![]() |
w 68 minucie mieczu Lecha z Salzburgiem Rudnewsowi obrońca wybił pikę wśligiem. Rudnews przeskakując nad obrońcą nadepnął mu na nogę...
UEFA go zdyskwalifikujei |
Bardzo fajny wywiad z naszym nowym nabytkiem. Wydaje sie, że zmądrzał a to dobrze rokuje na przyszłosć:
http://www.sport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html |
Cytat:
P.s Widzicie nawet lekcje języka Polskie bywają śmieszne, ba nawet nikt nie narzeka, że trzeba przyjść i się nauczyć Polskiego. http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/filemanager/pol8.jpg |
mam pytanie, jak zdrowie tego chłopaka z Bełchatowa po nadepnięciu przez Chaveza?
|
Cytat:
|
Nic mu nie jest, grał dalej przecież w meczu.
|
Cytat:
E: ok, oglądam te powtórki i oglądam..debil.On sie zachowuje, jakby tej nogi przeciwnika zupełnie nie widział. Szkoda ze jest wielki i szeroki, bo jakby był takim Paljicem, to nie sadze by robili z tego awanturę. |
http://www.tvp.pl/krakow/informacja/...z-2145/2860116
we wczorajszej kronice jest relacja z nauki j. polskiego przez naszych zagranicznych grajków |
Chavez będzie wiedział, że na drugi raz trzeba gościowi złamac nogę. Kara taka sama, ale przynajmniej jakaś satysfakcja pozostaje
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wideo z pierwszej lekcji polskiego http://www.youtube.com/watch?v=bTJvG...layer_embedded
|
Cytat:
na głownej Wisełki można juz to oglądać |
Jovanic: Jak sie masz?
Paljic: Nie dobrze! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Małecki zbluzgał dzisiaj Paljica, bo ten mu niecelnie podał. Nerwy, gwizdy, atmosfera, mecz pod górkę, zrozumiałbym - gdyby ten sam Małecki robił na boisku coś więcej niż wiatr. Fatalne zachowanie.
|
Nie, tym zachowaniem udowodnil, ze mu zalezy. Jeden machnie reka po nieudanym zagraniu i to oleje (bo mu nie zalezy), a drugi bedzie zly, ze kolega zle poda - bo jest zdeterminowany.
Widac, ze nigdy w piłke nie grałes. I skonczcie z najezdzaniem na Maleckiego o byle gowno. |
to była raczej frustracja lub zwalanie winy, że reszta jest jeszcze gorsza, sam parę minut później puścił balona, na tej samej zasadzie Palijcowi nie wyszło, parę razy komentatorzy wytknęli na czym polega udawanie dośrodkowań Małeckiego
na ....ie to oni powinni jechać,a nie w....iać się jeden na drugiego |
Już zaczyna bronieni się Patryczka? niech chłop wreszcie ostudzi swoje zapały bo ku...niem nie tylko sobie szkodzi, ale i drużynie.
|
Piłkarza zawsze bronią wyniki drużyny, teraz wyników nie ma, a wg mnie to Patryk powienien zostać odsunięty do Mesy, bo nie tylko on się liczy w tym zzespole...
|
Cytat:
Znalazłeś sobie kozła ofiarnego w Małeckim? Włącz rozum a wyłącz emocje, jego pyskówki z Paljicem to pryszcz! No ale ktoś musi być winny! A kogo nie lubię ten winny! Taki schemat myślenia prezentujesz i tobie podobni jak filoo (bez urazy) |
Cytat:
|
Cytat:
Uwielbiam takie szukanie przyczyn słabej gry nie tam gdzie są faktyczne problemy - no ale jak w polityce jest temat zastępczy - bo jest pyskujący Małecki! Juz ci ulzyło? A co powiesz na grę "tłustego" Marokańczyka? Może bardziej przez niego nie wygraliśmy mecz ze Śląskiem.... ups zapomniałem jest przecież Małecki do jebania, po co skupiać się na konkretach jak są takie dobre zastępcze tematy jak pyskujący Małecki:) |
Ja mam do Ciebie takie pytanie: Grałeś kiedykolwiek w piłkę?
Jezeli nie, to nie mamy o czym rozmawiac. A jesli tak, to wiesz o co chodzi. |
Cytat:
Wiadomo że piłka to nie są szachy i niekiedy trza podnieść głos czy opieprzyć ale to bardziej za samolubność, głupotę czy lenistwo a nie że komuś raz podanie na środku boiska nie wyszło. Żeby nie było - rozdmu.....cie jak dla mnie sprawę z Małym, przyznam się że nie oglądałem zbyt uważnie meczu ale chyba nie darł ryja nadmiernie;)? |
Nie ma o co podnosic lamentu - komentator c+ powiedzial, ze Mały miał pretensje do Paljicia i na forum zgraja dzieciaczkow musi przypierdzielic Patrykowi - standard ;]
|
niestety to ma do siebie TV że jedne rzeczy pokazuje drugie nie
PS. co do komentatorów w C+ dawno tak drwili z meczu "o celne podanie, niecelne :(, oahhh przerzucił w końcu na drugą stronę"... boli to że to były słuszne uwagi... |
Co do Bunozy : ) Kurcze, żeby dwa razy machnąć się to u mnie w szkole nawet największym '' talentom'' się to nie zdarzało i to w przeciągu 5 sekund : ) Patryk się nie zmieni taki jest i koniec. On ma takie zdanie o sobie, że jest zajebisty i wszystko zajebiście mu wychodzi. Niestety facet dośrodkować nie umie , a bierze się do usrania za te rzuty rożne. Dobrze, że wczoraj dostał porcje gwizdów może coś zrozumienie, że nie jest tu numerem 1. Chociaż szczerze mówiąc wątpie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl