jeden dobry spłaci dwudziestu innych. Pomijając to - z uwagi na przepisy MUSIMY mieć młodzieżowców w składzie. |
Cytat:
Sądzę że będziemy się z nim bujać co najmniej tyle co ze Zdybowiczem. |
|
wspaniały !
|
Cytat:
|
Transmisja wideo sparingu Wisła vs Podbeskidzie do obejrzenia pod linkiem:
https://www.youtube.com/watch?v=pY5cspUSHbU Jutro, godz. 11:30 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl