Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   TS Wisła byłym właścicielem Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9691)

tas de fleia 16.11.2018 13:03

Nie no takie cos jak napisałem wyżej. Jak to on: mowa - trawa.

MB1906 16.11.2018 13:10

On jest poprostu .......nietym imbecylem pisze, ze "informacje UJAWNIONE dzis przez media zaszkodzily" po czym na pytania jakie odpowiada, ze nie bedzie nic UJAWNIAL... chory psychicznie człowiek.

Delgado 16.11.2018 13:20

czyli dokonał czynności seksualnej na logice ;)

Arkadiusz.Czerepach 16.11.2018 13:47

dajcie już spokój z wałkowaniem tematu ratowania wisły przez SB-cje który jest tak realny jak frekwencja 30koła na kazdym meczu do końca sezonu

PSYCHOLTSW 16.11.2018 13:52

gdzie są Ci co go bronili? proszę teraz pisać mi przeprosiny, bo ja pisałem od początku jaki to głąb...

regan 16.11.2018 14:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PSYCHOLTSW (Post 1518218)
gdzie są Ci co go bronili? proszę teraz pisać mi przeprosiny, bo ja pisałem od początku jaki to głąb...

Tak jak często twierdzicie, że najemny piłkarz gra dla siebie i jesteście wobec tego wyrozumiali, to weźcie też pod uwagę, że kibole Radomiaka nie mają w zwyczaju być przychylni Wiśle :D

I nie ma im się co dziwić. :D Jak to leciało? Śmierć wrogom Radomiaka! :dziadek:

;)

A TAK SWOJĄ DROGĄ:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez NEWSLETTER
Pojawiające się w prasie informacje dotyczące ewentualnych inwestorów bądź osób zainteresowanych kupnem klubu, to w chwili obecnej wyłącznie spekulacje medialne. Zarząd Towarzystwa Sportowego prowadzi rozmowy z osobami potencjalnie zainteresowanymi pomocą Wiśle, natomiast na obecną chwilę nie mają one przełożenia na sytuację klubu. Będziemy na bieżąco informować kibiców, jeśli sytuacja się zmieni. Wszystkim zależy na dobru klubu.

luke1906 16.11.2018 14:18

On ponoć kiedyś kibicował Wiśle. Chyba musiał jakiś wpi.erdol wyłapać, że mu się tak odmieniło.

PSYCHOLTSW 16.11.2018 14:18

nie znam zwyczajów kibiców Radomiaka, bo mam w nich wbitego ... ale wiem, że trzeba myśleć głową a nie wierzyć wypierdkom zdradzieckich mediów :) gdyby jego wypociny miały inny poziom, to sam bym go poparł ale od razu było widać, że to robienie sensacji i bicie piany. Śmierć wrogom Wisły! na pohybe tyml sku...wysynom!

regan 16.11.2018 14:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luke1906 (Post 1518220)
On ponoć kiedyś kibicował Wiśle. Chyba musiał jakiś wpi.erdol wyłapać, że mu się tak odmieniło.

Nie łykajcie tak wszystkiego co on napisze ;)

luke1906 16.11.2018 14:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez regan (Post 1518223)
Nie łykajcie tak wszystkiego co on napisze ;)

Ale dostać w czerep musiał :pala:
No niemożliwe, żeby się taki urodził :shock::help:

:haha::haha:

tas de fleia 16.11.2018 14:23

On tak był kibicem Wisły, jak teraz nie pisze o co chodzi, żeby Wiśle nie szkodzić :)

MB1906 16.11.2018 14:57

Newsletter: "zarzad prowadzi obecnie rozmowy z osobami zainteresowanymi pomoca Wisle" Pewnie ile ludzi tyle interpretacji bedzie ale nie brzmi to ani troche na chec sprzedazy.

wiertar 16.11.2018 15:07

A pomoc nie może być równoznaczna ze sprzedażą??

rokfor 16.11.2018 15:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiertar (Post 1518228)
A pomoc nie może być równoznaczna ze sprzedażą??

Nie dla osób które sobie ubzdurały, że "Zarząd trzyma się stołków". ;)

MB1906 16.11.2018 16:23

Powiem tak w obecnej sytuacji taka Sarapata powinna obwiescic, ze wzgledu na trudna sytuacje klubu "zrzeka" sie wynagrodzenia za prace. Jesli zarzad nie dostaje kasy jak pilkarze to nic im sie nie zmienia a jakby klimat lepszy. Dodatkowo na biednego nie trafilo.

Co do newsletter, moze pomoc = sprzedaz a moze nie, nie jest to pierwszy raz kiedy komunikat napisany jest jezykiem, ktory zamiast rozwiewac watpliwosci to poteguje. Poza tym logicznie komunikat sie kupy nie trzyma bo szmaciarzy z Angli potwierdzal zdaje sie vce prezes TS wiec to juz nie fakt medialny.

Naprawde trudno odniesc inne wrazenie niz, ze zarzad siedzi czeka na ratunek.

regan 16.11.2018 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MB1906 (Post 1518230)
Powiem tak w obecnej sytuacji taka Sarapata powinna obwiescic, ze wzgledu na trudna sytuacje klubu "zrzeka" sie wynagrodzenia za prace. Jesli zarzad nie dostaje kasy jak pilkarze to nic im sie nie zmienia a jakby klimat lepszy. Dodatkowo na biednego nie trafilo.

Co do newsletter, moze pomoc = sprzedaz a moze nie, nie jest to pierwszy raz kiedy komunikat napisany jest jezykiem, ktory zamiast rozwiewac watpliwosci to poteguje. Poza tym logicznie komunikat sie kupy nie trzyma bo szmaciarzy z Angli potwierdzal zdaje sie vce prezes TS wiec to juz nie fakt medialny.

A może chodzi o to, ze oprócz rozmów na temat sprzedaży są prowadzone również rozmowy nt sponsoringu i stąd te ogólnikowe stwierdzenie "pomoc"?

Sarapata kilka razy obwieściła, że są otwarci na sprzedaż a na spotkaniu z kibicami w sierpniu mówiła, że na dłuższą metę nie są w stanie prowadzić piłki.

To niby czemu miałaby teraz nie sprzedać?

MB1906 16.11.2018 16:34

Od 2 lat sa prowadzone. Jak to mowia "czasem dobrze jest zrobic krok w przod a najlepiej dwa". Pamietasz?
Sarapata jeszcze niedawno twierdzila, ze Bragiel bron Boze sie nie wycofal tylko czeka.

Tej pomocy najblizej jest do pozyczek na zorganizowanie meczy.

Nie twierdze twardo, ze nie chca sprzedac ale po raz n-ty prezes prawnik nie potrafi podac jasnego przekazu.
A jesli nie chcieli by sprzedac to znajdzie sie i dlaczego. Bo TS w trudnej sytuacji jest od lat a nie przeszkadza to utrzymywac mu wielu osob. Takze idealem moze byc jak ktos przyjdzie, pomoze, da kase i...nic sie nie zmieni.

rokfor 16.11.2018 16:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MB1906 (Post 1518230)

https://twitter.com/Iwa_Stankiewicz/...35111272775680

MB1906 16.11.2018 16:38

Czyli mozna napisac jasno.

serek.c2 16.11.2018 16:43

Cały czas było jasno napisane...

MB1906 16.11.2018 16:44

I dlatego musiala tlumaczyc?

wiesniak842 16.11.2018 16:47

Jak matol nie rozumie slowa pisanego to czasem trzeba mu tlumaczyc az zrozumie.

serek.c2 16.11.2018 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MB1906 (Post 1518236)
I dlatego musiala tlumaczyc?

Komu musiała, temu musiała...

MB1906 16.11.2018 16:52

Cala Wisla zawsze razem. Pozdr.

Wg tego ZWE tez np. nie zalapal. Szczescie, ze mamy tu takie tegie umysly jak Wy.

wiesniak842 16.11.2018 16:56

Co ma Wisla do umiejetnosci czytania?:D Pozdr.

MB1906 16.11.2018 16:57

Te matoly. Wiesz, to jednak kibice Wisly mieli watpliwosci. Te matoly...

wiesniak842 16.11.2018 17:00

Skoro sa matolami to niech poczytaja troche ksiazek zamiast siedziec na twitterze.

MB1906 16.11.2018 17:07

Dla mnie kropka. Nie tak to powinno wygladac.

serek.c2 16.11.2018 17:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MB1906 (Post 1518239)

Wg tego ZWE tez np. nie zalapal. Szczescie, ze mamy tu takie tegie umysly jak Wy.

A co ma do tego hasło Cała Wisła Zawsze Razem?

regan 16.11.2018 17:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MB1906 (Post 1518239)

Szkoda, że to się nie tyczy tych co ciągle w kierunku klubu coś celowo insynuują, dolewają oliwy do ognia, lub bezczelnie kłamią i psują atmosferę.

Jak nie potrafisz czytać, to do szkoły wróć, niech cię polonistki nauczą a nie tworzysz wywody na poziomie dzbanów z twittera, o spiskach zarządu, jakoby im zależało tylko na stołkach i kasie(której nie ma nota bene ;) )

Czasem trzeba pomyśleć a nie pisać bzdury

MB1906 16.11.2018 18:13

Celowo insynuuja itd. To jaki maja cel? Mityczne grunty? Prosze Cie, sam wspominasz, ze tu nie ma pieniedzy.
Po pierwszym Newsletterze o ile dobrze pamietam byles w grupie, ktora stwierdzila: to nie jezyk, ktory trafi do kibica. Ja nie widze aby od tego czasu sie cos zmienilo. Mamy korpo rzecznik, do tego wchodzaca w temat dopiero.

Rzecznik zapewne nie musiala by czegokolwiek wyjasniac gdyby Zarzad, cieszyl sie zaufaniem.
W pierwszym poscie do Ciebie napisalem, ze Sarapata powinna poinformowac, ze zarzad tak samo jak pilkarze/sztab i pracownicy administracyjni nie ma wyplacanych pensji. Tak winno byc. Jesli jest nic nie traca a co wiecej ucinaja wszelkie spekulacje dotyczace "trzymania sie stolkow".

P.S Dziekuje za troske czytam w 3 jezykach, chyba nie najgorzej bo mam od 1 do 1.

arti 16.11.2018 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MB1906 (Post 1518246)
Celowo insynuuja itd. To jaki maja cel? Mityczne grunty? Prosze Cie, sam wspominasz, ze tu nie ma pieniedzy.
Po pierwszym Newsletterze o ile dobrze pamietam byles w grupie, ktora stwierdzila: to nie jezyk, ktory trafi do kibica. Ja nie widze aby od tego czasu sie cos zmienilo. Mamy korpo rzecznik, do tego wchodzaca w temat dopiero.

Rzecznik zapewne nie musiala by czegokolwiek wyjasniac gdyby Zarzad, cieszyl sie zaufaniem.
W pierwszym poscie do Ciebie napisalem, ze Sarapata powinna poinformowac, ze zarzad tak samo jak pilkarze/sztab i pracownicy administracyjni nie ma wyplacanych pensji. Tak winno byc. Jesli jest nic nie traca a co wiecej ucinaja wszelkie spekulacje dotyczace "trzymania sie stolkow".

P.S Dziekuje za troske czytam w 3 jezykach, chyba nie najgorzej bo mam od 1 do 1.

Sarapata kończy przygotowywać wielki pozew przeciwko jadczakowi i tvn-owi dlatego nie ma czasu poinformować.
Ale jak skończy to na pewno wkrótce poinformuje.

MB1906 16.11.2018 18:45

:)

10 znakow.

regan 16.11.2018 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MB1906 (Post 1518246)

Lepiej czytać w jednym dobrze niż w trzech byle jak ;)

MB1906 16.11.2018 19:24

Ok, dzieki za rozmowe. Nie dam rady z taka sila argumentu.

regan 16.11.2018 19:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MB1906 (Post 1518252)
Ok, dzieki za rozmowe. Nie dam rady z taka sila argumentu.

Bo nie ma o czym. Szukasz dziury w całym. Przekaz jest prosty. Rozmawiają z potencjalnymi sponsorami i inwestorami ale póki co nie nie ma żadnych konkretów.
I tyle. A ty rozkminiasz jakieś grunty języki... chłopie, luz :)

Dariook 16.11.2018 20:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MB1906 (Post 1518241)
Te matoly. Wiesz, to jednak kibice Wisly mieli watpliwosci. Te matoly...

watpliwosci ma kazdy

paralaksa 16.11.2018 21:03

Pozostaje wiara w chinskich przyjaciol Gricuka, w kazdym innym wypadku gasimy swiatlo skoro fiaskiem padly rozmowy z Zietkiem i Kwietniem - inni sie po prostu w terminie nie znajda :(

w0zu 16.11.2018 22:30

^nie o wszystkim wiemy ;) takie zmiany lubią ciszę, pożyjemy - zobaczymy...

szprotson 17.11.2018 09:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1518247)
Sarapata kończy przygotowywać wielki pozew przeciwko jadczakowi i tvn-owi dlatego nie ma czasu poinformować.
Ale jak skończy to na pewno wkrótce poinformuje.

szczerze mówiąc to pytanie bym zadawał Pani Prezes za każdym razem.
Gołosłowność to najgorsze co może być.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl