![]() |
Nie no takie cos jak napisałem wyżej. Jak to on: mowa - trawa.
|
On jest poprostu .......nietym imbecylem pisze, ze "informacje UJAWNIONE dzis przez media zaszkodzily" po czym na pytania jakie odpowiada, ze nie bedzie nic UJAWNIAL... chory psychicznie człowiek.
|
czyli dokonał czynności seksualnej na logice ;)
|
dajcie już spokój z wałkowaniem tematu ratowania wisły przez SB-cje który jest tak realny jak frekwencja 30koła na kazdym meczu do końca sezonu
|
gdzie są Ci co go bronili? proszę teraz pisać mi przeprosiny, bo ja pisałem od początku jaki to głąb...
|
Cytat:
I nie ma im się co dziwić. :D Jak to leciało? Śmierć wrogom Radomiaka! :dziadek: ;) A TAK SWOJĄ DROGĄ: Cytat:
|
On ponoć kiedyś kibicował Wiśle. Chyba musiał jakiś wpi.erdol wyłapać, że mu się tak odmieniło.
|
nie znam zwyczajów kibiców Radomiaka, bo mam w nich wbitego ... ale wiem, że trzeba myśleć głową a nie wierzyć wypierdkom zdradzieckich mediów :) gdyby jego wypociny miały inny poziom, to sam bym go poparł ale od razu było widać, że to robienie sensacji i bicie piany. Śmierć wrogom Wisły! na pohybe tyml sku...wysynom!
|
Cytat:
|
Cytat:
No niemożliwe, żeby się taki urodził :shock::help: :haha::haha: |
On tak był kibicem Wisły, jak teraz nie pisze o co chodzi, żeby Wiśle nie szkodzić :)
|
Newsletter: "zarzad prowadzi obecnie rozmowy z osobami zainteresowanymi pomoca Wisle" Pewnie ile ludzi tyle interpretacji bedzie ale nie brzmi to ani troche na chec sprzedazy.
|
A pomoc nie może być równoznaczna ze sprzedażą??
|
Cytat:
|
Powiem tak w obecnej sytuacji taka Sarapata powinna obwiescic, ze wzgledu na trudna sytuacje klubu "zrzeka" sie wynagrodzenia za prace. Jesli zarzad nie dostaje kasy jak pilkarze to nic im sie nie zmienia a jakby klimat lepszy. Dodatkowo na biednego nie trafilo.
Co do newsletter, moze pomoc = sprzedaz a moze nie, nie jest to pierwszy raz kiedy komunikat napisany jest jezykiem, ktory zamiast rozwiewac watpliwosci to poteguje. Poza tym logicznie komunikat sie kupy nie trzyma bo szmaciarzy z Angli potwierdzal zdaje sie vce prezes TS wiec to juz nie fakt medialny. Naprawde trudno odniesc inne wrazenie niz, ze zarzad siedzi czeka na ratunek. |
Cytat:
Sarapata kilka razy obwieściła, że są otwarci na sprzedaż a na spotkaniu z kibicami w sierpniu mówiła, że na dłuższą metę nie są w stanie prowadzić piłki. To niby czemu miałaby teraz nie sprzedać? |
Od 2 lat sa prowadzone. Jak to mowia "czasem dobrze jest zrobic krok w przod a najlepiej dwa". Pamietasz?
Sarapata jeszcze niedawno twierdzila, ze Bragiel bron Boze sie nie wycofal tylko czeka. Tej pomocy najblizej jest do pozyczek na zorganizowanie meczy. Nie twierdze twardo, ze nie chca sprzedac ale po raz n-ty prezes prawnik nie potrafi podac jasnego przekazu. A jesli nie chcieli by sprzedac to znajdzie sie i dlaczego. Bo TS w trudnej sytuacji jest od lat a nie przeszkadza to utrzymywac mu wielu osob. Takze idealem moze byc jak ktos przyjdzie, pomoze, da kase i...nic sie nie zmieni. |
Cytat:
|
Czyli mozna napisac jasno.
|
Cały czas było jasno napisane...
|
I dlatego musiala tlumaczyc?
|
Jak matol nie rozumie slowa pisanego to czasem trzeba mu tlumaczyc az zrozumie.
|
Cytat:
|
Cala Wisla zawsze razem. Pozdr.
Wg tego ZWE tez np. nie zalapal. Szczescie, ze mamy tu takie tegie umysly jak Wy. |
Co ma Wisla do umiejetnosci czytania?:D Pozdr.
|
Te matoly. Wiesz, to jednak kibice Wisly mieli watpliwosci. Te matoly...
|
Skoro sa matolami to niech poczytaja troche ksiazek zamiast siedziec na twitterze.
|
Dla mnie kropka. Nie tak to powinno wygladac.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak nie potrafisz czytać, to do szkoły wróć, niech cię polonistki nauczą a nie tworzysz wywody na poziomie dzbanów z twittera, o spiskach zarządu, jakoby im zależało tylko na stołkach i kasie(której nie ma nota bene ;) ) Czasem trzeba pomyśleć a nie pisać bzdury |
Celowo insynuuja itd. To jaki maja cel? Mityczne grunty? Prosze Cie, sam wspominasz, ze tu nie ma pieniedzy.
Po pierwszym Newsletterze o ile dobrze pamietam byles w grupie, ktora stwierdzila: to nie jezyk, ktory trafi do kibica. Ja nie widze aby od tego czasu sie cos zmienilo. Mamy korpo rzecznik, do tego wchodzaca w temat dopiero. Rzecznik zapewne nie musiala by czegokolwiek wyjasniac gdyby Zarzad, cieszyl sie zaufaniem. W pierwszym poscie do Ciebie napisalem, ze Sarapata powinna poinformowac, ze zarzad tak samo jak pilkarze/sztab i pracownicy administracyjni nie ma wyplacanych pensji. Tak winno byc. Jesli jest nic nie traca a co wiecej ucinaja wszelkie spekulacje dotyczace "trzymania sie stolkow". P.S Dziekuje za troske czytam w 3 jezykach, chyba nie najgorzej bo mam od 1 do 1. |
Cytat:
Ale jak skończy to na pewno wkrótce poinformuje. |
:)
10 znakow. |
Cytat:
|
Ok, dzieki za rozmowe. Nie dam rady z taka sila argumentu.
|
Cytat:
I tyle. A ty rozkminiasz jakieś grunty języki... chłopie, luz :) |
Cytat:
|
Pozostaje wiara w chinskich przyjaciol Gricuka, w kazdym innym wypadku gasimy swiatlo skoro fiaskiem padly rozmowy z Zietkiem i Kwietniem - inni sie po prostu w terminie nie znajda :(
|
^nie o wszystkim wiemy ;) takie zmiany lubią ciszę, pożyjemy - zobaczymy...
|
Cytat:
Gołosłowność to najgorsze co może być. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl