![]() |
Golański przeszedł już badania medyczne w Krakowie i prawdopodobnie w najbliższych dniach zostanie zawodnikiem Wisły.
|
Jakieś źródło mógłbys podać - choćby najmniejsze ??
|
Wygląda na to, że Basałaj napisał w komentarzu na twsd ku uciesze gawiedzi.
Abstrahując od wiarygodności tego , to krótkie pytanie: którą nogą ten cały Golański potrafi w miarę prosto kopnąć piłkę ? |
To samo żródło co ostatnio.
|
Cytat:
jak dla mnie Golański na tą chwilę jest ok, natomiast martwi mnie to że do Wisły ściągamy coraz więcej zawodników którzy nie grają/grali w swoich klubach i są bez formy, nawet tej fizycznej i mają ok. 30 lat: Boukhari, Żurawski, Golański(?), wygląda to jak szycie garnituru, ale tylko w niektórych miejscach:lol: |
Ta szczegolnie ze Golanski ma 28lat wiec 3 lata spokojnie moze pograc i byl podstawowym obronca Steauy więc napewno zle nie gra:)
Boukhari napewno sie przyda- a jak przychodzil Kosa w tym wieku? Zurawski i owsze wypalil sie... Bardziej mnie martwia te inne kandydatury niz golanski- tamci zapewne sa po 30:) |
dlatego napisałem , że mają ok. 30 lat (czyli 28 :))
ale powiedz mi kiedy Golański był podstawowym graczem Steauy? 1,5 sezonu temu? 1 sezon temu? bo chyba nie ostatnio, nam potrzeba graczy którzy wejdą i zaczną grać a nie dochodzić do formy |
Mam nadzieję, że te sensacyjne informacje Juniora Membera się nie potwierdzą :lol:
Po co nam zblazowany Golański? Mam przeczucie, że zarząd zrobi tak jak to zrobił w przypadku Garguły - czyli żeby udobruchać kibiców da spory kontrakt piłkarzowi, który na to nie zasługuje, tylko po to, żeby przykryć kilka kiepskich transferów i pozbycie się całej obrony. |
Nie marudziłbym jeśli chodzi o Golańskiego (oczywiście jeśli to prawda) - bo jakiś poziom jest w stanie osiągnąć (w końcu grał w Rumunii, lidze jednak wyraźnie lepszej od naszej) a po drugie grał w Polsce i nie będzie z nim takich problemów jak z Chavezem teraz czy Juniorem kilka lat temu, kiedy uczył się od nowa podstaw taktyki i gry w Europie. Oczywiście, będzie potrzebował kilka tygodni na dojście do pełni formy ale nie panikujcie:)
Pomijam fakt (o którym pisałem) że gdyby profesjonalnie przygotowano transfer Diaza, to następnego dnia byłby już następca, a tak trzeba było wybierać wśród piłkarzy bez kontraktu, a nie oszukujmy się lepsi już dawno podpisali umowy z nowymi klubami i zostali albo marni albo tacy którzy bardzo grymaszą (pewnie Golański to ta grupa). |
mnie już nic nie zdziwi... jakiś tydzień temu przeczytałem na wislaportal, że nowym zawodnikiem Wisły będzie Boukhari... teraz czytam, że Golański przeszedł testy medyczne... hmm interesujące :)
|
To, że jakiś zawodnik przeszedł testy medyczne jeszcze nic nie znaczy. Przypomnę wam drodzy napaleni koledzy, że największa gwiazda tego okienka transferowego, niejaki Marko Milinkovic też był u nas na testach. Jak to się skonczyło wie każdy.
|
z tym Milinkoviciem to na prawdę wszystko toczyło się w wielkiej tajemnicy... nie zdziwiłbym się gdyby ostatecznie do nas trafił...
|
Cytat:
Skad wiekszość z Was wie jaki dostanie kontrakt?A może Korona chce mu dać 5 tys, a my damy 10 tys? Nie wiecie co chłop gra a krytykujecie. Po Chaveza, to większość z Was by poleciała do Hondurasu, magia uczestnictwa w MŚ czy co? |
Obecnie uważam optymalnie by było tak grać:
Jovanic Golanski:) Cleber Bunoza Brozek Malecki Wilk/Sobol Kirm/Garguła Rios/Boguski Boukhari/Palic Brozek/Zurawski |
Cytat:
|
Cytat:
Acapelo,może być problem...wymieniłeś tylko 16 zawodników.Przypominam że gramy po 11 :D |
W sumie gdyby Garguła Boukhari i Brozek odzyskali pełnię formy to mielibyśmy naprawdę silną jedenastkę...
|
No Soriano ma formę, 2 mecze 2 bramki w Segunda Div. A podobno menedżerowie wciskają nam sam szrot. A może to my wybieramy z tej listy tylko szrot ? :lol:
|
Jako że pysio ma znowu bana na forum napiszę tego posta za niego.
Wczoraj pysio dokonał małej prowokacji w serwisie wislaportal.pl, jak widać niżej nie wysilając się nawet za bardzo, a już dziś jedna z gazet podchwyciła temat. Czy będą kolejne "ośmieszające się za sprawą pysia gazety/portale"? dowody: Data publikacji artykułu 7.09.2010, 2:02 http://img84.imageshack.us/img84/6495/prowokacja2.jpg Data wpisu na wislaporatal.pl 6.09.2010, 10:12 http://img148.imageshack.us/img148/3690/prowokacja.jpg WNIOSEK: Nie warto wierzyć polskiej prasie, ten post to chyba wystarczający dowód. Przeszukuję Internet i już napotkałem informację o rzekomych dwóch transferach autorstwa WP.PL powołujących się na SE: http://img245.imageshack.us/img245/8529/prowokacja3.jpg |
A Pysio za co ma tym razem bana i na ile?:) prawie o Nim zapomniałem ale czekam na jego powrót :)
|
Darvydas Sernas
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jest też kliku innych trochę młodszych graczy z kartą w ręku. |
Cytat:
|
Chodzę do szkoły z bratem Jacka Pawłowskiego, i ten powiedział mi, że Wisła negocjuje z nim kontrakt i niedługo powinien zostać podpisany
|
Unirea zbankrutowała ... 5 grajków już poszło do Steauy , ale zostało im jeszcze kilku przyzwoitych których moglibyśmy ogarnąć .
taka luźna myśl :D |
Chlopak z Garbarni Bartek Praciak trafil juz 6 razy
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl