![]() |
Cytat:
|
Cytat:
weź głęboki oddech i przypomnij sobie taką sytuację (ba jak to mówią kołcze i inne takie zwizualizuj ją sobie) Jakub Meresiński właścicielem Wisły ja po tej szopce jaką zafundował nam Cupiał i ktoś jeszcze (?) marudzić nie zamierzam polecam |
Powiedz to 7egii na temat Jędzy...
|
Czyżby w tajemnicy jakiś biznesmen wspierał finansowo (pożyczał) pieniądze Wiśle?
:mysli: Bo skąd taki luz w finansach? Budżet się z gumy zrobił? Spodziewamy się jakiegoś wielkiego sponsora? Nie ogarniam. Nie, żebym się nie cieszył. Ale wierzyć mi się nie chce, po letnich zawirowaniach. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
W sumie trafnie część osób komentuje, że transfer Stilicia to pójście na łatwiznę, przypodobanie się kibicom, itp. Stary, wypalony zawodnik, itd. Warto tylko pamiętać, że podobnie pisano o powrocie Radovicia do Legii. Teraz raczej nie żałują że go wzięli. Oby tu było podobnie i Semir przypomniał sobie, że potrafi grać w piłkę.
Ogólnie, na papierze okienko jak dotąd wygląda bardzo fajnie. Sądziłem, ze jeśli będziemy sprowadzali zawodników, to raczej jakichś totalnych anonimów, a tu wszystko wygląda bardzo sensownie. |
teraz dopiero widać jakie dziady za przeproszeniem zarządzały Wisła za ostatnich lat TF...
Brawo Panie Junco jesli to wypali!! |
Mnie zastanawia w takim razie po co byla ta szopka z 4 testowanym no-nameamii w grudniu?
Wiadomo, ze nie istnieje zespol skautow czy dyrektor sportowy, ktorzy przeprowadzaja same udane transfery, ZAWSZE trafi sie niewypal, ale widac, ze te ruchy sa przemyslane. Nie wiadomo jak stoimy finansowo, ale jezeli jako tako to zdecydowanie przydalby sie jeszcze jakis skrzydlowy. |
Jirsaka... Wiadomo, że lepiej byłoby być Benfiką czy innym Sportingiem, ale to nie ten etap. Teraz trzeba stabilizacji, sprawdzonych rozwiązań. Młodzi piłkarze muszą być wprowadzani powoli. Czy tylko ja uważam, że Bartosz to kompletnie nie jest poziom ekstraklapy? Kort niespecjalne liczby kręci, a Stilić ma kartę w ręku i nie sądzę, żeby był gorszym piłkarzem od Korta. Wiadomo, że paprykarz mógłby odpalić, ale przecież nie jest powiedziane, że za pół roku go nie ściągniemy.
|
Cytat:
Dziś modlę się o to by ta struktura trwała u nas jak najdłużej, niech jakiś sponsor się zgłosi na te koszulki nasze piękne. Potrzebujemy w tym wszystkim trochę szczęścia, a jestem pewien, że wrócimy na szczyt. Widać wizje i pomysł na ten klub. |
Wygląda to profesjonalnie. Taki lekki raczej powiew "Junco-wego" zawdowostwa?
Pomijając kwestię sportowej dyspozycji Stilicia to jest to ruch baaaaardzo dobry marketingowo. Poza tym po nieudanej cypryjskiej przygodzie prawdopodobnie Semir zadowoli się mniejszym wynagrodzeniem i nie będzie zadzierał nosa. Za Czerwińskiego również wielkie brawa bo jak brać kogoś z 1 ligi to właśnie takich młodych, o stabilnej formie graczy. Do tych co piszą że Popović to ogór to ja się nie zgadzam. Jeden z lepszych w Wiśle ostatnimi czasy. |
Cytat:
|
Wszystkim proponuję uczcić ten dzień zakupem karnetu i/ lub dołączeniem do akcji #12bohater jeśli jeszcze tego nie zrobiliście.
|
Cytat:
No ,no widać ze cos sie dzieje. Niektorym Stlic nie pasuje...bo za stary.Puknijcie sie wy ludzie w głowe i to porządnym młotkiem ze dwa razy. Jak widać mozna w miare szybko z klubu w rozsypce zrobic juz cos co ma ręce i nogi.Brawa dla zarządu. |
Cytat:
to tylko brak odniesienia i (może) narzekactwo nie mam nic do tego jakie jest Twoje zdanie |
I teraz Mazek powinien mieć dylemat, czy wybrać nas czy Zagłębie.
U nas szykuje się najmocniejsza obok Legii linia pomocy z takimi asami jak Małecki, Brlek, Mączynski i Stilic. Piłkarsko wydajemy się lepszą opcją, finansowo, cóż wszystko zostało chyba powiedziane, nie będziemy się o niego zabijać. niech sam dokona wyboru. |
Cieszą szybkie transfery. Jednak po Stiliciu nie spodziewam się wiele, to nie ten sam piłkarz który przychodził tutaj 3 lata temu. Mam nadzieje, że dostał kontrakt na pół roku z opcja automatycznego przedłużenia o 2 lata jeśli klub będzie z niego zadowolony. Każdy wie jak wyglądała jego ostatnia runda tutaj, w APOELu szybko mu podziękowali, a ostatnie pół roku był bezrobotny. I oby jego przyjście nie oznaczało wkrótce sprzedaży Mączyńskiego.
Bo aktualnie na środek jest: Mączyński, Popović, Brlek, Cywka i Stilic. O jednego za dużo. Chciałbym żeby odpadł z tego grona Cywka. Trzeba też zastanowić się co zrobić z Mójtą, Buchalikiem, i jednym z dwójki: Drzazga lub Zachara |
Ma dostać niby 1,5 roku, tylko nie wiem czy z opcją, czy bez niej.
Optymalnie byłoby ubezpieczyć się i dać mu opcję na rok powiedzmy. |
Cytat:
|
Maestro witaj z powrotem!!
szkoda tylko tych ktorzy go jebali, teraz przez pare dni z norek głowy nie wychylą... Jovic sprzedany ponoc za 1mln euro - szacuneczek |
Zanim zaczniecie sie tak jarac Stilicem, poczekajcie najpierw na oficjalna informacje, bo za chwile dojdzie do fali samobojstw...
|
Cytat:
|
Cytat:
Będzie to różnica góra 25%. I praktycznie pewny plac. Licze bardzo na tego Mazka i okienko będzie dla nas mega kozackie!! :shock: |
Cytat:
pozazdrościć poczucia humoru |
Cytat:
|
Co za dzien a wiec jutro podpisza pewnie ze Stiliciem i Czerwinskim. Ciekawe co z Mazkiem? Ponoc dostal nowa oferte..Ciekawe natomiast kto jeszcze odejdzie bo nie mam watpliwosci ze zarzad bedzie chcial odswiezyc sklad i uszczuplic budzet placowy obstawiam ze chyba kariera Rafala moze dobiec konca...a wy jak obstawiacie?
|
Cytat:
Przynajmniej tak mi się marzy. |
Znajomy z rep u21 twierdzi, że Bartosz pojawił sie na zgrupowaniu tylko kilka razy, ale przy nim Uryga to Diego Maradona. Prawda jest taka, że techniki chłopak nie ma za dobrej, a tego Kubie nie można było odmówić.
|
Cytat:
|
Jovicia zapamiętam z dobrej strony. Miał wpadki, ale to na prawdę solidny, pracowity zawodnik. Z drugiej strony wydaje mi się, że za bocznego obrońcę nie jest tak trudno zastąpić, dużo trudniej pomocnika czy napastnika.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl