![]() |
Cytat:
|
Legia jakby odpuściła walki o mistrzostwo :).Dni Skorży wydają sie byc policzone.
TRZEBA UCIEC PELETONOWI JUTRO NA DOBRE !!!! |
Z czego tu się cieszyć, że nasza liga to same kołki ? Cieszyć się bedziemy jutro, po wygranej z Jagiellonią (oby).
Cytat:
A później przyjeżdziają jacyś rebelianci z Kaukazu i z nas robią sito. Oni prezentów nie rozdają niestety. |
Aż nie mogę uwierzyć, że Legia ten mecz przegrała. Kiedy patrzyłem w 40 minucie wynik 2:0 dla Legii pomyślałem, że już pozamiatane, ale mając w pamięci 2:2 z Podbeskidziem tliła się we mnie iskierka nadziei, że jednak Ruch jakimś cudem to zremisuje. Wynik 3:2 dla Ruchu jest dla mnie szokiem, bo nawet w 2:2 mało kto wówczas myślący racjonalnie wierzył. Nie żebym płakał z tego powodu - wręcz przeciwnie. Byleby jutro nie przegrać i ponownie zyskamy na Legią.
|
w wawie ponoć kibole czekaja na pilkarzy przed glownym wejscie zeby porozmawiac sobie co jest nie tak
|
w Kielcach w 12 minucie 1:2
Polonia dobrze ustawiona wuefista jak na nasze warunki to jest przyzwoity trener |
W Kielcach też niezłe widowisko. w 12 minut trzy bramki.
|
Jak to dobrze że Golański do nas nie trafił... To co ten koleś odwala w kolejnym meczu to sabotaż.
|
Cytat:
|
W Kielcach już 3:1 dla Polonii.
|
Wymarzony przebieg kolejki (mimo remisu Amici). Otwiera się szansa odskoczenia grupie pościgowej na dobre. Z jednej strony - cieszyć będzie wygrana z Jagiellonią i kilka punktów przewagi więcej. Z drugiej zaś - za łatwo te oczka tracą nasi rywale do tytułu. Pamiętajmy, że im słabsza konkurencja, tym słabsza Wisła...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Rywale jak dotad robią co moga zeby mp trafilo do nas.mam nadzieje,ze skorzystamy z tych prezentow w pelni., robiac swoje jutro i juz do konca..chyba polonia wawa zaczyna grac-watpie zeby zakwalifikowali sie teraz do pucharow,ale w przyszlym sezonie kto wie...z kolei Bytom coraz dramatyczniej.obawiam sie,ze niestety poleca razem z Arą.
|
Cytat:
|
Cytat:
Pwnie tak bedzie ze spadna Bytom i Arka ,choc z tego co sie orientuje to oba te kluby graja z parchami u siebie |
Cytat:
PS. Pomijam cyfrę w nicku, ile masz lat? |
Nigdy to przesada :) W końcu dzieki potknięciom rywali z -2 przed rundą zrobiło się +5
|
Cytat:
|
Teraz zobaczylem jakiego gola puscil z Zaglebiem Juszczyk :rotfl: tragedia
|
Cytat:
Z Podbeskidziem tez na ksieżycu nie graliśmy Ja sie obawiam, że jutro Franek sobie przypomni czasy świetności przy Reymonta E; żeby tylko Sasala nie wyjebali do nastepnego weekendu tez "świetną" robote robi w Kielcach |
Obrona Legii zwlaszcza Komorowski to chyba gwozdz do trumny
niewiem co oni maja z bramkarzem ,ale to sa jakies jaja :D Maciej juz chyba zaraz powyrywa sobie wlosy z glowy bo 3 porazka z rzedu musi mocno podciac skrzydla Tylko jutro wygrac z Jagą.....i bedzie pieknie:) |
Następne Mecze Rywali :
Legia: Zagłebie które dzisiaj wygrało.( Czyli Urban coś wniósł do tej drużynki) Amica Poznań (Grająca To samo Gówno) Amica: Polonia W. ( Dzisiaj się coś rozstrzelali) Legia: - Jeśli jutro Wygramy z Jagą, to Ci już mogą sobie odpuścić MP i skupić sie na Pucharach. Jutro wygrywamy (oby), szczerze w to wierze. Modle się o to żeby nasze grajki nie miały w domu Internetu i TV, żeby nie wiedzieli jakie prezenty na świeta im sprawili rywale :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wisła przy ulicy Reymonta 22 w ostatniej dekadzie w najwyższej lidze przegrała tylko 4 spotkania: 2008 Wisła Kraków 1-4 Lech Poznań 14 września, 17:00 (14.000) Rafał Boguski 51 - Rafał Murawski 5, Robert Lewandowski 8, 58, Tomasz Bandrowski 40 2007 Wisła Kraków 0-4 Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 19 maja, 18:00 (9.000) Jarosław Lato 20, Filip Ivanovski 49, Adrian Sikora 74, Piotr Świerczewski 80 2006 Wisła Kraków 2-4 GKS Bełchatów 11 listopada, 18:00 (9.000) Jakub Błaszczykowski 64, Paweł Brożek 73 - Mariusz Ujek 1, Radosław Matusiak 5, 23, Tomasz Jarzębowski 51 2001 Wisła Kraków 0-1 KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 16 września, 16:00 (3.000) Wojciech Małocha 61 Podpierając się statystykami, mogę napisać, że wszelka strata punktów na R22 będzie niespodzianką i nie będzie to bełkot zaślepionego miłością kibica. Cytat:
|
Jutro jest jak dla mnie najważniejszy mecz sezonu(nie licząc derbów). Jeśli wygramy to praktycznie przeszkodzić nam w zdobyciu mistrzostwa( o ile sami tego nie zrobimy) nikt nie będzie w stanie. Mówimy o 9 punktach przewagi nad Legią na 9 meczów przed końcem sezonu. Jak mieliśmy chyba 11 punktów przewagi nad Lechem to Maskant zaznaczał że Lech się już nie liczy w walce o tytuł a tu trafia nam się podobna sytuacja z Legią. Oczywiście wszystko fajnie ale jutro musimy wygrać w innym przypadku będziemy frajerami. Swoją drogą nadal nie mogę uwierzyć że wszyscy tak ładnie grają pod nas( aż mam ochotę się ponapinać heh).
|
Ślepa wiara w to, że u siebie nigdy nie przegramy jest nieuzasadniona, ale nie da się ukryć, że R22 to twierdza, która wielokrotnie pozwala nam wygrywać mecze. Mamy najwiekszy procent zdobytych punktow u siebie ze wszystkich druzyn, w tym sezonie jako jedyni u siebie nie przegralismy, w 2009 dzięki domowym meczom zdobyliśmy mistrza. Jutro bedzie dobrze.
|
Może ktoś nawet nie wie ale to do Wisły należy EUROPEJSKI rekord jeśli chodzi o ilość meczy bez porażki u siebie pod rząd.
U siebie zawsze byliśmy mocni. Owszem, przesadą jest pisanie że nie przegramy w tej rundzie u siebie (chociaż.. co najwyżej jakieś remisy, być może już jutro, a nawet przegrana ;)), czasem może zdarzyć się przegrana ale w ogólnym rozrachunku twierdza Reymonta każdemu jest znana i każdemu się tu trudno gra. Patrząc na wyniki wszyscy zagrali pod nas. I nieco trochę pod Cracovię (w sensie parę drużyn odskoczyło im). Musi się jutro udać. Choćby przez samobój. |
PANOWIE wiecej wiary w zwyciestwo,przeciez ten weekend tak ladnie sie zaczal ,trwa nadal i mam nadzieje ze sie ladnie skonczy
|
Cytat:
|
Rzeżniczak dostał w twarz po meczu.
|
W C+, powiedzieli, że podczas pomeczowego rozbiegania, jakiś "kibic" uderzył Rzeźniczka.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Statystyki nie grają. Tak jak i nazwiska. Grają piłkarze. A Ci byli ostatnio w nie najwyższej formie. Słyszałem już nie dawno, że my jesteśmy Wisła. Wyszło jak wyszło. Aby mieć jutro szansę na wygraną nasi piłkarze muszą zaorać murawę. Muszą wyglądać po meczu tak jak wczoraj piłkarze Śląska. Tyle i aż tyle. |
Ktos chce bana zarobic za “kibola” ?
|
Akurat Rzeźniczak to chyba najmniej zasłużył w Legii :P
|
Nie uderzył ale napluł w twarz.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl