![]() |
czy byly wlasciciel Wisl nie wyprowadzil 0.5 mln zl z Wisly? Temat o tamtym panu zamkniety wiec wrzucam tu bo dotyczy obecnej sytuacji tez
https://eszjot.wordpress.com/2016/10...ancje-bankowe/ |
Cytat:
|
Wiadomo coś o tym tajemniczym, nowym sponsorze, który ma zająć centralne miejsce na koszulkach? Swoją drogą nasi dzisiaj znowu wybiegli bez logotypu Lyoness na rękawach.
|
Cytat:
|
Czekają aż impel zwolni miejsce na rękawku, bo ma umowę do grudnia
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kolejna dobra wiadomość :) Loża VIP bez Fedora :)
"Wisełka-Termalika 2:0. Gratuluję. Oglądałem w TV,bo decyzją Zarządu zostałem wyrzucone z loży gości honorowych,w której zasiadałem od 1978.To była nagroda za moją społeczną pracę na rzecz TS Wisła. Rewanżowałem się wiślackimi dniami dziecka,spotkaniami z kibicami,programami i komentarzami w prasie radiu i tv,drużyną" Wisła 78", Galami z Dańcem i Piskorzem.akcjami charytatywnymi itd,itd. Drogi kapitanie Arku Głowacki;powiedz Pawłowi i Patrykowi ,a przez nich całej drużynie,że Fedor wraca na trybuny i znowu usłyszycie :"Orły do bojuuuu!!!" |
Nie wiem co do Niego masz.Znasz Go?Ja poznałem Go prywatnie w szpitalu jak miał tam wnuczkę(a ja córkę) i uważam ,że jest w porządku.
|
Ok, czyli kompletnie nic nie wiadomo o tym sponsorze?
|
Mam nadzieje ,ze to wszystko pozytywne co ostatnio dzieje się z Wisłą(frekwencja,regulowanie zobowiązań,nowi pracownicy ,wyniki) powinno się przyczynić do pozyskania takowego :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zapewiam Cię że biedny to on nie jest i stać go na bilet, zeby przyjść na mecz i kibicować ukochanej ponoć Wiśle. Niestety z tym panem jest tak ze on dużo robi wokół siebie szumu, ale niestety czyny nie idą za tym w ślad.
Nie płakałem bo zebraniu loży Federowiczowi. |
Po pierwsze przerzut, drugie to lans przedwyborczy, trzecie do kurvy nędzy to polityk, po czwarte platformy obywatelskiej. Potrzebujesz czegoś więcej?
Co robił dla Wisły? Lobbowal na rzecz budowy nowej hali Wisly, czy bez zajakniecia cicho-sza jak Majchrowski wszystko przelał na rzecz Tauron Areny? Z okazji bojkotu pokazał gdzie ma kibiców i bojkotowal bojkot. Raz na parę lat mamy 1 mecz kosza. A jeszcze mamy się cieszyć, bo i na nim nie będzie kompletu, na Eurolidze, co dopiero na polskiej lidze. |
Cytat:
|
Akurat bojkot przyniósł wymierne korzyści finansowe Wiśle.....
|
Działania Bednarza również. To, co po bojkocie to już jest sprawą indywidualną każdego Wislaka czy i jak często będzie wspierał swój klub zakupem biletu czy klubowego gadżetu.
|
[QUOTE=siara;1455511]Kolejna dobra wiadomość :) Loża VIP bez Fedora :)
Czy taka dobra, to zobaczymy jak się to odbije na Wiśle. Jak na razie wizerunkowo, strzał w kolano. I nie pytaj mnie tu o uzasadnienie, bo wystarczy poczytać wpisy pod "newsami" w temacie, na portalach. |
Obłudny i zakłamany typ. Nie pamiętam aby występował kiedykolwiek w obronie Wisły i jej interesów. Zajęty warowaniem u Majchrowskiego. Strzeż nas Panie Boże od takich przyjaciół.
|
Cytat:
Kwestia budowy nowej hali Wisły. Jego syn był przeciw budowy hali dla Wisły w głosowaniu ( jest radnym miejskim ). Ja wiem, że za dzieci, zwłaszcza te pełnoletnie sie nie odpowiada, ale jeśli ojciec w ostatnich wyborach do RM, agituje za synem, to jednak bierze jego działalność na siebie. A ja agitacyjne SMSy od Fedora dostawałem... |
Przede wszystkim, dwie sprawy do dodania:
1. Dukat na facebooku Fedorowicza napisał, że odebrali wejściówkę na LOŻĘ PREZYDENCKĄ, natomiast przyznali wejściówkę na LOŻĘ VIP. To chyba istotne. Poza tym Damian bardzo fajnie się tam wypowiada, aż byłem zdziwiony. 2. Polecam zapamiętać, co o naszym zarządzie na fb pod tym wpisem napisał niejaki Grzegorz Lipiec. |
Cytat:
|
Cytuje: "Chvje".
|
Cytat:
Ja wiedziałem, że kibole z TS-u wszystko zniszczą! Gdyby tu był dzisiaj Bednarz... A tak na serio, to widzę chroniczny ból dupy u kilku osób którym TS od początku się nie podobał i szukają na siłę problemów. A prawda (wymierna i obiektywna) jest taka, że gdy TS przejmował Wisłę w stanie agonalnym nikt chyba nawet nie marzył że w krótkim czasie będzie taka poprawa (chodzi mi o uregulowanie zaległych płatności przed końcem września). |
Pytałem o sponsora, a tu Gazeta Krakowska podaje, że coś jest na rzeczy z Garbarnią Szczakowa:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...sora,10774284/ |
Tutaj jest dokładna treść żali Fedorowicza, a jak zjedziecie poniżej dokładna informacja rzecznika Wisły że "obrażony" wielmożny pan senator nie raczył się zgodzić na przyjęcie bezpłatnej wejściówki do loży VIP Gold
https://twitter.com/SzJadczak/status/789803916405899264 Szkoda, że Fedorowicz koniec końców poszedł po rozum do łba i wykasował swoje żale, bo zarazem zniknęły bardzo interesujące komentarze osób próbujących wielmożnemu przypomnieć jego zaniechania względem ponoć "ukochanego Klubu" i lansowanie się przed wyborami oraz jego dalsze brnięcie w kompromitacji wraz z kolegą partyjnym (a zarazem obecnym członkiem Zarządu Sejmiku województwa małopolskiego) określającym obecny zarząd Wisły mianem "ch..". |
Jeżeli dziennikarz gw mówi, że żale Fedorowicza to durny wpis i nie darzy go sympatią (polityk po) to wiedz, że coś się dzieje :lol:
|
Cytat:
Cytat:
|
Z Fedorowiczem nigdy nie miałem do czynienia, ale pamiętam jedną sytuacją. Przy okazji meczu "Gwiazdy dla Białej Gwiazdy" wysłałem mu na fb wiadomość z pytaniem czy mógłby włączyć się w promocję akcji. O dziwo dość szybko odpisał, że niebawem to uczyni. I co zrobił? Oczywiście nic, nie udostępnił nigdzie nawet informacji, że taka akcja się odbywa. Wiem, że to drobnostka, ale tak zapamiętam jego wielkie zaangażowanie w sprawy Wisły.
|
Fedorowicz zawdzięcza wiele Wiśle i jej kibicom. Wisła Fedorowiczowi nic. Niech spierdala, błazen i tyle. I niech weźmie ze sobą Grzesia "chuja" Lipca.
|
Cytat:
:gp: A poza tym nauczka dla niektórych forumowiczów żeby zanim podchwycą medialną sraczkę poczekali na oficjalne fakty i sprostowania. |
Nie rozumiem dlaczego dostał w ogóle zaproszenie na Vip. Gość powinien całkowicie wypierdalać z R22
|
Czym się w ogóle różni loża prezydencka od loży Gold VIP? Zapewne towarzystwem w niej przebywającym, ale czy czymś jeszcze?
|
Cytat:
Wisła ledwo wiąże koniec z końcem, a ten gnój dostaje propozycje darmoszki, za coś co kosztuje 250-300 zl/mecz!!! Przypominam też, że to ten zdrajca powiedział do Jarosława Kaczyńskiego w 2015 w Sejmie RP, że chce, aby POLACY PRZESTALI BYĆ GODPODARZAMI WE WŁASNYM KRAJU! |
Cytat:
Pozatym to to samo co gold. acha bylbym zapomnial :) Karnet na gold kosztuje 3000 zł, wstęp do lozy jest za darmo.... tak wiec sami widzicie o co tyle krzyku. Lepiej chodzic za darmoszke, niz zabulic na klub. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Firma OSHEE została nowym partnerem Wisły Kraków!!!
https://zapodaj.net/images/c09b4ede2bee8.png Kolejne osiągnięcie nowych władz spółki. |
Cytat:
To przerażające jaką różnice widać po przyjściu kompetentych ludzi z pomysłem. Za czasów TF to naprawdę musiała być totalna wyjebka na wszystko :-/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl