![]() |
musze sie dostac ze starego miasta na boisko szkolne 3LO. jeśli łaska to mi powiedzcie czym i jak.Huta to dla mnie czarna magia.
|
no np z pod Ekonomicznej wsiadasz w 501 i wysiadasz na przystanku os.Na Lotnisku , przechodzisz przez skrzyzowanie i idizesz ulica dunikowskiego moze 2 minuty i jestes
z kolei z pod dworca np dojedziesz 152 i reszta tak jak w przypadku 501 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak dojechać na Osiedle Jagiellońskie z przystanku na Pilotów(koło Almy)??
z góry dzięki |
Linią 152 lub 502, wysiadz przy DH Wanda i przejdz "na wskroś" os. Kazimierzowskie, 3 min. i jesteś na Jagiellońskim.
|
Panowie głupie pytanie :D
Rym do pamiętaj?? |
Cytat:
|
|
no mozna sie przejechać :) a z takich atrakcji to niedaleko otwierają największy w polsce park dinozaurów http://dinozatorland.pl/
|
ja byłem w tym parku w tamtym roku z wycieczką :P w sumie bardzo fajne warto wziąć ze sobą aparat .. Mi najbardziej podobało sie plac św.Piotra :) minusem Było to że w tedy dopiero sie to rozbudowywało i było mało tych miniatur a teraz słyszałem ze jest 2 razy tyle :):) Także Polecam :)
|
Cytat:
|
planuje sobie zrobić nieśmiertelnik i potrzebuje jakieś hasło, cytat, powiedzenie (krótkie), na jedną stronę blaszki.
mam tez pomysł żeby sobie wygrawerować herb Wisły i obok umieścić jakiś tekst ale nie mam pomysłu :( przeglądałam juz stronki z takimi tekstami ale mi nic nie pasuje :/ może znacie cos ciekawego co sie nadaje? :) |
Veni Vidi Vici
|
albo memento mori - zajebisty tekst na nieśmiertelnik :P
|
Cytat:
myślałam nad tym, "Vide Cul Fide" - (Patrz Komu Ufasz)- myślałam o takim napisie, ale nie wiem czy jesli znajdzie sie on obok herbu Wisły to czy nie bedzie odbierany 'anty' ( że nie wolno ufać Wiśle) cum debita reverentia - (z należytym szacunkiem) jeśli ktoś sie orientuje to prosze sprawdzić czy jest dobrze napisane :) nie znam łaciny :) |
Semper Fidelis , oderint dum metuant
|
Mój podpis mówi wszystko :) myślę ze koło herbu WISŁY pasuje :)
|
Cytat:
'zawsze wierny' i 'niech nienawidza byle sie bali'? takie jest tłumaczenie? ten pierwszy jest fajny :) |
dzięki :) teraz to pasuje coś wybrać a to już większy problem ;)
mam plany robić sobie w "ARTMAGIC" http://www.artmagic.pl/index.php?p49...komplet-nikiel te niklowane tylko nie wiem ile to wytrzyma i czy nie lepiej dołożyć troszkę i kupić te srebrne? macie jakieś doświadczenie z niklem? :) chodzi mi o to czy nie "czernieje" i takie tam... :) bo ja się nie znam kompletnie na tym :/ |
Witam - Posiadam Telefon SE W200i -
Mam pytanie do posiadaczy - jak zgrać na niego wideo ?? Prosze o opisanie krok po kroku !!! :) |
Cytat:
|
jak sie mówi na objaśnienia pewnych archaicznych słów pod tekstem?
|
Cytat:
(10 znaków) |
Gdzie w Zakopanem można oglądnąć piątkowy mecz? Jeśli ktoś wie, prosiłbym o dokładniejszy namiar niż tylko nazwa, bo zaznajomiony z miastem nie jestem:)
|
Mam pytanie odnośnie badań sanepidowskich. W czwartek ide po odbiór i tak sie zastanawiam czy dalej trzeba mieć książeczkę (jak tak to gdzie ją kupić?) czy wystawiają tylko jakieś zaświadczenie? Bo różnie słyszałam... Może ktoś wie?
|
Cytat:
|
Jak się nazywa ten program co można przez niego ściągać z RS? Wklejało się do niego linki a on sam rozłączał się z neo i pobierał następny link? Działa ten program jeszcze?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl