Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

vote-for-mikey 09.02.2014 19:05

Właśnie - sądzicie, że jak mój znajomy przyjedzie do Krakowa w dniu meczu koło 10, spokojnie wyrobi się z Kartą Kibica i biletem do meczu?

Moje jedyne doświadczenie, jest z PP z Jagą, gdzie kumpel wyrabiał KK, ja stałem mu w kolejce po bilet, a i tak nam zeszło godzinę.

mitmichael 09.02.2014 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek_gt (Post 1347992)
Chcecie na spokojnie kupić bilet to jedźcie na Reymonta, bo na serwis internetowy nie ma co liczyć. Nawet jeżeli go naprawią, to i tak za chwilę zostanie przeciążony przez setki osób sprawdzających jak schodzą bilety. A odkładania zakupu biletu na dzień meczu nie polecam, bo w kolejce zapewne będzie trzeba stać kilka ładnych godzin.

Pisz to do ludzi mieszkajacych w Krakowie a nie ludzi, ktorzy maja do Krakowa setki kilometrow i pracuja w tygodniu nie majac cienia szansy by jechac i kupic bilet - po cos bilety-online sa zrobione.

"W związku z problemami z siecią internetową, które są niezależne od klubu, Wisła Kraków przeprasza swoich kibiców za niedogodności z zakupem biletów on-line. - nie zalezne od klubu tylko od kogo? taki maja serwer, ze nie wytrzymuje po raz kolejny i jeszcze taka scieme wala smiech na sali.

Jaroo1 09.02.2014 19:23

Halo Panowie! W dniu meczu to już nie będzie wcale biletów...

heoij 09.02.2014 19:37

Jaroo1- nie strasz ludzi :D

Powiem tak od meczu z 7egią minęło tyle czasu a w klubie czy tej firmie nie nauczyli się nic na błędach, nie wyciągnęli wniosków i jest jak jest ...

R33 09.02.2014 19:37

I to szczególnie w weekend gdzie kasy nie są tak długo otwarte jak zawsze. Tak to bilety by bardzo szybko cały czas schodziły, a tak to tylko wtedy gdy są one otwarte.

Jaroo1 09.02.2014 19:46

Cytat:

Jaroo1- nie strasz ludzi
Ja chcę ich uświadomić a nie straszyć.
A co do tej sprzedaży internetowej to wstyd i nic więcej. Za takie coś to powinni ludzie ze stanowisk lecieć. Raz się mogło zdarzyć ale kolejny ważny mecz i nie można kupić biletu on-line w takim razie w ogóle po co ta sprzedaż internetowa skoro i tak większość ludzi nie dostąpi łaski kupienia biletu na na prawdę ważny mecz - bo na inne to można sobie w dniu meczu w kasach kupić na dowolny sektor.

pchelas 09.02.2014 20:29

Dostałem odpowiedź z klubu odnośnie przywrócenia do życia zakupów przez internet:
"witam,
tak planujemy, ale nie wiem kiedy to nastąpi

pozdrawiam"

Pełna profeska.

WISŁAZWE 09.02.2014 20:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pchelas (Post 1348001)
Dostałem odpowiedź z klubu odnośnie przywrócenia do życia zakupów przez internet:
"witam,
tak planujemy, ale nie wiem kiedy to nastąpi

pozdrawiam"

Pełna profeska.

Jest postęp :)
Swego czasu odpowiedź zawierała jedno słowo.

R33 09.02.2014 20:37

Zostało mniej niż 10.000 biletów na Derby.

Mario Nh 09.02.2014 20:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez R33 (Post 1348005)

Pozytywne zaskoczenie, pomimo tych wszystkich awarii i amatorki ze strony klubu.

Coraz bardziej prawdopodobne, ze wszystkie możliwe wejściówki zejdą do dnia derbów.

Ciekawe ile zeszło karnetów.

grzesiek_gt 09.02.2014 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1347994)
Pisz to do ludzi mieszkajacych w Krakowie a nie ludzi, ktorzy maja do Krakowa setki kilometrow i pracuja w tygodniu nie majac cienia szansy by jechac i kupic bilet - po cos bilety-online sa zrobione.

Piszę to po to, żeby ludzie wiedzieli na czym stoją. I nie ważne czy ktoś mieszka w Krakowie czy nie, to najłatwiej kupi bilet w kasach na Reymonta, bo na serwis internetowy nie ma co liczyć. Nawet jak go naprawią, to raczej za długo nie pociągnie, a wątpię, że ktoś ma na tyle czasu, żeby siedzieć cały czas i czekać aż serwis internetowy na te kilkadziesiąt minut ożyje.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez vote-for-mikey (Post 1347993)
Właśnie - sądzicie, że jak mój znajomy przyjedzie do Krakowa w dniu meczu koło 10, spokojnie wyrobi się z Kartą Kibica i biletem do meczu?

Moje jedyne doświadczenie, jest z PP z Jagą, gdzie kumpel wyrabiał KK, ja stałem mu w kolejce po bilet, a i tak nam zeszło godzinę.

Jeżeli zostanie na tyle biletów, to powinien dać radę, tym bardziej jak staniecie na dwie kolejki, ale patrząc po tym co pisze SKWK to raczej już w dniu meczu biletów nie będzie.

A do wszystkich pesymistów co do frekwencji. Mecz z legią był na samym początku października i studenci tyle co zjechali do Krakowa, a teraz sytuacja jest całkiem inna. Wiadomo, że na różnych uczelniach różnie wypadają ferie, ale generalnie to mają oni sporo czasu teraz żeby kupić bilety czy wyrobić KK. A co do samej sprzedaży internetowej to wielu moich znajomych nie kupuje przez internet, ba nawet trochę osób nie ma bankowych kont internetowych, więc o kupowaniu przez neta tym bardziej nie ma mowy.

R33 09.02.2014 21:28

Nawet ostatnio przeglądnąłem wątek i chyba całe C dopiero wykupiono na 4 dni przed meczem z Legią.

wierny 09.02.2014 21:31

To co sie dzieje to sa jaja, XXI wiek na Reymonta

coni 09.02.2014 22:09

ja pie@##$#le ale amatorka z tymi serwerami.

ulTraS 10.02.2014 00:06

Strona z biletami już działa, korzystać póki można :)

Korbit 10.02.2014 00:15

biletów jeszcze w ....u;p

comek 10.02.2014 00:18

i pozwólcie im kupować te bilety, a nie bezmyślnie wchodzić i blokować serwer,przeciez cały czas SKWK pisze ile biletów zeszło.

wierny 10.02.2014 00:27

ehhh całe D wykupione, musiałem na B :/

mitmichael 10.02.2014 06:18

W koncu bilety on-line zadziałały, sprawa załatwiona widzimy sie na meczu. Nastepnym razem tez pewnie beda mieli problemy w tym klubie to nie potrafia uczyc sie na błedach

Lukasz 10.02.2014 08:33

Zastanawiam się na ile jest zbiegiem okoliczności fakt że strona zadziałała akurat kilka minut po północy w poniedziałek, po weekendzie.

wislakrakow124 10.02.2014 09:24

Mialem czekac do nastepnego tygodnia z biletami ale widze ze nie warto czekac bo juz moze ich nie byc. Strona z biletami znowu smiga tak wiec zamawiac poki mozna. Mysle ze warto bedzie przejechac te 250 km i zobaczyc jak zydki dostana:) Do zobaczenia na meczu!

Pedro88 10.02.2014 10:20

Wreszcie zakupiłem bilet, tylko szkoda że na B ale mam nadzieje że tam tez będzie prowadzony doping a dobrym poziomie, mam pytanie do Was, byłem na niejednym meczu Wisełki i parkowałem samochód przy al. 3 maja i nigdy nie było problemu a jak jest z organizacją ruchu drogowego przed derbami?będzie się dało tam zaparkować? (nigdy nie byłem na derbach).

coni 10.02.2014 10:33

Kupuj poki mozna. Jak matematycy znow wbija na strone i zaczna liczyc to znow serwer padnie.

Lukasz 10.02.2014 10:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez coni (Post 1348045)
Kupuj poki mozna. Jak matematycy znow wbija na strone i zaczna liczyc to znow serwer padnie.

Pisałem to nie raz.
Wina źle zaprojektowanego systemu - nie dość że pada jak projekt studenta na zaliczenie, to jeszcze strona nie udostępnia informacji która interesuje 99% użytkowników, czyli ogólnej ilości wolnych miejsc.

IMHO Im więcej 'matematyków' będzie wchodzić tym szybciej poprawią ten bubel.

P.S.
Też miałem problem z zakupieniem biletu. Irytacja 9/10.

LanceTS 10.02.2014 11:12

Dajcie spokój, ludzi którzy sprawdzają ile zeszło biletów jest pewnie ze 100. Jak każdy wejdzie 2 razy dziennie to macei 200 wejść, czyli 10 na godzine. Nawet jakby ich było 1000, to i tak jest to 100 na godzine. Jeśli serwer nie jest w stanie wytrzymać wejść 5000 wejść na godzine to jest do wyjebania. Ci sprawdzacze niech sobie sprawdzają jak najwięcej jak dla mnie.

Elendil 10.02.2014 11:39

Kupilem dwa bilety, jednak przy probie logowania do banku pojawil sie blad. Teraz w karcie transakcje na stronie jest napisane "oczekiwanie na platnosc". Dlugo to tak bedzie wisiec, zanim ponownie bede mogl za te bilety zaplacic?

ABGowiec 10.02.2014 11:43

Chyba 30 min, tez tak mialem, niedlugo powinno zostac anulowane.

MatMario 10.02.2014 11:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1348049)
Kupilem dwa bilety, jednak przy probie logowania do banku pojawil sie blad. Teraz w karcie transakcje na stronie jest napisane "oczekiwanie na platnosc". Dlugo to tak bedzie wisiec, zanim ponownie bede mogl za te bilety zaplacic?

Ja tak miałem na jesieni to niestety ale musiałem udać się do SK. Może teraz to lepiej działa ale jakoś nie sądzę. Pisz maila.

ArturBarlinek 10.02.2014 11:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1348049)

do 5 godzin podobno, ale ja tak miałem i już po 30 minutach moglem znowu kupic

Pedro88 10.02.2014 12:31

Zapytam jeszcze raz:
Mam pytanie do Was, byłem na niejednym meczu Wisełki i parkowałem samochód przy al. 3 maja i nigdy nie było problemu a jak jest z organizacją ruchu drogowego przed derbami?będzie się dało tam zaparkować? (nigdy nie byłem na derbach).

mimon89 10.02.2014 12:35

Nie zmieniają podczas derbów organizacji ruchu, aczkolwiek znając realia i prognozowaną frekwencję to ciężko będzie znaleźć wolne miejsce :)

Arsenal 10.02.2014 12:40

Byłem o 11 przedłużać karnet i na oko stałem w kolejce 40 osobowej jak wychodziłem trochę się zwiększyła i patrząc ze jeszcze do meczu długo można prognozować wysoka frekwencje.

graficiarz 10.02.2014 13:29

To będzie to pełne trybuny. Cracovii 2 tyś. Zmiażdżymy ich dopingiem :). Oby tylko piłkarze stanęli na wysokości zadania

R33 10.02.2014 13:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LanceTS
Dajcie spokój, ludzi którzy sprawdzają ile zeszło biletów jest pewnie ze 100. Jak każdy wejdzie 2 razy dziennie to macei 200 wejść, czyli 10 na godzine. Nawet jakby ich było 1000, to i tak jest to 100 na godzine. Jeśli serwer nie jest w stanie wytrzymać wejść 5000 wejść na godzine to jest do wyjebania. Ci sprawdzacze niech sobie sprawdzają jak najwięcej jak dla mnie.

No jest jaki jest i dlatego niestety musimy się dostosować do niego, tak więc lepiej sprawdzić sobie raz na dzień jakoś pod wieczór czy coś i tyle. Żeby nie blokować innym.

Co najmniej 14 500 kibiców zobaczy derby:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zobaczy_derby/

coni 10.02.2014 13:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez R33 (Post 1348064)
No jest jaki jest i dlatego niestety musimy się dostosować do niego, tak więc lepiej sprawdzić sobie raz na dzień jakoś pod wieczór czy coś i tyle. Żeby nie blokować innym.

Co najmniej 14 500 kibiców zobaczy derby:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zobaczy_derby/

nie widze sensu w sprawdzaniu ile biletow zeszlo zwlaszcza ze podaja to na glownej albo na skwk, - sam nawet link wkleiles do odpowiedniej informacji

Wojtas 10.02.2014 18:33

teraz przepatrzylem a chwilke bilety

C pelne ,naroznik D pelen,koncza sie bilety na B czyli młyn bedzie mial ok 10 tys ludu, kontra 2 tysiaki dziewczyn w paski swietnie :)

dziwne ze na razie nie sprzedaja na naroznik F ten zaraz obok G,dlaczego sektor jest wylaczony ze sprzedazy?

R33 10.02.2014 18:39

F to jest rodzinny, on chyba zawsze był wyłączony ze sprzedaży internetowej.

ArturBarlinek 10.02.2014 20:08

Panowie, czy bilety na sektor F mogą być dostępne w dniu meczu? czy ten sektor zawsze wypełnia się po brzegi?

R33 10.02.2014 20:35

Raczej nie będzie biletów dostępnych w dniu meczu. Ten sektor wykupią pewnie normalnie.

R33 11.02.2014 18:35

Informacja sprzed 1.5 h z forum SKWK:
Cytat:

ostatnie 350 biletów na narożnik B (przedłużenie młyna)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:50.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl