![]() |
Jeden komentarz, nie za tanio? pozytywne zaskoczenie
|
Zniżka ulgowa oraz zniżka lojalnościowa sumują się!
mam karnet na C rundy jesienej i jak ma to zrozumiec ???? ile ulgowy ile lojalnościowy??? |
Matematyce weźcie tylko pod uwagę z jakimi przeciwnikami graliśmy jesienią w lidze na własnym stadionie, a z jakimi gramy teraz. 4 mecze top z Lechem, Legia, Śląskiem i parchami. A do tego jeszcze 1/4 PP z Lechem. Ceny bardzo dobre, mam nadzieję że dzięki temu frekwencja wzrośnie o chociaż 3-4, a może nawet 5 tysięcy na mecz.
|
Cytat:
|
Ma ktoś mapę stadionu z numeracją miejsc ? A ceny naprawdę taniutkie. Ostatni raz tak tanio to było na SS.
|
|
Cytat:
o to Ci chodziło? |
Cytat:
|
Cytat:
Nie ma takiej mapki niestety. Przynajmniej ja do dziś dnia się z taką nie spotkałem. |
Mapka z dokładną numeracją miejsc ma powstać , gdy klub zainwestuje w słynną sprzedaż przez internet :D
|
Trudno, ale uważam że fajnie by było gdyby klub ją udostępnił. Wystarczy "wyciągnąć" dane z komputera gdzie się kupuje karnety/bilety.
|
Cytat:
|
Mieszkam koło warszawy, obecnie tam studiuje. Ostatnio byłem w Krk z bratem na meczu z Fulham i kolejnym meczem na który chcielibyśmy się pojawić jest mecz o superpuchar na narodowym. Problem w tym, że nikt z nas nie będzie w Krakowie. Mam zatem prośbę odnośnie kupna biletu... Czy znalazł by się ktoś kto mógłby mi kupić nam bilety ( oczywiście przed wcześniejszym przelewem na konto). Mogę dać skany karty kibica, żeby nie było że jakieś "intruzy" chcą wejść na sektor Wiślaków :)
Dowiadywałem się i żeby kupić bilet wystarczy podać imię, nazwisko i pesel na osobę na którą na być kupiony bilet Jeśli jest ktoś kto wyraziłby chęć pomocy to proszę napisać PW! |
ceny powinny być :
C i G=20zł narożniki = 25 zł trybuna wsch i zach boki 40zł trybuna wsch i zach środ 50 zł czy zwykły mecz czy top ... a ulga powinna być dla karnety na mecze LM lub pucharowe... |
Bilety na Standard prawdopodobnie od czwartku. Info ze strefy.
|
Internetowa sprzedaz biletow
Dzien Dobry
Mama pytanie dotyczace biletow na runde wiosenna a mianowicie kiedy w naszym klubie zostanie uruchomiona internetowa sprzedaz biletow. Taka usluga wiazala by sie z znacznym uproszczeniem kupuwania biletow na mecze naszej druzyn. Internetowa spzedaz biletow funkcjnuje juz w najlepszych polskich klubach a Wisla chyba to takich klubow nalezy.) witam, termin uruchomienia tej usługi nie jest znany Czyli raczej w tym roku juz sie nie doczekamy |
Od jutra w sprzedaży bilety na mecz LE Wisła Kraków - Standard Liege!
Cytat:
|
Zamiast zrobić promocje i przy okazji kupna biletu na Stanard dać ludziom bonus i możliwośc wyrobu KK za darmo...Wiadome, ze wtedy każdy "nowy" wyrobił by tą darmową KK co mogło by pozytwynie wpłynąć na frekwencje na Lidze..
To klub jak zwykle podziałał w drugą stronę..I teraz najtańsza wejściówka kosztuje...50 zł..Znowu licza grosz do grosza..i przyjdzie 23 tysiące :( |
nie wiem o co chodzi z tymi kartami. czy będą potrzebne czy nie. na stronie tej informacji juz nie ma a na fb cytuje:
WISLAKRAKOW.COM ,,Informacja o Kartach Kibica na mecz ze Standardem na razie nieaktualna. Może się okazać, że karty będą niezbędne, ale - co oczywiste - Wisła robi wszystko, by tak nie było." |
Wszyscy Na Standard !!!
;D |
Cytat:
Proszę o konkret odpowiedź i z góry dzięki! ;) Edit: Dziękówka. |
Kupujesz karnet, potem bilet ze zniżką ;]
|
|
Cytat:
Ale chyba złudne marzenia. Dobre wyniki z Legią i Standardem są Wiśle potrzebne jak tlen. |
Jakby się udało sprzedaż około 15 tyś karnetów to byłby to wręcz świetny wynik. Pół stadionu zawsze pełny. :)
|
Byłem pewny źe karnety idą marniutko a tu taka niespodzianka, ładnie, jaki jest rekord? 10tysi?
|
No właśnie też chciałbym się dowiedzieć o rekord. Słyszałem o 9 tys, ale wtedy stadion był na 10 i mówili, że wszystkie poszły. Tutaj jest napisane, że 10:
http://wislakrakow.com/www/showartic...articleid=7143 Rekord w Polsce rozumiem należy do Lecha? Wynosi 15 tys. i czy jest jakieś ograniczenie karnetów? Bo słyszałem, że na Lechu ponoć było. http://epoznan.pl/sport-news-24205-K...y_rekord_Lecha |
Jeśli mam już karnet i jutro będę kupował bilet na mecz ze Standardem to muszę kupić bilet na to miejsce które jest na karnecie, czy mogę wybrać dowolną trybunę?
|
Cytat:
|
Na inne miejsce możesz kupić dopiero jak będzie wolna sprzedaż.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl