![]() |
Cytat:
|
Nie zakładam. Tak jest. Nie chodzi tutaj o kwestie medyczne.
|
A ty co informator?. Info telefoniczne ze nie Podpisze?
|
Cytat:
|
Zobaczył z bliska jak Wisła wygląda i się przestraszył ;)
Słabizna straszna... |
Cytat:
|
Cytat:
Stara zasada sprzedażowa, zarzuć kotwice, zaciekaw a potem na koniec zabij ceną. Tutaj mogło być tak: Ile chcesz: - 40 Ok damy Ci, przyjedz na testy. Po testach : masz tu 20 i 20 za miejsce pucharowe -Ale miało być 40 Nie pi**dol, i tak nigdzie nie bedziesz grał, lepsze 20 w garści niż 0. Ilu z was kupowało produkt który sie podobał ,a na końcu dowiadywaliście się ze trzeba dokupić jakas część bez której produkt nie działa? Oczywiscie nie chciałbym by tak było, by nasz klub działał jak najwieksze cinkciarze/kombinatorzy itd ale przeciez od kilku lat wszystko na to wskazuje. Ts Kapka Myślenice Mam nadzieje jednak, ze jakimś cudem na bramke wskoczy Chorążka, i nie odda miejsca w bramce przez naście lat :) |
Cytat:
również nie jestem fanem Kapki, ale nie uważasz że lekko przesadzasz? równie dobrze mogło się okazać, że gościu jest niezdolny do gry z uwagi na jakiś uraz... ludzie cierpliwości... |
Cytat:
Sam na studiach nieraz uprawiałem tą technikę z taksówkarzami: -za ile kurs "tam i tam"? -za 20 -jak Pan się zdecyduje za 18 to siedzimy tam na murku //5 min// -Dobra niech będzie za to 18!! |
nie mówię, że nie masz racji ale chodzi o to, że nawet jak Załuska do nas nie trafi to nie będzie tragedii... gość nie grał w poważną piłkę od wielu lat, dodatkowo nigdy nie wydawał mi się jakimś super bramkarzem, gdyby było inaczej nie wycierałby ławki d**ą... i być może Kapka wykorzystuje w negocjacjach to że gość jest na musiku... ale kto to wie? mimo wszystko mam w nosie to czy on do nas trafi czy nie...
|
A nie lepiej postawić na Zająca albo Chorążkę ? a nie brać 32-letniego gościa który siedzi na ławce.....a potem płacz,że na młodych nie stawiamy.....
|
Cytat:
https://pbs.twimg.com/media/CnbaCqYWgAASc-x.jpg Po temacie. |
Cytat:
Zaluska piłkarzem Wisły . |
Cytat:
|
W końcu pomyśleli i z opcją przedłużenia
|
34 lata - z takich dziś się cieszymy.
Dobrze, że ściągnęli bramkarza bo Buchalik się nadaje do podawania ręczników a Miskiewicz nie potrafi grać na przedpolu. |
Cytat:
|
Rozkminka jak by Pepe Reine za darmo do Wisly sciagali.
|
Według mnie dobre rozwiązanie, szanuję Miskiewicza, lubię tego człowieka, ale nie ukrywajmy potrzebuje rywalizacji.
Dajmy Załusce szansę, osłabieniem drużyny nie będzie. |
Kilka słów od Krzyśka Mączyńskiego
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ideo,10411896/ |
Widzę że realizujemy długofalową politykę, sprowadzając niezwykle perspektywicznych piłkarzy... Na cholerę nam te rezerwy, juniorzy itp, skoro nawet nie można stamtąd wyjąc bramkarza na rezerwę, tylko trzeba się ratować facetem z płaskodupiem?
|
Widocznie chłop z płaskodupiem jest lepszy od czołokopaczy z rezerw.
|
Raczej od czlekokopacza z rezerwy rezerw.
Jesli w pierwszej druzynie jest problem z zapelnieniem lawki rezerwowych, pilkarzami prezentujacymi nawet poziom 1 ligowy...to co tam dopiero musi sie dziac w rezerwach? Graja bo takie sa wymogi licencyjne. Pewnie najchetniej by zamkneli w....u ten twor a ludzi przesuneli do fabryki kabli. |
|
Może nie bezpośrednio w temacie, ale na TVP Kraków mówili przed momentem że zostały przeniesione z dziś na jutro rozmowy z potencjalnym kupcem Wisły. Padła też informacja że jest dwóch kupców, dlatego wszelkie rozmowy transferowe mogą być wstrzymane.
|
Cytat:
|
pepe dyskutujemikay na ten temat w dziale o CUPIALE nie róbmy w każdym dziale śmietn
|
Chińczycy Slavia Praga :D
|
|
Ciekawe do jakiego klubu leci testy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl