Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   TS Wisła byłym właścicielem Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9691)

bódyń 21.10.2016 15:02

czy byly wlasciciel Wisl nie wyprowadzil 0.5 mln zl z Wisly? Temat o tamtym panu zamkniety wiec wrzucam tu bo dotyczy obecnej sytuacji tez
https://eszjot.wordpress.com/2016/10...ancje-bankowe/

brylant17 21.10.2016 16:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1455430)
czy byly wlasciciel Wisl nie wyprowadzil 0.5 mln zl z Wisly? Temat o tamtym panu zamkniety wiec wrzucam tu bo dotyczy obecnej sytuacji tez
https://eszjot.wordpress.com/2016/10...ancje-bankowe/

Nie ten dział, było wrzucić do Byli piłkarze, trenerzy i inni pracownicy Wisły.A to nie były 4 miliony które Telefonika zostawiała ?

foxtrot_green 21.10.2016 23:08

Wiadomo coś o tym tajemniczym, nowym sponsorze, który ma zająć centralne miejsce na koszulkach? Swoją drogą nasi dzisiaj znowu wybiegli bez logotypu Lyoness na rękawach.

wierny 21.10.2016 23:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez foxtrot_green (Post 1455463)
Wiadomo coś o tym tajemniczym, nowym sponsorze, który ma zająć centralne miejsce na koszulkach? Swoją drogą nasi dzisiaj znowu wybiegli bez logotypu Lyoness na rękawach.

Rzecznik pisał na twitterze, że dopiero od grudnia Lyoness

Danielek1906 22.10.2016 09:56

Czekają aż impel zwolni miejsce na rękawku, bo ma umowę do grudnia

Karherop 22.10.2016 11:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Danielek1906 (Post 1455481)
Czekają aż impel zwolni miejsce na rękawku, bo ma umowę do grudnia

Lech promuje się 3 firmami na rękawku (w tym Lyoness), więc dziwne że nie mogą pogodzić dwóch sponsorów.

siara 22.10.2016 11:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1455493)
Lech promuje się 3 firmami na rękawku (w tym Lyoness), więc dziwne że nie mogą pogodzić dwóch sponsorów.

Może kwestia umowy na "wyłączność" dotychczasowego sponsora ???

siara 22.10.2016 15:53

Kolejna dobra wiadomość :) Loża VIP bez Fedora :)

"Wisełka-Termalika 2:0. Gratuluję. Oglądałem w TV,bo decyzją Zarządu zostałem wyrzucone z loży gości honorowych,w której zasiadałem od 1978.To była nagroda za moją społeczną pracę na rzecz TS Wisła. Rewanżowałem się wiślackimi dniami dziecka,spotkaniami z kibicami,programami i komentarzami w prasie radiu i tv,drużyną" Wisła 78", Galami z Dańcem i Piskorzem.akcjami charytatywnymi itd,itd. Drogi kapitanie Arku Głowacki;powiedz Pawłowi i Patrykowi ,a przez nich całej drużynie,że Fedor wraca na trybuny i znowu usłyszycie :"Orły do bojuuuu!!!"

Griszka30KR 22.10.2016 18:11

Nie wiem co do Niego masz.Znasz Go?Ja poznałem Go prywatnie w szpitalu jak miał tam wnuczkę(a ja córkę) i uważam ,że jest w porządku.

foxtrot_green 22.10.2016 18:28

Ok, czyli kompletnie nic nie wiadomo o tym sponsorze?

Griszka30KR 22.10.2016 18:38

Mam nadzieje ,ze to wszystko pozytywne co ostatnio dzieje się z Wisłą(frekwencja,regulowanie zobowiązań,nowi pracownicy ,wyniki) powinno się przyczynić do pozyskania takowego :)

PhantomRanger 22.10.2016 18:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1455523)
Nie wiem co do Niego masz.Znasz Go?Ja poznałem Go prywatnie w szpitalu jak miał tam wnuczkę(a ja córkę) i uważam ,że jest w porządku.

Słyszałeś, aby coś zrobił dla Wisły? Bo tu o to w tym chodzi. Jeżeli przez X lat nie zrobił nic konkretnego, nie zasługiwał na miejsce w loży honorowej. Ja pamięci krótkiej nie mam i zawsze było o nim głośno w kontekście naszego klubu, akurat jak zbliżał się termin kolejnych wyborów. Później przez 3 lata cisza. Teraz wylewa żale, bo nie stać go wydać 50 zł na mecz ukochanej drużyny?

Griszka30KR 22.10.2016 19:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1455528)
Słyszałeś, aby coś zrobił dla Wisły? Bo tu o to w tym chodzi. Jeżeli przez X lat nie zrobił nic konkretnego, nie zasługiwał na miejsce w loży honorowej. Ja pamięci krótkiej nie mam i zawsze było o nim głośno w kontekście naszego klubu, akurat jak zbliżał się termin kolejnych wyborów. Później przez 3 lata cisza. Teraz wylewa żale, bo nie stać go wydać 50 zł na mecz ukochanej drużyny?

Ok w tych Jego wylewach mówi,że jednak coś robił.Myśle,ze coś więcej niż nie jeden z nas.W mediach też zawsze się dobrze wyrażał o Wiśle i uważam,że był po prostu kibicem.Ktoś mu tą loże przydzielił (nie wiem kto i za co),teraz zabrali i tyle.Ale nie wiem czy to powód do tego,żeby się z tego cieszyć jakby był przynajmniej Jej wrogiem.

fialo 22.10.2016 19:08

Zapewiam Cię że biedny to on nie jest i stać go na bilet, zeby przyjść na mecz i kibicować ukochanej ponoć Wiśle. Niestety z tym panem jest tak ze on dużo robi wokół siebie szumu, ale niestety czyny nie idą za tym w ślad.

Nie płakałem bo zebraniu loży Federowiczowi.

pekaczech 22.10.2016 19:24

Po pierwsze przerzut, drugie to lans przedwyborczy, trzecie do kurvy nędzy to polityk, po czwarte platformy obywatelskiej. Potrzebujesz czegoś więcej?

Co robił dla Wisły? Lobbowal na rzecz budowy nowej hali Wisly, czy bez zajakniecia cicho-sza jak Majchrowski wszystko przelał na rzecz Tauron Areny? Z okazji bojkotu pokazał gdzie ma kibiców i bojkotowal bojkot.

Raz na parę lat mamy 1 mecz kosza. A jeszcze mamy się cieszyć, bo i na nim nie będzie kompletu, na Eurolidze, co dopiero na polskiej lidze.

PhantomRanger 22.10.2016 19:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1455529)
Ok w tych Jego wylewach mówi,że jednak coś robił.Myśle,ze coś więcej niż nie jeden z nas.W mediach też zawsze się dobrze wyrażał o Wiśle i uważam,że był po prostu kibicem.Ktoś mu tą loże przydzielił (nie wiem kto i za co),teraz zabrali i tyle.Ale nie wiem czy to powód do tego,żeby się z tego cieszyć jakby był przynajmniej Jej wrogiem.

Tylko zawsze jakoś się tak składało, że tą swoją "aktywność" prezentował przed wyborami. Teraz minął rok od wyborów i zrobił coś konkretnego dla Wisły? Jakoś w mediach o tym nie słyszałem. Dodatkowo słowa klucz, czyli "polityk" i "mówi", którzy prawdę powiedzą jak się pomylą. Uważam, że obecny zarząd klubu wie lepiej czy on działa/działał aktywnie na rzecz Wisły. Zresztą on zakazu stadionowego od klubu nie dostał, więc może przyjść i kupić bilet.

Griszka30KR 22.10.2016 19:42

Akurat bojkot przyniósł wymierne korzyści finansowe Wiśle.....

pekaczech 22.10.2016 19:48

Działania Bednarza również. To, co po bojkocie to już jest sprawą indywidualną każdego Wislaka czy i jak często będzie wspierał swój klub zakupem biletu czy klubowego gadżetu.

cudlaty 22.10.2016 23:16

[QUOTE=siara;1455511]Kolejna dobra wiadomość :) Loża VIP bez Fedora :)

Czy taka dobra, to zobaczymy jak się to odbije na Wiśle. Jak na razie wizerunkowo, strzał w kolano. I nie pytaj mnie tu o uzasadnienie, bo wystarczy poczytać wpisy pod "newsami" w temacie, na portalach.

Gwiaździsty 22.10.2016 23:29

Obłudny i zakłamany typ. Nie pamiętam aby występował kiedykolwiek w obronie Wisły i jej interesów. Zajęty warowaniem u Majchrowskiego. Strzeż nas Panie Boże od takich przyjaciół.

siara 23.10.2016 08:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Griszka30KR (Post 1455523)

Znam osobiście i to znam dobrze. Mogę potwierdzić to, co koledzy napisali.
Kwestia budowy nowej hali Wisły. Jego syn był przeciw budowy hali dla Wisły w głosowaniu ( jest radnym miejskim ).
Ja wiem, że za dzieci, zwłaszcza te pełnoletnie sie nie odpowiada, ale jeśli ojciec w ostatnich wyborach do RM, agituje za synem, to jednak bierze jego działalność na siebie. A ja agitacyjne SMSy od Fedora dostawałem...

gdsmk 23.10.2016 08:46

Przede wszystkim, dwie sprawy do dodania:
1. Dukat na facebooku Fedorowicza napisał, że odebrali wejściówkę na LOŻĘ PREZYDENCKĄ, natomiast przyznali wejściówkę na LOŻĘ VIP. To chyba istotne. Poza tym Damian bardzo fajnie się tam wypowiada, aż byłem zdziwiony.
2. Polecam zapamiętać, co o naszym zarządzie na fb pod tym wpisem napisał niejaki Grzegorz Lipiec.

Thuesen 23.10.2016 15:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gdsmk (Post 1455556)
Przede wszystkim, dwie sprawy do dodania:

2. Polecam zapamiętać, co o naszym zarządzie na fb pod tym wpisem napisał niejaki Grzegorz Lipiec.

Nie widzę żadnego wpisu (może zostały wykasowane). Podasz jakieś szczególy?

wiesniak842 23.10.2016 15:19

Cytuje: "Chvje".

wolfy 23.10.2016 16:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gdsmk (Post 1455556)
1. Dukat na facebooku Fedorowicza napisał, że odebrali wejściówkę na LOŻĘ PREZYDENCKĄ, natomiast przyznali wejściówkę na LOŻĘ VIP. To chyba istotne.

Skandal! Jak można tak zasłużonemu (khem! khem!) działaczowi dupę od krzesła w loży prezydenckiej siłą odspawać. I do tego przyznać miejsce w loży VIP, razem z plebsem!

Ja wiedziałem, że kibole z TS-u wszystko zniszczą! Gdyby tu był dzisiaj Bednarz...

A tak na serio, to widzę chroniczny ból dupy u kilku osób którym TS od początku się nie podobał i szukają na siłę problemów. A prawda (wymierna i obiektywna) jest taka, że gdy TS przejmował Wisłę w stanie agonalnym nikt chyba nawet nie marzył że w krótkim czasie będzie taka poprawa (chodzi mi o uregulowanie zaległych płatności przed końcem września).

foxtrot_green 23.10.2016 23:26

Pytałem o sponsora, a tu Gazeta Krakowska podaje, że coś jest na rzeczy z Garbarnią Szczakowa:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...sora,10774284/

JEDREK76 24.10.2016 02:05

Tutaj jest dokładna treść żali Fedorowicza, a jak zjedziecie poniżej dokładna informacja rzecznika Wisły że "obrażony" wielmożny pan senator nie raczył się zgodzić na przyjęcie bezpłatnej wejściówki do loży VIP Gold

https://twitter.com/SzJadczak/status/789803916405899264

Szkoda, że Fedorowicz koniec końców poszedł po rozum do łba i wykasował swoje żale, bo zarazem zniknęły bardzo interesujące komentarze osób próbujących wielmożnemu przypomnieć jego zaniechania względem ponoć "ukochanego Klubu" i lansowanie się przed wyborami oraz jego dalsze brnięcie w kompromitacji wraz z kolegą partyjnym (a zarazem obecnym członkiem Zarządu Sejmiku województwa małopolskiego) określającym obecny zarząd Wisły mianem "ch..".

pekaczech 24.10.2016 06:20

Jeżeli dziennikarz gw mówi, że żale Fedorowicza to durny wpis i nie darzy go sympatią (polityk po) to wiedz, że coś się dzieje :lol:

Coglin 24.10.2016 06:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Thuesen (Post 1455573)
Nie widzę żadnego wpisu (może zostały wykasowane). Podasz jakieś szczególy?

za onetem:

Cytat:

Całą sprawę, krótko skomentował Grzegorz Lipiec, wicemarszałek małopolski i kibic Wisły. Pod wpisem posła napisał on: "chu..". Dopytywany przez fanów Białej Gwiazdy co takiego zrobił dla klubu, odpisał: "Stworzyłem z chłopakami takie fajne pisemko Forza Wisła".

Drako 24.10.2016 09:43

Z Fedorowiczem nigdy nie miałem do czynienia, ale pamiętam jedną sytuacją. Przy okazji meczu "Gwiazdy dla Białej Gwiazdy" wysłałem mu na fb wiadomość z pytaniem czy mógłby włączyć się w promocję akcji. O dziwo dość szybko odpisał, że niebawem to uczyni. I co zrobił? Oczywiście nic, nie udostępnił nigdzie nawet informacji, że taka akcja się odbywa. Wiem, że to drobnostka, ale tak zapamiętam jego wielkie zaangażowanie w sprawy Wisły.

!!IRIVER!! 24.10.2016 09:50

Fedorowicz zawdzięcza wiele Wiśle i jej kibicom. Wisła Fedorowiczowi nic. Niech spierdala, błazen i tyle. I niech weźmie ze sobą Grzesia "chuja" Lipca.

Kocur 24.10.2016 11:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1455614)
Fedorowicz zawdzięcza wiele Wiśle i jej kibicom. Wisła Fedorowiczowi nic. Niech spierdala, błazen i tyle. I niech weźmie ze sobą Grzesia "chuja" Lipca.

:gp:

A poza tym nauczka dla niektórych forumowiczów żeby zanim podchwycą medialną sraczkę poczekali na oficjalne fakty i sprostowania.

master17 24.10.2016 16:25

Nie rozumiem dlaczego dostał w ogóle zaproszenie na Vip. Gość powinien całkowicie wypierdalać z R22

R33 24.10.2016 19:31

Czym się w ogóle różni loża prezydencka od loży Gold VIP? Zapewne towarzystwem w niej przebywającym, ale czy czymś jeszcze?

domin_czyzyny 24.10.2016 19:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez master17 (Post 1455654)
Nie rozumiem dlaczego dostał w ogóle zaproszenie na Vip. Gość powinien całkowicie wypierdalać z R22

Dlaczego taka menda dostała propozycję VIP GOLD za darmo??!! Ludzie płacą ciężko zarobioną kasę za to, aby być na meczu, a ten bezczelny i fałszywy typ dostaje za darmo!

Wisła ledwo wiąże koniec z końcem, a ten gnój dostaje propozycje darmoszki, za coś co kosztuje 250-300 zl/mecz!!!

Przypominam też, że to ten zdrajca powiedział do Jarosława Kaczyńskiego w 2015 w Sejmie RP, że chce, aby POLACY PRZESTALI BYĆ GODPODARZAMI WE WŁASNYM KRAJU!

Fugiel 24.10.2016 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez R33 (Post 1455682)
Czym się w ogóle różni loża prezydencka od loży Gold VIP? Zapewne towarzystwem w niej przebywającym, ale czy czymś jeszcze?

W lozy prezydenckiej nie bylem osobiscie, ale to kółko wzajemnej adoracji :) Bardzo czesto przewija sie tam Nawalka i Bogdan Zajac. Duzo znanych osob tam się kręci. Pozatym nic szczegolnego, jest jakis alkohol typu whisky. Ale respekt na dzieli 100 pkt :)

Pozatym to to samo co gold. acha bylbym zapomnial :) Karnet na gold kosztuje 3000 zł, wstęp do lozy jest za darmo.... tak wiec sami widzicie o co tyle krzyku. Lepiej chodzic za darmoszke, niz zabulic na klub.

R33 24.10.2016 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Fugiel (Post 1455690)
Pozatym to to samo co gold. acha bylbym zapomnial :) Karnet na gold kosztuje 3000 zł, wstęp do lozy jest za darmo.... tak wiec sami widzicie o co tyle krzyku. Lepiej chodzic za darmoszke, niz zabulic na klub.

Ale on dostał za darmo.... :D

Fugiel 24.10.2016 22:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez R33 (Post 1455695)
Ale on dostał za darmo.... :D

Tak, ale mordy juz inne :) i nie ten respekt na dzielni. Pozatym jeszcze loza to zamkniete pomieszczenie :) a na goldzie to przeciez za zimno :)

krzaq12 26.10.2016 10:52

Firma OSHEE została nowym partnerem Wisły Kraków!!!
https://zapodaj.net/images/c09b4ede2bee8.png

Kolejne osiągnięcie nowych władz spółki.

wolfy 26.10.2016 11:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krzaq12 (Post 1455792)
Firma OSHEE została nowym partnerem Wisły Kraków!!!
https://zapodaj.net/images/c09b4ede2bee8.png

Kolejne osiągnięcie nowych władz spółki.

Ciiii, to kibole są...

To przerażające jaką różnice widać po przyjściu kompetentych ludzi z pomysłem. Za czasów TF to naprawdę musiała być totalna wyjebka na wszystko :-/

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:49.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl