Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

For_FuN_ 25.10.2013 01:14

A co dopiero mowic o innych, polskich klubach, ktore poodpadaly z "potegami" z Litwy i Azerbejdzanu, a inna zostala zmasakrowana przez Seville B(ktora to wygrala 1 mecz na wyjezdzie w tamtym sezonie w rodzimej lidze :D). Ekstraklasa, to dramat i graja tu pseudopilkarze. Po takich meczach widac, ile znaczy taki Radovic czy Ljuboja, bo i maja technike, i potrafia zagrac nieszablonowo. I tak dziw, ze Legia stracila tak malo bramek, skoro recznik broni strzaly przeciwnikow ;). O pracy sedziego tez nie ma co mowic, bo to co Turasy wyprawialy(Malouda i ten lewy obronca), to kryminal.

coni 25.10.2013 07:26

Nie ma szkolek pilkarskich to nie ma zawodnikow. proste. Jesli sa to sa przeplaceni nieudacznicy. Chcecie LM to trza postawic na szkolenie mlodziezy i ciezka praca tak ze 20 lat i moze wkoncu cos z tego bedzie. Innej drogi nie widze. Na skroty Cupial chcial isc i nie doszedl, wiec teraz raczej trzeba isc tak jak wszyscy w Europie. to tak a propos polskiej pilki w ogole. bo to co Legla pokazla wczoraj to jest dno, i tam wlasnie znajduje sie polska pilka .

zim zum 25.10.2013 07:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez coni (Post 1336776)
Nie ma szkolek pilkarskich to nie ma zawodnikow. proste. Jesli sa to sa przeplaceni nieudacznicy. Chcecie LM to trza postawic na szkolenie mlodziezy i ciezka praca tak ze 20 lat i moze wkoncu cos z tego bedzie. Innej drogi nie widze. Na skroty Cupial chcial isc i nie doszedl, wiec teraz raczej trzeba isc tak jak wszyscy w Europie. to tak a propos polskiej pilki w ogole. bo to co Legla pokazla wczoraj to jest dno, i tam wlasnie znajduje sie polska pilka .

Wyszkolić zawodnika, który w wieku 17 lat ucieknie za grosze do Bundesligi ? Ostatnie transfery pokazują, że szkolenie młodzieży słabości nie rozwiąże.

AYALA 25.10.2013 08:12

trzech graczy takich jak Ljuboja (nawet na bani) i można o coś tam powalczyć w pucharach....a z tymi grajkami obecnymi to do pucharu intertoto można startować

Skorża miał chyba bardzuiej utalentowanych zawodników jak Rybus i Borysiuk czy wspomniany wyżej Ljubo.

coni 25.10.2013 09:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1336778)
Wyszkolić zawodnika, który w wieku 17 lat ucieknie za grosze do Bundesligi ? Ostatnie transfery pokazują, że szkolenie młodzieży słabości nie rozwiąże.

Jesli nie skzolenie mlodziezy to co? kupowania zagranicznych zawodnikow do klubow i naturalizowanie do reprezentacji? droga donikad jak pokazuje ostanie wystepy naszych orlow.

W takim Zagrzebiu szkola mlodziez na potenge i sprzedaja za grube miliony. Da sie?

Gwiaździsty 25.10.2013 10:16

Jak sobie przypomnę o wpisach pełnych zachwytów nad tym magicznym zespołem (nazywanym FC Hollywood), o genialnym prezesie, o cudownych transferach, o wielkich planach z budżetem za 100 mln zł., o odjeżdżaniu całej polskiej lidze, to mnie śmiech pusty bierze, że ktoś jeszcze na forum Wisły daje się łapać na takie ściemy.
Za to powinien być ban :)
W LE nie ma Hubercika, nie ma Pskita to nie ma wyników.
Mecz oglądałem od 90 min. :). A potem w studiu legijne lizidupy dziennikarskie nie mogły wyjaśnić jak to jest, że tyle zmarnowanego trudu przez nich i opowiadania bajek wszystkim widzom jaka ta Legia jest cudowna a w realu wpiernicz od każdego. Jakieś rozpaczliwe chwytanie się teorii o karnym o płaczku Koseckim co dostał z łokcia.
Tymi bzdurami tłumaczyli kolejną porażkę cwaniaczków. Po 5 min. tego bajdurzenia przełączyłem.

christof20 25.10.2013 10:31

Po wczorajszym meczu:
http://sport.interia.pl/klub-legia-w...10#pst67082673

"Trabzonspor trochę nas zaskoczył, ponieważ zagrał słabo i mogliśmy wywieźć stąd punkty."
Padłem :D

Szpen 25.10.2013 11:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zim zum (Post 1336778)

Szkolenie to podstawa.

Ale są też takie akcje jak Milik, Zieliński, Wolski itd, którzy wyjeżdzają za wcześnie ...

a myślicie, że dlaczego Stolarski nie gra w Wiśle w podstawowym skłądzie? Jest gorszy od Burligi? On nie gra, bo zagrał kilka fajnych meczy, pokazał się, a że jest niepełnioletni to go można wziąć za gruszki. Jak wejdzie w wiek dojrzały, podpisze profesjonalny kontrakt w Wiśle to będzie grał w pierwszej 11. Zobaczycie na wiosnę ...

Blaszczu16 25.10.2013 11:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szpen (Post 1336792)
Szkolenie to podstawa.

Ale są też takie akcje jak Milik, Zieliński, Wolski itd, którzy wyjeżdzają za wcześnie ...

a myślicie, że dlaczego Stolarski nie gra w Wiśle w podstawowym skłądzie? Jest gorszy od Burligi? On nie gra, bo zagrał kilka fajnych meczy, pokazał się, a że jest niepełnioletni to go można wziąć za gruszki. Jak wejdzie w wiek dojrzały, podpisze profesjonalny kontrakt w Wiśle to będzie grał w pierwszej 11. Zobaczycie na wiosnę ...

Właśnie też mi się tak wydaje, że Smuda go sadza na ławce, żeby za łatwo nie uciekł. Dużo sobie po nim obiecuję. Początek sezonu miał ekstra. Pewny w obronie, aktywny w ataku. Pomyślałem, obrońca na lata i nic tylko jego wystawiać na prawej, aż tu nagle Smuda zamienił go na drewnianego Burligę. Zbiegło się to akurat w czasie z dużym zamieszaniem wokół Stolara i myślę, że chodziło tu bardziej o zabezpieczenie piłkarza ze strony klubu.

Arked 25.10.2013 11:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1336785)
Jak sobie przypomnę o wpisach pełnych zachwytów nad tym magicznym zespołem (nazywanym FC Hollywood), o genialnym prezesie, o cudownych transferach, o wielkich planach z budżetem za 100 mln zł., o odjeżdżaniu całej polskiej lidze, to mnie śmiech pusty bierze, że ktoś jeszcze na forum Wisły daje się łapać na takie ściemy.
Za to powinien być ban :)
W LE nie ma Hubercika, nie ma Pskita to nie ma wyników.
Mecz oglądałem od 90 min. :). A potem w studiu legijne lizidupy dziennikarskie nie mogły wyjaśnić jak to jest, że tyle zmarnowanego trudu przez nich i opowiadania bajek wszystkim widzom jaka ta Legia jest cudowna a w realu wpiernicz od każdego. Jakieś rozpaczliwe chwytanie się teorii o karnym o płaczku Koseckim co dostał z łokcia.
Tymi bzdurami tłumaczyli kolejną porażkę cwaniaczków. Po 5 min. tego bajdurzenia przełączyłem.

Czyli Legia wygrywa w lidze tylko dzięki sędziom, a w pucharach dostaje zasłużony w.......? Stwierdzasz to oczywiście oglądając jej mecze od 90 minuty. Nie bardzo chcę tutaj stawać w obronie Legii ale jak czytam takie posty to mnie mdli. Sorry.

Co do postawy polskich drużyn to oczywiście szkolenie jest ważne ale jeszcze ważniejsze są finanse. Na tym polu polska piłka stoi na o wiele za niskim poziomie, żeby w pucharach liczyć na coś więcej niż szczęśliwe prześlizgiwanie się przez kolejne rundy.

Gwiaździsty 25.10.2013 12:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arked (Post 1336794)
Czyli Legia wygrywa w lidze tylko dzięki sędziom, a w pucharach dostaje zasłużony w.......? Stwierdzasz to oczywiście oglądając jej mecze od 90 minuty. Nie bardzo chcę tutaj stawać w obronie Legii ale jak czytam takie posty to mnie mdli. Sorry.

Mnie tez mdli jak czytam takich adwokatów udajacych obiektywizm. Wystarczająco widać jak są pchani do przodu przez sędziowsko-pzpn-medialną machinę. Może jeszcze powiesz, ze są traktowani na równi z innymi klubami ? :).
Daruj sobie, wolne żarty.

El'kabat 25.10.2013 12:39

O losowaniach PP nie wspominając,bo to przypomina już cyrk.

For_FuN_ 25.10.2013 12:58

Dokładnie, chyba pod nas ustawiali te losowania, bo w zeszłym sezonie mieliśmy łatwiej, niż Legia :).

P.S - Ręce opadają.

piter116 25.10.2013 13:01

Wiecie czemu Nawałka ma zostać selekcjonerem? Po to aby ułatwić Legii awans do 1/4 PP.

PS: Ręce opadają.

Gwiaździsty 25.10.2013 13:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 1336801)
Dokładnie, chyba pod nas ustawiali te losowania, bo w zeszłym sezonie mieliśmy łatwiej, niż Legia :).

P.S - Ręce opadają.

Poważnie, farmazoniarzu ? Nam wybrano Jagiellonię Białystok, Legii najsłabszy zespół z 8 czyli Olimpię Grudziądz. W półfinale my ze Śląskiem, Legia z najsłabszym z tej 4 - Ruchem.

Czasami nie wystarczy pisać ble, ble, ble byle tylko pisać tylko zajrzeć do materiałów by nie robić z siebie .....

Z tych "losowań" to już się cała Polska od dawna śmieje.

For_FuN_ 25.10.2013 13:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1336804)
Poważnie, farmazoniarzu ? Nam wybrano Jagiellonię Białystok, Legii najsłabszy zespół z 8 czyli Olimpię Elbląg. W półfinale my ze Śląskiem, Legia z najsłabszym z tej 4 - Ruchem.

Czasami nie wystarczy pisać ble, ble, ble byle tylko pisać tylko zajrzeć do materiałów by nie robić z siebie .....

Z tych "losowań" to już się cała Polska od dawna śmieje.

Widac, jak sie orientujesz w temacie i ogladasz mecze Wisły :D. Przykra sprawa.

1/16: Luboński(3 liga, czyli 4) vs Wisła, Okocimski KS Brzesko(1 liga) vs Legia Warszawa - PZPN chyba ustawil, to losowanie
1/8: Warta(1 liga) vs Wisła, Piast(ekstraklasa) - Legia - PZPN chyba ustawil, to losowanie
1/4: Wisła - Jaga(ekstraklasa), Olimpia - Legia(1 liga) - w koncu Legia ma latwiejszego rywala od nas
1/2: Wisła - Slask(ekstraklasa i MP), Legia - Ruch(ekstraklasa i vce MP)
final: Legia pokonuje MP

Trzeba wiedziec, o czym sie mowi, a nie wypisywac głupoty :).

0 22 25.10.2013 13:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1336785)
Jak sobie przypomnę o wpisach pełnych zachwytów nad tym magicznym zespołem (nazywanym FC Hollywood), o genialnym prezesie, o cudownych transferach, o wielkich planach z budżetem za 100 mln zł., o odjeżdżaniu całej polskiej lidze, to mnie śmiech pusty bierze, że ktoś jeszcze na forum Wisły daje się łapać na takie ściemy..

W sensie, że nie odjechaliśmy? :)

Aż dziwne, że taki wytrawny poszukiwacz sędziowskich przekrętów nie dostrzegł wczorajszych występów pewnego bolszewika z gwizdkiem. Zgodę sobie zrób - wreszcie ktoś Twojego śmiertelnego wroga udupił :)

P.S. Dla normalnych - tak wiem, i z bezstronnym sędziom byśmy nie wygrali.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 1336807)

Za wysoko poprzeczka.

Gwiaździsty 25.10.2013 14:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 1336807)
Widac, jak sie orientujesz w temacie i ogladasz mecze Wisły :D. Przykra sprawa.

1/16: Luboński(3 liga, czyli 4) vs Wisła, Okocimski KS Brzesko(1 liga) vs Legia Warszawa - PZPN chyba ustawil, to losowanie
1/8: Warta(1 liga) vs Wisła, Piast(ekstraklasa) - Legia - PZPN chyba ustawil, to losowanie
1/4: Wisła - Jaga(ekstraklasa), Olimpia - Legia(1 liga) - w koncu Legia ma latwiejszego rywala od nas
1/2: Wisła - Slask(ekstraklasa i MP), Legia - Ruch(ekstraklasa i vce MP)
final: Legia pokonuje MP

PP na powaznie zaczyna się tak od 1/8 gdy dołączają zespoły z ekstraklasy. Tak więc nie rób z siebie zabawnego bardziej niż jesteś.
1/2: Wisła - Slask(ekstraklasa i MP), Legia - Ruch(ekstraklasa i vce MP) - tu tez ma łatwiejszego rywala, który był w tym czasie kompletnie bez formy. Wystarczy sobie tylko przypomniec ten czas.

Chyba jednak jestes bardziej tępy niż myślałem

Cytat:

Aż dziwne, że taki wytrawny poszukiwacz sędziowskich przekrętów nie dostrzegł wczorajszych występów pewnego bolszewika z gwizdkiem. Zgodę sobie zrób - wreszcie ktoś Twojego śmiertelnego wroga udupił
He, he, he nie ma sędziów z PZPN-u i zaczynają się płacze jak Kubuia Koseckiego :). Przy Pskicie cwaniakowałeś a teraz co ? już przekrety, bolszewik itp. ? :). Centralka już was w świecie nie wybroni jak w lokalnym grajdołku. Boli to , co nie ? :) Przyzwyczajenie ?

mr_kwolf 25.10.2013 14:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1336811)
PP na powaznie zaczyna się tak od 1/8 gdy dołączają zespoły z ekstraklasy. Tak więc nie rób z siebie zabawnego bardziej niż jesteś.
1/2: Wisła - Slask(ekstraklasa i MP), Legia - Ruch(ekstraklasa i vce MP) - tu tez ma łatwiejszego rywala, który był w tym czasie kompletnie bez formy. Wystarczy sobie tylko przypomniec ten czas.

He, he, he nie ma sędziów z PZPN-u i zaczynają się płacze jak Kubuia Koseckiego :). Przy Pskicie cwaniakowałeś a teraz co ? już przekrety, bolszewik itp. ? :). Centralka już was w świecie nie wybroni jak w lokalnym grajdołku. Boli to , co nie ? :) Przyzwyczajenie ?

Fenomenalnie potrafisz dobrać sobie argumenty pod tezę.

Jak wyjaśnisz w takim razie tegoroczne losowanie? Mam rozumieć, że Górnik w Zabrzu to najłatwiejszy przeciwnik na tym etapie rozgrywek?

PS. Ocenianie wczorajszego sędziowania jak oglądałeś mecz od 90 minuty jest śmieszne. Bo takiego wałka jakiego Rusek w pierwszej połowie potrafił wykręcić przy faulu na Broziu to już dawno nie widziałem...

wolfy 25.10.2013 15:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1336809)
(...)

Dostaliście wpitol, bo jesteście piłkarsko żenujący. Pokazał to już mecz z Norwegami.
Cała reszta to dorabianie martyrologii do braku umiejętności piłkarskich.

Żadna Liga Mistrzów, żadna Liga Europejska. Nie z tym składem.

Czego wam brak? Ljuboi. Albo jakiegokolwiek innego kreatywnego piłkarza. Jak mieliście dwóch w składzie to na farcie coś tam udawało się wcisnąć. Teraz został wam jeden (Radović), to trudno na cokolwiek liczyć. Pytanie - co on jeszcze robi w tak marnym klubie?

Gwiaździsty 25.10.2013 15:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1336814)
Fenomenalnie potrafisz dobrać sobie argumenty pod tezę.

Jak wyjaśnisz w takim razie tegoroczne losowanie? Mam rozumieć, że Górnik w Zabrzu to najłatwiejszy przeciwnik na tym etapie rozgrywek?

PS. Ocenianie wczorajszego sędziowania jak oglądałeś mecz od 90 minuty jest śmieszne. Bo takiego wałka jakiego Rusek w pierwszej połowie potrafił wykręcić przy faulu na Broziu to już dawno nie widziałem...

Kolejny adwokat z forumowego kólka legijnego. Gdzie ja niby oceniałem wczorajsze sędziowanie ? Pisałem tylko, że wczoraj były płacze legionistów nad sędziowaniem, a wcześniej w lidze w meczu z PIastem śmichy, chichy legionistów, gdy zwróciłem uwagę na sędziowanie Pskita, który powinien wyrzucić z boiska dając czerwoną kartkę kopaczowi Legii. Nie zrobił tego, wypaczył wynik meczu i umożliwił Legii wygraną.

Cytat:

Pewnie jeszcze nie wiesz ale Górnik nie był losowany. Wcześniej dla Legii był wylosowany ....Rozwój Katowice, najsłabszy zespół na jaki mogli trafić. :)

P.S. Brakuje trochę tak licznych niedawno wywiadów nadprezia Leśnodorskiego= geniusza futbolowego. On by nam wszystko wytłumaczył, co i jak. :)

Arked 25.10.2013 15:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1336796)
Mnie tez mdli jak czytam takich adwokatów udajacych obiektywizm. Wystarczająco widać jak są pchani do przodu przez sędziowsko-pzpn-medialną machinę. Może jeszcze powiesz, ze są traktowani na równi z innymi klubami ? :).
Daruj sobie, wolne żarty.

Nie udaje żadnego obiektywizmu. Sędziowie pomagają Legii raz więcej, raz mniej jak każdej innej czołowej drużynie ligowej (np. Lechowi w zeszłym sezonie). Doskonale też pamiętam ogólnokrajowe płacze nad tym jak to sędziowie pomagali Wiśle. Trochę perspektywy w spojrzeniu na sprawę nigdy nie zaszkodzi.

emj10 25.10.2013 15:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1336821)
Czego wam brak? Ljuboi. Albo jakiegokolwiek innego kreatywnego piłkarza. Jak mieliście dwóch w składzie to na farcie coś tam udawało się wcisnąć. Teraz został wam jeden (Radović), to trudno na cokolwiek liczyć. Pytanie - co on jeszcze robi w tak marnym klubie?

Z tym się zgodzę tyle, że nam nie został ani jeden kreatywny piłkarz, bo Rado też pewnie mamy z łowy do wiosny po złamaniu ręki. Czy jednak Ljuboja byłby zbawcą w LE, bądź el. LM? Nie sądzę.

Problem tkwi nie tylko w braku ok. 10 kontuzjowanych zawodników, ani w braku zawodników kreatywnych, a w tym, że generalnie przeciętny piłkarz Legii, tak samo jak Wisły, Śląska, czy Amiki czysto piłkarsko odstaje od przeciętnego zawodnika Trabzonu, czy takiej Steauy. Prawda, ale gorzka prawda.

Lekcję jaką zbieramy w tym roku (ok. 10 patelni niewykorzystanych w 3 spotkaniach LE) przyda się w przyszłych latach.

Gwiaździsty 25.10.2013 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arked (Post 1336823)
. Doskonale też pamiętam ogólnokrajowe płacze nad tym jak to sędziowie pomagali Wiśle. Trochę perspektywy w spojrzeniu na sprawę nigdy nie zaszkodzi.

Ja też dobrze pamiętam jak kopacze Legii płakali, że sędziowie dają za dużo karnych Wiśle (nie ważne, że zasłużonych). Efekt ? był taki, że w następnym sezonie piłkarze Wisły faulowani byli już bez konsekwencji a np. w programach w canal+ typu Liga+ cmokano potakująco nad tym faktem, tylko punktów z tego nie było.
Odnośnie perspektywy to za długo ogladam to bagienko, żeby się dać nabrać. Trenerowi Petrescu wystarczył niecały sezon, żeby się połapał co tu jest grane i kto jest faworyzowany przez centralę futbolową.

For_FuN_ 25.10.2013 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1336811)

Ojj, nie ma argumentow i juz płaczek obraża :D, jak mi przykro. Mielismy najlatwiejsza droge do finalu PP, bo wiadomo jak Slask wtedy gral i ktore miejsce zajal pod wodza Levy'ego. Nie byla to Legia czy Amika. Wez leki i sie uspokoj, bo z kazdym zdaniem co raz bardziej kompromitujesz sie.

P.S - Teraz ten kretyn bedzie ustalal od kiedy zaczyna sie PP :D, a zeby cos podporzadkowac swojej tezie. Gdzie takich produkuja? Widac fakty przerastaja mozliwosci umyslowe ;]. Paranoje sie leczy.

emj10 25.10.2013 16:49

Oni razem z Drozdem tworzą kabaret wyborowy. W każdym temacie. Począwszy od politycznych, przez temat o igrzyskach olimpijskich, a kończąc na tematach związanych z piłką :D

AYALA 25.10.2013 17:38

na miejscu Jasia Urbana bym już w praktycznie przegranej LE ogrywał Mikite,Efira, dawał od początku grać Furmanowi i Łukasikowi.Takie doświadczenie może sie okazać bezcenne na wiosne.No i do bramki Antalovic bo Skaba to dramat.

mr_kwolf 25.10.2013 18:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1336822)
Kolejny adwokat z forumowego kólka legijnego. Gdzie ja niby oceniałem wczorajsze sędziowanie ? Pisałem tylko, że wczoraj były płacze legionistów nad sędziowaniem, a wcześniej w lidze w meczu z PIastem śmichy, chichy legionistów, gdy zwróciłem uwagę na sędziowanie Pskita, który powinien wyrzucić z boiska dając czerwoną kartkę kopaczowi Legii. Nie zrobił tego, wypaczył wynik meczu i umożliwił Legii wygraną.

Pewnie jeszcze nie wiesz ale Górnik nie był losowany. Wcześniej dla Legii był wylosowany ....Rozwój Katowice, najsłabszy zespół na jaki mogli trafić. :)

P.S. Brakuje trochę tak licznych niedawno wywiadów nadprezia Leśnodorskiego= geniusza futbolowego. On by nam wszystko wytłumaczył, co i jak. :)

Jak to nie był losowany? O czymś mi nie wiadomo? To jak to się stało że trafili na siebie w 1/8? Z tego co wiem to tylko TOP4 poprzedniego sezonu było rozstawione.

Ponadto po co wyciągasz ten Rozwój skoro według Ciebie nasz zeszłoroczny Luboński się nie liczy bo to zbyt wczesna faza była ("PP na powaznie zaczyna się tak od 1/8")? Wybiórczość żeby fakty pod teze pasowały?

Arked 25.10.2013 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1336827)
Ja też dobrze pamiętam jak kopacze Legii płakali, że sędziowie dają za dużo karnych Wiśle (nie ważne, że zasłużonych). Efekt ? był taki, że w następnym sezonie piłkarze Wisły faulowani byli już bez konsekwencji a np. w programach w canal+ typu Liga+ cmokano potakująco nad tym faktem, tylko punktów z tego nie było.
Odnośnie perspektywy to za długo ogladam to bagienko, żeby się dać nabrać. Trenerowi Petrescu wystarczył niecały sezon, żeby się połapał co tu jest grane i kto jest faworyzowany przez centralę futbolową.

Od kiedy ta Legia jest tak faworyzowana? Od zeszłego sezonu, w którym wreszcie udało jej wygrać ligę ? Czy może jest faworyzowana wybiórczo: w jednym sezonie tak, w drugim nie. Nie przeczę, że Legia jako klub stołeczny cieszy się specjalnymi względami wielu dziennikarzy czy nawet działaczy ale w rzeczywistości na niewiele im się to zdaje. Więc nie zapędzałbym się z takimi teoriami.

Yossarian 25.10.2013 19:58

Do Arked,F.fun,mrkwolf i innych legijnych adwokatow :

Stworzcie z laski swojej zamkniety temat pt."Lizanie sie po ch.u.j.a.ch" i tam wraz z waszymi stolecznymi przyjaciolmi bedziecie sie mogli wymieniac uwagami na temat zajebistosci Legii tudziez o seksownych koralikach duchowego prywodcy jej kibicow,nie w.k.o.r.w.i.a.j.a.c przy okazji wislackiej braci

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:48.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl