![]() |
Cytat:
Uffff jutro wkońcu niedziela czyli spanie minimum do 10:-D |
Co powiecie na taki "temacik"?
Idą Święta , wiadomo wigilia, potrawy , zwyczaje i rytuały..etc. Moje luźne pytanie jest następujące: Zdarzyło sieę Wam w życiu gościć przy stole kompletnie przypadkową , niespodziewana osobę? , zaprosili(byś)cie kogoś takiego? Może ktoś z Was był kiedyś takim niespodziewanym gościem wigilijnym ? |
Nigdy kogoś takiego nie gościłem i raczej gościć nie będę. Nigdy nie byłem niespodziewanym gościem wigilijnym, bo póki co swój dom mam. :-) Zobaczymy jak długo, hehe.
|
Ty lepiej Ibutek powiedz, czemu wczoraj się ze mną nie skontaktowałeś?! :)
|
Cytat:
i nie mow ze nie, bo mamy z szymkiem dowod :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ano to szkoda Ibutku, mam nadzieje ze chociaż w nast. roku pogadamy. ;) |
Cytat:
|
czy znana ekipa nie ma gg, czy co?
|
Cytat:
|
a czy ja komu pas cnoty zakładam? ;)
a tak w ogóle idxcie spac, o 1 zamykamy forum na 3 tygodnie |
Cytat:
|
to ich rodziny będa miały prezent na mikołaja
|
nie zrobicieeeeeee naaaaaaaam teeeeeeeeego.........
:lol: |
Cytat:
|
to trzeba było premierze w tamtą noc zamknąć.. ;)
sołtys - nie cfaniakuj "szlachicu" :lol: bo "dupeczki nie przydą" |
Cytat:
Ja dzis przez swojego zloma prawie polamalem sobie palce - wyzywajac sie na fotelu:> |
Cytat:
|
a co, masz zamiar do mnie wpaść z jakimś zapasem? ;)
|
kto wie kto wie ;)
ważne żebyś ty miał mnie czym przywitać i ugościć ,bo jak powiadają gość w dom, Bóg w dom:D |
Cytat:
|
wkur**wilem sie :( ide sobie przez miasto a tu idzie se Ruch w ok 150 osob :/ spiewli se te swoje spiewki a mnie ch*j strzelal bo nie wiedziec dlaczego nie moge patrzec na ten herb i mam odraze do tego klubiku.
Jest jedna rzecz ktora mnie jednak rozbawila :D byla mobilizacja na ten dzien, ze ma byc ich kolo 1000 :D:D sie przeliczyli smrodki :D czy was tez szlak trafia jak slyszycie jak idzie idzie ekipa przeciwna przez miesto a wy nie mozecie nic zrobic? :D |
Cytat:
|
Cytat:
Edit. nie wszyscy kibice Wisły mieszkaja w Krakowie ;) |
to była odp na to pytanie ( czy was tez szlak trafia jak slyszycie jak idzie idzie ekipa przeciwna przez miesto a wy nie mozecie nic zrobic? ) http://wislakrakow.com/forum/images/smilies/chytry.gif
|
panowie, na czym polega profilaktyka chorób?
|
Cytat:
Cytat:
|
heh, już coś znalazłem. ;)
|
kurcze choróbsko mnie łapie... jeden dzień abstynencji i organizm nie odkarzony łapie różne wirusyz urugwaju.
A parabole tańczą na stole:D |
Cytat:
|
jeeest wreszcie nauczylem sie tej ekonomii
majce tez umiem JUPII Tales doszedl do stwierdzenia ze matematyka nadaje sie do wy.......enia !! |
Cytat:
|
i chyba tez jest jak dzi** opeta kazdego !!
|
Ta wędzonka wygląda niesmacznie. To przypadkowo tak wyszło czy o formę zadbał właściciel "skryty gej"?
|
Bolec a fotka migotki czemu jeszcze nie wklejona ? bo ujawnie twój wanalizm :)
|
Cytat:
|
Cytat:
oczywiscie trochu z przymruzeniem oka post zey nei wyszlo ze bez serca jestem |
spoko nie wyszło że bez serca jesteś :)
|
ale że ciotka jest bez to i owszem :>
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl