![]() |
To była jakaś parodia, nie walka.... Też mam 0-0-0 w MMA, mogę dostać jako pierwszego Najmana? ;)
|
Coś czuję, że Najman teraz wyzwie na pojedynek Adama Małysza.
|
całkiem fajna gala, klatka wygląda dużo lepiej niż ring KSW, daje dużo większe możliwości walki praktycznie w kazdej walce była wykorzystywana (poza pierwszą walką którą była tragicznie słaba). Walki tez ok fajnie, że większość zakończona przed czasem.
Hardkorowy koksu rządzi :) teraz Świerczewski stanie na drodze prawie sportowca ? pewnie świr by mu nakopał :D |
Nie było lipy. :D
|
Mi to wyglądało na ustawioną walkę. Ten pajac nawet nie próbował zaatakować, zbierał oklep, a gdy dorwał go w parterze szybko odklepał.
|
Cieszę się podwójnie ze zwycięstwa Koksa. Po pierwsze dlatego, że zajebisty z niego gość, wzbudza sympatię, a po drugie dlatego, że doprowadził do zakończenia "kariery" (a raczej przygody ze sztukami walki) Najmana.
|
Panowie i panie nie wierzcie w ten cyrk! Jak szukacie emocji to trzeba było wczoraj oglądać nasze koszykarki, prawdziwa sportowa rywalizacja a nie pseudoustawieni "sportowcy"
|
Cytat:
.......i .......i przyjdzie co do czego głowa w piasek |
Najman ma wygrane w dupie, wychodzi tylko po to by zgarnąć kasę. W sumie oglądając ten cyrk to też chyba chciałbym tak łatwo zgarniać niezłą kasę.
|
e tam nic nie było ustawiane to nie KSW, najman jest słaby psychicznie, słaby fizycznie, sportowiec z niego amator nawet w boksie a co dopiero w mma ogólnie śmieszny gostek z mega wyolbrzymionym ego
ksw i mmaa biorą go bo przynosi kase i zainteresowanie widzów, czemu nikt nie pisze o poostałych walkach, których poza 1 każda była na poziomie a Grabowski to już wogule klasa. |
Ale jesteście Matoły... wiadomo że "walka" która przyciąga przed telewizory masę ludzi jest o niebo ważniejsza niż inne walki... czyli Najman was wyjebał bo on przyszedł po kasę aby inne lescze się nad nim pastwiły, a on zbiera hajs, a że walka ustawiona... nie tylko ta...
Podsumowując on kasę zebrał... konto powiększone... A to że wielu po nim pojedzie wliczył w koszty... Kasa misiu kasa.... |
W nocy Damian Grabowski walczy w Bellatorze, link z ważenia (od 8:40s)
http://ironforgesiron.com/2012/05/vi...ono-weigh-ins/ |
Mam pytanie, kiedy jest walka Mayweather-Cotto? dziś w nocy, czy jutro w nocy?
|
W nocy z sobotę na niedziele. Transmisja na Polsacie otwartym o 3:00.
|
5.05 sobota Polsat Sport
19:00 (na żywo) - Boks: Walka o mistrzowski pas federacji WBO w Erfurcie, waga junior ciężka: Marco Huck - Ola Afolabi 3:00 (na żywo) - Boks: Walka o mistrzowskie pasy federacji WBA i WBC w Las Vegas, waga lekkośrednia: Floyd Mayweather Jr - Miguel Cotto Damian Grabowski vs. Dave Huckaba ponoć na MTV2 też jutro w nocy (gala od 2) |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Ciekawosta: komentator niemieckiej stacji ARD mowil, ze drugie miejsce zamieszkania Marco Huck od niedawna jest.... w Polsce! :-) |
|
Juz w sobote kolejne KSW a Mariuszek pewny Siebie - i pewnie jak zwykle dostanie po tyłku
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/...wiadomosc.html |
Cytat:
|
|
Marcin gratki - pięknie poszedł.
Właśnie w KSW baby skończyły - tak się kończy jak się z kuchni wyjdzie bez pozwolenia ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kocur, lepiej żeby Twoja dziewczyna/żona nie widziała Twojego posta, domowe MMA masz gwarantowane ;)
|
Wie ktos czemu pojawilo sie "Ch*** ci na imie Chmielewski ty sku*****" ?
|
Cytat:
|
Hehe - to z kuchnią było z przymrużeniem oka ;)
@baton - z tego co kiedyś gdzieś czytałem Chmielewski miał pewnego razu za długi język ;) |
Stąd pozdrowienia do więzienia
|
Cytat:
|
To co zrobił Materla... Wielki szacunek! To na jego walkę a nie Pudziana powinno się czekać cały czas...
Naprawdę świetna walka ,a charakter "Cipka" to już w ogóle... W takiej sytuacji się nie poddać i wygrać , oby tylko z kolanem nie było nic poważnego :-) |
Cytat:
|
Skad pseudonim "Cipao"? :)
|
Mamed jest prze gość!
|
Mamed ale urwał!
|
Czarodziej dosłownie.
85 kg waży a .......nięcie ma jak Kliczko dosłownie, a do tego zwinny jak jasna cholera. Brawo ! |
No powiedział chce walczyć w UFC widać, że KSW mu się znudziło :P
|
Mamed klasa i to by było na tyle z MMA. Dla niego warto poczekać nawet do 4 w nocy. Teraz jeszcze parę minut cyrku z zapasionymi świniami i spokój.
PS sadzanie ciot w pierwszych rzędach publiczności obrzydza mnie (a nie brakuje ich tam). Czy tylko jak tak mam? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl