![]() |
Cytat:
|
wczoraj od godziny 11 kolejki b. duże - stałem po bilety 2.30h a kolejka wcale się nie zmniejszała bo przychodzili kolejni chętni na bilety . dodając do tego że praktycznie każdy brał po kilka biletów to myślę że trochę się sprzedało
|
wie ktoś ile poszło biletów na SL już ?
|
Według tego co mówi Pan Ochalik większość osób która ma karnety kupiła bilety SL.
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-jutro,1754943 |
czyli koło 8 tys ...? po dodaniu wczorajszych
|
Ja również wróciłem już z biletem. Kolejek ok. 15 nie było w ogóle. Czas oczekiwania na podejście do okienka liczony w sekundach :) Chyba mróz ludzi odstraszył :)
|
Kupowałam kilka biletów w pierwszy dzień wolnej sprzedaży, stanęłam w kolejce ok 11:30
Mimo dużej kolejki wszystko sprawnie szło, koło 12:20 miałam już bilety w ręce Po wywiadzie u znajomych, większość wybiera się dopiero po weekendzie |
Vinci oraz es*, mam do Was pytanie. Gdy kupowaliście bilety dało rade jeszcze wyrwać bilety na C lub G ? Czy już nie było ?
|
Cytat:
Dało radę, ponieważ nie pojawił się żaden komunikat informujący że biletów na sektor C czy G nie ma. Więc ruszaj spokojnie. |
Już znajomi ruszyli w czwartek o 10, z tym że wkręcają mnie że bilety kupili tylko na E bo reszta wyprzedana ;) Pewnie chcą mi zrobić niespodziankę bo przyjeżdżam z okolic Łodzi na mecz :)
|
dzis kolo godziny 12 tez byla kilkanascie osob i tak samo ludzie dochodzili. Do meczu jest jeszcze sporo czasu wiec frekwencja miejmy nadzieje bedzie wiecej niz przyzwoita :)
|
dzisiaj o 11 nie było prawie nikogo tylko 2 kasy czynne
na g3 sa ale tylko poniżej 11 rzędu |
Cytat:
|
4 kasy czynne, kolejki niema, bilety dostepne na każdy sektor. Ziomek w kasie nr 3 nie chciał pow ile biletów poszło
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobra furwa bo właśnie widze ze licze te kasy jak kupony wczoraj :) do meritum.. otwarte kasy: 1 2 3 i 5 i brak kolejki. No
|
Cytat:
Cytat:
|
No wiem, ciemne wlosy, młoda, kolega u niej kupował. Tez byłem koło 10:30 i przy kazej czynnej kasie ktos kupowal bilet ale kolejki nie bylo. Jak nie ziomek jak ziomek, wlosy na zelu i grubszy
|
Cytat:
|
A no to okej, chyba źe tak. Nie poje..ł bym kolesia z panną ; )
|
Jest jakies info ile poszlo biletow? ;]
|
pewnie słabo skoro nie ma informacji na stronie głównej
|
byłem wczoraj po bilet, na E12 na oko 3/5 biletów wyprzedana, myślę że czeka nas całkiem niezła frekwencja
20k stuknie na pewno |
Cytat:
|
Cytat:
Ale czemu się dziwisz ;) skoro już jakiś czas temu można było zauważyć, że klub podaje informacje na temat sprzedaży czy to karnetów czy biletów jedynie w momencie kiedy może się pochwalić całkiem sporą ilością kibiców, którzy do kas się pofatygowali :). Ludzie wyciągają wnioski na podstawie dotychczasowej polityki informacyjnej ;-). Pozdro. |
teraz być może zastosowali odwrotną politykę, by znów nie było "tylko sie chwalą"
|
Cytat:
|
Do kiedy sprzedawane będą karnety?
Do meczu z Koroną u siebie, czy po tej dacie jeszcze kupię? E: Dzięki BieżanówStary |
Nie ma się co jarać, założę się, że do tej pory sprzedali max 10tys biletów, wiadomo, że wiele ludzi nie przyjdzie ze względu na pogodę itp. na meczu będą najwierniejsi kibicie a frekwencja będzie oscylować około 15tys.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl