![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A tak po cichu liczę na górną 8, ale podskornie boje sie walki o spadek. Szczególne gdy przyjdą kontuzje (a juz sa) i wpadniemy w jakas dziwna spirale porażek z ktorej ciężko będzie sie odkręcić. No ale to scenariusz na październik - listopad. Start powinien być dobry, tyle że to moze z kolei uspic dzial sportowy i wstrzymać transfery z mysla ze kadre juz mamy wystarczająca. |
Cytat:
Gra na poziomie drugiej ligi angielskiej i nikogo to nie interesuje. Owszem w świecie Goni Rozenek, Kasi Cichopek czy innej Kini Rusin to "czołowy " klub. :rotfl: Bo serial nakręcili.:lol: Tia, tacy jak ja i mnie podobni będą stać pod C i będą bić:rotfl: A tak na poważnie to ta propozycja została tak wyceniona rynkowa i dlatego taka a nie inna frekwencja. A że Krolewski liczył na zwiększony przychód od podstawowego sponsora Wisły ( kibiców) no to się przeliczył. I zapewne bilans tego wydarzenia będzie na minus. Ale kto by się tym przejmował. Cytat:
Ale cieszę się, że jesteś człowiekiem renesansu. Profesor medycyny a teraz ujawnia się Profesor ekonomii. Fiu, fiu... |
Cytat:
A u nas zaklina się rzeczywistość, że jednak da się... Co do 15 baniek to małe sprostowanie. To miało być 15 baniek co roku. Cytat:
Mnie interesuje, aby Wisła odnosiła prawdziwe sukcesy. Jednym z warunków tego jest USTABILIZOWANIE SYTUACJI FINANSOWEJ. Na razie nie widzę , mimo zaklęć klakierów, aby to zmierzało w takim kierunku. Cytat:
To jest naturalne. Problem w tym, że ten co rządzi nie ma na to wystarczającej kasy. I do tego widać jednoznacznie, że nikomu klubu nie odda. Hasło zasadnicze-ja rządzę a wy dajta kasę. Całe to bajdurzenie o inwestorach jest tylko gadaniem. Jedyne co go skłoni do oddania sterów to wydarzenie, które poetycko określiłeś jako "wyjebka". Tyle tylko, że ja tego Wiśle nie życzę. Ale tego się boję. |
Cytat:
Jak wtedy kiedy ubzdurałeś sobie,ze Jop nie rotuje składem a potem sam się wyjaśniłeś pokazując,że w top ligach w Europie trenerzy zmieniają podobnie, ba jeśli wezmiemy poprawkę na to jakimi zasobami ludzkimi dysponują w top ligach to tym bardziej nie ma się o co do Jopa przypiepszać |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl