![]() |
Albo mniejszy i jak dla mnie ładniejszy Samsung Wave S8500 (3,3') albo S8530 (3,7'). Z tym ze to jedynka ma superamoleda. Mam od ponad roku pierwszą generację, fon naprawdę kozacki jak za tą cenę. Metalowa obudowa, szkło hartowane na wyświetlaczu którego nie sposób zarysowac. Dla mnie ma wszystko co powinien mieć, dobra jakosc rozmów, ekran pojemnościowy na którym pisanie jest przyjemne, swietny aparat(przezajebista kamera - 720p) ,wifi, 3g, gps , nie mówiąc juz o jakichs pierdołach typu radio czy rozpoznawacz piosenek. System - BadaOS - ok, mniej aplikacji niz na android czy na iOS, ale dla mnie to nie jest wada, jak kogos podnieca granie na telefonie to niech sobie kupi psp. Co oczywiscie nie znaczy że wielu użytecznych aplikacji czy gier nie ma, ale są w większości płatne(tak jak zresztą w istore czy android market). Choc można się tez pobawic piracenie :) Wave dziś ma niewiele konkurentów na rynku a w swojej półce cenowej tym bardziej.
|
Potrzebuje wybrać telefon z pośród tych dwóch:
HTC Desire HTC Desire Z Jaki byście polecili? |
Cytat:
http://www.htc.com/pl/product/desire/specification.html |
Zastanawiam się nad kupnem HTC Wildfire ma może ktoś ten telefon i jest w stanie powiedzieć czy warto ?
|
Cytat:
Podobno bardzo wadliwy: bardzo słaba bateria; słaba rozdzielczość; słyszałem też, że gubi zasięg; często się przywiesza. Miałem go przez chwile i od razu go odrzuciłem. To jest oczywiście tylko moje zdanie na temat tego telefonu ale sam osobiście wybrałem SE Xperia X8. Telefon miażdży... Nie należy do drogich, a ma naprawdę wszystko co potrzeba (malutkim minusikiem jest słaby aparat ale za to nadrabia innymi rzeczami). Wybór należy do Ciebie... |
Ja mam pytanie, czy usuwał ktoś rysy z wyświetlacza dotykowego.? Czy da się to wogóle zrobić, jak to zrobic, koszt itp?
|
Displex-em usuwam rysy. Taka maź, wygląda jak rozcieńczony krem Nivea w małej tubce. Obklejasz brzegi byś nie zabrudził i usuwasz. Dałem za niego 20zł.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie...
Motorola Defy czy Nokia N8? |
Mam tego SE xperie x10 mini pro. I bateria nie wytrzymuje DOBY ... :| on tak ma czy z moim coś jest nie tak?
Dodam, że bateria poprawnie sformatowana, co najlepsze NIE ROZMAWIAM z tego tel obecnie. W ogole. Czasem zrobie jakieś foto, sprawdze maila, fb. Ale czasowo zajmuje to może pół godziny/dzień. Więc chyba nie za długo ... Wczoraj ładowałam wieczorem. Zrobiłam od tego czasu 10 zdjęć, spędziłam na necie 15 min. Własnie podłaczyłam do ładowania bo "krzyczał", że mu bateria pada i ma 8% ... He? |
Może taka z taśmy dostałaś lewą bateryjkę że tak krótki trzyma.
No żeby 24 h nie wytrzymał to coś jest nie tak. Masz w Orange w abonamencie ? Bo jak tak, to nie wstydź się, pójdź do punktu , i skorzystaj z gwarancji. Nie wstydź się w tym znaczneiu, że na dzień dobry babka czy gość z Orange powiedzą że Pani źlę sformotowała, na co Ty opieprz gościa, że czasami jest wina jednak sprzętu, nie użytkownika. Przez tydzień będziesz bez telefonu, ale wymienią Ci za friko na nową bateryjkę. O ile masz na gwarancji ten teleofn ? |
Cytat:
|
Oddaj telefon jak najszybciej na gwarancje, bo według gwarancji Sony Ericssona bateria podlega zużywaniu i nie obejmuje ją gwarancja - chociaż wbrew pozorom zawsze są 3/6 (rzadziej - rok) miesięcy na baterię.
|
Telefon jest nówka sztuka, nie mam go nawet miesiąc. No więc tak jak mówicie w tym tyg. oddam go na gwarancji do tmobile.
Dzięki. |
Żmijka - pamiętaj, nie dadzą Ci zastępczego. Więc jak nie masz jakiegoś starego telefonu, no to te 10 dni będziesz bez telefonu ( niby kurierem wysyłają do serwisu i z powrotem ), ale nie wiadomo ile będziesz czekał Twój telefon na rozpatrzenie
|
Cytat:
|
Co sądzicie o samsungu galaxy mini, podobno lepszy od monte.
Służyć ma do dzwonienia, jako mp3, oraz czasami do sprawdzenia poczty. Cudów nie wymagam bo są po 350zł na allegro. ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Używa/ł ktoś LG Swift 3D ? Nie żebym chciał kupować, ale ciekawy jestem czy to co mówią w reklamie plusa to prawda, że rzeczywiście obraz jest trójwymiarowy. Trzeba mieć okulary do niego czy bez widać?
|
Cytat:
Nie znam się na technologii najnowszej, ale teraz robi się chyba takie komórki i takie monitory PC gdzie masz obraz 3D bez konieczności posiadania okularów. Nie wiem jak to działa, może się mylę. Jeśli tak to proszę mnie poprawić |
Jak najbardziej da sie, jest o tym choćby artykuł z numeru 6/2011 PC format-u, używana jest do tego technologia multiparalaksy ( inaczej autosteroskopii). Polaga na jednoczesnym wyświetlaniu na ekranie dwóch obrazów i optycznym ich rozseparowaniu dla lewego i prawego oka za pomocą układu soczewek lub pryzmatów bezpośrednio na ekranie.
|
Cytat:
Cytat:
|
Rozglądam się za telefonem dotykowym tak do 550 - 650 zł. Myślałem o używanym iphonie, albo nowym HTC Wildfire.
Co ew. polecilibyście. ? :) |
Cytat:
|
Panowie. Nokia E71 - spadła ;) i nie działa klawiatura. Przez co się nie da jej włączyć. Ma ktoś pomysł jak to naprawić lub ile to może kosztować? :/
|
Chcesz mieć łatwy do zapamiętania numer telefonu - do sprzedania starter Orange z numerem 504 504 488
http://allegro.pl/starter-orange-rew...717882336.html |
Nieaktualne.
|
Który z tych dwóch telefonów jest lepszy HTC Desire czy HTC Wildfire S? Jakie mają wady ew. zalety?
|
Nokia C3-00 (TELEFON) + Nokia LD-3W (GPS)
Czy ktoś kombinował taki zestaw? Piszą tu: http://nokia-c3.telefora.pl/oprogram...3-00-t110.html że niby działa i w ogóle, ale fajnie by było jakby napisał jakiś nie-maniak nokii ;-) |
Szukam jakiegoś dotykowego telefonu do 500-600 pln. Jest coś warte polecenia za tą kwotę?
|
Cytat:
|
Ktoś coś może napisać o HTC Wildfire ? Czy warto kupić ten telefon ? Ewentualnie coś innego w podobnej cenie 500-650 zł
|
Cytat:
Ja wybrałem tą drugą opcje :) HTC to oczywiście pewniejsza firma, ale akurat z tych dwóch telefonów Galaxy Ace moim zdaniem wygląda lepiej. Lepszy procek, bateria, większy ekran... Tylko, że nowy Galaxy Ace to już wydatek 650-700 zł. Zobacz sobie ich specyfikacje, video recenzje, najlepiej obczaj gdzieś w sklepie i weź ten, który Ci bardziej spasuje :) Oba są dobre i nie powinieneś żałować wyboru. http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/4912/4870/0/0/ |
Samsung Galaxy S, na bank lepszy od wildfire'a i galaxy ace.
|
Cytat:
Dzięki wielkie za pomoc. Oba telefony zbierają bardzo dobre noty, a rzeczywiście Samsung wygląda lepiej od tego modelu HTC, więc warto dołożyć te 50-100 zł więcej. ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl