![]() |
Boban Jović jest bliski opuszczenia Wisły. Dyrektor sportowy âBiałej Gwiazdyâ Manuel Junco potwierdził, że klub doszedł do porozumienia z tureckim Bursasporem w sprawie warunków transferu serbskiego obrońcy.
Przed podpisaniem kontraktu Jović przejdzie jeszcze testy medyczne. Wkrótce więcej informacji. za: wislakrakow.com tyle chłopak u Nas grał i teraz dopiero się dowiaduję, że jest SERBEM... Szkoda Bobana ale życie płynie dalej... |
przypomni ktoś, jacy zawodnicy przychodzili rok temu do klubu ?
Jovic taki Serb przetyp że aż Słoweniec. |
Cytat:
|
Ponoć ten ofensywny pomocnik to ani nie Hiszpan, ani nie Portugalczyk. Europa w każdym razie. Czekamy.. :)
|
ponoć z san escobar ten chłopak :)
|
Cytat:
|
Semir Stilic ponownie w Wiśle!!! Podobno przechodzi u nas testy medyczne.
via Futmal.pl |
stilic jednak w wisle ktos potwierdzi czy farmazon?...ciekawe w jakiej gosc jest formie przypominam ze nie gral ostatnio..
|
Wiktor wyraźnie pisał, że Stilić do Wisły nie wróci, także fejk.
|
Wszyscy, którzy mówią, że Popo nie ma żadnej wartości w naszej drugiej linii powinni sobie przypomnieć jak wygląda gra naszej reprezentacji z Jodłowcem obok Krychowiaka, a jak z Mączką. Krzysiu nie miał za zadanie dawać co pół minuty piłki w uliczkę, rozprowadzać gry. Tak samo jak Popović jest od gościem, który ma być połączeniem obrony i pomocy. Nie wszyscy muszą mieć liczby
|
https://twitter.com/dybalk - pytanie czy gość jest wiarygodny ?
|
Potwierdzam info o Semirze. O niego mi chodziło. Dzisiaj przechodził badania.
|
Wiarygodny jest jedynie Wiktor Piekarski, a on jasno zakomunikował, że Stilicia w Wiśle nie będzie.
|
A SS przyjechał się z przeziębienia przebadać :D
|
Radio Kraków potwierdza na Twitterze testy stilica.
|
Jeszcze Mazek i Wisełka zjada polskie okienko transferowe w przedbiegach :)
|
Alez to bedzie paka w srodku pola.
|
To Smuda już nie potrzebny do ściągnięcia Stilicia? :D
|
Jest, nareszcie, doczekalismy sie, Semirek wroci, idziemy chlac na całego :D Wiedziałem, ze chlop obnizy wymagania finansowe. Pewnie nawet Smuda tyle nie chciał mu dac w Łecznej to sie opamietal :D
|
Cytat:
|
No to teraz zadupcac po karnety . żeby nie było ja kupuje regularnie od 15 lat
|
Przecieram oczy ze zdumienia. W końcu pogonili Zdziśka i okazuje się, że jednak można :)
|
Stilić obniży oczekiwania, Wisła zgarnie hajs za Jovica i się dogadają bez problemu :)
|
Cytat:
|
Kurna
Jak Ramirez zobaczy manianę jaką SS odwala to na zawał zejdzie |
Uprzedzają trochę fakty ewentualny transfer Semira odbieram ten transfer jak "spełenie woli ludu" w celu zyskania sympatii. Transferu Stilicia mógłbym dokonać nawet ja, czy 10 letni kibic, który kibicuje swoje drużynie i pamięta Semira z jego goli oraz asyst. Wskazanie palcem na Stilcia to nie jest żadna sztuka.
Tak to jest bardzo dobry piłkarz jak na nasze warunki, tak on jest gwarantem goli ale poniekąd jest też symbolem bezradności. Budowanie drużyny pilkarskiej to nie jest jednak gra dziecka w futobol menadżera. Ten klub potrzebuje nowego Stilicia, młodszego, szybszego, głodnego zwycięstw asyst i goli, marzącego o tym aby zagrać w Bundeslidze czy Hiszpanii, nie wypalonego pilkarza, którego kusiły pieniążki na Cyprze czy czy innych egzotyczne kierunki. Mogli znaleźć nowego Stilicia, nie znaleźli, mogliśmy go sobie stopniowo wykreować np pozyskując młodego pilkarza który zrobiłby tu progres. Woleli odgrzać jednak stary kotlet, poszyli na łatwizn. Tak czy inaczej w obecnej sytuacji chyba trzeba się cieszyć, mimo że nie jest to filozofia budowania drużyny, którą osobiście wyznaję to szanuje Stilica za jego umiejętności piłkarskie wiem że zrobi tu dobre liczby jeśli tylko będzie miał chęci i dopisze mu zdrowie. Też bym dale radę ściągnąć Stilcia, nie trzeba latać samolotem, obserwować, easy transfer. O wiele bardziej ucieszyłby mnie transfer Dawida Korta z Pogoni Szczecin. |
Nie bądź śmieszny - POPOVIC to typowy POZORANT... oddaje do najbliższego gościa i nie potrafi celnie podac do partnera na 5 metrów, podania pod nogi przeciwników !To już wole Irsaka!
|
Coś czuje, że po Joviciu czas na Mączyńskiego i Ondraska.
|
Cytat:
|
Wiedziałem, żeby nie zmieniać Avatara :detektyw:
Astrologowie przepowiadają, że frekwencja na meczach Wisły zwiększa się. Co by nie mówić, to Semir wciąż może wciągać to ligę nosem(pomijając fakt, że niejeden mecz potrafi przeczłapać). Dobry ruch. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl