![]() |
Cytat:
Oczywiście po takich kontuzjach ciężko wyrokować czy w ogóle jeszcze będzie w stanie kopnąć piłkę. Ja tam Wilka lubiłem ;-) |
Cytat:
|
Cytat:
Wiec Czarek do takiej prostej gry to moze być zbyt dobry... |
Jest Popovic, Mączyński i Brlek.
Do tego klasyczna 10 Stilić i mamy komplet. ;) Nie wywołujmy Wilka z lasu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Idze, idze...jakies kasztany wyszukałes. To ma byc nazwisko ! :D
|
Pewnie wyszedł mu ten mały S z W ? Tyle, że on coś drogi. Pewnie chodzi jednak o kogoś z szerokiej kadry klubu hiszpańskiego. Takie tam dywagacje.
|
tia
i moze z Kanzas tudzież Karakaz :) E: rozi - nie nie, za 150 tysiecy euroszekli ! Cenowa okazja! Imo ten z karakaz ma nawet Włoskie obywatelstwo, wiec jak znalazł do naszej ligi. Tyle że ....ja nie wiem ocb :) |
Szukał konusa i znalazł...za 1.4 bańki na TM, heh
|
Cytat:
|
Cytat:
........... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Antonio :P
|
Dajcie sobie spokój, bo te sępy pseudodziennikarskie nie śpią, a tylko czyhają na jakieś wieści z portali. Zaraz będą domysły i informatory nowe... Poczekajcie cierpliwie...
|
Domysły proponuje zapisać na kartce i zostawić na biurku, gdy dojdzie do transferu wszyscy krzykniemy sobie "sprawdzam". A w ostateczności proponuję dla Was temat "Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów".
|
Cytat:
|
Już nic nie piszę :P
|
Cytat:
Tak czy siak, kto by to nie był, to lepiej by to był jakiś rączy zajączek, by umykał przed Polczakami i innymi ligowymi siepaczami :lol: |
Trenuje z nami już ten testowany Chorwat?
|
Tak jak najbardziej. Zdaje się, że trenuje od pierwszego dnia obozu w Belek.
|
Bo na zdjęciach z Turcji jakoś nie mogę go wyczaić.
Widocznie dobrze go ukrywają, pewnie razem z tym skrzydłowym z hameryki. ;) |
Na jednym zdjęciu z dzisiejszego treningu można go było zobaczyć na pewno. A skrzydłowego tak dobrze ukrywają, że aż na innym kontynencie się znajduje ;)
|
Ja mam prośbę do wszelkich informatorów, żeby nie pisali za dużo. Jeżeli zarząd ukrywa negocjacje to chyba ma jakiś cel w tym. Już Czerwiński się wysypał, przez gównoburze w internecie. Jak potrzebujecie dajcie info, że będzie fajny transfer i tyle.
|
Dokładnie tyle w temacie
|
Cytat:
|
Jak donosi futmal blisko powrotu na R22 był.. Ćwielong.
Wisła wycofała się jednak z pomysłu. I bardzo mnie to cieszy. |
No jeszcze Cwielonga tu brakowalo
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl