![]() |
Cytat:
|
Sinisa Mihajlovic jest wolny -> http://www.eurofutbol.pl/news/369786...w-Fiorentinie/
|
A jest ktoś wolny z firmą budowlaną żeby bazę treningową odrazu sobie sam wybudował?
|
Nadal będę zdziwiony gdy zwolnią Maaskanta. Głównie ze względu na koszty z tym związane.
Z drugiej strony jest mowa o porozumieniu stron. Czyli po naszemu. Maaskant ma dość pracy na jednym boisku treningowym w klubie, który nie potrafi załatwić wiz. A dodatkowo ma małe dziecko. Więc nie chce, ale się nie opiera. Jest mi wszystko jedno, czy go zwolnią czy nie. Jakby Cupiał wystąpił z orędziem, że oto Basałaj ma sześć miesięcy na załatwienie boisk treningowych i on daje na to swoje tereny przy Błoniach to bym się taką informacją przejął. Jakby pojawiła się informacja o ultimatum dla Basałaja: Akademia Piłkarska za trzy miesiące albo wylot to bym się ucieszył. A tak. Nowy trener ? W krótkiej perspektywie może coś to zmieni. W dłuższej niewiele. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli juz oficjalnie... Dziekujemy za mistrzostwo i LE.
|
Tak musiało się stać.
Zobaczymy co będzie dalej. |
Dziękujemy za mistrzostwo i Ligę Europejską. Powodzenia w dalszej karierze trenerskiej.
|
yes! yes! yes!
Czas budowac nowy zespol, prowizorce i amatorstwu mowimy NIE! |
Dzięki Robert za wszystko co było miłego...Powodzenia w dalszej pracy.
Co będzie? Do zimy będzie Moskal prowadził a ja nie wiem czy to będzie dobry pomysł... |
Te ciągłe zmiany trenerów nie za wiele dadzą, raczej nic. Jak dla mnie zła decyzja. Powinni całą obrone zmienić i pensje zablokować.
|
Cytat:
|
- Ja, jako zarząd, zdecydowałem, że Robert Maaskant nie będzie już trenerem Wisły Kraków - powiedział dla INTERIA.PL Bogdan Basałaj, prezes krakowskiego klubu.
Bardzo mi się to spodobało :) Ja, jako zarząd :) Fajnie to brzmi :) |
Cytat:
|
Bez żalu, powodzenia w opowiadaniu baje i anegdot. Swoją drogą to śmierć holenderskiej myśli szkoleniowej w Po;sce.
|
Dziekujemy za miłe chwile. Veel succes.
|
No to ten temat mozna zamknac lub usunac. Za to co bylo powinnismy podziekowac ale trzeba zmian, bardziej znanego trenera. Mam nadzieje, ze Basałaj ze Stanem sprowadza jakiegos bardziej znanego trenera. Jimenez mogłby byc jak dla mnie
|
Dzięki za mistrzostwo piękny Robercie. Sam jesteś ofiarą własnych wyborów.
|
Cytat:
Sama baza jest determinująca dla poważnych trenerów z zachodu, żeby być zainteresowanym pracą tutaj. Bo o poważnych trenerów mi chodzi a nie słodko pierdących bajkopisarzy którzy przyjmują takie warunki jak proponujemy i jest super. Warunki na pokonanie parchów i Podbeskidzia oczywiście że mamy, ale na rozwój i sprostanie poważnym celą niestety już nie. |
Cytat:
|
Niestety. Z takim postępowaniem Wisła tylko udowadnia swój brak profesjonalizmu w działaniach...
Przykre to. |
W tym klubie nigdy nie będzie dobrze. Jak już tak bardzo chcieli zmieniać trenera to powinni to zrobić w zimie nie teraz. Cupiał nie nauczył się nic, dalej decyduje bezmyślnie pod wpływem emocji. To nie jest cecha pożądana w zarządzaniu drużyną piłkarską.
|
Trenerze, dzięki za wszystko. Robert!!! Maaskant!!!
|
Dziękuję za Mistrzostwo Trenerze!
Powodzenia w dalszej karierze! ps: życzyłem Mu wszystkiego najlepszego, ale chyba się pogubił. |
no właśnie u nas Ferguson by nie mógł się rozwinąć skoro po roku zwalniamy kolesia z sukcesami jakby nie było..
|
Przykro to było w niedziele.
|
Trenerze, dzięki za wszystko. Robert!!! Maaskant!!!
|
Oczywiście cel dla nowego trenera (ktokolwiek nim będzie) to Liga Mistrzów.
A dla klubowego ogrodnika cel to skoszenie trawy przed treningiem na klepisku zwanym boiskiem treningowym. I karawana toczy się dalej. Nie uczy się Cupiał na błędach, oj nie... Cóż, Kaziu do końca sezonu a potem Franz. Jest już dogadany z BC |
Mówiłem że głowa się turla, turla, turla. Nawet szybciej niż przewidywałem.
Basałaj rzucił mięcho na pożarcie i wycofuje się na z góry obrane pozycje kontynuować wdrażanie nowoczesnych standardów i polityki historycznej. Uda się mu uratować 4 litery? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl