Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Kowalski 02.10.2010 09:50

Wracając na chwilę do Chaveza. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba Pan Rudnev w meczu bodajże ze Śląskiem także przygwieździł i była jakaś kara?

JrQ- 02.10.2010 10:23

http://www.sportfan.pl/artykul/8446/...karze-glupieja
Naszych też to dotyczy. Stare, ale nie wiem czy było.

szprotson 02.10.2010 10:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez polska.mysl.szkoleniowa (Post 989754)
Małecki zbluzgał dzisiaj Paljica, bo ten mu niecelnie podał. Nerwy, gwizdy, atmosfera, mecz pod górkę, zrozumiałbym - gdyby ten sam Małecki robił na boisku coś więcej niż wiatr. Fatalne zachowanie.

Ciekawe w jakim języku to zrobił....

Titto 02.10.2010 17:34

Czy ktoś wie może do którego roku kontrakt ważny ma Boguski?

Stavanger 02.10.2010 17:39

Z mojego punktu widzenia, Patryk Małecki nic nie wniósł do wczorajszej gry ( oczywiście i u innych piłkarzy nie wszystko było przepiękne ). Dośrodkowania, rzuty wolne i rożne to chyba nie dla niego zajęcie. Czy on nie może nad tym popracować na treningach?

tarantulaw2 02.10.2010 18:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 990254)
Czy ktoś wie może do którego roku kontrakt ważny ma Boguski?

30 czerwca 2015r.

Marcin_fan 02.10.2010 18:38

w jakim języku Małecki zbluzgał Paljica ?? po łacinie !

Uran235 02.10.2010 18:42

Żuraw jutro w Cafe Futbol. Polsat Sport 11:00

wolfy 02.10.2010 18:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 990299)
Żuraw jutro w Cafe Futbol. Polsat Sport 11:00

Znowu będzie "To nie ja, to oni"?

19sebawro06 02.10.2010 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 990301)

jesteśmy banda kopaczy i nie odpowiedzialnych ludzi

tarantulaw2 02.10.2010 19:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 19sebawro06 (Post 990306)
jesteśmy banda kopaczy i nie odpowiedzialnych ludzi

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 990301)

Nie no, tym razem coś innego :P

rafil 02.10.2010 19:59

"Wypada przeprosić kibiców"

cfa 02.10.2010 20:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Filippo123321 (Post 989931)
Nie ma o co podnosic lamentu - komentator c+ powiedzial, ze Mały miał pretensje do Paljicia i na forum zgraja dzieciaczkow musi przypierdzielic Patrykowi - standard ;]

Tyle że Patryk bardzo często gra egoistycznie, nie dla drużyny i jakoś nie widziałem żeby ktokolwiek z tego tytułu go zjechał na boisku.

wolfy 02.10.2010 20:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafil (Post 990342)
"Wypada przeprosić kibiców"

To teraz w Legii słyszą. Oby po tym meczu również:-)

LUKAS77 02.10.2010 20:09

tu nie chodzi o pretensje Patryka do Paljicia, tylko o styl w jakim to robi. Bo wymachiwanie rekami do kolegi z druzyny a stylu "bo ci ryj jebne" nie podobal sie komentatorom i mi. zachowanie Maleckiego ma bardziej charakter destrukcyjny niz mobilizujacy

konaar 02.10.2010 20:32

chlopaki sie integruja :P Sergio Branco widziany na statoilu na Armii Krajowej, kupowal 0,7 wyborowej i hot doga 'no pork'

White Star86 02.10.2010 20:52

Czy to prawda że w jutrzejszym Cafe Futbol gościem będzie Maciej Żurawski? Coś mi się obiło o uszy ale nie jestem pewien.

Oldpara 02.10.2010 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konaar (Post 990374)
chlopaki sie integruja :P Sergio Branco widziany na statoilu na Armii Krajowej, kupowal 0,7 wyborowej i hot doga 'no pork'

haha.... no pork, ale wóda czemu nie :) Zupełnie jak nasi katolicy wpieprzający schabowe w piątek. Dogadają sie :)

QBAS 02.10.2010 21:33

Znając temperament niektórych naszych zawodników, żeby się to bójką nie skończyło ;)

ypeeh 02.10.2010 22:06

Niech popiją razem, pojedzą, pogadają... może za kilka miesięcy będziemy mówić o tym, jak się drużyna narodziła na domówkach u Branco (vide grille u Kosy). :)

tomsts 02.10.2010 22:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ypeeh (Post 990442)
Niech popiją razem, pojedzą, pogadają... może za kilka miesięcy będziemy mówić o tym, jak się drużyna narodziła na domówkach u Branco (vide grille u Kosy). :)

kto wie, moze i tak sie sprawy potoczą :D A tak BTW biedny chłopak z niego. jest tak charakterystyczny, że zawsze znajdzie sie w pobliżu ktoś kojarzący jego osobę. także będziemy na bieżąco w kwestii budowania 'Wisla's team spirit'

wolfy 02.10.2010 22:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomsts (Post 990457)
kto wie, moze i tak sie sprawy potoczą :D A tak BTW biedny chłopak z niego. jest tak charakterystyczny, że zawsze znajdzie sie w pobliżu ktoś kojarzący jego osobę. także będziemy na bieżąco w kwestii budowania 'Wisla's team spirit'

A ktoś go zmusił, żeby walnął sobie blond irokeza? Zwłaszcza, że jest murzynem:rotfl:

dj_ibutti 02.10.2010 23:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ypeeh (Post 990442)

Żeby pogadać do Patryk musiałby angielski znać. ;) Bo póki co to się "nie trzyma" z zagranicznymi piłkarzami, co było dość ewidentnie widać na MESie.

szczebrzeszcz 02.10.2010 23:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 990390)
Zupełnie jak nasi katolicy wpieprzający schabowe w piątek. Dogadają sie :)

można już jeść mięso w piątki :-)

ichigo 03.10.2010 00:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez konaar (Post 990374)

A ja dla odmiany widziałem go dziś robiącego razem z dziewczyną/żoną zakupy w Carrefourze w Galerii Krakowskiej, ale nie przyjrzałem się, co kupowali :P I tak przy okazji - on ma na imię Serge, nie Sergio - to nie Brazylijczyk :P

wolfy 03.10.2010 00:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebrzeszcz (Post 990506)
można już jeść mięso w piątki :-)

Ale jakie to ma znaczenie? To jest stara dobra szkoła, teraz kontynuowana przez Palikota - ważne, że chłopak czuje się lepszy od polskich katolików. Wiadomo, nie dość że polscy, to jeszcze katolicy - podwójna ciemnota.

A ten Branco to faktycznie muzułmanin, czy może po prostu nie przepada za świńskimi podrobami? Bo jeśli to pierwsze, to dobrze że już po Ramadanie:>

szczebrzeszcz 03.10.2010 00:24

nie wiem o co Ci chodzi, mimo wszystko przyjąłem post Oldpary z przymrużeniem oka
a zresztą nie ważne

no właśnie, też parówek świńskich nie jadam a muzułmaninem nie jestem :P

Ps. do wódki to chyba nie trzeba znać języka
a ramadan w każdym kraju wypada w innym terminie,

może tego chłopaka z Cracovii wyciąga?
gorzej jak go dopadła jesienna depresja jak Yahayę :(

wolfy 03.10.2010 01:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczebrzeszcz (Post 990514)
gorzej jak go dopadła jesienna depresja jak Yahayę :(

Ten to się już chyba ustatkował, żonę ma, dzieci. Jak długo nie trafi do najdroższego hotelu w kraju, to będzie OK:-)

polska.mysl.szkoleniowa 03.10.2010 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Filippo123321 (Post 989931)
Nie ma o co podnosic lamentu - komentator c+ powiedzial, ze Mały miał pretensje do Paljicia i na forum zgraja dzieciaczkow musi przypierdzielic Patrykowi - standard ;]

Ależ on nie miał pretensji do Paljica, tylko nazwał go "....ą". Było to na powtórce tak wyraźne, że aż zatkało komentatorów c+. Pretensje do miał do wszystkich, po staremu, w swoim stylu - ale o tym nie wspominałem.

Zgadzam się, że Patryk ma serce do gry. Ale co z tego? Wszystkie jego wrzutki były zupełnie bez sensu, bo pozorowane dośrodkowania wybijały z rytmu nie przeciwnika, a naszych napastników; zaś te właściwe były bite donikąd. A skoro nie jest wzorowy, to mógłby pochylić głowę i skupić się na doskonaleniu własnej gry, a nie dyrygowaniu kolegów. Aż taki ma talent? Coś osiągnął? Jest doświadczony? Ktoś go zrobił kapitanem?

Zupełnie czym innym jest wyzywanie i obrażanie kolegów. Dla mnie to już przesada. I nie chodzi tu już o pogarszanie tzw. atmosfery w szatni, ale totalne burzenie pracy zespołu i sztabu szkoleniowego. Lubię to jego zaangażowanie i niewyparzoną gębę, ale nie na tyle, żeby poświęcać dla niego dobro całej Wisły i to miałem na myśli.

I być może w Twoim środowisku ludzie rzucają do siebie w pracy lub po pracy pieszczotliwe: "ty ....o". W moim nie. I jako kibic Wisły nie życzę sobie takiego chamstwa na boisku.

For_FuN_ 03.10.2010 12:17

Dzisiaj Zurawski w Cafe Futbol potwierdzil, ze sa podzialy tj. Polacy vs Obcokrajowcy. Zespol nie istnieje. Po drugie odpowiednio tez skomentowal polityke transferowa klubu i jakosc nowych pilkarzy, oczywiscie w slowach bardzo dyplomatycznych. Dobrze, ze Maciek jest szczery. Mowil tez o tym, o czym ja pisalem tu niedawno...wymagac to przede wszystkim trzeba od nowych(ktorzy kosztowali nie male pieniadze i ktorzy maja dlugoletnie kontrakty).

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:15.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl