![]() |
Cytat:
wiesz ile wynoszą podatki na Cyprze? |
Oglądając dziś Trabzonspor z Interem wreszcie zrozumiałem :D Graczy klasy Brożków to my musimy mieć na ławce, gracze pokroju Arka nie mają być ostoją defensywy tylko jej uzupełnieniem - wtedy pogramy w CL, jeszcze parę lat i doczekamy się ale musi być FREKWENCJA - a Mały niestety nie pomaga
|
Cytat:
Dzisiaj też miał role ostatniego stopera dyrygującego całym blokiem obronnym. A czy wyglądał lepiej czy gorzej od kolegów z obrony w tym akurat meczu to skrawa subiektywna i dyskusyjna Co do jutrzejszych meczów naszych i Legii - Rozumiem że puki co ani nas ani ich w Polsacie ani nawet na tv4 nie pokażą ? Zobaczymy co okaże sie jutro. Oby Drhtv działało lepiej niż wczoraj |
Cytat:
Co do meczu to nasz jest na TV4. |
Cytat:
|
Żeby zakończyć temat transmisji, to Borek w studiu LM wytłumaczył, że TV ma obowiązek pokazania przynajmniej jednego meczu w kanale otwartym.A więc żadnego prawa nie łamią.
I już zapowiedział, że za dwa tygodnie mecz Legii z Hapoelem będzie na antenie TV4, a Wisły w Polsacie Futbol.I chyba ten temat można zakończyć. |
Cytat:
|
A moim zdaniem w otawartym paśmie powinni puszczać mecz drużyny, która akurat gra na wyjeździe. Prosta przyczyna: kasa- na wyjazd nie każdego stać, a i miejsca są bardziej ograniczone.
Na mecz u siebie zawsze można pójść/pojechać, po normalnych cenach. Szkoda, że się tam ludziki w tym polsacie nad takim rozwiązaniem nie zastanowiły i nie pomyślały o tych (szcz. pieniądze) kwestiach... :/ EDIT: @hetzer- wiesz, o ile z ligą (Eklasą) może sobie Cyfra+ tak pogrywać, to już np. polsatowi moim zdaniem się nie opłaca. Przyczyna znów prosta: ani Legia, ani Wisła nie gwarantuje wyjścia z grupy w LE; żaden polski klub nie gwarantuje gry w LE co rok (i tak np. w przyszłym sezonie żaden może nie dostać się nawet do LE) więc myślę, iż bardzo mało osób pójdzie po dekoder polsatu, żeby pooglądać naszych "orłów". Kilka meczów można przemęczyć na necie ;) |
Cytat:
Cytat:
Myślenie że ligę powinniśmy zawsze wygrywać z 10 punktową przewagą jest okay, tyle że my ostatnio tak właśnie ją wygraliśmy (3 kolejki przed końcem i 10 pkt. przewagi). Byłoby też miło jednak abyśmy zauważyli że jest 2011 rok a nie 1999 czy 04' i Wisła Kraków już nie jest samotna wyspą w lidze i dlatego właśnie każde mistrzostwo należy szanować. Co do grania ofensywnego to jednak należałoby dać trochę czasu trenerowi, myślę że mecz z Amiką jest krokiem we właściwym kierunku. Nie od razu Kraków zbudowano, a z naszą drużyną jest tak jak ze stadionem czyli budujemy, ciągle budujemy. PS. Wyższy poziom sportowy Wisły, zwłaszcza w europejskich pucharach (!?) ... Jestem za ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Żle zrozumiałeś. Chodzi o mecze pucharowe polskich drużyn. Co by był gdybyśmy mieli 4 drużyny w pucharach i wszystkie grały by o jednej godzinie. W ustawie napisane jest, że minimum jeden mecz w kolejce. NIe można do tego porównać drużyny narodowej ponieważ to jest jedna drużyna i jej mecze nie kolidują z innymi. |
Borek tłumaczył się licencją,która kupili od uefy,a całkowicie pominął zapisy ustawy.To niby co,prawo polskie ich nie obowiązuje?Poza tym,rzucenie argumentu,że co by było jakby grały 4 drużyny z Polski,przypomina powiedzonko o dziadku,babci i jej wąsach.Tak właśnie wygląda zagadywanie tematu bez odniesienia się merytorycznie do treści ustawy.Ramówka polsatu jako tłumaczenie g...mnie obchodzi.Skoro fanzolą w swoich programach o nieprzestrzeganiu prawa przez Polaków,to niech zaczną od siebie.
|
Jutro jest szansa wygrac i zaczać gre w LE z wysokiego progu,zwlaszcza ze to moze byc jedna pełna pula trzech punktow ktore w tych rozgrywkach zdobedziemy ;D
|
Cytat:
Ten Polsat strasznie się męczy z tymi meczami pucharowymi. Dobrze że za rok będą sobie mogli odpocząć. Ciekawe co wymyśli TVN? Pewnie mecze będą w TVN7 :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Znalazłem takie cos na innym forum: Cytat:
Wisla powinna poprzeć Legię bo za 2 tygodnie bęziemy mieć ten sam problem, a w ogóle to całe szczescie, ze polszmata traci te rozgrywki za rok bo widac, ze nie chce im sie tego pokazywac. |
Cytat:
|
Cytat:
Przez takie myślenie możemy przegrać już przed wejściem na murawę. Po prostu trzeba wyjść i grać swoją piłkę, nieważne z kim i gdzie. Skończy się 5:0 dla przeciwników po ładnej naszej grze? Lepsze to niż dostanie brameczki w 88 minucie i przegranie meczu w katastrofalnym stylu. http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,t...wiadomosc.html Jak widać Cupiał też ma dosyć takiej gry na 1:0. Wisła powinna zacząć grać swoje, wyrabiać swój styl, wychodzić na boisko mając przekonanie że jest lepsza. Nie można srać w gacie na myśl o Twente, Fulham czy nie wiem kim innym, cofać się i liczyć na najłagodniejszy wymiar kary. Mam nadzieję, że to co widziałem w meczu z Lechem to dopiero początek, a dzisiaj będzie kolejna odsłona lepszej, grającej piłką Wisły. |
Z Odense musimy wygrać i u siebie i na wyjeździe, a przy dobrych wiatrach u siebie ugrać remisy z Twente i Fulham i kilka pkt mamy zdobytych. Zostawmy jednak gdybanie. Wszystko okaże się dziś około 23.
|
Witam, mam pytanie odnośnie transmisji meczu Wisły. Na jakim kanale można będzie zobaczyć mecz? Pozdrowienia z Gdańska!
|
WisŁa - odense
21.05 tv4 |
Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam
|
Do boju Wisełko!!!
Jedyne co mnie martwi to ilość kibiców sukcesu. Na Apoel bilety rozchodziły się jak świeże bułeczki. A teraz? Szkoda gadać. Pewnie jak wygramy, to znowu Wisła będzie dla wszystkich najlepsza i bilety na kolejne mecze będą szybko się rozchodzić. Co za kraj. |
mysle ze to tez nie przez to niektorzy pracuja nocki inni jak ja teraz maja sesje poprawkowa, ciezko bedzie nawet na mecz w tv zdazyc ;P no ale nic wazne by wygrac:)
|
dodam jeszcze, ze TV3+ z dunskich stacji (puszczaja takze FCK-Worskla przed Wisla)
na sopie mozna szukac na Danish Delight Co do komentarzy przedmeczowych w dunskiej prasie (np. dzisiejsze JP) - OB uwaza Wisle za silniejsza ekipe od Panty (ktora wczesniej wykopali) i wcale sie pewnie przed meczem nie czuja, ale licza, ze jeslii zagraja twardo to moze cos z Kraka wywioza. Dobra informacja dla Wisly jest, ze nie zagra Kadrii (taki mlody walczak, dobija sie do reprezentacji). Wrocil do OB Fall - ale wg trenera - jeszcze nie doszedl do formy. Radzilbym uwazac na Petera Utake - jak mu sie chce to jest naprawde grozny - zwlaszcza jak Mendy tez dobrze zagra i wrzuci mu pare pilek. Shaz bot, nanu nanu. |
Cytat:
|
Arkadiusz Onyszko: Wisła może rozklepać Odense
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...bb1b08d7,1,3,4 |
Cytat:
|
ale dolicz sobie do tego mecze ligowe to juz wychodzi niezla sumka ;p a nie kazdy zarabia zapewne ; )
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl