![]() |
A ja mam inne pytanie??? czy ktoś sie orientuje jak będzie wyglądać przestrzeń dookoła stadionu?? Czy bedą wykładać kostke tak jak na Legii??? czy zostanie tak jak jest? Co z drogami dojścia? Co z tymi starymi kasami?? Gdzie będą zlokalizowane parkingi itd??
|
A gdzie jest odpowiedź na interpelacje Pana Darka? Czy termin przypadkiem juz nie minął?
EDIT: Ok, interpelacja złożona 19 maja a więc jeszcze tydzień. Myślałem, że więcej czasu juz minęło. |
Cytat:
|
I jak tam wygląda sprawa z krzesełkami?
|
Pierwsze krzesełko już jest ;) w sektorze gości, nie mówie o testowych krzesełkach :D
|
a wygląda ono tak:
http://i49.tinypic.com/iw5i12.jpg |
Cytat:
http://i49.tinypic.com/iw5i12.jpg |
O kurde ale te barierki(?) brzydko wyglądają ;/
edit: a te krzesełka nie bedą nie bedą narazie czyms pokryte ( folią ) żeby sie nie niszczyły?? Tak jak to jest na Lechu, Legii. |
Cytat:
|
Cytat:
|
coś przyjechało nam na stadion, może krzesełka?
|
Cytat:
|
Zastanawiam sie jednak po co barierki nad ostatnim rzedem krzeselek, tam chyba juz nie maja kogo chronic...a z tego co widze to chyba wlasnie ostatni rzad jest...
|
a jaka roznica miedzy ostatnim a nizszymi rzedami? tam tez ludzie będą chodzic, a wysokosc stopnia jest przeciez identyczna.
wlaczyli lampy na C, moze rzeczywiscie beda w nocy robic. |
|
To wnętrze pawilonu :)
|
to jest zdjęcie z okrąglaka, można to poznać po tej dziurze na środku ;] w tym miejscu był jupiter.
|
aaa :) dopiero teraz zauważyłem, że w suficie też jest dziura, więc z pewnością macie rację, musiał tam być jupiter :)
|
według mnie nowe krzesełko prezentuje sie bardzo elegancko, choc z ocenami wszelki na temat barierek i krzesełek poczekałbym az zamontuja przynajmniej jeden sektor i wtedy bedzie mozna ocenic jak to wyglada
|
Pierwsze krzesełko zamontowane zostało w narożniku gości :) news ze strony SKWK
BTW: Może mi ktoś powiedzieć dlaczego link do tego newsa nie działa jak go wrzucę do posta ??:P |
Cytat:
czy mi się wydaje czy tam jest pleksa?? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
wciaz swieci, oslepiajace swiatlo ze nic nie widac na kamerce, czyzby jutro obudzimy siie (wlasciwe to juz dzis) i zobaczymy stadion z spora iloscia krzeselek? :D
|
na pewno......
|
Panowie, a nie przeraża was wysokość tych barierek, przeglądnąłem dużo stadionów i jeszcze nigdy nie spotkałem się z takimi wysokimi barierkami. Mam duże wątpliwości czy aby na pewno te barierki nie przeszkadzały w oglądaniu naszej Wisełki.
|
masz napisane trzy posty wyzej, podejrzewam ze slusznie, ze jest to ostatni rząd wiec i barierka jest wyzsza. Nizej tak wysokich nie bedzie
|
i niech mi ktoś wytłumaczy - na gó**o świeciły się całą noc te lampy?!
|
Cytat:
|
zamiast płacić ochroniarzom, wolą zapłacić za prąd, tak? ;] sprytne.
czyli w tym tygodniu nie zobaczymy raczej zbyt dużo krzesełek... (święto w środku tygodnia ;/) |
czlowieku, jak masz pisac takie bzdury, to nie pisz nic. Rozumiem , ze całą noc spedziles przy kamerce, i sledziles czy cos robią czy nie? Jezeli tak, to gratuluje, jezeli nie, to na jakiej podstawie sie w ogole wypowiadasz
|
wyluzuj gościu :lol:
trochę ironii a Ty napinasz się jak dziewica.. (nie, nie obserwowałem całą noc, ale wystarczy porównać to co było wczoraj wieczorem na zewnątrz trybuny i to co jest dziś rano - żadnej zmiany, być może w środku coś robili i tam zmiany są - nie neguję tego) |
Cytat:
ale co tam, przecież trzeba kogoś zjebać, ponarzekać.... ej boże boże... |
nie, nie napinam - wyrażam swoje zdziwienie tym, że włączyli oświetlenie tak jakby mieli coś robić, a nic się nie działo, przynajmniej nic nie było widać.
testują oświetlenie? ale po co to? jeśli już, to mogli testować oświetlenie z masztów i spod dachu trybuny, a nie tamte reflektory. |
tego to już ja nie wiem po co:) ale jakiś cel najwidoczniej był
|
dlatego też pytam po co - być może ktoś ma jakąkolwiek wiedzę na ten temat.
|
Te reflektory już po raz enty świecą więc co w tym dziwnego ... ?? jak wcześniej się świeciły to jakoś nikt nie pisał i nie miał pretensji. Z tymi barierkami to tez trochę wyluzujcie skończyli już je montować ?? nie bardzo więc chill out.
Cytat:
|
swieca, bo google robi aktualizacje nocnej mapy satelitarnej z gory :D hehe ;)
|
Martwić to się można tym, że za 1,5 miesiąca mecz, a nic się nie dzieje na D.
Od co najmniej pół roku kibice przypominają o adaptacji miejsca pod trybuną, a miasto nic sobie z tego nie robi oprócz pustego gadania. Kto tam pracuje? |
Pół biedy z trybuną D, problem z tym że nie ogłosili przetargu na IT a bez tego ani rusz.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl