![]() |
Podziwiam tych, co zdecydowali się na karnet na C w ostatnich 3 dniach :D
Przy groźbie niezobaczenia meczu bądź w najlepszym przypadku zobaczenia z sektora H21/11 i tak zwlekać? :) Podziwiam Cytat:
|
wiadomo jak czosnkowym idzie sprzedaż biletów?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Klub traci na buforach, a te palanty nie wykorzystaja tych 2000 miejscówek? ja pie...le
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ciekawi mnie kiedy sciagna ostatnie ograniczenia przy sprzedazy.
Te kompleksiarze nic nie znacza, a zeby 2 tys na derby sprzedawac dwa tygodnie w tym 3 dni bez ograniczen i dalej sie prosic zeby kupili :-) Piekny sobie matrix wytworzyli o swojej zajebistosci, a tutaj taka latwa proba i znow obciach. Chyba polonia wwa by szybciej te bilety sprzedala. |
poproszą pewnie śmieszne zgody o wsparcie to może ich 1300 będzie. Zajmijmy sie tym lepiej żebyśmy MY wykupili wszystko i z nimi pojechali.
|
A ja tam mysle ze jakos dobiją to tych 2 tysiecy.
My skupmy sie zeby wyprzedac wszystko:) |
Klub nic nie traci, bo ludzie zamiast iść na G, to idą na inne DROŻSZE sektory, a póki co są jeszcze na nie bilety ;-)
|
3 tysiące biletów 3 dni i dzień meczowy. Hmm pamięta ktoś na ile dni przed meczem z Legią wyprzedano wszystko co było?
|
Dzień przed. Na 4 dni przed to dopiero na C wyprzedano wszystko.
|
Będzie ktoś liczył bilety jak bedziemy grali z Podbeskidziem? A nie czekajcie, przecież derby , tu sie pokaże , że jestem aktywny, napisze coś o biletach , w końcu wszyscy mówią o tym meczu to i ja powiem , a jak bedzie mecz z przykładowym Podbeskidziem to mam to głęboko w dupie , teraz trzeba sie pokazać.
|
Skończ. Każdy obczaja ile biletów bo chce, żeby frekwencja była jak największa. Jak mecz z Podbeskidziem będzie budził takie emocje to też by były liczenia i tyle.
A najlepiej by było jakby liczenia nie było z prostego powodu - frekwencja zawsze by była wysoka. |
Cytat:
Dam Ci radę, wyluzuj. Nie warto. Trzeba się cieszyć z tego, że się w przeciwieństwie do innych pamięta o Wisle częściej niż raz na pół roku. Trzeba się cieszyć możliwością uczestniczenia w meczach o takiej atmosferze, przy wypełnionym stadionie. G: "Każdy kibic niech pamięta, jedność fanów to rzecz święta!" |
Cytat:
|
H22- 39 biletów
A21- 2 bilety A23-68 biletów A11-230 około E26-29 biletów E14-113 biletów E13-37 biletów E12- około 300 biletów E11-350 około 1200 razem około do sprzedarzy. Skąd oni wzieli ze jeszcze zostało 3000 tysiące to nie wiem. Pewnie Vipy nie wykupują. |
Informujemy, iż do puli sprzedawanych biletów zostało włączone około 700 miejsc z sektorów E11 i E12.
+ 700 kategorii VIP Gold oraz Silver. E: widze że wziałes pod uwage te sektory. Ale to i tak dalej brakuje jakiegoś 1000. Możę na F jest jeszcze troche. |
Bilety na sektor F, plus karnety na G2, C5 i E25
|
na stronce tez jakiś błąd jest bo jak tak patrze do wychodzi na to że karnetów zostało sprzedanych w okolicach 20 tysięcy...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nadciągaja posiłki, w Krk wyladuja w niedziele kolo południa i stamtąd prosto z piro w rece przemarsz na nasz stadion. Info potwierdzone.
http://i58.tinypic.com/aescj5.jpg |
Zostało 962 bilety
E26 - 8 E11 - 310 E12 - 249 E13 - 29 E14 - 87 H22 - 20 A23 - 44 A11 - 215 oraz 357 miejsc tylko na karnety: C5 - 10 G2 - 258 E25 - 89 W sumie zostało 1319 wolnych miejsc (bez loży VIP i sektora rodzinnego) Patrząc na tempo sprzedaży biletów to jutro wieczorem wszystkie powinny być już sprzedane. Być może zostaną jakieś resztki na sobotę, ale to się rozejdą wtedy momentalnie w sobotę rano. Co do karnetów to klub powinien miejsca na E25 zamienić na normalne bilety, bo przez ostatnie 2 dni sprzedały się aż 2 karnety. |
Tak w ogóle to ile będzie ludzi? 28 tys. + 2 tys tamtych? czy może 30+2?
|
Bardziej 30 + 1250
:D |
Bufory na G2, G3, H11 i H21 to razem jakieś 3600 miejsc. Garbaci mają do wykorzystania 2000 biletów. Jeżeli zejdą wszystkie miejsca na loże bo o inne sektory nie ma się co martwić, to nas może być max około 27400, więc z gośćmi około 29000.
|
% gosci powinien byc od pomniejszonej o bufory liczby siedzen moim zdaniem. Czyli jakies 1400 powinno wejsc zydkow. Po zapisach okazaloby sie ze wszyscy by sie upchali na G5 a my mielibysmy dodatkowe G2
|
A jak u nich zapisy? 2000 sprzedali?
|
nie sprzedali, jeszcze dzisiaj mają zapisy.
|
O godz. 16.00 wolnych miejsc na Stadionie Miejskim im. Henryka Reymana pozostało jedynie 2 365, w tym 500 biletów kategorii VIP Silver oraz Gold.
Wisła Kraków zaprasza swoich fanów do zakupu miejsc w sektorach: A11, A23, E11, E12, E13, E14, E25, F11, F12, F24, G2 a także w sektorach C5, F22, F23, H22. W czterech ostatnich sektorach zostały już ostatnie miejsca! Nie ma już miejsc w sektorach: A21, A22, B11, B12, B21, B22, B23, B24, C1, C2, C3, C4, D11, D12, D21, D22, D23, D24, E15, E16, E21, E22, E23, E24, E26, F21, H23 UWAGA: W sektorach: C5 (10 wolnych miejsc), E25 (89 wolnych miejsc) oraz G2 (258 wolnych miejsc) prowadzona jest jedynie sprzedaż karnetów. Przypominamy, iż kibice, którzy zakupią karnety na sektor G2, zostaną poproszeni w niedzielę o zajęcie miejsc w sektorze G1. |
czy ja dobrze widzę, na G2 poszło tyle karnetów? :O
|
Cytat:
Cytat:
.... |
Ja widzę coś takiego
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dlatego dobrze by było żeby jutro zeszły wszystkie bilety to może pójdą po rozum i otworzą coś na H. Jest też jeszcze opcja, że garbatym wystarczy G5, wtedy można przesunąć bufor na G3 i G4
|
Cytat:
Wiadomo ile poszło? 1500? To niech otworzą dodatkowe G bo po co taki bufor? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl