![]() |
Cytat:
W sumie nikt po nim nie płacze (może poza żądnymi wrażeń studentkami). |
Dobrze ze chociaz na nim zarobilismy, choc dokladnie nie wiadomo ile. U Wdowczyka ze swoim podejsciem i tak by duzo nie pogral
|
Cytat:
|
ja go najbardziej zapamiętam z tego jak uciekal wokół boiska pod trybunami przed czerwoną kartką :).nie pamietam tylko z kim to był mecz
|
Adrian Mierzejewski rozwiązał kontrakt z klubem (transfery.info), także jakby się go udało jakimś cudem ściągnąć to byłoby pięknie. Gość by się przydał po odejściu Wolskiego.
http://www.transfermarkt.pl/adrian-m.../spieler/16955 |
Cytat:
|
Cytat:
Problem, że my nie mam żadnych innych atutów, które mogłyby go skusić. Science-fiction. |
Cytat:
|
Mierzej ciekawa opcja,ale pewnie nie dla nas owszem w Arabii zarobił już na emeryturę a w PL będzie odcinał kupony pewnie go przygarnie Lechia albo Amika
|
Mierzejewski... my nawet prezesa ludzie nie mamy :)
Pozdrawiam. |
temat Mierzejewskiego się bardziej nadaje do science fiction :)
|
Trzeba by z pół zespołu w lombardzie zastawić, szanse zerowe.
|
Haha marzenia.... Bardziej by trzeba szukać nieoszlifowanych diamentów, na Mierzeja nas nie stać.
|
Ale do tego trzeba mieć skauting
|
Mierzejewski... już prędzej uwierzyłbym w przejęcie Wisły przez rycerzy Ojca Natanka.
|
Na swiderskiego i frankowskiego z jagi Wisle stac?
|
Cytat:
|
Proponuję zamknąć ten temat, dopóki nie będziemy mieli prezesa. Który normalny piłkarz przyjdzie do klubu bez jakiegokolwiek długofalowego planu?
|
Cytat:
Brak prezesa piłkarzy obchodzi tyle, co zeszłoroczny śnieg. Kasa ma się zgadzać i tyle. |
Ja sobie dziś oglądałem mecz AS Trencin i z tego zespołu to spore wrażenie zrobił na mnie Kalu i Rabiu - mieszali ległonistów aż miło i tacy zawodnicy mogliby się Wiśle przydać
|
Kalou ma 17 lat, raczej żadnego polskiego klubu nie stać na niego, Rabiu widać, że ma pomysł na grę, ale za bardzo gość kombinuje :P No i też raczej nie na naszą kieszeń :D
|
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ube,nId,501870
Odkopałem coś w archeologii polskiego internetu. Pytanie, ile prawdy jest w tych 20 procentach. Jeśli to prawda, to ponad 4 miliony złotych jesteśmy do przodu. |
Cytat:
Odnośnie Kuby, nie wiem czy ten zapis jest ważny w momencie podpisania nowego kontraktu przez Kube w BvB. Oby jednak spłynęła jakaś kasa do nas. |
Cytat:
|
ludzie..ŚDM się skończyły...
wyluzujcie. |
Cytat:
|
Mierzejewski podobno do Pogoni idzie oraz Obraniak gdyby jego też ktoś sugerował w kontekście Wisły.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W sumie nigdy tego nie robię, ale pakiet: Stilić, Danch i Sobota bardzo odmieniłby naszą grę. Pomarzyć dobra rzecz.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl