![]() |
z forum SKWK:
Cytat:
|
Przedłużenie młyna na E? Trochę tego nie widzę.
|
Cytat:
reasumując, to dobry pomysł. |
Fajny pomysł ale czy się powiedzie. Kto miał kupić bilet na młyn to kupił. Na E21 bilety zejdą na końcu bo są to sektory z najgorszą widocznością a wcale nie z najniższą ceną.
|
Na derbach to chyba kazdy sektor daje rade jesli chodzi o doping, moze oprocz VIPow z Gold czy Silver.
|
Trzeba wyznaczać ambitne cele i próbować je realizować. Tak więc po wykupieniu ostatnich 150 biletów na B (info skwk z fb), bierzemy się za E21!
No i pamiętajmy, że szczególnie przed takimi meczami jak derby, na mecz przychodzimy co najmniej godzinę wcześniej, żeby przywitać odpowiednio dziewczyny w paski! |
z forum SKWK:
Cytat:
|
młyn od B do E21 to kiepsko będzie wyglądał ze względu na to że pełno ufoludów będzie na C1 czy C5... Miejmy nadzieje że odpowiednio będzie zmotywowana nasza Armia i zmieciemy ich. Bo 2 tysiące to już jest cos nawet jeżeli mówimy o laskach w paskach.
|
W 2 koła to moze coś Legie bylo słychać a nie te panienki w paseczki :)
|
wroga można, a nawet trzeba nienawidzić, ale nie można lekceważyć.
|
Biletów na B 46. Czyli młyn liczy już ok 10 000. :D
Lecimy dalej! E 21 A 23 ;) |
Właśnie kupowałem bilet na B. Zostało 5 szt.
|
najbardziej mi szkoda G2 i G3. Na G1 nawet jak sprzedadzą 200 karnetów to nie będzie można więcej biletów kupić. PARANOJA. Jak dla mnie mogli by sprzedać na G3 bilety i podzielić na połowe ochroniarzami tak jak to ostatnio było. I nic by sie nie stało :/
|
Cytat:
|
Na B koniec, kto chce przedłużać młyn to E21, ew. karnet na C5.
PS: W sumie na sektorze B22 jest jeszcze jedno wolne miejsce. :D |
Po cholere liczycie te bilety ? Nie macie co robić? Jak przyjdzie mecz z Podbeskidziem to słuch o was zaginie..
|
Do kogo ten post?
|
Cytat:
|
O 18 zostalo 8 tys biletów minus sektor buforowy na G
|
Cytat:
|
Czy na G2 i G3 jest bufor a na G1 tylko karnety??
|
Cytat:
Tak. 10 znaków. |
Cytat:
|
|
Film miazga!
Cytat:
Weź skasuj link do tego burdelu i wylęgarni kurew! |
Cytat:
|
Na rozluznienie : nie ma juz na E22 i E25, na E15 zostalo 5 biletow :)
|
ja .......e ale kaszana! 1,30min filmu i 10sek coś o Wiśle a tak to 2 przyśpiewki w tle. Jka to było za kasiorkę robione to ktoś odpowiedzialny powinien z własnej kieszeni to zasponsorować.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co z sektorem F?
|
Cytat:
Sektor rodzinny. Bilety dostępne tylko w kasach. |
jak Klub będzie zwlekał z włączaniem do sprzedaży kolejnych sektorów (szczególnie tych na trybunie zachodniej), to może ciężko z kompletem...
|
Przeciez na trybunie zachodniej sa wszystkie sektory udostępnione. Wszystkie poza buforami od strony sektora gości oraz sektorów VIP, ktore nie kupuje się przez neta. Zresztą do kompletu potrzeba kibicow ktorzy kupuja bilety. Jesli miesjca zaczna sie konczyć klub prwnie otworzy sprzedaz na E26. Narazie jest spory wybór.
|
Cytat:
Można szczegóły poprosić? E21 - w sprzedaży E22 - wykupiony E23 - w sprzedaży E24 - w sprzedaży E25 - wykupiony E26 - wyłączony E11 - sektor szkolny E12 - sektor szkolny E13 - w sprzedaży E14 - w sprzedaży E15 - wykupiony E16 - sektor szkolny. Spokojnie najpierw zapełnijmy sektor E21 aby myśleć o otwarciu E26. ____________ Edit: Krav - mój błąd! Zaspany jestem :) |
ja to szczerze mówiąc mam nadzieję, że do środy jeszcze wszystkie nie zejdą... karta kibica mi się skończyła z końcem roku, a w Krakowie będę mógł być dopiero w środę... oby się został choć jeden bilet...
|
ZWE, mówie o ZACHODNIEJ, H21 i H11 wyłączone V11 do V14 wyłączone (to są sektory VIP wprawdzie, więc rozumiem, że nie ma ich normalnie w sprzedaży ? Ale mimo wszystko to są 4 sektory). Dodając do tego E26 i cały sektor F to mimo wszystko sporo jeszcze tych biletów zostało. Ale nic trzeba być dobrej myśli. I tak chyba jest tak, że najwięcej ludzi przypomina sobie o bilecie w ostatniej chwili
edyta: dopiero teraz przeczytałem post Domina - czyli co, sektory H21 i H11 też nie będa w sprzedaży w ogóle ? Ja .......e, to jest cyrk, te ....y dostały 2 k biletów, a nam z tego powodu wyłączają 4 sektory (G3 i G2, H21, H11)... |
H11 i H21 to bufory - nie bedą sprzedawane
Vip- bilety nie są sprzedawane przez neta F- bilety w kasach E26 - otworzą pewnie jak E21 się będzie konczyc O co więc Ci chodzi ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl