Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

JrQ- 16.01.2017 23:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pomeran (Post 1461897)
Pytanie do użytkowników z dłuższym stażem na forum i mniej emocjonalnym podejściem.. na ile realne jest odejście jednego z naszych zawodników do stolicy ? Pomijam te wszystkie opowieści dla naiwnych o przywiązaniu do barw (bo takich piłkarzy jest niestety bardzo niewielu).

negocjacje podobno są na dość zaawansowanym poziomie i nie padło stwierdzenie, że nie bo nie. Także to chyba kwestia $ ?

Gwarantuje Ci, że ani Mąka, ani teraz Kuba o czym się mówi, nie pojdą do Legii.
Jedynie Sadlok może to zrobić, ale też wątpię.

Pero 16.01.2017 23:17

Nie ma opcji Kuby w Legii póki co.
Co do Mąki to ręki nie dam sobie uciąć.
Gdybyśmy mieli obrońców to byłby też temat Sadloka. Ale nie mamy więc póki co tematu nie ma...

nesta 16.01.2017 23:17

Tez moim zdaniem realniejszy jest Sadlok w Legii teraz. Stąd początek negocjacji w sprawie Arsenica.

pomeran 16.01.2017 23:27

Co do Kuby Błaszczykowskiego to przyznam szczerze, że nie mam pojęcia. A jeśli idzie o zawodnika z Wisły.. to się możecie bardzo mocno zdziwić.

robert777 16.01.2017 23:35

może Buchala od nas wyciągną?

wolfy 16.01.2017 23:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez robert777 (Post 1461914)
może Buchala od nas wyciągną?

Nie stać ich.
Nie jest na sprzedaż.

Dariook 17.01.2017 00:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1461906)
A Kuba w Legii ? To by dla nas wiślaków było trudne do przelknięcia. A jednak jest bardzo prawdopodobne i jak popatrzymy na sytuacje Kuby, to moze dla niego byc dobrą opcją...

Chyba Puchatek lub Rzezniczak :haha:

LucjuszWielki 17.01.2017 00:28

Za poslat sport : "Poza tym Błaszczykowski nigdy nie deklarował fanatycznego przywiązania do barw, a szacunkiem cieszy się we wszystkich klubach, w których występował."

Śmieszne to jest. Mimo, że to nie dotyczy naszej polityki transferowej a raczej "byli piłkarze" to wklejam tutaj pod dyskusją.

Nie wierzę w to aby Kuba mógł posunąć się na tak desperacki krok... Mam nadzieję, że szybko sprowadzi na ziemię warszawiaczków.

Dariook 17.01.2017 00:30

http://i.iplsc.com/kuba-blaszczykows...G4-C122-F4.jpg

domin_czyzyny 17.01.2017 00:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1461916)

Obyś miał rację. Choć coraz więcej osob pisze,że temat nie istnieje. Chciałbym aby tak było i Kuba wrócił na R22.

azkaz 17.01.2017 01:17

Taaaaaaa, tak jak Grosicki przyszedł tak i Kuba przyjdzie :hahaha: marketingowcy (7) puszczają co jakiś czas takie ploty, żeby budować mit warszawskiego ligowego bogacza.

ashkeczup 17.01.2017 01:20

Obraniak w Pogoni

Wojtas 17.01.2017 01:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1461916)

albo Rozpruwacz hahaxD

to juz predzej na TVN-nie zaczna mówic prawdę niz Kuba w Legii wyląduje.
Ale im sie tam nudzi w tej warszafce,niech na ferie gdzies jadą.

"Jeszcze tu wrócę" i tyle w temacie.

R33 17.01.2017 01:58

Nie wiem czy pamiętacie ale jak jeszcze Kuba grał w Wiśle to Filipiak też bardzo chciał go u siebie mieć, proponował wtedy chyba 1 mln euro i nieudaną próbę skwitował tekstem ,,Pytać każdy może.". :D

regan 17.01.2017 02:39

Powtórze info bo nie wszyscy załapali...
Szykuje sie transferowa bomba... :)

konik28 17.01.2017 04:49

Oby tak było trzymam kciuki :)

Maciek17 17.01.2017 05:32

Ale bohaterem nie będzie nikt z dwójki Mączyński - Uche?

nesta 17.01.2017 07:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1461924)

Mam nadzieje, że chodzi o transfer DO klubu..
Ten tydzień?

krzaq12 17.01.2017 07:16

Ciekawe czy ewentualny transfer Uche można rozpatrywać w kategoriach bomby?! Tak tylko spekuluje sobie.

nesta 17.01.2017 07:25

Nie wiem czy z Uche jest coś na rzeczy, ale jeśli udałoby sie wynegocjować rozsądne zarobki + umowa na pół roku z opcją na rok to why not? Ryzyko małe, a zyskać można.

tommiyacht 17.01.2017 07:31

Kalu Uche i bomba ?? Moze 5 lat temu tak...

Ogryzek 17.01.2017 09:12

Kalu Uche? Ten gość jest o rok starszy od Brożka. To nie byłaby żadna bomba tylko zatrudnianie bezrobotnego wypalonego weterana.

Jeśli ktoś mówi bomba to ma być bomba a nie "dziadek" :)

tomasz_19 17.01.2017 09:21

regan

info własne czy z TT jakiegoś 'informatora' ?

mitmichael 17.01.2017 09:24

Dokladnie, przyjscie 35 letniego Uche to zadna wielka bomba, ot taki bardzo ciekawy powrot pilkarza zza granicy, ktory w Polsce z gry pozostawił bardzo dobre wrazenie. Powrot Kuby to byłby hit dziesieciolecia, skonczylo by sie podniecanie jakimis Jędrzejczykami. A co do Blaszcza tak wypowiedział sie 2.5 roku temu:

Z tego klubu wypłynąłem na szerokie wody. W Wiśle dostałem szansę i możliwość sprawdzenia się. Udało mi się tę szansę wykorzystać. Z Wisłą byłem i nadal czuję się związany -€“ przyznaje pomocnik Borussii Dortmund.

A tak sie wypowiedział co moze sie stac po wypełnieniu umowy (wtedy jeszcze z Borussia) i powrocie do Wisły (kontrakt skonczyłby mu sie w 2018 roku):

Chciałbym tego bardzo, ale parę warunków musi zostać spełnionych. Po pierwsze musi dopisywać zdrowie. Po drugie nie wiem, czy moje umiejętności za te kilka lat będą jeszcze upoważniały do gry w Wiśle. Generalnie plan jest taki, by to Wisła była moim ostatnim klubem w karierze. To moje marzenie

wiec informatorzy z Polsatu Sport niech nie gadaja glupot, ze Kuba nigdy nie deklarował fanatycznego przywiązania do naszych barw bo to wierutna bzdura. Moze fantatycznie nie kibicował na trybunie (chocia ja tego nie wiem) ale Wisła jest dla niego szczegolna. Transfer do Legii? to chyba tam musiałby zakonczyc kariere i wycofac sie z powyzszych slow. Zreszta wiele razy grajac jeszcze w BVB jezdzil na Nasze mecze ligowe a nie na mecze Legii wiec to tez cos znaczy

emjot 17.01.2017 09:44

Jak dzieci...
ktoś gdzieś coś komuś
a tu gównoburza

jak dzieci ....

wiesniak842 17.01.2017 09:52

Jak co pół roku:D

brylant17 17.01.2017 10:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1461924)

Emmanuel Sarki ? :D

ABGwislakABG 17.01.2017 10:29

Sarki, Seler. Bomba witaminowa, wszystko się zgadza.

Ewentualnie bomba w sensie dosłownym i Nourdin Boukhari. :D

zim zum 17.01.2017 10:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1461937)
Dokladnie, przyjscie 35 letniego Uche to zadna wielka bomba, ot taki bardzo ciekawy powrot pilkarza zza granicy, ktory w Polsce z gry pozostawił bardzo dobre wrazenie. Powrot Kuby to byłby hit dziesieciolecia, skonczylo by sie podniecanie jakimis Jędrzejczykami. A co do Blaszcza tak wypowiedział sie 2.5 roku temu:

Z tego klubu wypłynąłem na szerokie wody. W Wiśle dostałem szansę i możliwość sprawdzenia się. Udało mi się tę szansę wykorzystać. Z Wisłą byłem i nadal czuję się związany -€“ przyznaje pomocnik Borussii Dortmund.

A tak sie wypowiedział co moze sie stac po wypełnieniu umowy (wtedy jeszcze z Borussia) i powrocie do Wisły (kontrakt skonczyłby mu sie w 2018 roku):

Chciałbym tego bardzo, ale parę warunków musi zostać spełnionych. Po pierwsze musi dopisywać zdrowie. Po drugie nie wiem, czy moje umiejętności za te kilka lat będą jeszcze upoważniały do gry w Wiśle. Generalnie plan jest taki, by to Wisła była moim ostatnim klubem w karierze. To moje marzenie

wiec informatorzy z Polsatu Sport niech nie gadaja glupot, ze Kuba nigdy nie deklarował fanatycznego przywiązania do naszych barw bo to wierutna bzdura. Moze fantatycznie nie kibicował na trybunie (chocia ja tego nie wiem) ale Wisła jest dla niego szczegolna. Transfer do Legii? to chyba tam musiałby zakonczyc kariere i wycofac sie z powyzszych slow. Zreszta wiele razy grajac jeszcze w BVB jezdzil na Nasze mecze ligowe a nie na mecze Legii wiec to tez cos znaczy

Każdy patrzy na pieniądze i nie ma sensu podniecać się takimi deklaracjami.

siedzenaganku2 17.01.2017 10:40

A ja sie tylko was zapytam. W jakim wieku przechodzil Pirlo z Milanu do Juve. I tutaj koncze dyskusje na temat wieku graczy. Podejrzewam , ze wiekszosc z nas jest po 30 , i sami wiecie jak dobrze sie czujecie fizycznie

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl