![]() |
Cytat:
Jedynie Sadlok może to zrobić, ale też wątpię. |
Nie ma opcji Kuby w Legii póki co.
Co do Mąki to ręki nie dam sobie uciąć. Gdybyśmy mieli obrońców to byłby też temat Sadloka. Ale nie mamy więc póki co tematu nie ma... |
Tez moim zdaniem realniejszy jest Sadlok w Legii teraz. Stąd początek negocjacji w sprawie Arsenica.
|
Co do Kuby Błaszczykowskiego to przyznam szczerze, że nie mam pojęcia. A jeśli idzie o zawodnika z Wisły.. to się możecie bardzo mocno zdziwić.
|
może Buchala od nas wyciągną?
|
Cytat:
Nie jest na sprzedaż. |
Cytat:
|
Za poslat sport : "Poza tym Błaszczykowski nigdy nie deklarował fanatycznego przywiązania do barw, a szacunkiem cieszy się we wszystkich klubach, w których występował."
Śmieszne to jest. Mimo, że to nie dotyczy naszej polityki transferowej a raczej "byli piłkarze" to wklejam tutaj pod dyskusją. Nie wierzę w to aby Kuba mógł posunąć się na tak desperacki krok... Mam nadzieję, że szybko sprowadzi na ziemię warszawiaczków. |
|
Cytat:
|
Taaaaaaa, tak jak Grosicki przyszedł tak i Kuba przyjdzie :hahaha: marketingowcy (7) puszczają co jakiś czas takie ploty, żeby budować mit warszawskiego ligowego bogacza.
|
Obraniak w Pogoni
|
Cytat:
albo Rozpruwacz hahaxD to juz predzej na TVN-nie zaczna mówic prawdę niz Kuba w Legii wyląduje. Ale im sie tam nudzi w tej warszafce,niech na ferie gdzies jadą. "Jeszcze tu wrócę" i tyle w temacie. |
Nie wiem czy pamiętacie ale jak jeszcze Kuba grał w Wiśle to Filipiak też bardzo chciał go u siebie mieć, proponował wtedy chyba 1 mln euro i nieudaną próbę skwitował tekstem ,,Pytać każdy może.". :D
|
Powtórze info bo nie wszyscy załapali...
Szykuje sie transferowa bomba... :) |
Oby tak było trzymam kciuki :)
|
Ale bohaterem nie będzie nikt z dwójki Mączyński - Uche?
|
Cytat:
Ten tydzień? |
Ciekawe czy ewentualny transfer Uche można rozpatrywać w kategoriach bomby?! Tak tylko spekuluje sobie.
|
Nie wiem czy z Uche jest coś na rzeczy, ale jeśli udałoby sie wynegocjować rozsądne zarobki + umowa na pół roku z opcją na rok to why not? Ryzyko małe, a zyskać można.
|
Kalu Uche i bomba ?? Moze 5 lat temu tak...
|
Kalu Uche? Ten gość jest o rok starszy od Brożka. To nie byłaby żadna bomba tylko zatrudnianie bezrobotnego wypalonego weterana.
Jeśli ktoś mówi bomba to ma być bomba a nie "dziadek" :) |
regan
info własne czy z TT jakiegoś 'informatora' ? |
Dokladnie, przyjscie 35 letniego Uche to zadna wielka bomba, ot taki bardzo ciekawy powrot pilkarza zza granicy, ktory w Polsce z gry pozostawił bardzo dobre wrazenie. Powrot Kuby to byłby hit dziesieciolecia, skonczylo by sie podniecanie jakimis Jędrzejczykami. A co do Blaszcza tak wypowiedział sie 2.5 roku temu:
Z tego klubu wypłynąłem na szerokie wody. W Wiśle dostałem szansę i możliwość sprawdzenia się. Udało mi się tę szansę wykorzystać. Z Wisłą byłem i nadal czuję się związany - przyznaje pomocnik Borussii Dortmund. A tak sie wypowiedział co moze sie stac po wypełnieniu umowy (wtedy jeszcze z Borussia) i powrocie do Wisły (kontrakt skonczyłby mu sie w 2018 roku): Chciałbym tego bardzo, ale parę warunków musi zostać spełnionych. Po pierwsze musi dopisywać zdrowie. Po drugie nie wiem, czy moje umiejętności za te kilka lat będą jeszcze upoważniały do gry w Wiśle. Generalnie plan jest taki, by to Wisła była moim ostatnim klubem w karierze. To moje marzenie wiec informatorzy z Polsatu Sport niech nie gadaja glupot, ze Kuba nigdy nie deklarował fanatycznego przywiązania do naszych barw bo to wierutna bzdura. Moze fantatycznie nie kibicował na trybunie (chocia ja tego nie wiem) ale Wisła jest dla niego szczegolna. Transfer do Legii? to chyba tam musiałby zakonczyc kariere i wycofac sie z powyzszych slow. Zreszta wiele razy grajac jeszcze w BVB jezdzil na Nasze mecze ligowe a nie na mecze Legii wiec to tez cos znaczy |
Jak dzieci...
ktoś gdzieś coś komuś a tu gównoburza jak dzieci .... |
Jak co pół roku:D
|
Cytat:
|
Sarki, Seler. Bomba witaminowa, wszystko się zgadza.
Ewentualnie bomba w sensie dosłownym i Nourdin Boukhari. :D |
Cytat:
|
A ja sie tylko was zapytam. W jakim wieku przechodzil Pirlo z Milanu do Juve. I tutaj koncze dyskusje na temat wieku graczy. Podejrzewam , ze wiekszosc z nas jest po 30 , i sami wiecie jak dobrze sie czujecie fizycznie
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl